شایعه فاش شدن علاقه فیل اسپنسر، رئیس ایکس باکس، به خرید نینتندو!

MJ_KING

کاربر سایت
در ادامه اسناد داخلی افشا شده مایکروسافت، ایمیلی از فیل اسپنسر، رئیس ایکس باکس و بخش گیمینگ این کمپانی منتشر شده که حاکی از علاقه اسپنسر به تصاحب غول گیمینگ ژاپنی، یعنی نینتندو است.

microsoft-and-nintendo-300x185.webp

با اینکه تاریخ این ایمیل برای سال ۲۰۲۰ است اما نشان می‌دهد که مایکروسافت و در راس آن، فیل اسپنسر، علاقه زیادی به خرید نینتندو داشتند، اگرچه خود اسپنسر در ادامه این ایمیل اعتراف میکند که درحال حاضر نینتندو دست بالاتر را دارد و نمی‌شود آن‌ها را راضی به این معامله کرد.

در بخشی از این ایمیل لو رفته، اسپنسر می‌نویسد:« متاسفانه (یا خوشبختانه برای نینتندو)، آن‌ها درحال حاضر روی انبوهی از پول نقد نشسته‌اند، درحالی که هیئت مدیره‌شان تا همین اواخر تلاشی برای افزایش ارزش سهامشان در بازار انجام نمی‌داد ».

با این حال، ظاهرا یکی از اعضای سابق هیئت مدیره مایکروسافت، درآن موقع مشغول خرید بخش قابل توجهی از سهام نینتندو بوده است که به گفته اسپنسر، این امر می‌تواند در آینده شرایط مایکروسافت برای خرید کمپانی ژاپنی را بهبود ببخشد!

Screenshot-of-spencre-email-300x226.webp

در ادامه این ایمیل همچنین اشاره شد که بخش گیمینگ برادران وارنر هم یکی دیگر از اهداف ردموندی‌ها برای خرید و اضافه کردنشان به استودیوهای فرست پارتی ایکس باکس است.

خرید اکتیویژن بلیزارد چه ربطی به سودده یا ضررده بودن اکس باکس داره؟ اکتیویژن میتونه حتی اگه روزی اکس باکس به کل تعطیل هم شد برای ماکروسافت سودده باشه! بیست سال آینده ارزش اکتیویژن شده 200 میلیارد و سالی هم ده ها میلیارد پول میسازه و یه دارایی حساب میشه برای ماکروسافت. و همچنین میتونه باعث رشد اکس باکس بشه قطعا

خیلی از کمپانی ها با چنین شرایطی روبه رو میشن، اگه پشتوانه داشته باشن انقدر ادامه میدن تا از ضرر در بیان و اگه پشتوانه نداشته باشن ورشکست میشن... مثالشم بسیاره!

اکس باکس به لطف ماکروسافت پشتوانش اونقدری هست که اگه سالهای سال ضرر کنه برای بقا بجنگه و هرگز ورشکست نشه، پس دلیلتون اینجا صدق نمیکنه... چرا که ماکروسافت 70 میلیارد رو هزینه نمیکنه که اکس باکسو نجات بده، بلکه داره پول نقدشو صرف خرید دارایی میکنه که به لطف محصولات این دارایی، درآمد زیادی رو به شرکت اضافه میکنه.
1 سال 2 سال 3 سال 5 سال تحمل می کنن سهامدارا نه 11 سال :دی
این توصیحاتت رو هم که خودم دقیقا توی تاپیک دیگه ایی گفتم ایکس باکس شاید به سوداوری که انتظار دارن نباشه ولی ضررده بودن اونم 11 سال واقعا جوکه! هیچ عقل سلیمی قبول نمی کنه وقتی 11 سال ضرر بدی دوباره بیای سرمایه گذاری روی همون فعالیت ضررده بکنی اینکه مایکرو پول زیاد داره دلیل نمیشه هیت مدیره بگن ولش کن اشکال نداره بزار ضرر بده پولمون رو هم در راستای همین ضرردهی سرمایه گذاری کنیم بلکه فرجی شد بلاخره مام هم بعد 11 سال 1/2 دلار سود بره تو جیبمون :دی

