مایکروسافت امتیاز بازی Gears of War را به تصاحب در آورد

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
360x200
همین چندساعت پیش بود که Phil Spencer طی خبری رسما تایید کرد که امتیاز بازی Gears of War را رسما تحت کنترل خود در آورده اند، که میتواند خبر خوشحال کننده ای برای طرفداران این سری باشد.از همین رو آقای Rod Fergusson نیز استویوی 2K را به مقصد استودیوی تازه تاسیس Black Tusk ترک کرد تا بر روی ادامه ای از سری GEOW کار کنند.
او گفته است که:
من خیلی از اینکه به استودیوی Black Tusk ملحق شدم ، هیجان زده هستم، و خیلی خوشحالم که میتونم برای ساخت GEOW بر روی تیم نظارت داشته باشم.
من با تیم ها و استویو های مختلفی کار کردم، ولی سری GEOW واقعا بهترین و ناب ترین تجربه هایی رو که من میخواستم، به من هدیه داد، پس میتونه مثل برگشت به خونه خودتون باشه، یعنی از اینکه هرچه زودتر بتونم این عنوان رو معرفی کنم، خیلی هیجان زده هستم.
اسپنسر میگوید:
"این فرنچایز محبوب همیشه با Unreal Engine ساخته شده است، پس من هم نمی تونم بگم که نسخه جدید این بازی با موتور دیگه ای ساخته بشه، چون بهترین گزینه ای که ما پیش رو داریم، قطعا همین موتور گرافیکی است."
طبق گفته مایکروسافت آینده این فرنچایز محبوب در دستان این استودیو است، آیا میتوانند دوباره به روزهای اوج این سری برگردند یا نه؟
source

آخرین ویرایش:
اصولا عناوین شوتر گیم پلی محور هستند. بنابراین نمیشود به گرز اور خرده گرفت. گرزاو وار داستان و شخصیت پردازی خوبی داشت هر چند نمیشود ان را با عنوینی چون رزیدنت اویل یا deus ex مقایسه کرد ولی داستان خوبی داشت.گرافیک و گیم پلی هم عالی کار شده بود. منتهی ایرادی که میشود به داستانش گرفت این هست که کشش بیش از این را ندارد. در عناوینی چون رزیدنت با وجود ساخت نسخه های مختلف باز هم بازی جای کار دارد.
حالا مشخص نیست این وسط چرا پای کریتوس به تاپیک باز شد. همین طور ادامه بدیم ماریو هم وارد میشود!!!!:d

اصولا عناوین شوتر گیم پلی محور هستند. بنابراین نمیشود به گرز اور خرده گرفت. گرزاو وار داستان و شخصیت پردازی خوبی داشت هر چند نمیشود ان را با عنوینی چون رزیدنت اویل یا deus ex مقایسه کرد ولی داستان خوبی داشت.گرافیک و گیم پلی هم عالی کار شده بود. منتهی ایرادی که میشود به داستانش گرفت این هست که کشش بیش از این را ندارد. در عناوینی چون رزیدنت با وجود ساخت نسخه های مختلف باز هم بازی جای کار دارد.
حالا مشخص نیست این وسط چرا پای کریتوس به تاپیک باز شد. همین طور ادامه بدیم ماریو هم وارد میشود!!!!:d

علاوه بر چیز هایی که شما گفتین soundtrack هاش را اصلا نمیشه فراموش کرد اولیش با kevin riepl دوم و سوم را هم steve jablonsky کار کردند
از لحاظ داستان هم موافقم که نمیشه کشش داد ولی میشه به جای پلی بک افتضاحی که در جاجمنت شد و به demon baird برگشت به داستان چگونگی از بین رفتن شهر embry توسط داش مارکوس با hammer of dawn اشاره میکرد که منجر شد به زندان بیفته(ناکامی آزاد کردن Adam Fenix از دست Queen Myrah)
ولی متاسفانه حیف
ایشاا... یه روز خوب میاد که گیرز 4 زیبا بازی کنیم

