مایکروسافت امتیاز بازی Gears of War را به تصاحب در آورد

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
360x200
همین چندساعت پیش بود که Phil Spencer طی خبری رسما تایید کرد که امتیاز بازی Gears of War را رسما تحت کنترل خود در آورده اند، که میتواند خبر خوشحال کننده ای برای طرفداران این سری باشد.از همین رو آقای Rod Fergusson نیز استویوی 2K را به مقصد استودیوی تازه تاسیس Black Tusk ترک کرد تا بر روی ادامه ای از سری GEOW کار کنند.
او گفته است که:
من خیلی از اینکه به استودیوی Black Tusk ملحق شدم ، هیجان زده هستم، و خیلی خوشحالم که میتونم برای ساخت GEOW بر روی تیم نظارت داشته باشم.
من با تیم ها و استویو های مختلفی کار کردم، ولی سری GEOW واقعا بهترین و ناب ترین تجربه هایی رو که من میخواستم، به من هدیه داد، پس میتونه مثل برگشت به خونه خودتون باشه، یعنی از اینکه هرچه زودتر بتونم این عنوان رو معرفی کنم، خیلی هیجان زده هستم.
اسپنسر میگوید:
"این فرنچایز محبوب همیشه با Unreal Engine ساخته شده است، پس من هم نمی تونم بگم که نسخه جدید این بازی با موتور دیگه ای ساخته بشه، چون بهترین گزینه ای که ما پیش رو داریم، قطعا همین موتور گرافیکی است."
طبق گفته مایکروسافت آینده این فرنچایز محبوب در دستان این استودیو است، آیا میتوانند دوباره به روزهای اوج این سری برگردند یا نه؟
source

آخرین ویرایش:
خوب اينايي كه شما گفتي الان چه دليلي براش داري مگه چي شده كه اين حرفو ميزني؟

جاجمنت هم در كل اونقدر بد نبود كه شما داري ميگي

در ضمن اين استوديوي جديد مايكرو ممكنه كه امتحانشو پس نداده باشه ولي مطمئنم از نظر فني سطحش بالاست ميمونه گيم پلي كه خود راد هست دليلي براي نگراني نميبينم

دوست عزیز یه سوال داشتم ازشما
به نظر شما وقتی گیرز1 اومد و بعد 2 سال نسخه دوم و بعد 3 وسپس جاجمنت را بازی کردی چه پیشرفت ها و چه ضعف هایی را در این 4 نسخه دیدی؟ خواهشا در مورد دنیای آفلاین و بات کشی صحبت نکنید
دوست دارم بدونم گیرز در طول این 4 نسخه در هر نسخه جداگانه چجور آدم هایی را از لحاظ سطح شعور و اخلاق جذب کرد؟فقط و فقط آنلاین
جواب من این هست که هر چقدر جلوتر آمدین گیم پلی کژوال تر و پلیر های بچه تر و اخلاق گند تر سپس دعواهای بچه گانه(کاملا در تورنمنت هایی که گذاشته شد و خودم گذاشتم مشخص هس)
هرچقدر بازی سخت تر باشه آدم های با شعور تری جذب میشوند و احترام یکدیگر احفظ میکنند ولی وقتی من تونستم به راحتی دیگری را با یک مله ساده بکشم و سپس پز بدم که بازیم خوبه و به کسی که چند ساله حرفه ای گیر بازی میکنه توهین کنم سطح پایین گیم را درک میکنم
نسخه های 1 و 2 عالی بودن
نسخه 3 به علت گیم پلی کاربر پسند تر ضعیفتر شد و جاجمنت هم چون به خزاو دیوتی نزدیک شد داغون شد
من منظورم این هستش
قصد بی احترامی به هیچ کسی را هم نداشتم به نظر همه هم احترام میذارم

ظاهرا دمویی که black tusk تو e3 نشون داده صرفا یه کاتسپت بوده که با ue4 هم ساخته شده.سوالی که میش میاد اینه که این استدیو در دو سال گذشته دقیقا داشته چه غلطی میکرده!!!فقط یه دمو،اونم با انجین لیسانس شده؟!!خسته کردن واقعا!

