شایعه فاش شدن علاقه فیل اسپنسر، رئیس ایکس باکس، به خرید نینتندو!

MJ_KING

کاربر سایت
در ادامه اسناد داخلی افشا شده مایکروسافت، ایمیلی از فیل اسپنسر، رئیس ایکس باکس و بخش گیمینگ این کمپانی منتشر شده که حاکی از علاقه اسپنسر به تصاحب غول گیمینگ ژاپنی، یعنی نینتندو است.

microsoft-and-nintendo-300x185.webp

با اینکه تاریخ این ایمیل برای سال ۲۰۲۰ است اما نشان می‌دهد که مایکروسافت و در راس آن، فیل اسپنسر، علاقه زیادی به خرید نینتندو داشتند، اگرچه خود اسپنسر در ادامه این ایمیل اعتراف میکند که درحال حاضر نینتندو دست بالاتر را دارد و نمی‌شود آن‌ها را راضی به این معامله کرد.

در بخشی از این ایمیل لو رفته، اسپنسر می‌نویسد:« متاسفانه (یا خوشبختانه برای نینتندو)، آن‌ها درحال حاضر روی انبوهی از پول نقد نشسته‌اند، درحالی که هیئت مدیره‌شان تا همین اواخر تلاشی برای افزایش ارزش سهامشان در بازار انجام نمی‌داد ».

با این حال، ظاهرا یکی از اعضای سابق هیئت مدیره مایکروسافت، درآن موقع مشغول خرید بخش قابل توجهی از سهام نینتندو بوده است که به گفته اسپنسر، این امر می‌تواند در آینده شرایط مایکروسافت برای خرید کمپانی ژاپنی را بهبود ببخشد!

Screenshot-of-spencre-email-300x226.webp

در ادامه این ایمیل همچنین اشاره شد که بخش گیمینگ برادران وارنر هم یکی دیگر از اهداف ردموندی‌ها برای خرید و اضافه کردنشان به استودیوهای فرست پارتی ایکس باکس است.

اولا که من فن سونی و مایکروسافت نیستم...
بعد این آماری که دادید اصلا نمیدونم چقدر درست باشه. گیریم درست، باید آخر نسل حساب کرد جایی که دو طرف کل AAA هاشون رو رو کرده باشن، الان سونی پارت سوم د لست رو نداده و یه سری از انحصاریهای مهم دیگه ش رو که همه 2024 به بعد میان. البته از بین بازی های به اصطلاح درجه 2 به قول دوستان! که تا 2024 داره هم فکر کنم حداقل یه +90 دربیاد
انحصاری های مهم مایکرو تو این نسل همه سوختن استارفیلد یکیش.
بعد اون دو تا بازی +90 تا الان که شبیه ساز هواپیمای مایکروسافت و Ori هستن واقعا دردی ازش دوا نمیکنن. بحث کیفیت اینجور بازیها یه مساله سواییه اصلا درمورد کیفیتشون بحثی نیست
ولی بیایم رو راست باشیم واقعا من و شما و هر کس دیگه برای شبیه ساز هواپیما و Ori ایکس باکس سریز ایکس میره میخره؟؟؟

