مایکروسافت امتیاز بازی Gears of War را به تصاحب در آورد

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
360x200
همین چندساعت پیش بود که Phil Spencer طی خبری رسما تایید کرد که امتیاز بازی Gears of War را رسما تحت کنترل خود در آورده اند، که میتواند خبر خوشحال کننده ای برای طرفداران این سری باشد.از همین رو آقای Rod Fergusson نیز استویوی 2K را به مقصد استودیوی تازه تاسیس Black Tusk ترک کرد تا بر روی ادامه ای از سری GEOW کار کنند.
او گفته است که:
من خیلی از اینکه به استودیوی Black Tusk ملحق شدم ، هیجان زده هستم، و خیلی خوشحالم که میتونم برای ساخت GEOW بر روی تیم نظارت داشته باشم.
من با تیم ها و استویو های مختلفی کار کردم، ولی سری GEOW واقعا بهترین و ناب ترین تجربه هایی رو که من میخواستم، به من هدیه داد، پس میتونه مثل برگشت به خونه خودتون باشه، یعنی از اینکه هرچه زودتر بتونم این عنوان رو معرفی کنم، خیلی هیجان زده هستم.
اسپنسر میگوید:
"این فرنچایز محبوب همیشه با Unreal Engine ساخته شده است، پس من هم نمی تونم بگم که نسخه جدید این بازی با موتور دیگه ای ساخته بشه، چون بهترین گزینه ای که ما پیش رو داریم، قطعا همین موتور گرافیکی است."
طبق گفته مایکروسافت آینده این فرنچایز محبوب در دستان این استودیو است، آیا میتوانند دوباره به روزهای اوج این سری برگردند یا نه؟
source

آخرین ویرایش:
گیـــرز رو دادن به People Can Fly با کوله باری از تجربه، نتیجه یه بازی مزخرف و افتضاح شد (Judgement). دیگه دست استودیویی که معلوم نیست باباش کیه، ننش کیه بایستی مستقیما" خدا رحم کنه به آخر عاقبت فرنچایـــز!
بعد یه چیز دیگه که ناامید کنندست اینه که جدید ترین آپدیتهای انجین آنریل اول توی گیرز قرار میگرفت همیشه و همیشه گرافیک این سری تو زمان خودشون عالی بودن؛ حالا که اصلا اپیک بازی رو نمی سازه از نظر گرافیکی هم فکر نمی کنم بتونه بـــُــرش لازم و همیشگی سری گیرز رو داشته باش...

جانم منطق \m/

گیـــرز رو دادن به People Can Fly با کوله باری از تجربه، نتیجه یه بازی مزخرف و افتضاح شد (Judgement). دیگه دست استودیویی که معلوم نیست باباش کیه، ننش کیه بایستی مستقیما" خدا رحم کنه به آخر عاقبت فرنچایـــز!
بعد یه چیز دیگه که ناامید کنندست اینه که جدید ترین آپدیتهای انجین آنریل اول توی گیرز قرار میگرفت همیشه و همیشه گرافیک این سری تو زمان خودشون عالی بودن؛ حالا که اصلا اپیک بازی رو نمی سازه از نظر گرافیکی هم فکر نمی کنم بتونه بـــُــرش لازم و همیشگی سری گیرز رو داشته باش...
حالا در مورد خوب يا بد بودن بازي نظري ندارم يه هندونه نبريدست ولي حداقل در مورد گرافيك ميشه اميدوار بود كار خوبي تحويل بدن. اگه يادت باشه 343 هم واقعا از نظر گرافيك حرفاي زيادي براي گفتن داشت. بانجي كه هيلو رو ساخت يه چيز ساب اچ دي تحويل داد كه گرافيكش به نسبت معمولي بود ولي 343 گرافيكشو متحول كرد گرچه خيليا معتقدند روح هيلو رو از بين برد. فكر ميكنم تا حدودي شرايط گيرز هم مثل هيلو بشه حداقل از نظر گرافيك كارشون خوبه

خیر استدیو Black Tusk مطمئن باش کارشو خوب بلده وگرنه مایکرو بهش اعتماد نمی کرد!