علاوه بر چیز هایی که شما گفتین soundtrack هاش را اصلا نمیشه فراموش کرد اولیش با kevin riepl دوم و سوم را هم steve jablonsky کار کردند
از لحاظ داستان هم موافقم که نمیشه کشش داد ولی میشه به جای پلی بک افتضاحی که در جاجمنت شد و به demon baird برگشت به داستان چگونگی از بین رفتن شهر embry توسط داش مارکوس با hammer of dawn اشاره میکرد که منجر شد به زندان بیفته(ناکامی آزاد کردن Adam Fenix از دست Queen Myrah)
ولی متاسفانه حیف
ایشاا... یه روز خوب میاد که گیرز 4 زیبا بازی کنیم
کاملا موافقم.ولی تو قسمت سوم لحظه ی برخورد دام با همسرش ماریا( البته قبر ماریا)وای که چه لحظه احساسی بود. هر کی گریه نکنه اونجا را واقعا بی احساس!!!

اين بحث هاي مقايسه اي از جايي شروع شد كه يك آقايي اومد گفت Gears يك كاريكاتور از RE4 هستش.خوب بايد منتظر اين ميبود كه فن هاي اين طرف هم مطابقا بهش واكنش نشون بدن.جالبه اين كه براي كبوندن بازش شاخ طرف مقابل مجبورن آسمون رو به زمين ببافن.بي خيال داداش هر چه قدر هم كه خودتون رو بكشين كارنامه ي هر بازي و سطحش مشخصه.

تنها نكته منفي اينه كه من خودم به شخصه اصلا از ميلكينگ خوشم نمياد.هم معرفي Uncharted اشتباه بود هم Gears جديد.بهتر بود هردوتا يك مدت استراحت ميكردن.مايكرو با 100 ميليون دلار ميتونست سه تا استديو در حد Relic بخره و خودش رو به لحاظ انحصاري تضمين بكنه.من موندم چرا اينقدر سران مايكرو در مورد بازي انحصاري دارن جون ميكنن.يعني قشنگ راه آسون تر رو كه سوني انتخاب كرده و استديو هاي شاخ رو ميخره رو مايكرو فراموش كرده و داره لقمه رو دور سرش ميگردونه.فكر كن به جاي اينكار مثلا CD Project Red رو ميخريدن و دوتا بازي شاخ رو از الان ميتونستن انحصاري بكنن.

اين بحث هاي مقايسه اي از جايي شروع شد كه يك آقايي اومد گفت Gears يك كاريكاتور از RE4 هستش.خوب بايد منتظر اين ميبود كه فن هاي اين طرف هم مطابقا بهش واكنش نشون بدن.جالبه اين كه براي كبوندن بازش شاخ طرف مقابل مجبورن آسمون رو به زمين ببافن.بي خيال داداش هر چه قدر هم كه خودتون رو بكشين كارنامه ي هر بازي و سطحش مشخصه.

تنها نكته منفي اينه كه من خودم به شخصه اصلا از ميلكينگ خوشم نمياد.هم معرفي Uncharted اشتباه بود هم Gears جديد.بهتر بود هردوتا يك مدت استراحت ميكردن.مايكرو با 100 ميليون دلار ميتونست سه تا استديو در حد Relic بخره و خودش رو به لحاظ انحصاري تضمين بكنه.من موندم چرا اينقدر سران مايكرو در مورد بازي انحصاري دارن جون ميكنن.يعني قشنگ راه آسون تر رو كه سوني انتخاب كرده و استديو هاي شاخ رو ميخره رو مايكرو فراموش كرده و داره لقمه رو دور سرش ميگردونه.فكر كن به جاي اينكار مثلا CD Project Red رو ميخريدن و دوتا بازي شاخ رو از الان ميتونستن انحصاري بكنن.