ببخشید ولی به لطف ادرار کردن تو منابع کمپانی بوده (اینکه فعلا یه رشدی فعلا مقطعی داره) با ولخرجی مولتی بیلیون دلاری برای خرید استدیوهای مختلف و تهش گرفتن خروجی رد فال و استارفیلد. همین گیم پس هم که ضرر نیست برای شرکت و تا یه جاییم برای فروختن دستگاه جواب میده... و در نهایت مشخصا اینم راهکار به درد بخوری براشون نیست دستگاهشون عناوین سیستم سلر میخواد که ندارن.
اینا استراتژی کمپانیشون از یه مقطعی شد پول پاشی به جای مدیریت درست
پول پاشی کن تو بخش موبایل نوکیا رو بخر... از قضا گوشیهای عالیم بده ولی گور پدر اینکه از لحاظ نرم افزاری بهش برسی... نتیجه هم اینکه در اوج ناباوری یهو بخش موبایل تعطیل.
تو گیم هم همین روند رو پیش میرن، دستگاه بازی خاصی نداره بتونه با سونی و نینتندو رقابت کنه شده رتبه سوم. استدیوی درست و حسابی و اسمی الان ببین چقدر داره... اینا رو تمام باید مدیریت درست کنه خروجی درست و حسابی بگیره. خونه تکونی کنه توشون، سیاستهای درست اعمال کنه (یکیش به همین بتسدا بگه بیخیال اون انجین شه) و هزار مسئله دیگه. پولی که میذاره صرف خرید اینور اونور میکنه همین منابعش رو سامون بده و تقویت کنه به همه جا میرسه... در غیر اینصورت میشه در اصل ساختمون خریدن. الان ببین از Rare چی مونده.
آره یه جا مثل اکتیویژن بلیزارد رو میخری با اونهمه آی پی پولساز سوده. ولی بعدش باید دید چقدر همونجا رو ارتقا میدی و به بالاترین نقطه میرسونیش ازش سود واقعی بگیری ارزش اونهمه هزینه و دعوای حقوقی با سونی و نهادهای مختلف رو داشته باشه سوای خرج خودش؟
سونی یه بانجی رو خرید زد چلوندشون براش بازی gaas بسازن و کلی کار انجام بدن. این استدیوها رو سونی داشت لاقل 4 تا بازی +90 ازشون جز شبیه ساز هواپیما و Ori درمیورد بیاد رتبه دوم فروش لاقل. (فرض اینکه رتبه سوم بود)
1. تغییر موتور بستدا یعنی مرگ بستدا موتور باید مجدد اپدیت اساسی شود حتی اگر بازی بعدی اش دو سال تاخیر بخورد
2. اگر نتیجه مثبت نبود بدون شک هیئت مدیره راضی به سرمایه گذاری بیشتر نمیشد
3.اسم این پولپاشی نیست سرمایه گذاری هست نتیجه اش برزگ شدن خانواده ی XBOX در نسل ده هست
4. من هم موافقم از تمام پتانسیل استفاده نشده با این وجود روند صعودی و امیدوارکننده هست مهمترین دلیل برای منم شخصیت اسپنسر هست

حالا چرا تگ شایعه ؟ :D
واقعا درباره نینتندو این حرفو زده حتی در مورد SEGA هم رویاپردازی میکرده

ایکس باکس در بهترین وضعیتش از زمان xbox 360 هست میلیون ها مشترک گیم پس هستند و فروش کنسول های xbox با قدرت در حال پیشرفت هست
گیمپس که از ژانویه ۲۰۲۲ رو ۲۵ میلیون گیر کرده
فروش کنسولای سریز هم که:

IMG_20230920_162822_382.jpg
حتی در مقایسه با نسل هشتم عقب تره.

واکنش مخالفان:
اسنپسر سریعا باید استفعا دهد و خودش را به پلیس معرفی کند
البته که من به شخصه دوست دارم اسپنسر بمونه . فکر کن بره یکی مثل پیتر مور بیاد جاش 😵‍💫

دیگه باید عادت کرده باشید که این دوستان ۲ روز یه بار پرونده اسپنسر و بدن زیر بغلش و اخراجش کنن.

اون بنده خدایی که آمار فروش بازیها رو میزاره صحبت از موفقیت بزرگ واسه استارفیلد میکنه و اینجا استارفیلد و کنار ردفال میزارن.

یعنی سهامدارای ماکروسافت به اندازه شما اطلاعات ندارن که اسپنسر و اخراج کنن؟

آمار گیم پس هم رئیس سونی پارسال میگفت ۲۹ میلیون،فن سونی میگه غلط کردی ۲۵ میلیون

بعد اون دو تا بازی +90 تا الان که شبیه ساز هواپیمای مایکروسافت و Ori هستن واقعا دردی ازش دوا نمیکنن. بحث کیفیت اینجور بازیها یه مساله سواییه اصلا درمورد کیفیتشون بحثی نیست
ولی بیایم رو راست باشیم واقعا من و شما و هر کس دیگه برای شبیه ساز هواپیما و Ori ایکس باکس سریز ایکس میره میخره؟؟؟
شبیه ساز هواپیما دردی ازش دوا نمیکنه، ولی ریمیک دیمنز سولز که بازی دو نسل پیشه دردی از سونی دوا میکنه حتما؟:D
اوری که مال نسل قبله. فورتزا هورایزون ۵ رو منظورم بود که ۲ سال پیش داد بیرون با امتیاز ۹۲ و ۵۰ و خورده ای Goty. آها اونم حتما حساب نمیشه، فقط باید اکشن سوم شخص باشه:D مهم هم نیست ۳۰ میلیون پلیر جذب کرده، فقط اکشن سوم شخص سینمایی:D