یه چیزی واسم سوال شده نمیدونم چرا یک عده با شنیدن این خبر دارن میپیچدن به پروبال Black Tusk !!

یعنی اصلا فکرش رو هم نمیکردم بعد از معرفی(خوبه الان معرفی شده وای به حال روزی که تریلر بیاد، اونوقته که....) Gears جدید شاهد چنین جوّی باشیم که به همین راحتی(!) به شاهکاری مثل The Last Of Us توهین بشه و وووو...
خواهشا دوستان خودشون رو کنترل کنن، درسته که این بازی موفق عمل خواهد کرد ولی این حرفا هیچ تاثیر منفی بر وجهه این بازی نمیزاره و نخواهد گذاشت...
انگار نه انگار که امسال همین بازی که شما میگین اینجوریه ! بین چند عنوان بزرگ و پرفروش دیگه تونست در مقام اول بشینه و افتخاراتی رو کسب کنه که .... اونم یه آی پی جدید (!) .

آخرین ویرایش:

حالا خوبه خدای جنگ دست همون سانتا بود و نسخه عروج شد اون!! ;) باز گیرز دست استدیو دیگه بود!

نمیدونم چیه که هرکی میخواد از یه بازی تعریف کنه، لازمشو خراب کردن یه بازیه دیگه میدونه!

آخه TLOU رو میکشی وسط که طرفداراش بیان یه حرفی بزنن بعد بگی سونی فن ها زبون نفهمن؟

بازی ای که بیشترین GOTY تاریخ رو گرفته رفت زیره اویل 5 و 6 ؟ گرافیک، داستان، شخصیت پردازی و ... تمام نقاط قوت بازی رو هم میبره زیر سوال :)

:|:|:|:|
چیو داری با چی مقایسه میکنی؟
واسه تک تک جملات حرف دارم و مثال نقض ولی اصلا به خودم زحمت نمیدم بگم چون ارزشی نمیبینم
خود اپیک فهمیده سری GEOW تموم شده هست ولی ماکروسافت نفهمید چون دید این بازی گاوِ شیر دهِ خوبی خواهد بود

آقا یکی جواب ایشون رو داد دیگه لازم نیست تک تک شما فن ها جهاد کنید که انگار به مقدساتتون توهین شده ! که مث اینکه شده !!
----
جالبه وقتی نوبت بازی های GOW و Uncharted میرسه از اون اولیه 6-7 نسخه منتشر شده و از دومی 4تا ، اون موقع شیردوشی معنایی نداره ! تا حرف از بازی Geow و Halo میشه شیردوشی و پیف پیف اه اه !

ختم کلام Geow موفقیتش مدیون گیم پلیشــه ! بازی که به گیم پلیش وابستس و اونچنان به داستان تکیه نکرده ! هیچ وقت شیرش خشک نمیشه ! از اون طرف بازی مث GOW که همه بازی به داستان سراییشه ، ته کشیدن داستان یعنی پایان سری. متاسفانه مث اینکه ته کشیده .

گیم پلی گرز 3 سخت ترین گیم پلی هست ، هر کی هم میگه نیست اگه مردشه تونست مثل دانیال وال بانس کنه و با وال بانس کیل بگیره /:)

سلام داش متین
خوبی؟
بوووووووووووووووووووووووووووق

- - -ویرایش - - -

حالا در مورد خوب يا بد بودن بازي نظري ندارم يه هندونه نبريدست ولي حداقل در مورد گرافيك ميشه اميدوار بود كار خوبي تحويل بدن. اگه يادت باشه 343 هم واقعا از نظر گرافيك حرفاي زيادي براي گفتن داشت. بانجي كه هيلو رو ساخت يه چيز ساب اچ دي تحويل داد كه گرافيكش به نسبت معمولي بود ولي 343 گرافيكشو متحول كرد گرچه خيليا معتقدند روح هيلو رو از بين برد. فكر ميكنم تا حدودي شرايط گيرز هم مثل هيلو بشه حداقل از نظر گرافيك كارشون خوبه