مایکرو و سونی اگر آنچا و گیر را معرفی نمیکرد که نه مخاطبای سونی دلشون را به 4 خوش میکردند نه مخاطبای مایکروسافت به 1
شما اگر یه حساب دودوتا 4یی بکنی میبینی سود سونی که در بیش از50 کشور میفروشه کمتر از وانی هست که حدود 15 تا کشور را میفروشه واین یعنی فاجعه
در واقع سونی باید مشتری هاش را امید بدهد و ازان طرف هم مایکروسافت پوز قدرت و سیاست خود را بدهد
به نظرم مخاطب با بازی که چند سال با نسخه های مختلف آن خاطره زیادی داره بهتر امیدوار و خوشحال میشه تا بازی که اولین نسخش هست و ماکسیمم چند تا دمو ازش دیدیم
شما دقت کنی تمام گیم هایی که برای وان و 4 آمدند گیمی نسل 7 هستند روی کنسول های نسل 8 و وقتی خیلی از افراد این را میبینند جا میخورند و متوجه میشوند که این دو شرکت چقدر پول دوست هستند
این کار ها سیاستی بیش نیست

- - -ویرایش - - -

درک یگانه شما از این دو سری و مشابه دونستن روند این دوتا رو واقعا بهتون تبریک میگم .

یعنی خیلی ها این تفکر !!!

اگر تنها یه شباهت بین گیرز و آنچا کسی بهم گفت و مرا راضی کرد دستشا میبوسم
خواهشا هم نگین جفتشون سوم شخص هستند که کلی خندم میگیره
چون سوم شخص گیرز از سیستم دوربین 1به 9 استفاده میکنه که بازم از خلاقیت سازندگان این بازی هست

درک یگانه شما از این دو سری و مشابه دونستن روند این دوتا رو واقعا بهتون تبریک میگم .

یعنی خیلی ها این تفکر !!!

اگه بر اساس درك دوگانه شما مبني بر عشق ورزيدن بر هر حركت شركت مورد علاقه عمل ميكردن همين الان به جاي TLOU كه الحمدالله همتون عاشقش هستين داشتين U4 بازي ميكردي.

Gears چهار شماره ازش اومده Uncharted هم سه شماره.من نميدونم كجاي اين قضيه يك درك فوق العاده متفاوت رو در شما ايجاد ميكنه ما نمي فهميم.

من گفتم از اين قضيه خوشم نمياد جالا چه سوني انجام بده چه مايكرو چه شركت مورد علاقه خودم.حالا اين قضيه توي مايكرو شديد تر هستش ولي دليل نميشه همين عمل رو اگه سوني انجام بده بگيم آفرين.

حسي كه الان ملت نسبت به The Order دارن نشون ميده كه يك IP جديد بهتره.

ینی شما فک میکنی مردم جهان چون برعکس طرفداران بی سر و پای ایرانی از ناتی داگ انتقاد کردن واسه همین ناتی TLOU رو ساخته ؟ :دی از ادامه U زمانی میشه انتقاد کرد که ناتی TLOU رو نساخته بود و به جاش U4 رو ساخته بود و الان U5 رو معرفی کرده بود .

IP جدید درسته همیشه بهتره ولی خیلی سخته . الان طرفداران TLOU اکثرا نسخه ی دومی نمیخان در کار باشه ( البته دلیل این کلا یه چیز دیگست :دی) . Uncharted هم اگه فرض کنیم 2015 بیاد اختلافش با نسخه قبلی میشه 4 سال یه چیزی مثل سری GTA یا TES .

IP جدید پشت سر هم به قدری سخته که ناتی داگ سهله تمام شرکتای تاپ جهان هم جمع بشن نمیتونن پشت سر هم IP های جدید در حد TLOU و U بسازن .

