مایکروسافت امتیاز بازی Gears of War را به تصاحب در آورد

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
360x200
همین چندساعت پیش بود که Phil Spencer طی خبری رسما تایید کرد که امتیاز بازی Gears of War را رسما تحت کنترل خود در آورده اند، که میتواند خبر خوشحال کننده ای برای طرفداران این سری باشد.از همین رو آقای Rod Fergusson نیز استویوی 2K را به مقصد استودیوی تازه تاسیس Black Tusk ترک کرد تا بر روی ادامه ای از سری GEOW کار کنند.
او گفته است که:
من خیلی از اینکه به استودیوی Black Tusk ملحق شدم ، هیجان زده هستم، و خیلی خوشحالم که میتونم برای ساخت GEOW بر روی تیم نظارت داشته باشم.
من با تیم ها و استویو های مختلفی کار کردم، ولی سری GEOW واقعا بهترین و ناب ترین تجربه هایی رو که من میخواستم، به من هدیه داد، پس میتونه مثل برگشت به خونه خودتون باشه، یعنی از اینکه هرچه زودتر بتونم این عنوان رو معرفی کنم، خیلی هیجان زده هستم.
اسپنسر میگوید:
"این فرنچایز محبوب همیشه با Unreal Engine ساخته شده است، پس من هم نمی تونم بگم که نسخه جدید این بازی با موتور دیگه ای ساخته بشه، چون بهترین گزینه ای که ما پیش رو داریم، قطعا همین موتور گرافیکی است."
طبق گفته مایکروسافت آینده این فرنچایز محبوب در دستان این استودیو است، آیا میتوانند دوباره به روزهای اوج این سری برگردند یا نه؟
source

آخرین ویرایش:
اینم قسمتی از مصاحبه فرگوسن با Polygon :
"اگه میخوای که یه چیزی رو درست انجام بدی.
پس خودت اینکارو بکن، پس وقتی که فرصت ـش گیرم، اومد، منم همین کارو کردم."
"Honestly, because I missed it," he told Polygon in an email. "As a player, I’ve never had a better gaming experience than when I was playing Gears with my friends — especially Gears 2 Horde Mode. And as a creator, I was part of the birthing process of this franchise and it made me sad that it wasn’t going to move beyond what we had accomplished. Dammit, I want to play the next Gears game right now! What’s the old line? 'If you want something done right, do it yourself.' So when the opportunity came, I grabbed it."
صادقانه بگم، واقعا دلم براش تنگ شده بود، او در Email ـی که برای ـمان ارسال کرد، گفته بود که:
به عنوان یک بازیباز ، من هیچ تجربه ای بهتر از بازی Gears of War 2 به همراهی دوستام، اونم در حالت Horde Mode نداشتم !
چون من واقعا قسمتی از وجود این مجموعه بودم، و این منو واقعا ناراحت میکرد که ببینم یه آی پی به این زیبایی دیگه ساخته نشه و پروژه اش تعطیل بشه، لعنتی ! من میخوام همین الان Gears بعدی رو بازی کنم، از قدیم گفتن که:d:
"اگه میخوای که یه چیزی رو درست انجام بدی. پس خودت اینکارو بکن، پس وقتی که فرصت ـش گیرم، اومد، منم همین کارو کردم."
*بقیه مصاحبه رو آریا در صفحه قبل ترجمه کرده و این قسمت با اون قسمت مکمل همدیگر هستند(:d).

پس معلوم شد چرا مایکرو استودیو ونکووءر رو بست چون پول کم داشت برا خرید gears:d
ولی جدا از شوخی اولا تبریک میگم به مایکرو فنها دوما خیلی دوست دارم بدونم مایکرو چقدر پول به اپیک داده که حاضر شده از سود گیرز بگذره(پرفروشترین ip تاریخ اپیک).فکر کنم کار از شل کردن سر کیسه گذشته کل کیسه رو داده:d.
نکته نگران کننده اینه که مایکرو بخواد مثل 343 که فقط رو سری halo کار میکنه،بلک تاسک رو هم فقط بزاره رو گیرز کار کنند که امیدوارم اشتباه باشه.
در ضمن از این به بعد مثل اینکه اپیک فقط مولتی پلتفرم میسازه منتظریم:d
درباره اینی که Epic مولتی بسازه هیچی معلوم نیست چون گفتن ما با همه توان Xbox One رو ساپورت میکنیم از اون طرف هم حق امتیاز UE4 رو به مایکرو دادن البته خوده Epic هم داره روی یه IP جدید کار میکنه