دوست عزیز گرافیک اولویت nام را داره
اونم توی گیرز که گیم پلی اون حرف اول را میزنه(به خاطر خلاقیت سازنده هاش میگم)
هر بازی که جلو میره طبیعیه گرافیکشم بالا میره
مثلا کرایسیس ولی چه فایده

آخرین ویرایش:
من یه اسپم بدمو برم!واقعت چه اصراریه آدم وقتی فنه یه کنسوله همه بازیاشو بپرسته؟!!من سری انچاتدو دوس ندارم ولی last of us از بهترین تجربیات گیمریم بود.یا gow و خیلی دوس دارم ولی هیلو و گیرز هم برام خیلی ارزشمندن.نمیدونم چه اصراریه عوض بازی پلتفورمشو نگاه کنیم و قضاوت کنیم

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

آقا یکی جواب ایشون رو داد دیگه لازم نیست تک تک شما فن ها جهاد کنید که انگار به مقدساتتون توهین شده ! که مث اینکه شده !!
----
جالبه وقتی نوبت بازی های GOW و Uncharted میرسه از اون اولیه 6-7 نسخه منتشر شده و از دومی 4تا ، اون موقع شیردوشی معنایی نداره ! تا حرف از بازی Geow و Halo میشه شیردوشی و پیف پیف اه اه !

ختم کلام Geow موفقیتش مدیون گیم پلیشــه ! بازی که به گیم پلیش وابستس و اونچنان به داستان تکیه نکرده ! هیچ وقت شیرش خشک نمیشه ! از اون طرف بازی مث GOW که همه بازی به داستان سراییشه ، ته کشیدن داستان یعنی پایان سری. متاسفانه مث اینکه ته کشیده .

دمت گرم
خوشم اومد

نمردیم و فهمیدیم GOW به جز داستان چیز دیگه نداره. والا من نمی دونستم در این حد gameplay اش افتضاح بود...خدایا توبه...

سلام داش متین
خوبی؟
این حرف از تو بعیده /کسی که سنزیویتی را میاره بالا و با بیشتر از 30 بانس میکنه که هنر نیست
یادم نمیره اون اول که اومد میگفت محمد چجوری بانس میکنی ومن بردمش توی دو تا دالان مپ الدتاون و بش یاد دادم
همچنین گیمپلی 3 که توش بانس راحته اگه توی 2 یکی اونجوری یکی بانس کرد اون موقع هنره
متین جان مطمئن باش بازی خودت از خیلی ها عالی تره و مواظب باش خودت را کمتر از یه سری ها نبینی

- - -ویرایش - - -

دوست عزیز گرافیک اولویت nام را داره
اونم توی گیرز که گیم پلی اون حرف اول را میزنه(به خاطر خلاقیت سازنده هاش میگم)
هر بازی که جلو میره طبیعیه گرافیکشم بالا میره
مثلا کرایسیس ولی چه فایده
سلام عمو ام اف :d
ممد راستش از این لحاظ اینو گفتم چون هر 2 مدل دسته گرفتنو امتحان کردم و 1 سالی با هر دو روش بازی کردم،تو روش دوم که بهش claw میگن باور کن انگار یه در جدیدی تو گرز به روم باز شد ! حرکات بانس خیلی سریع یکیشه وقتی الان خودمو حالا با مثلا یکی مثل دانیال و امثالهم مقایسه می کنم می فهمم چقدر کارشون سخته که تیراشون بعد بانس می خوره ، ممد به نظرم تا اون روشو امتحان نکنی و یکی دو ماه نری تو کارش نمی تونی قضاوت کاملی داشته باشی، من قبول دارم تو گرز3 خیلی راحتتر بدون هیچ فشاری میشه کلی کیل گرفت و ... فقط کافیه دوربینو 30 کنی و دستت نزدیک دکمه‌ی A هم نره خیلی راحت میشه همه رو کشت ... (دیدم که میگم) عینه کال آف ، ولی مقوله وال بانس سریع رو از رو تجربه میگم که سخته ... دانیال رو به عنوان مثال بارز آوردم ، کم نیستن ... (البته خارجی)
کلا این وال بانس سریع از گرز 3 اومد تو کار ...
در کل سلیقه ایه دیگه :d این نظر من بود و هر کی نظری داره :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or