چیزی که درک نمیکنید اینه که این وضعیت اکس باکس یه شرایط مصنوعی با کمک پول های تزریق شده از شرکت مادره... بهره وری و عملکرد خود بخش به تنهایی فاجعه بوده تو 11 سال گذشته.... اگه اکس باکس مثل نینتندو یه شرکت مستقل بود الان سال ها بود که به سرنوشت سگا دچار شده بود
با صدای بلند گریه کن
View attachment 266562-9285bb049a81a866f1034505df9ba419.mp4

مثل کمپانی سگا
زمانی که ورشکست شد و فروخته شد کنسول سازی رو گذاشت کنار
اما ساخت آی پی و بازی رو ادامه داد و براش سود داره

الان خریدهایی هم که مایکروسافت می‌کنه حتی یه روزی اگر ایکس باکس هم وجود خارجی نداشته باشه
چون این آی پی ها و ... متعلق به مایکروسافته کلی ازش پول در میاره
همونطور که مایکروسافت قبل از اینکه کنسول ایکس باکس رو تو نسل ۶ بده برای اولین بار
قبلش تو توسعه و ساخت بازی‌ها هم بودش

حتی سیستم عامل مایکروسافت یعنی ویندوز که اکثرا گیم ها روی pc روی ویندوز اجرا میشه
حتی سرویس ها مثل استیم و ... اکثر پلیر هاش ویندوزی هستن

حتی توسعه بازی‌ها برای pc و کنسول‌ها روی کامپیوتر ویندوزی اکثراً انجام می‌شه
حرفتو قبول دارم، منظور من در واقع اینه وقتی افق روشنی رو هیت مدیره تصور نکنن چند سال ضرردهی تحمل می کنن؟ دیگه قطعا بیشتر از 1 دهه تحمل نمی کنن :دی
همین خرید 70 میلیاردی نشون دهنده اهمیت برند ایکس باکس برای مایکروعه اگر اوضاع ایکس باکس اینقدر خراب بوده که بیشتر از 1 دهه ضرر بده که تا الان جمعش کرده بودن پولشونم میبردن جایی که قوی هستن سرمایه میکردن
برای مایکرو همه چیز گیمپسه سخت افزار و نرم افزار همه در خدمت گسترش گیمپس هستن کنسول سخت افزاری ایکس باکس قطعا یک روزی به تاریخ می پیونده ولی برند ایکس باکس و گیمپس نه

ولی فن های اونور جوری تحلیل می کنن که انگار کلا هیچ سودی نداره ایکس باکس و هیت مدیره تو رودروایستی مونده ادامه میده

1 سال 2 سال 3 سال 5 سال تحمل می کنن سهامدارا نه 11 سال :D
این توصیحاتت رو هم که خودم دقیقا توی تاپیک دیگه ایی گفتم ایکس باکس شاید به سوداوری که انتظار دارن نباشه ولی ضررده بودن اونم 11 سال واقعا جوکه! هیچ عقل سلیمی قبول نمی کنه وقتی 11 سال ضرر بدی دوباره بیای سرمایه گذاری روی همون فعالیت ضررده بکنی اینکه مایکرو پول زیاد داره دلیل نمیشه هیت مدیره بگن ولش کن اشکال نداره بزار ضرر بده پولمون رو هم در راستای همین ضرردهی سرمایه گذاری کنیم بلکه فرجی شد بلاخره مام هم بعد 11 سال 1/2 دلار سود بره تو جیبمون :D
نمیدونم چرا فکر میکنی با مدیریت یه بقالی 12 متری طرفی! هیچ کدوم از اعضای ماکروسافت با این حساب که قراره یازده سال ضرر کنن ادامه ندادن بلکه برنامه هاشون برای سوددهی بوده که موفق نشدن.