عملکرد مایکروسافت بی نقص نیست و قطعا باید بهتر بشه. اما سونی هم تا الان آنچنان بهتر نبوده. حالا شما میگی فنبوی سونی نیستی، ولی چون حرف از مدیریت استودیوها زدی، منم آمار از فرست پارتی ها آوردم. نمیدونم این چه سیستمیه سونی هر بازی میده، ۹۰+ هم نشه باز کسی چیزی نمیگه. مثلا GT7 متای ۸۷ آورد، دوستان اومدن گفتن return of the king:D خب عزیزم کینگ مال اون موقعیه که امتیازاش اینا بود:
Screenshot_20230920_095751_Chrome.jpg Screenshot_20230920_095807_Chrome.jpg

یعنی این منطقی هست که برای هیلو اینفینیت به کار بردن که چون نسخه های قدیمیش ۹۴ و ۹۵ شده بود، پس ۸۷ اینفینیت شکسته، ولی همین داستان برای GT7 شد return of the king:D

الان میدونم باز میخوای بگی استارفیلد بزرگترین بازی مایکروسافت تا انتهای تاریخ بوده، ولی اول اینکه به لحاظ تجاری دقیقا این بزرگترین بازی بودنش صادق بوده (۱۰ میلیون پلیر در دو هفته)، از لحاظ امتیازی هم که بالاتر گفتم تا اینجا تو این نسل مایکروسافت تفاوت چندانی با سونی نداشته. آینده هم، در آینده مشخص میشه. الان بهتره نسخه نپیچیم:دی

خود اسپنسر گفته وضع ناامید کنندس و قبلترش هم وضعیت بازیهای AAA اکس باکس رو "فاجعه آمیز" توصیف کرده بوده، ولی فنهای کنسولش اعتقاد دارن از زمان ۳۶۰ تو بهترین وضعیتشون هستن...اسی: رفقا ممنون واسه فن بازیاتون ولی حالا بیایید قبول کنیم یکم اوضاع خیطه.😅

شما تسنیم و فارس و شبکه خبر و 20:30 رو همه رو روی هم بزاری روزانه انقدر فیک نیوز منتشر نمی کنن که یه عده ای تو بازیسنتر منتشر می کنن.
----
یه جماعتی میان خودشون واسه ترول لیبل به اسپنسر می چسبونن ناجی صنعت گیم.
بعد همونا میان اسپنسر رو ترول می کنن و می گن شما بهش می گفتید ناجی صنعت گیم ولی corporate man اه هر هر هر هر هر
حالا این یک نمونشه. از این موارد پر اه.
کلا ترول کردن هنر می خواد اما این جماعتی که اخیرا بسیج شدن در این مورد صفر صفر ان. نتیجش این می شه که پست جای این که ترول باشه باعث تحرکات روده ای می شه.

آخرین ویرایش:
اسپنسر تو بحث مدیریت استدیو ها ضعف داره .همین redfall بنظرم باید لغو می شد عرضه بازی که هم آبرو بتزدا نره و هم آبرو xbox و اسپنسر .سر استارفیلد درسشو گرفت .سر بازی جدید ابسیدین محکش مشخص می شه توی مدیریت اگه بازی مشکلات فنی زیادی داشته باشه دیگه جای دفاعی نداره.
اسپنسر محدودیتی از نظر بودجه نداره می تونه افراد باتجربه و ماهری رو جذب ابسیدان کنه که مشکل فنی برای این بازی پیش نیاد همه می دونیم آبسیدین توی بحث فنی ضعیفه ولی حالا که بر خلاف گذشته به منبع بی پایان پول وصله انتظار می ره که دیگه اینطور نباشه.

