مایکروسافت امتیاز بازی Gears of War را به تصاحب در آورد

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
360x200
همین چندساعت پیش بود که Phil Spencer طی خبری رسما تایید کرد که امتیاز بازی Gears of War را رسما تحت کنترل خود در آورده اند، که میتواند خبر خوشحال کننده ای برای طرفداران این سری باشد.از همین رو آقای Rod Fergusson نیز استویوی 2K را به مقصد استودیوی تازه تاسیس Black Tusk ترک کرد تا بر روی ادامه ای از سری GEOW کار کنند.
او گفته است که:
من خیلی از اینکه به استودیوی Black Tusk ملحق شدم ، هیجان زده هستم، و خیلی خوشحالم که میتونم برای ساخت GEOW بر روی تیم نظارت داشته باشم.
من با تیم ها و استویو های مختلفی کار کردم، ولی سری GEOW واقعا بهترین و ناب ترین تجربه هایی رو که من میخواستم، به من هدیه داد، پس میتونه مثل برگشت به خونه خودتون باشه، یعنی از اینکه هرچه زودتر بتونم این عنوان رو معرفی کنم، خیلی هیجان زده هستم.
اسپنسر میگوید:
"این فرنچایز محبوب همیشه با Unreal Engine ساخته شده است، پس من هم نمی تونم بگم که نسخه جدید این بازی با موتور دیگه ای ساخته بشه، چون بهترین گزینه ای که ما پیش رو داریم، قطعا همین موتور گرافیکی است."
طبق گفته مایکروسافت آینده این فرنچایز محبوب در دستان این استودیو است، آیا میتوانند دوباره به روزهای اوج این سری برگردند یا نه؟
source

آخرین ویرایش:
الان قشنگی کار اون جاست که black tusk علنا تو این چند سال چه غلطی می کرده؟
پشت پرده گیرز میساختن اما نمیتونستن رو کنن چون پیگرد قانونی داشته=))
به رخ کشیدن داستان گیرز به gow یا بر عکس اونم وقتی هر دو تا از یک سیر و منطق روایی مثلا اپیکِ هالیوودی استفاده می کنن واویلاست!!!
نترس. این چند سال داشتن بازی های لیگ ایران رو میدیدن.:d

Gears Of War یک بازی خاص هست با یک گیم پلی خاص شما می تونی مثلا تو سبک و سیاق بازی COD چندین بازی رو تجربه کنی مثل BF و خیلی از شوتر های دیگه که شاید فقط محیطشون تغییر کنن یا بازی ها مثل DMC که نمونه های زیادی هر سال ازش منتشر میشه و گیمرها رو راضی میکنه
ولی ما بازی رو نداریم که گیم پلی مشابه Geow داشته باشه به خاطر همین هم طرفدارها این بازی بازی هم سیاق اون رو نمی تونن پیدا کنن که طی سال راضیشون کنه و فقط باید منتظر خود Geow باشن

در کل تفاوت خیلی زیاد هست بین بازی های که تقلیدی هستن با بازی های که باقی استودیو ها فقط بعضی از المانهاشون رو می تونن تقلید کنن
Geow بازی هست که حتی تو نسل بعد هم می بینیم بعضی استودیو های سونی که نام نمی برم هم دارن از روش تقلید میکنن.

لول؟هیلو کتاب داره و فضای داستان کاملا مشخصه, چجوری ممکنه خراب بشه؟

:|
یک داستان خوب باید این چند ویژگی را داشته باشد
1- تم داستانی قوی
2-شخصیت پردازی های خوب و منسجم
3- دیالوگ های قوی
4- جمع بندی
من با توجه به اینکه هر 7 قسمت هیلو را تمام کردم هیلو 4 از نظر داستان و level design از سه قسمت اصلی و عنوان ریچ پایین تر بود. تو تنها زمینه ای که موفق تر بود گرافیک بود و شاهد یک پیشرفت چشم گیر بودیم.

یک داستان خوب باید این چند ویژگی را داشته باشد
1- تم داستانی قوی
2-شخصیت پردازی های خوب و منسجم
3- دیالوگ های قوی
4- جمع بندی
من با توجه به اینکه هر 7 قسمت هیلو را تمام کردم هیلو 4 از نظر داستان و level design از سه قسمت اصلی و عنوان ریچ پایین تر بود. تو تنها زمینه ای که موفق تر بود گرافیک بود و شاهد یک پیشرفت چشم گیر بودیم.