شما فکر کن یه بیزینسی رو داری که سالی 50 میلیارد دلار درامد داره و 52 میلیارد هزینه صرف شده. اگه بخوای به کل این بیزینس رو تعطیل کنی چقدر ضرر رو دستت میذاره؟ 52 میلیارد هزینه ای که تو سال گذشته کردی به کل تبدیل میشه به ضرر، ولی وقتی بیزینس ران باشه با درآمد 50 میلیاردیش داری 2 میلیارد ضرر رو متحمل میشی!
پس اگه یکم دیدتو تغییر بدی متوجه میشی بستن بخش اکس باکس یه ضرر بسیار بزرگی رو به همراه میاره که ارزش شرکت مادر رو هم تحت الشعاع قرار میده! تنها راه اینه که تلاشت تو بهبود شرایط باشه تا به سوددهی برسی.
خیلی عجیبه این صحبت هایی که میکنید... انگار هیچ دانشی در موردش ندارید و سعی هم میکنید بگید هیچکس هیچ اطلاعی نداره

حرفتو قبول دارم، منظور من در واقع اینه وقتی افق روشنی رو هیت مدیره تصور نکنن چند سال ضرردهی تحمل می کنن؟ دیگه قطعا بیشتر از 1 دهه تحمل نمی کنن :D
همین خرید 70 میلیاردی نشون دهنده اهمیت برند ایکس باکس برای مایکروعه اگر اوضاع ایکس باکس اینقدر خراب بوده که بیشتر از 1 دهه ضرر بده که تا الان جمعش کرده بودن پولشونم میبردن جایی که قوی هستن سرمایه میکردن
برای مایکرو همه چیز گیمپسه سخت افزار و نرم افزار همه در خدمت گسترش گیمپس هستن کنسول سخت افزاری ایکس باکس قطعا یک روزی به تاریخ می پیونده ولی برند ایکس باکس و گیمپس نه

ولی فن های اونور جوری تحلیل می کنن که انگار کلا هیچ سودی نداره ایکس باکس و هیت مدیره تو رودروایستی مونده ادامه میده
رفیق این اعلام رسمی مایکروسافت مبنی بر سوددهی گیم پس.
Phil Spencer reveals that Xbox Game Pass is "profitable"

این هم یکی از گزارش های مالی بخش Personal Computing که Xbox از زیر مجموعه های این بخش هست.

Screenshot-2023-09-24-10-11-58-678-com.android.chrome~2.jpg

حالا شما فکر کنید کلیت این بخش سوددهی دارد ولی بخش Xbox ضرردهی دارد و بر سود کلی اثر منفی می گذارد.اون وقت مایکروسافت پول بیشتری به Xbox تزریق می کند و سرمایه گذاری بیشتری در این بخش می کند تا ضرر بیشتری بدهد و سود کلی Personal Computing رو پایین بیاورد؟خنده دار نیست؟

نمیدونم چرا فکر میکنی با مدیریت یه بقالی 12 متری طرفی! هیچ کدوم از اعضای ماکروسافت با این حساب که قراره یازده سال ضرر کنن ادامه ندادن بلکه برنامه هاشون برای سوددهی بوده که موفق نشدن.

شما فکر کن یه بیزینسی رو داری که سالی 50 میلیارد دلار درامد داره و 52 میلیارد هزینه صرف شده. اگه بخوای به کل این بیزینس رو تعطیل کنی چقدر ضرر رو دستت میذاره؟ 52 میلیارد هزینه ای که تو سال گذشته کردی به کل تبدیل میشه به ضرر، ولی وقتی بیزینس ران باشه با درآمد 50 میلیاردیش داری 2 میلیارد ضرر رو متحمل میشی!
پس اگه یکم دیدتو تغییر بدی متوجه میشی بستن بخش اکس باکس یه ضرر بسیار بزرگی رو به همراه میاره که ارزش شرکت مادر رو هم تحت الشعاع قرار میده! تنها راه اینه که تلاشت تو بهبود شرایط باشه تا به سوددهی برسی.
خیلی عجیبه این صحبت هایی که میکنید... انگار هیچ دانشی در موردش ندارید و سعی هم میکنید بگید هیچکس هیچ اطلاعی نداره
داداش این شمایی فکر می کنی با بقالی طرفی :D بازم میگم هیت مدیره 1 سال 2 سال 3 سال نه 5 سال ضرردهی رو تحمل میکنه! بعدش دیگه یک فکر اساسی می کنه واسش کدوم عقل سلیمی قبل از اینکه مشکلات بیزینسش رو حل کنه میره سرمایه گذاری سنگین میکنه روش که ضررشو کمتر کنه؟ دیوانه ان؟ :D
بالا برید پایین بیاد ایکس باکس در شرایط خوبیه هرچند شما همیشه در تصوراتتون فیل رو شکست خورده و در حال استعفا می بینید
در ضمن عذرخواهی می کنم اطلاع نداشتم که نادلا مستقیم به شما گزارش میده و در جریان ریز جزیات قرار دارید
کوچترین اطلاعی از نحوه اداره یک بیزینس ندارید دستورالعمل صادر می کنید فیل رسما اعلام می کنه هم قبول ندارید میگید دروغ میگه :D انگار بیزینس تعارف داره! واسه ی واو باید پاسخگوی هیت مدیره باشه واقعا زبان قاصره از این داستان هاتون