1. تغییر موتور بستدا یعنی مرگ بستدا موتور باید مجدد اپدیت اساسی شود حتی اگر بازی بعدی اش دو سال تاخیر بخورد
2. اگر نتیجه مثبت نبود بدون شک هیئت مدیره راضی به سرمایه گذاری بیشتر نمیشد
3.اسم این پولپاشی نیست سرمایه گذاری هست نتیجه اش برزگ شدن خانواده ی XBOX در نسل ده هست
4. من هم موافقم از تمام پتانسیل استفاده نشده با این وجود روند صعودی و امیدوارکننده هست مهمترین دلیل برای منم شخصیت اسپنسر هست
1-داداش خدایی این فکتا رو از کجا میاری؟😳 الان ویچر سوییچ کرده به انریل انجین کارش تمومه یعنی؟؟؟ یکم کار کنن راحت میتونن پول و نیرو هم که مایکرو داره ولی متاسفانه باید خرج پول پاشی بعدی کنن (خرید ساختمون، پارکینگ، اموال مربوطه)
2-اونا پول دارن خرج میکنن نتیجه از لحاظ مادی فعلا منفی نیست ولی در دراز مدت باید دید. از لحاظ معنوی برای گیمرها که مزخرف بوده.
3.این رو قول میدم زمان مشخص میکنه
4.حرف شخصیت شد سوای سو مدیریتش آدم دو روییه سر همین لیکها مشخص شد. به قول دوستان نمونه بارز corporate man
اون هیئت مدیره هم شک نکن از همین جنسن درک درستی از شرایط این صنعت ندارن هیچ کدوم وگرنه الان جایگاه سوم نبودن با افتخار

• Like
Reactions: SiminSecret
شبیه ساز هواپیما دردی ازش دوا نمیکنه، ولی ریمیک دیمنز سولز که بازی دو نسل پیشه دردی از سونی دوا میکنه حتما؟:D
اوری که مال نسل قبله. فورتزا هورایزون ۵ رو منظورم بود که ۲ سال پیش داد بیرون با امتیاز ۹۲ و ۵۰ و خورده ای Goty. آها اونم حتما حساب نمیشه، فقط باید اکشن سوم شخص باشه:D مهم هم نیست ۳۰ میلیون پلیر جذب کرده، فقط اکشن سوم شخص سینمایی:D

عملکرد مایکروسافت بی نقص نیست و قطعا باید بهتر بشه. اما سونی هم تا الان آنچنان بهتر نبوده. حالا شما میگی فنبوی سونی نیستی، ولی چون حرف از مدیریت استودیوها زدی، منم آمار از فرست پارتی ها آوردم. نمیدونم این چه سیستمیه سونی هر بازی میده، ۹۰+ هم نشه باز کسی چیزی نمیگه. مثلا GT7 متای ۸۷ آورد، دوستان اومدن گفتن return of the king:D خب عزیزم کینگ مال اون موقعیه که امتیازاش اینا بود:
Screenshot_20230920_095751_Chrome.jpg Screenshot_20230920_095751_Chrome.jpgScreenshot_20230920_095807_Chrome.jpg Screenshot_20230920_095807_Chrome.jpg

یعنی این منطقی هست که برای هیلو اینفینیت به کار بردن که چون نسخه های قدیمیش ۹۴ و ۹۵ شده بود، پس ۸۷ اینفینیت شکسته، ولی همین داستان برای GT7 شد return of the king:D

الان میدونم باز میخوای بگی استارفیلد بزرگترین بازی مایکروسافت تا انتهای تاریخ بوده، ولی اول اینکه به لحاظ تجاری دقیقا این بزرگترین بازی بودنش صادق بوده (۱۰ میلیون پلیر در دو هفته)، از لحاظ امتیازی هم که بالاتر گفتم تا اینجا تو این نسل مایکروسافت تفاوت چندانی با سونی نداشته. آینده هم، در آینده مشخص میشه. الان بهتره نسخه نپیچیم:D
نه FH5 حسابه. ولی این چرتکه ها رو باید آخر نسل انداخت، سونی پلتفرم ژاپنی بیس هست و بازی خفن آخر نسل زیاد میده حریف رو تو تعداد این بازیا هت تریک میکنه:D
ریمیک دیمنز سولز هم حسابه خودم فقط برای این بازی میخوام PS5 بخرم یه روز:D بازی دو نسل پیش چیه وقتی ریمیک شده:دی به این باشه FF VII Rebirth که بازی چهار نسل پیشه:دی

من ریسینگ باز نیستم، ولی هنوز که هنوزه نه GT رو بازی پایین تری میبینم نه Halo. البته از حق نگذریم GT مثل Halo گل سرسبد انحصاری های پلتفرمش نیست یعنی اون مهمترین انحصاریش...

