مایکروسافت امتیاز بازی Gears of War را به تصاحب در آورد

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
360x200
همین چندساعت پیش بود که Phil Spencer طی خبری رسما تایید کرد که امتیاز بازی Gears of War را رسما تحت کنترل خود در آورده اند، که میتواند خبر خوشحال کننده ای برای طرفداران این سری باشد.از همین رو آقای Rod Fergusson نیز استویوی 2K را به مقصد استودیوی تازه تاسیس Black Tusk ترک کرد تا بر روی ادامه ای از سری GEOW کار کنند.
او گفته است که:
من خیلی از اینکه به استودیوی Black Tusk ملحق شدم ، هیجان زده هستم، و خیلی خوشحالم که میتونم برای ساخت GEOW بر روی تیم نظارت داشته باشم.
من با تیم ها و استویو های مختلفی کار کردم، ولی سری GEOW واقعا بهترین و ناب ترین تجربه هایی رو که من میخواستم، به من هدیه داد، پس میتونه مثل برگشت به خونه خودتون باشه، یعنی از اینکه هرچه زودتر بتونم این عنوان رو معرفی کنم، خیلی هیجان زده هستم.
اسپنسر میگوید:
"این فرنچایز محبوب همیشه با Unreal Engine ساخته شده است، پس من هم نمی تونم بگم که نسخه جدید این بازی با موتور دیگه ای ساخته بشه، چون بهترین گزینه ای که ما پیش رو داریم، قطعا همین موتور گرافیکی است."
طبق گفته مایکروسافت آینده این فرنچایز محبوب در دستان این استودیو است، آیا میتوانند دوباره به روزهای اوج این سری برگردند یا نه؟
source

آخرین ویرایش:
یه سوال دارم از همه دوستان
من موندم چرا شماها خوشحالین؟
این خبر یعنی افتضاح. . .
خودم جز بزرگترین فن های گیرزم ولی با این کار گ... را به گ... میمالند
جاجمنت با طعم اکس 1
گیم پلی کژوال که هر نوبی میتونه توی مولتی پلیرش وال بانس کنه
متاسفم واسه گیرز و فن های واقعا درست و حسابی این بازی
دلیل مخالفتم هم اینه که گیم پلی کژوال با تعداد پلیر بالاتر و نمرات بالاتر و پول بیشتر را به گیم پلی هاردکورتر و پلی حرفه ای و با شعور و نمرات و نقدهای فنی ترجیح میدهند

یه سوال دارم از همه دوستان
من موندم چرا شماها خوشحالین؟
این خبر یعنی افتضاح. . .
خودم جز بزرگترین فن های گیرزم ولی با این کار گ... را به گ... میمالند
جاجمنت با طعم اکس 1
گیم پلی کژوال که هر نوبی میتونه توی مولتی پلیرش وال بانس کنه
متاسفم واسه گیرز و فن های واقعا درست و حسابی این بازی
دلیل مخالفتم هم اینه که گیم پلی کژوال با تعداد پلیر بالاتر و نمرات بالاتر و پول بیشتر را به گیم پلی هاردکورتر و پلی حرفه ای و با شعور و نمرات و نقدهای فنی ترجیح میدهند
خوب اينايي كه شما گفتي الان چه دليلي براش داري مگه چي شده كه اين حرفو ميزني؟

جاجمنت هم در كل اونقدر بد نبود كه شما داري ميگي

در ضمن اين استوديوي جديد مايكرو ممكنه كه امتحانشو پس نداده باشه ولي مطمئنم از نظر فني سطحش بالاست ميمونه گيم پلي كه خود راد هست دليلي براي نگراني نميبينم