من نميگم Uncharted به اندازه Gears ميلك شده ولي اصولا يك بازي خطي ديگه بيشتر از 3 شماره شروع به ميلك شدن ميكنه.مقايسه TES و GTA با Uncharted و Gears درست نيست چون اين دوتا بازي هاي خطي هستن و اون دوتا بازي هاي اوپن ورد با كلي جزييات و مراحل كه كشش 10 تا شماره ديگه رو دارن.به علاوه حتي اين دوتا بازي هم اين نسل فقط دوتا شماره ازشون عرضه شده در حالي كه سه تا Uncharted و Gears هم كه چهارتا داشتيم.

در واقع من خودم به شخصه از شنيدن كليت اين خبر ناراحت شدم.يعني اميدوار بودم Black Tusk يك بازي جديد داره ميسازه.تنها در حالتي شايد يكم راضي بشم كه Epic يك IP جديد اين نسل براي مايكرو درست بكنه.

من نميگم ND پي در پي IP جديد درست بكنه ولي همين اول نسل خوب بود كه يك IP جديد خلق ميكردن و ميتونستن تا آخر نسل 3 تا شماره از اون بسازن.

من نميگم Uncharted به اندازه Gears ميلك شده ولي اصولا يك بازي خطي ديگه بيشتر از 3 شماره شروع به ميلك شدن ميكنه.مقايسه TES و GTA با Uncharted و Gears درست نيست چون اين دوتا بازي هاي خطي هستن و اون دوتا بازي هاي اوپن ورد با كلي جزييات و مراحل كه كشش 10 تا شماره ديگه رو دارن.به علاوه حتي اين دوتا بازي هم اين نسل فقط دوتا شماره ازشون عرضه شده در حالي كه سه تا Uncharted و Gears هم كه چهارتا داشتيم.

در واقع من خودم به شخصه از شنيدن كليت اين خبر ناراحت شدم.يعني اميدوار بودم Black Tusk يك بازي جديد داره ميسازه.تنها در حالتي شايد يكم راضي بشم كه Epic يك IP جديد اين نسل براي مايكرو درست بكنه.

من نميگم ND پي در پي IP جديد درست بكنه ولي همين اول نسل خوب بود كه يك IP جديد خلق ميكردن و ميتونستن تا آخر نسل 3 تا شماره از اون بسازن.

همون جوری که اخره این نسل یه IP جدید ساختن و باهاش ترکوندن واسه نسل بعد هم این کارو تکرار میکنن شک نکن;)

4 تا Uncharted یکی هم واسه ویتا اومد

در مورد Uncharted خیلی ها بودن که دوست نداشتن شماره 4ــیی ازش بیاد ، نمونه اش خودِ من :-" دوست میداشتیم به جاش یه آیپی جدید خلق بشه همه با فک بریم تو زمین :دی الآن هم آیپی جدید رو هنوز هم طلبکاریم و ایشالا تیم بروس اینا نیو آیپیمون رو میدن :دی
در مورد GeoW به نظرم اوضاع یکم فرق میکنه ، شماره 4 این بازی رو که من یکی اصلاً دوست نداشتم بیاد :| :دی به نظرم تو بهترین جای ممکن تو بهترین حالت ممکن خالق بازی پرونده‌ی سه گانه اش و بازیش رو بست !! از اون طرف اون چیز 30-40 ثانیه ای که تو E3 از BTS نشون ملت دادن به شدت من و خیلی های دیگه رو گرفت و من یکی بین GeoW 4 اون بازی اون رو ترجیح میدادم :( به نظر میرسه اون چیزی که نشون دادن شو و تیاتر باشه ولی امیدوارم تیم دومی داشته باشن و بسازنش :crying1: :دی
GoW هم که اسمش تو این تاپیک اومد 1000 بار بیشتر از 2 تا بالایی دوست ندارم هیچوقت شماره 4ـش بیاد :دی

من به شخصه نمیخواستم نسل بعد مایکرو رو بخرم ولی با معرفی گیرز 100% میخرم نه من خیلی از بچه های دیگه هم همینطور هستند

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or