منم موافقم صبر کردن تا آخر نسل بهترین کاره، ولی امیدوارم نسل دومی نشه که برای هیچ تا آخر نسل منتظر کامبک زدن مایکروسافت میمونیم:D

همه کمپانی ها میتونن بهبود پیدا کنن و بهتر بشن، حتی نینتندو.
ولی نکته عجیب اینه که چرا یک فن سونی داره الان از بالا نگاه میکنه به مایکروسافت و دستورالعمل تعیین میکنه؟:D چون طبق همون متاکریتیک که مرجعتونه، عملکرد سونی از شروع نسل نهم چندان بهتر از مایکروسافت نبوده.

بازیهای ۹۰+
سونی: ۲
مایکروسافت: ۲

بازیهای ۸۰+
سونی: ۸
مایکروسافت: ۷

بازیهای ۷۵+
سونی: ۲
مایکروسافت: ۲

خلاصه اینکه از منبر بیایید پایین. بسه:D
شما الان با اعداد نشون دادی برابر هستن.لطفا بازی هارو اسم ببر روشن شیم.

• Like
Reactions: Sega_genesis
نه FH5 حسابه. ولی این چرتکه ها رو باید آخر نسل انداخت، سونی پلتفرم ژاپنی بیس هست و بازی خفن آخر نسل زیاد میده حریف رو تو تعداد این بازیا هت تریک میکنه:D
ریمیک دیمنز سولز هم حسابه خودم فقط برای این بازی میخوام PS5 بخرم یه روز:D بازی دو نسل پیش چیه وقتی ریمیک شده:D به این باشه FF VII Rebirth که بازی چهار نسل پیشه:D
مگه شما باید بگی چی حسابه و چی نیست؟:دی
منم دیمنز سولز رو بعنوان انحصاری جدید قبول ندارم چون واقعا بازی دو نسل پیشه و گیم پلی و لول دیزاین تکون نخورده (برخلاف RE2 و FFVII) ولی خب بازم حسابش کردم.
فعلا فلایت سیم و FH5 بالای ۹۰ هستن. حالا شما هرکدوم رو قبول نداری، نظرت برای خودت محترمه:دی
شما الان با اعداد نشون دادی برابر هستن.لطفا بازی هارو اسم ببر روشن شیم.
بازیهای فرست پارتی که ایشون منظورشه رو؟ همش تو ویکیپدیا موجوده:دی

1-داداش خدایی این فکتا رو از کجا میاری؟😳 الان ویچر سوییچ کرده به انریل انجین کارش تمومه یعنی؟؟؟ یکم کار کنن راحت میتونن پول و نیرو هم که مایکرو داره ولی متاسفانه باید خرج پول پاشی بعدی کنن (خرید ساختمون، پارکینگ، اموال مربوطه)
2-اونا پول دارن خرج میکنن نتیجه از لحاظ مادی فعلا منفی نیست ولی در دراز مدت باید دید. از لحاظ معنوی برای گیمرها که مزخرف بوده.
3.این رو قول میدم زمان مشخص میکنه
4.حرف شخصیت شد سوای سو مدیریتش آدم دو روییه سر همین لیکها مشخص شد. به قول دوستان نمونه بارز corporate man
اون هیئت مدیره هم شک نکن از همین جنسن درک درستی از شرایط این صنعت ندارن هیچ کدوم وگرنه الان جایگاه سوم نبودن با افتخار
در تاپیک بازی استارفلید بحث شد که چرا ue به درد بازی های بستدا نمیخورد بازی های بستدا با این ابعاد و فیزیک اگر روی انریل پیاده شود کمترین نگرانی بحث فنی خواهد بود بحث مادینگ اینا هم بلاموضوع میشه
من حقیقتا بسیار ناراحت شدم که cdpr به ue مهاجرت کرد حتی الان هم به بازی های هلبلید و اوود هم دید مثبتی ندارم
شخصیت دو رو را من نفهمیدم مصداقش چیه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or