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

بهترین خبر نسل بعد تا اینجا برای ما فنای ماکروسافت که این روزا خبرای بد زیاد شنیدیم:bighug::x:d بلاخره ارزشمندترین IP ماکروسافت بعد HALO واسه خودش شد این خبر واقعا میتونه به این وضعیت خراب وان کمک کنه و این جو بد رو تا حد زیادی تغییر بده گیرز یه وزنه ی خیلی سنگینه یه چیزی مثل HALO , GT یه انحصاری که باعث فروش کنسول میشه کمتر بازی چنین شرایطی داره خرید امتیازش از 10 تا IP جدیدم مهمتر بود :bighug:
فقط سوال اینکه این BT الان داره رو دو تا بازی کار میکنه یکم کارش سخت میشه اینجوری استدیویی که تازه تاسیس شده داره همزمان یه IP جدید میسازه با ادامه ی مهمترین IP ماکرو بعد از HALO امیدوارم بتونن کارشونو خوب انجام بدن الان دیگه مهم ترین استدیوی ماکروسافت BT:x

آخرین ویرایش:
به نظر شما وقتی گیرز1 اومد و بعد 2 سال نسخه دوم و بعد 3 وسپس جاجمنت را بازی کردی چه پیشرفت ها و چه ضعف هایی را در این 4 نسخه دیدی؟ خواهشا در مورد دنیای آفلاین و بات کشی صحبت نکنید
دوست دارم بدونم گیرز در طول این 4 نسخه در هر نسخه جداگانه چجور آدم هایی را از لحاظ سطح شعور و اخلاق جذب کرد؟فقط و فقط آنلاین
جواب من این هست که هر چقدر جلوتر آمدین گیم پلی کژوال تر و پلیر های بچه تر و اخلاق گند تر سپس دعواهای بچه گانه(کاملا در تورنمنت هایی که گذاشته شد و خودم گذاشتم مشخص هس)
هرچقدر بازی سخت تر باشه آدم های با شعور تری جذب میشوند و احترام یکدیگر احفظ میکنند ولی وقتی من تونستم به راحتی دیگری را با یک مله ساده بکشم و سپس پز بدم که بازیم خوبه و به کسی که چند ساله حرفه ای گیر بازی میکنه توهین کنم سطح پایین گیم را درک میکنم
نسخه های 1 و 2 عالی بودن
نسخه 3 به علت گیم پلی کاربر پسند تر ضعیفتر شد و جاجمنت هم چون به خزاو دیوتی نزدیک شد داغون شد
من منظورم این هستش

والا در مورد اين مسائلي كه شما ميگي من نظري ندارم چون خيلي تو مبحث شوترها حرفه اي نيستم ولي به شخصضه از بازي با تمام شماره ها حتي حاحمنت لذت بردم

بهترین خبر نسل بعد تا اینجا برای ما فنای ماکروسافت که این روزا خبرای بد زیاد شنیدیم:bighug::x:d بلاخره ارزشمندترین IP بعد HALO ماکروسافت واسه خودش شد این خبر واقعا میتونه به این وضعیت خراب وان کمک کنه و این جو بد رو تا حد زیادی تغییر بده گیرز یه وزنه ی خیلی سنگینه یه چیزی مثل HALO , GT یه انحصاری که واقعا باعث فروش کنسول میشه کمتر بازی چنین شرایطی داره خرید امتیازش از 10 تا IP جدیدم مهمتر بود :bighug:
فقط سوال اینکه این BT الان داره رو دو تا بازی کار میکنه یکم کار سخت میشه اینجوری استدیویی که تازه تاسیس شده داره همزمان یه IP جدید میسازه با ادامه ی مهمترین IP ماکرو بعد از HALO امیدوارم بتونن کارشونو خوب انجام بدن الان دیگه مهم ترین استدیوی ماکروسافت BT:x

دوست عزیز BT فقط داره رو گیرز کار میکنه.اونی که تشون دادن تو e3 بازی نبوده و در دست ساخت نیست

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Pachter هم در اين مورد پيش بيني هايي داشته

"Probably $100 million or less, certainly no more than that. They clearly think they will get a return, or they wouldn’t have done it."

حدس ميزنه كه مايكرو حدود 100 ميليون دلار بابت گيرز داده باشه

"The studio was just formed, so they won’t have a game for three years. Probably Xbox One exclusive."