شما دنبال 1 چیز هستید اینکه بگیید سونی معظم له فقط عالیه باقی داغونن درسته آقا همین که شما میگی درسته فقط سونی بیزینس بلده باقی #هنوز_مونده_برسن #خاصیم_ دست_نیافتنی
خلاص همینو میخواستی دیگه

داداش این شمایی فکر می کنی با بقالی طرفی :D بازم میگم هیت مدیره 1 سال 2 سال 3 سال نه 5 سال ضرردهی رو تحمل میکنه! بعدش دیگه یک فکر اساسی می کنه واسش کدوم عقل سلیمی قبل از اینکه مشکلات بیزینسش رو حل کنه میره سرمایه گذاری سنگین میکنه روش که ضررشو کمتر کنه؟ دیوانه ان؟ :D
بالا برید پایین بیاد ایکس باکس در شرایط خوبیه هرچند شما همیشه در تصوراتتون فیل رو شکست خورده و در حال استعفا می بینید
در ضمن عذرخواهی می کنم اطلاع نداشتم که نادلا مستقیم به شما گزارش میده و در جریان زیر جزیات قرار دارید
کوچترین اطلاعی از نحوه اداره یک بیزینس ندارید دستورالعمل صادر می کنید فیل رسما اعلام می کنه هم قبول ندارید میگید دروغ میگه :D انگار بیزینس تعارف داره! واسه ی واو باید پاسخگوی هیت مدیره باشه واقعا زبان قاصره از این داستان هاتون

شما دنبال 1 چیز هستید اینکه بگیید سونی معظم له فقط عالیه باقی داغونن درسته آقا همین که شما میگی درسته فقط سونی بیزینس بلده باقی #هنوز_مونده_برسن #خاصیم_ دست_نیافتنی
خلاص همینو میخواستی دیگه
خیلی خوب نوشتی
از این دست در افشانی های حسن عباسی طور در تاپیک خرید ABK بارها دیده بودیم از اخر هم در افق محو شدند من هنوز منتظرم بیان تحلیل هایشان را گردن بگیرن اینجا هم همینه هدف تحلیل وقایع نیست نشر پروپاگاندا و میس اینفورمیشن هست

هیئت مدیره ی مایکروسافت که هم هولولنز هم سرفیس را در معرض تعطیلی گذاشته با اینکه بسیار چیزهایی خفنی بودند چطور ممکنه از ریختن 70 میلیارد در چاه ویل XBOX ابایی نداشته باشند تازه اینکه هیچی حتی برنامه دارند نینتندو را هم بخرند

اینا یک سور زدن به عرزشی ها

یک لحظه فک کنید
چرا یه کمپانی سود ده بودن خودش مخفی می کنه ؟
بخش xbox سود میده اما در گزارش مالی اعلام نمی کنن
کسی جواب اینا رو میدونست بگه
بعد اینجا نه کسی کینه داره نه توهم! اینا سر بخش موبایل تا روز آخر ملتو بازی دادن گوشی بازا میدونن چی میگم.