داداش داستان قوی توی فریم بندی انجام میشه
اگر تمام نقد های تمام فیلم های سینمایی یا گیم هارا بخونی متوجه میشی که نقادان شروع , بدنه اصلی(مواردی که شما ذکر کردی) و پایان خوب هستش
که واقعا کمتر گیمی بوده که این متد هارا رعایت کنه
ولی هیلو و الن ویک و مقدار کمی هم گیرز تونستن توی گیم هایی که روی 360 آمدند داشته باشند

- - -ویرایش - - -

Gears Of War یک بازی خاص هست با یک گیم پلی خاص شما می تونی مثلا تو سبک و سیاق بازی COD چندین بازی رو تجربه کنی مثل BF و خیلی از شوتر های دیگه که شاید فقط محیطشون تغییر کنن یا بازی ها مثل DMC که نمونه های زیادی هر سال ازش منتشر میشه و گیمرها رو راضی میکنه
ولی ما بازی رو نداریم که گیم پلی مشابه Geow داشته باشه به خاطر همین هم طرفدارها این بازی بازی هم سیاق اون رو نمی تونن پیدا کنن که طی سال راضیشون کنه و فقط باید منتظر خود Geow باشن

در کل تفاوت خیلی زیاد هست بین بازی های که تقلیدی هستن با بازی های که باقی استودیو ها فقط بعضی از المانهاشون رو می تونن تقلید کنن
Geow بازی هست که حتی تو نسل بعد هم می بینیم بعضی استودیو های سونی که نام نمی برم هم دارن از روش تقلید میکنن.

آفرین
خوشمت امد از پستت
راستی شناختی امین جان؟

یا خدا سبک H&S شد سبک معمولی که هزار تا مدل بازی هست ازش؟ یکی از تکنیکالترین و هاردکور ترین سبک های بازی تو دنیا است که تعداد بازی های شاخص توش از انگشتای یک دست تجاوز نمیکنه گرفتین مارو؟

یکی از دوستان دیشب سوالی پرسید گفت رو دست gow بازی نداریم و بازی های هم سبک که اومدن ناموفق بودن ولی سبک gears بازی های زیادی هست
جواب من پاک شد متاسفانه ولی چون این بحث شروع شد من یه یاد اوری کنم
castelvania یکی از بازی هایی هست که gow رو خجالت زده میکنه ناب ترین h&s که بازی کردم ولی سبک gears من بازی ندیدم بتونه رقابت کنه اگه هست خوشحال میشم معرفی کنید

یکی از دوستان دیشب سوالی پرسید گفت رو دست gow بازی نداریم و بازی های هم سبک که اومدن ناموفق بودن ولی سبک gears بازی های زیادی هست
castelvania یکی از بازی هایی هست که gow رو خجالت زده میکنه ناب ترین h&s که بازی کردم ولی سبک gears من بازی ندیدم بتونه رقابت کنه اگه هست خوشحال میشم معرفی کنید
:yes:بله بله..............:yes:
با تشکر.

خدا بکم این سگا را چیکار کنه که روی عنوان استاد میکامی vanquish انقدرها سرمایه گذاری نکرد!! تنها بازی که با گرز میتونه رقابت کنه همین عنوان. این میکامی همه جا هست!!!!

حالا خوبه خدای جنگ دست همون سانتا بود و نسخه عروج شد اون!! ;) باز گیرز دست استدیو دیگه بود!

اونوقت مشکل نسخه عروج چی بود استادددددد=)) ... ؟؟؟اگه برید نقداش رو بخونید اکثر نمراتی هم که ازش کم شد به خاطر مولتی پلیر بود ... وگرنه هیچ هیچ بالای 85 میشد متاش

دیگه زیاد از حد تاپیک رو به بیراهه نکشید، اگر مشکلی با بازی دارید اشکالی نداره اما بحث رو مقایسه ای نکنید.
لازمم نیست هر چیزی به مزاجتون خوش نمیاد با تیکه نشون بدید که چقدر هیتر هستید چون چیزی نیست که قابل تفدیر و تشکر باشه !!

پایین اوردن سطح داستان GOW تا آخرین حد ممکن , که بشه کنار GEOW قرارش داد از عکس العمل (دفاع غریزه ای) در برابر حوادث ناگهانی سرچشمه میگیره!...Gears of war حتی اسمشو از GOD OF WAR وام گرفته.این بحث ادامه پیدا کنه " فکر کنم وامهای زیادی رو بشه!
دوست عزیز God of War و Gears of War چه دخلی به هم دارند که شما اینقدر قاطی کردی؟
war که معنیش را همه میدونند
Gear و God هم که دو تا کلمه است که معنیش از زمین تا آسمان متفاوته
of هم اضافه شده چون ترکیب مضاف و مضاف الیه را قشنگ تر میکنه
دیگه شرمنده که این دو تا مخففشون یکی شده
من از طرف اپیک از شما عذر میخام
باور کن آنچارتد و گیرز را هم در بسیاری از اوقات با هم مقایسه نمیکنند چون خیلی سبکشون با هم متفاوته
ولی این گیم گیر و گاد که کلا هیچی
به جون خودم ناتی داگ و اپیک و سونی و مایکروسافت اینقدر به هم احترام میذارند اونوقت ما به چیا گیریم
بیخیال رفیق

خودت فهمیدی چی گفتی؟!وقتی امتیاز Ip به این مهم ـی رو خریده یعنی پس یه عنوان خیلی مهم رو تونسته به چنگ خودش دربیاره و نهایتا هم به تصاحب خودش..چون فکر کنم اینقدر مهم هست که بگم به تصاحب در آورده!!همونطور که خود خبر ذکر کرده.
من احساس میکنم کسی که نفهمیده شما هستی !!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or