گیرز آو وار یکی از بهترین تجربه های نسل هفتمی من بود! یک اکشن فوق العاده با گرافیک عالی و داستانی دنبال کردنی! با اقتدار شروع کرد در شماره 2 به اوج رسید و در سومین شماره به تکامل رسید ولی با جاجمنت ناموفق ظاهر شد!
آی پی بزرگی هست و اینکه مایکرو اون رو از دست نداده کاملا منطقی و طبیعی هست! دیر یا زود ایکس وان هم می خریم و سال 2014 برای من به عنوان یک عاشق هیلو و دیوانه ی گیرز آو وار می تونه فق العاده باشه!
آنریل 4 و گیرز آو وار4 = woooow
البته خب نگرانی بزرگ این هست که کلیف بیلزینسکی نیست! و در تنها شماره ای هم که نبوده این فرنچایز ناموفق بوده! ولی خب مثبت فکر میکنیم و به آینده ی این بازی امیدوار می مونیم هر چند که تکرار موفقیتهای 3 گانه ی اصلی کمی سخت بنظر می رسه!

- - -ویرایش - - -

درباره اینی که Epic مولتی بسازه هیچی معلوم نیست چون گفتن ما با همه توان Xbox One رو ساپورت میکنیم از اون طرف هم حق امتیاز UE4 رو به مایکرو دادن البته خوده Epic هم داره روی یه IP جدید کار میکنه
با اطمینان تقریبا کامل میگم اپیک دیگه انحصاری نمی سازه!
وقتی که میگه ایکس وان رو ساپورت میکنم ربطی به ساخت انحصاری نداره! الا ن هر شرکتی که داره بر هر دو کنسول بازی میسازه در واقع هر دو کنسول رو حمایت میکنه! در مورد دادن حق امتیاز آنریل 4 هم همین مسئله صدق میکنه!
اگه اپیک گیمز انحصاری ساز بود همون گیرز او وار رو ادامه می داد!

گیرز آو وار یکی از بهترین تجربه های نسل هفتمی من بود! یک اکشن فوق العاده با گرافیک عالی و داستانی دنبال کردنی! با اقتدار شروع کرد در شماره 2 به اوج رسید و در سومین شماره به تکامل رسید ولی با جاجمنت ناموفق ظاهر شد!
آی پی بزرگی هست و اینکه مایکرو اون رو از دست نداده کاملا منطقی و طبیعی هست! دیر یا زود ایکس وان هم می خریم و سال 2014 برای من به عنوان یک عاشق هیلو و دیوانه ی گیرز آو وار می تونه فق العاده باشه!
آنریل 4 و گیرز آو وار4 = woooow
البته خب نگرانی بزرگ این هست که کلیف بیلزینسکی نیست! و در تنها شماره ای هم که نبوده این فرنچایز ناموفق بوده! ولی خب مثبت فکر میکنیم و به آینده ی این بازی امیدوار می مونیم هر چند که تکرار موفقیتهای 3 گانه ی اصلی کمی سخت بنظر می رسه!
اره علی جان این نگرانیت رو درک میکنم اما خوشحال باش که راد فرگوسن برگشته وقراره رو این عنوان کار کنه این خودش خیلی خوشحال کنندست:d

100 درصد عدم حضور کلیف تاثیر خود را خواهد گذاشت. علتش هم کاملا واضح : هیچ کس به اندازه خالق یک سری نمیتونه ان را به روزهای اوج بازگرداند. کپکام مثال خیلی خوبی هست. کنار گذاشتن خالقان رزیدنت و دویل مهر تاییدی است بر صحبت من. شما فکر کن متال گیر را کوجیما نسازه!

100 درصد عدم حضور کلیف تاثیر خود را خواهد گذاشت. علتش هم کاملا واضح : هیچ کس به اندازه خالق یک سری نمیتونه ان را به روزهای اوج بازگرداند. کپکام مثال خیلی خوبی هست. کنار گذاشتن خالقان رزیدنت و دویل مهر تاییدی است بر صحبت من. شما فکر کن متال گیر را کوجیما نسازه!

اصلا تو درست میگی ;)
موندم اگه فردابرفرض محال اعلام کردن کلیف اومده چی دارن بگن|-)

بازی انحصار تمام و کمال مایکرو شد و مایکرو میدونه چیکار کنه که این فرانچایز بی نظیر خراب نشه!!!

مایکروسافت از فرصت استفاده کرد حالا فقط مونده تو E3 یه تریلر از Geow و یهو کلیفی با lancer بپره رو سن!:d اونجاست که Community میره رو هوا!:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or