چرا یکی از بزرگترين کمپانی های دنیا باید ۱۱ سال ضرردهی رو تحمل کنه بعد بیاد ۷۰ میلیارد دلار از دارایی نقدیش هم بده ناشر بخره؟

زبان قاصره :D
وقتی فیل اسپنسر توی ایمیل هاش به بالا دستی ها میگه ما کنسول بهتری از رقیب داریم، بازی های بهتری داریم، این نسل عالی و پر قدرت شروع میکنیم... توقع داری مدیریت EA طور مایکروسافت رو باور کنه آدم؟

بعد ایمیل میزنه 16 ماه بازی نداشتن ما یعنی فاجعه که هیچ رقمه نمیشه جمعش کرد.

اسپنسر سر کاربرا رو با ایکس بات ها و توییتر و دست گرفتن اخبار گرم میکنه و وعده وعید و هایپ درست کردن (نمونه ش استارفیلد)، بعد خودش نادلا و بقیه رو موش میدوونه و همینطوری الی آخر.

تو همه تاپیک ها نوشتی رقابت، کمک به رقابت، کمک به اینکه سونی به خودش بیاد... 3.5 میلیون فروش کنسول در مقابل 11.23 میلیون الان واقعا سونی باید نگران مایکروسافت باشه که بهش حتی نزدیک هم نیست؟

اینجام فکر میکنن (شما نه)، اینکه ما تو تاپیک اکتیویژن پست می‌دادیم از سر فشار خوردن بوده! همونطور که بازی های بتسدا رو صد سال سیاه تجربه نمیکنم، بازی اکتیویژن رو که اصلا تجربه نخواهم کرد، مرض هم نداشتم اونجا پست بدم، هدفم نشون دادن عواقب مونوپولی بوده، همونطور که خیلی ها وعده های بعد از گوتی شدن و متا بالا شدن استارفیلد میدادن، منم آینده رو پیش‌بینی میکردم با تایید شدن این خرید. وگرنه که نابود شدن اکتیویژن یا موفق شدنش هیچ فایده ای برای من نداره.

این تاپیک هیچی اگه نداشت ساید استاد حمزه رو مشخص کرد و هر کسی ام کم آورد نمودار فیک چند میلیون سود بیشتر ایکس باکس نسبت به سونی رو منتشر کرد 😀

وقتی فیل اسپنسر توی ایمیل هاش به بالا دستی ها میگه ما کنسول بهتری از رقیب داریم، بازی های بهتری داریم، این نسل عالی و پر قدرت شروع میکنیم... توقع داری مدیریت EA طور مایکروسافت رو باور کنه آدم؟

بعد ایمیل میزنه 16 ماه بازی نداشتن ما یعنی فاجعه که هیچ رقمه نمیشه جمعش کرد.

اسپنسر سر کاربرا رو با ایکس بات ها و توییتر و دست گرفتن اخبار گرم میکنه و وعده وعید و هایپ درست کردن (نمونه ش استارفیلد)، بعد خودش نادلا و بقیه رو موش میدوونه و همینطوری الی آخر.

تو همه تاپیک ها نوشتی رقابت، کمک به رقابت، کمک به اینکه سونی به خودش بیاد... 3.5 میلیون فروش کنسول در مقابل 11.23 میلیون الان واقعا سونی باید نگران مایکروسافت باشه که بهش حتی نزدیک هم نیست؟

اینجام فکر میکنن (شما نه)، اینکه ما تو تاپیک اکتیویژن پست می‌دادیم از سر فشار خوردن بوده! همونطور که بازی های بتسدا رو صد سال سیاه تجربه نمیکنم، بازی اکتیویژن رو که اصلا تجربه نخواهم کرد، مرض هم نداشتم اونجا پست بدم، هدفم نشون دادن عواقب مونوپولی بوده، همونطور که خیلی ها وعده های بعد از گوتی شدن و متا بالا شدن استارفیلد میدادن، منم آینده رو پیش‌بینی میکردم با تایید شدن این خرید. وگرنه که نابود شدن اکتیویژن یا موفق شدنش هیچ فایده ای برای من نداره.