حالا این جاجمنت واسه ملت شده مهمترین نسخه بازی که این عنوان رو به گند کشیده :|
جاجمت ساخته‌ی استویدوی People Can Fly هست! جاجمنت به دست کلیف و فرگوسن ساخته نشده بود!
الان گیرز دست بلک تاسک هست :bighug: استودیویی که هر روز بزرگتر و بزرگتر میشه. از همه مهمتر یکی از اشخاص تاثیر گذاز سری گیرز اومده تو بلک تاسک و اون هم فرگوسن هست. هرچند هیچ کس کلیف نیمشه ولی بازی شخصت دوم اثر گیرز فرگوسن هست و اون مطمئنا تواناییش رو داره که گیرز رو به دوران اوج برگردونه. مخصوصا که یه مدت زیر دست استاد تو 2k بوده :d

بچه ها میگم امسال از اون سالاست هــــا ! :d
لامصب امسال E3 بمب اتمه...من یاد این کل کل ها افتادم:)
یادتونه قبلا adam از سونی به مایکروسافت گفته بود که :

BoyesGratz.jpg

مثل اینکه این حرف صحت داشته...چون از اون طرف هم مایکروسافت جواب داد و گفت:

Spencer2.jpg

....see you at e3

ای پی GeOW تنها IP مورد علاقه من از ماکروسافت هست . بخاطر این و الن ویک من 360 حتی خریدم برای مدتی :d

امیدوارم قدر iP رو بدونه ماکروسافت :bighug:

دوست گلم سونی فقط یکی از استودیوهاش به اسم Naughty Dog میتونه تمامی استودیوهای مایکرو افقی کنه :d ( اسم بقیه نمیبرم فقط این یکی بسه ) تو این زمینه دیگه بحثی نیست خواهشا خوددرگیری نداشته باشید :d
دقیقا ...یدینمون با این ناتی داگ :-&
یعنی منتظر بهونه هستید از این اسم مایه بگذارید

حالا این جاجمنت واسه ملت شده مهمترین نسخه بازی که این عنوان رو به گند کشیده :|
جاجمت ساخته‌ی استویدوی People Can Fly هست! جاجمنت به دست کلیف و فرگوسن ساخته نشده بود!
الان گیرز دست بلک تاسک هست :bighug: استودیویی که هر روز بزرگتر و بزرگتر میشه. از همه مهمتر یکی از اشخاص تاثیر گذاز سری گیرز اومده تو بلک تاسک و اون هم فرگوسن هست. هرچند هیچ کس کلیف نیمشه ولی بازی شخصت دوم اثر گیرز فرگوسن هست و اون مطمئنا تواناییش رو داره که گیرز رو به دوران اوج برگردونه. مخصوصا که یه مدت زیر دست استاد تو 2k بوده :d

دوست عزیز به هر کس ملت نگو
تنها مزیتی که جاجمنت نسبت به 3 و نه نسبت به نسخه های 1و2 داشت این بود که firedistance تفنگ Gnasher را پایین تر آورده بود تا برو بچ نوب التی ارتی نزنند و گیم را به گند نکشند و بازی با نشر شاتگان فقط به بانس بکشه
فقط و فقط همین
نگرانی من هم از نبود کلیف هستش درسته داش فرگوسن هست ولی اون الان فقط تهیه کنندس نه چیز دیگه و نگرانی دوم من این که این استدیو جدید نیاد با فکر های جدید استایل گیم را عوض کنه
شما ببین نمرات 3 از جاجمنت کمتر شد
چرا ؟چون که 4تا سایتی که فقط گوشش به کاربراست که آقا ما نمیتونیم گیر را حرفه ای بازی کنیم/گیم پلی خیلی سخته و ... میاد نمره پایین تری نسبت به 1 و 2 میده
به نظر من کیفیت وسختی گیم خیلی اهمیتش بیشتره تا اینکه هر کسی بتونه با نوب بازی کیل بگیره
تو جاج بازم همین قضیه melee hit (فاجعه)/عوض کردن دکمه ها(فاجعه,شبیه خز آو دیوتی)
مثل اینه BMW بیاد به جای رنگ آبی لوگوی خودش از رنگ زرد لوتوس استفاده کنه
امید وارم فرگوسن آنقدر جوگیر نشه که کلا گیم بفهمه چرا گیرز یک بازی تک شد و نباید از روال های کلیشه ای استفاده کنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or