بعد هم فرمودن كه استوديو تازه تاسيس شده تا 3 سال آينده منتظر نباشيد

[h=2]مایکروسافت امتیاز بازی Gears of War را به تصاحب در آورد[/h]
مطمئنی به تصاحب در اورد ؟ یا پول داد خریدش ؟ D:
ادم یه چیزایی میبینه !!
به تصاحب در اوردن با خریدن فرق داره انقدر به خاطر فن بازی جملات رو خراب نکنید :d

مطمئنی به تصاحب در اورد ؟ یا پول داد خریدش ؟ D:
ادم یه چیزایی میبینه !!
به تصاحب در اوردن با خریدن فرق داره انقدر به خاطر فن بازی جملات رو خراب نکنید :d
خودت فهمیدی چی گفتی؟!
Microsoft acquires Gears of War from Epic, hires series producer Rod Fergusson
وقتی امتیاز Ip به این مهم ـی رو خریده یعنی پس یه عنوان خیلی مهم رو تونسته به چنگ خودش دربیاره و نهایتا هم به تصاحب خودش..چون فکر کنم اینقدر مهم هست که بگم به تصاحب در آورده!!همونطور که خود خبر ذکر کرده.

مبارک مایکرو فن ها باشه ... خیلی حیف شد ... دوست داشتم بازی های از این سری روی پلتفرم سونی هم بیاد ... ولی دیگه با همچین اتفاقی به طور قطع باید منتظر بازی های اینده اپیک برای ps4 باشیم که این خیلی خوبه که یه استودیو محبوب به جمع استودیو هایی که بازی برای ps4 میسازه اضافه شده ...

نسخه های 1 و 2 عالی بودن
من منظورم این هستش
الان دقیقا منظورشون با من بود اقا ام اف,ولی ممد جان یه چی بگم این گیرز کلا همین شماره سه که میگی عامه پسنده نهایت تو ایران 100 نفر مولتی شو بازی کردن که بعید میدونم زیر 50 نفر باشن,کمپین که هیچی اکثر بچه ها تموم میکنن میرن بازی های دیگه ولی به نظر من که میگی شماره های بازی مثلا گیرز یکیا خیلی اقا هستند و گیرز 2 هم همینطور ولی اونایی که مولتی گیرز 3 بازی میکنن بی شعور هستند حرف بسیار چرتی هست همه میدونیم که این دعوا ها همه جانبه بوده مثلا یه روز حمید به تو ال تی میزد تو بهش فهش میدادی یا بر عکس

آخرین ویرایش:
با احترام به دوستداران این بازی اما چیزی که من از این بازی میبینم بنظرم چیزی بیش از یه کاریکاتور از المانهای RE4 نیست.
بیخیال کاریکاتور از المانهای RE4 ?!!! :دی
بالا بری پایین بیای جزو بهترین بازیهای نسل پیش بوده :دی اون جمله-ی اول که میگید بخاطر فن بازی نیست دقیقا داره میرسونه من بخاطر اینکه فن کنسول رقیبم از این بازی خوشم نمیاد ! :دی
بازی فقط دوربینش شبیه RE4 بود کلا دیگه چه ربطی به اون بازی داشت ؟
بازی-ای مثل GeOW باید در انحصار مایکرو باشه یجورایی حکم آنچارتد سونی رو داره . با اینکه به احتمال خیلی زیاد این کار باعث میشه من نتونم بازیش کنم ! :دی اما حداقل آدم خیالش از کیفیت همیشه بالای بازی راحت میشه ( بدون احتساب نسخه فرعی ! :دی )

هیچ وقت از این بازی خوشم نیومد نه بخاطر فن بازی " ولی نمیدونم چرا وقتی نسخه 1 این بازی رو رفتم اصلا ازش خوشم نیومد و کلا بیخیالش شدم.نسخه های بعدی هم که پیگیر خبراش نیستم.درسته که PS3 دارم ولی اگه این بازی از نظرم خوب می اومد حتما یه جوری بازیش میکردم.با اینکه این بازی طرفدار داره ولی خب نظر منم اینه.

با احترام به دوستداران این بازی اما چیزی که من از این بازی میبینم بنظرم چیزی بیش از یه کاریکاتور از المانهای RE4 نیست.

خیلی ها هم از متال گیر سالید خوششون نمیاد! مخصوصا هم از نسخه 4 ! اصلا هم بخاطر فن بازی نیست ها! یه وقت خیال نکنی بخاطر فن بازی میگن این سری خسته کنندست و همون کاریکاتور هم نیست! ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or