این تاپیک هیچی اگه نداشت ساید استاد حمزه رو مشخص کرد و هر کسی ام کم آورد نمودار فیک چند میلیون سود بیشتر ایکس باکس نسبت به سونی رو منتشر کرد 😀
مشکل فن های سونی دقیقا همیناس که نوشتی، فکر می کنن مدیران بالادست فیل عین مدیران داخلی خودمونن! همه این مسائل که نوشتی رو مدیران بالادست مایکرو نمی دونن؟
ی چیزی میگید پشمای آدم میریزه واقعا فیل مدیرای بالادست رو مثل موش میدوونه؟ چه دلیلی داره بهش باج بدن که شرکت رو نابود کنه؟ مگر اینکه همون موردی که بالاتر گفتم درست باشه و اعضای خانواده هارو گروگان گرفته باشه
والا به پیر به پیغمبر! مدیریت ابرکمپانی ها اینقدر هم هردمبل نیست، برای 1 دلار بودجه باید هیت مدیره، سهامداران راضی بشن! و اونا هم با ایشالا ماشاله و نمودار سازی گول! :دی نمیخورن
ریز درامد و سوداوری رو به من و شما نمیگن به هیت مدیره هم نمیگن؟ مدیریت مایکرو اگر ea طور بود که الان دومین کمپانی بزرگ دنیا نبود اینکه از ایکس باکس متنفری دلیل نمیشه انصاف هم کنار بزاریا!

من هنوزم سر همون حرفم درباره رقبت هستم، و بارها هم گفتم و میگم، اگر گیمپس نبود سونی هم به خودش زحمت تغییرات پلاس رو نمی داد
و همچنین هنوزم میگم مایکرو abk رو برای رقابت با سونی نخریده، هدفش بلند مدته کلا مارکت کپ سونی 100 میلیارد دلاره ( کلش نه فقط بخش پلی استیشن) بعد تصور می کنید سرمایه گذاری 70 میلیارد مایکرو برای رقابت با شرکتیه که مارکت کپش 100 میلیارد دلاره؟

آقا من بازم میگم مایکروسافت اصلا زباله ساز و داغون شما پیروزید مثل هر روز و همیشه، مشکلتون چیه واقعا؟ مگه نمیگید با سرعت به سمت قهقرا میره؟ خوب بزارید بره :دی نیازی به من می دونستم من پیش بینی می کردم فلان بسیار نداره.

چرا یکی از بزرگترين کمپانی های دنیا باید ۱۱ سال ضرردهی رو تحمل کنه بعد بیاد ۷۰ میلیارد دلار از دارایی نقدیش هم بده ناشر بخره؟
کمپانی در این سطح با صدها تحلیلگر و مشاور کارکشته متوجه ضرردهی نیست ما متوجه‌ ایم؟ :D
فیل به من و شما دورغ میگه به هیئت مدیره و سهام دارا هم دروغ میگه؟ تعارف دارن؟ تو رودروایسی موندن ۱۱ سال بیزینس ضررده رو ادامه بدن که هيچ ۷۰ میلیاردم سرمایه‌گذاری کنن؟ :D
تنها راهی که میشه باهاش برای سرويسی که ۱۱ سال ضررده بوده بودجه گرفت گروگان گرفتن اعضای خانواده هیت مدیره اس
صبح به صبح عکس و ویدیو از شکنجه واسشون بفرسته بگه اگه تا پایان وقت اداری امروز ۷۰ میلیارد دلار بودجه ندید که abk رو بخرم به ازای هر ساعت تاخیر ۱ انگشتشو قطع میکنم

زبان قاصره :D

رفیق این اعلام رسمی مایکروسافت مبنی بر سوددهی گیم پس.
Phil Spencer reveals that Xbox Game Pass is "profitable"

این هم یکی از گزارش های مالی بخش Personal Computing که Xbox از زیر مجموعه های این بخش هست.

Screenshot-2023-09-24-10-11-58-678-com.android.chrome~2.jpg

حالا شما فکر کنید کلیت این بخش سوددهی دارد ولی بخش Xbox ضرردهی دارد و بر سود کلی اثر منفی می گذارد.اون وقت مایکروسافت پول بیشتری به Xbox تزریق می کند و سرمایه گذاری بیشتری در این بخش می کند تا ضرر بیشتری بدهد و سود کلی Personal Computing رو پایین بیاورد؟خنده دار نیست؟

خیلی خوب نوشتی
از این دست در افشانی های حسن عباسی طور در تاپیک خرید ABK بارها دیده بودیم از اخر هم در افق محو شدند من هنوز منتظرم بیان تحلیل هایشان را گردن بگیرن اینجا هم همینه هدف تحلیل وقایع نیست نشر پروپاگاندا و میس اینفورمیشن هست

هیئت مدیره ی مایکروسافت که هم هولولنز هم سرفیس را در معرض تعطیلی گذاشته با اینکه بسیار چیزهایی خفنی بودند چطور ممکنه از ریختن 70 میلیارد در چاه ویل XBOX ابایی نداشته باشند تازه اینکه هیچی حتی برنامه دارند نینتندو را هم بخرند

اینا یک سور زدن به عرزشی ها

اسپنسر تو دادگاه در جواب سوال ftc در مورد رسیدن و با نرسیدن به ۱۰۰ میلیون مشترک گیم پس تو این بازه زمانی :
«من باور نمی‌کنم تجارت گیمینگ مایکروسافت بدین گونه باشد. به جرات می‌توانم بگویم که اگر پیشرفت بیشتری از این کنسول‌ها نداشته باشیم، از تجارت گیمینگ خارج می‌شویم. اگر نتیجه این بود، اکنون ما در این تجارت دخالت نمی‌کردیم. امیدوارم تا سال 2030 مشتریان‌مان را برای محصولات سخت‌افزاری خود پیدا کنیم. موفقیت نمودارهای سبز و آبی خیلی زود باید به حقیقت تبدیل شود. ما باید در سال مالی 2026-2027 در موقعیت ایده‌آلی قرار بگیریم و در غیر اینصورت، تصمیم جدیدی در این باره اتخاد خواهد شد.»

Xbox-Path-to-Leadership-in-Gaming-HD-scaled-1-1160x616.jpg

تصمیم جدی = دکمه خروج :D
پس بله ، شرکت مولتی بیلیون دلاری هم اگر بعد از این همه بریز به پاش ببینه نتایج بر وفق مرادش نیست (که تا حالا نبوده) میزنه زیر همه چی.
حالا باید ببینیم نتیجش چیه که تا آخر همین نسل مشخص میشه ...

آخرین ویرایش:
مشکل فن های سونی دقیقا همیناس که نوشتی، فکر می کنن مدیران بالادست فیل عین مدیران داخلی خودمونن! همه این مسائل که نوشتی رو مدیران بالادست مایکرو نمی دونن؟
ی چیزی میگید پشمای آدم میریزه واقعا فیل مدیرای بالادست رو مثل موش میدوونه؟ چه دلیلی داره بهش باج بدن که شرکت رو نابود کنه؟ مگر اینکه همون موردی که بالاتر گفتم درست باشه و اعضای خانواده هارو گروگان گرفته باشه
والا به پیر به پیغمبر! مدیریت ابرکمپانی ها اینقدر هم هردمبل نیست، برای 1 دلار بودجه باید هیت مدیره، سهامداران راضی بشن! و اونا هم با ایشالا ماشاله و نمودار سازی گول! :D نمیخورن
ریز درامد و سوداوری رو به من و شما نمیگن به هیت مدیره هم نمیگن؟ مدیریت مایکرو اگر ea طور بود که الان دومین کمپانی بزرگ دنیا نبود اینکه از ایکس باکس متنفری دلیل نمیشه انصاف هم کنار بزاریا!

من هنوزم سر همون حرفم درباره رقبت هستم، و بارها هم گفتم و میگم، اگر گیمپس نبود سونی هم به خودش زحمت تغییرات پلاس رو نمی داد
و همچنین هنوزم میگم مایکرو abk رو برای رقابت با سونی نخریده، هدفش بلند مدته کلا مارکت کپ سونی 100 میلیارد دلاره ( کلش نه فقط بخش پلی استیشن) بعد تصور می کنید سرمایه گذاری 70 میلیارد مایکرو برای رقابت با شرکتیه که مارکت کپش 100 میلیارد دلاره؟

آقا من بازم میگم مایکروسافت اصلا زباله ساز و داغون شما پیروزید مثل هر روز و همیشه، مشکلتون چیه واقعا؟ مگه نمیگید با سرعت به سمت قهقرا میره؟ خوب بزارید بره :D نیازی به من می دونستم من پیش بینی می کردم فلان بسیار نداره.
:D :D :-j
یکجوری میگی ابر کمپانی مایکروسافت انگار نه انگار که نابودی و شکست:

نوکیا
هدست هولولنز
سرویس Mixer
اسکایپ
اینترنت اکسپلورر
ویندوز فون
کینکت
MSN Messenger
و...

ماحصل تصمیمات همین ابر کمپانی بوده.

این نسل فروش کنسولشون از نسل هشتم عقب افتاده تازه اونم با وجود یه اپشن کنسول ۳۰۰ دلاری !!!
آمار گیمپس رشدی نداشته و خود اسپنسر اشاره کرده اگر رشد چشمگیری نکنه تا ۲۰۲۷ احتمال اینکه Xbox رو بیخیال بشن هست. اینا رو آمار میگه و خودشون اعتراف کردند آیا اینارو هم میخوای ربط بدی به فن بوی بودن یا هیت دادن به اکسباکس ؟

نوکیا
هدست هولولنز
سرویس Mixer
اسکایپ
اینترنت اکسپلورر
ویندوز فون
کینکت
MSN Messenger
و...

این نسل فروش کنسولشون از نسل هشتم عقب افتاده تازه اونم با وجود یه اپشن کنسول ۳۰۰ دلاری !!!
آمار گیمپس رشدی نداشته و خود اسپنسر اشاره کرده اگر رشد چشمگیری نکنه تا ۲۰۲۷ احتمال اینکه Xbox رو بیخیال بشن هست. اینا رو آمار میگه و خودشون اعتراف کردند آیا اینارو هم میخوای ربط بدی به فن بوی بودن یا هیت دادن به اکسباکس ؟
قبلا هم عرض کردم در شخصیت خودم نمیبینم با شما هم کلام بشم رولی جان، هرکدوم دیگه از دوستان سونی فن ریپلی کرده بود جواب میدادم.

نوکیا
هدست هولولنز
سرویس Mixer
اسکایپ
اینترنت اکسپلورر
ویندوز فون
کینکت
MSN Messenger
و...

حالا جدا از این که نوکیا رو وقتی مایکروسافت خرید با خاک یکی شده بود از قبل و من یک بار این مورد رو توضیح دادم اما یک سری مثل شما به عمد دوست ندارن متوجه اش بشن، چجوری روتون می شه مایکروسافت رو به خاطر نوکیا مسخره کنید وقتی خود سونی، برند سونی اریکسون رو از یکی از تاپ برند های بازار به نابودی کشوند؟ گوشی های GLX فروششون بیشتر از سونی اه الان :))
اول این که قرار نیست هر شرکتی هر محصولی می زنه حتما بگیره یا تا ابد ادامش بده. امثال ویندوز فون و MSN Messenger و Mixer از همون اول محصولاتی بودن که در بازار شکست خوردن.
بعد از اون هم یک سرویس هایی نوشتی که در ادامه همون فیک نیوز هست. مثل Skype که مایکروسافت با استفاده از تکنولوژی اش Teams رو معرفی کرد و محصولاتی به نام Slack و Zoom که N سال بود یکه تاز بازار بودن رو به چالش کشید.
یا Hololens که همین ماه آپدیت جدید دریافت کرد و ارتش آمریکا همین چند روز پیش هم سفارش تعداد زیادی هدست بر پایه Hololens رو به مایکروسافت داد.

کلا مشکل اصلی شما اینه که یک سری دروغ سر هم می کنید خودتونم باورتون می شه بعد می خواید با اون دروغ ها بقیه رو قانع کنید ;)
----
کلا مایکروسافت 25 سال آینده را نخواهد دید :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or