شایعه فاش شدن علاقه فیل اسپنسر، رئیس ایکس باکس، به خرید نینتندو!

MJ_KING

کاربر سایت
در ادامه اسناد داخلی افشا شده مایکروسافت، ایمیلی از فیل اسپنسر، رئیس ایکس باکس و بخش گیمینگ این کمپانی منتشر شده که حاکی از علاقه اسپنسر به تصاحب غول گیمینگ ژاپنی، یعنی نینتندو است.

microsoft-and-nintendo-300x185.webp

با اینکه تاریخ این ایمیل برای سال ۲۰۲۰ است اما نشان می‌دهد که مایکروسافت و در راس آن، فیل اسپنسر، علاقه زیادی به خرید نینتندو داشتند، اگرچه خود اسپنسر در ادامه این ایمیل اعتراف میکند که درحال حاضر نینتندو دست بالاتر را دارد و نمی‌شود آن‌ها را راضی به این معامله کرد.

در بخشی از این ایمیل لو رفته، اسپنسر می‌نویسد:« متاسفانه (یا خوشبختانه برای نینتندو)، آن‌ها درحال حاضر روی انبوهی از پول نقد نشسته‌اند، درحالی که هیئت مدیره‌شان تا همین اواخر تلاشی برای افزایش ارزش سهامشان در بازار انجام نمی‌داد ».

با این حال، ظاهرا یکی از اعضای سابق هیئت مدیره مایکروسافت، درآن موقع مشغول خرید بخش قابل توجهی از سهام نینتندو بوده است که به گفته اسپنسر، این امر می‌تواند در آینده شرایط مایکروسافت برای خرید کمپانی ژاپنی را بهبود ببخشد!

Screenshot-of-spencre-email-300x226.webp

در ادامه این ایمیل همچنین اشاره شد که بخش گیمینگ برادران وارنر هم یکی دیگر از اهداف ردموندی‌ها برای خرید و اضافه کردنشان به استودیوهای فرست پارتی ایکس باکس است.

1-داداش خدایی این فکتا رو از کجا میاری؟😳 الان ویچر سوییچ کرده به انریل انجین کارش تمومه یعنی؟؟؟
قضیه کریشن انجین با هیچ انجین دیگه ای قابل مقایسه نیست بنظرم که با تغییرش همه چی گل و بلبل بشه :D

دلیلشم اینه که سال های سال ابزار دولوپ شده واسه این انجین.
رسما مثل یک سیستم عامل بشدت اپن سورس میمونه که هر بلایی بخوای میتونی سرش در بیاری، کاستومایزشن عجیب غریبی داره.

استارفیلد هنوز چند هفته از ریلیزش میگذره، کریشن کیت تولزش هنوز نیومده اما همین الان خیلی از مشکلاتی که منتقدا ازش گرفتن رو Modder ها حل کردن.
مثلا یه ماد Inventory Management نصب میکنی کلا UI بازی کوبیده میشه و فوق العاده کامپکت و قوی میشه، به حدی که یه لحظه برمیگردی به UI قبلی حالت بد میشه!

یا کاستومایزشن در این حد که از نور ستاره ها راضی نیستی؟ فک میکنی زیادی نور میدن؟ کافیه بری تو پوشه داکیومنتس بازی یه تکست اضافه کنی و Brightness ـش رو با یه عدد ساده تغییر بدی، بدون دست زدن به فایلای بازی! (خیلی از مادایی که تا الان واسش اومده همینقد ساده کار میکنن)

اینارو واسه این گفتم که اینکه بازیای بتسدا بالای 10 سال عمر میکنن و نمیمیرن دلیلش فقط خود بازی نیست بلکه باز گذاشتن دست پلیرا تو بازی هست.
رسما فیکس بازی رو میزارن رو دوش پلیرا و اونا هم با اشتیاق فیکسش میکنن و بعد از اون شروع میکنن به گسترش بازی و بردنش توی یک لول جدید.

تنها راه متحول شدنش بنظرم اینه که مایکرو همین الان مهندسای ID Tech و ForzaTech رو بندازه رو کریشن انجین و با هم تو این دو سال ضعفاش رو بگیرن و به یک انجین فول نسل بعدی تبدیلش کنن چون الان واقعا پوسیدس تو بعضی زمینه ها. (همین الانم البته یه سری کمکا رسونده ID Tech)

---
در مورد ویچر هم اتفاقا بنظرم اشتباه بود.

خودم اولی که خبرش اومد خوشحال شدم اما تو این دو سال که بازیرو کامل فیکس کردن دارم به این نتیجه میرسم مشکل وقت بوده نه انجین!
همین الان بازی از نظر گرافیکی از اکثر عناوین اپن ورد دیگه بهتره و پرفورمنس خیلی بهتری داره حتی با اون Ray Tracing فوق العاده ای که داره.
اینا هم بنظر میرسه همون تایم ریلیز بشدت تحت فشار رسانه ها و مردم قرار گرفتن و مجبور به سوییچ شدن، شاید اگه بازی با این حالت الانش لانچ میشد خبری از تغییر انجین نمیشنیدیم.

مگه بنگاه تجاری هدفی جز بیشینه سازی منافع ذینفعان هدف دیگه ای باید داشته باشه و اصلا وجود خارجی داره چنین چیزی .
نه. ولی اینکه شما چقدر کیفیت محصول نهایی برات مهم باشه و برای بدست آوردن پول به هر کاری دست نزنی هم مهمه. درسته گیم صنعته ولی در آن واحد هنر هم هست. و چیزی که من میبینم، مایکروسافت و تا حد زیادی سونی فعلی، دارن به چشم صنعت خالی بهش نگاه می کنن ( تا حد زیادی هم حق دارن چون رقابت سنگینی هست تو این بازار. اما بازم میشه با ریسک پذیری معقول، بازی های شاهکار یا عالی هم ساخت)

موضوع اینجاست که نینتندو نمیاد مث اکتیویژن شرکتش رو دو دستی تقدیم مایکرو کنه. نینتندو فن های خاص خودش رو داره و عمرا نمیاد اونا رو بفروشه به پول.
بیزینس که این حرفارو نداره :دی همه چیز خلاصه میشه تو عدد و رقم
نکته اینجاس وقتی نینتندو در بهترین شرایط خودشه و حاشیه سود بالایی داره اصلا به فروش کمپانی فکر نمیکنن مگر مگر یک قیمت فوق فضایی مثلا ۱۰۰ میلیارد دلار! :دی بیاد که بهش فکر کنن

هرچند منم اصلا دوست ندارم این چندتا بازیگر مهم بازار خریداری بشن
نیتندو کمپانی دوست داشتنیه که دقیقا چیزی که فن هاش میخواد تحویل میده و هیچوقت معکوس ۴ به ۱ نکشید و درگیر رقابت با دشمن فرضی نشد

ولی با خریده شدن یک سری استودیو توسط یکی از این ۳ تا کاملا موافقم مثلا اسکوئر اگر فرست پارتی سونی بشه شرایطشون خیلی بهتر میشه روتین کارشون و بازیاشون باب میل فن های ps هست دیگه غر غر فروش کم و زیاد هم نمیکنن :دی

حالا یک تبصره هست اگر مایکروسافت بتواند نینتندو را راضی کند که بازی هایش را پس از یک مدت زمانی به صورت انحصاری روی فروشگاه های خودش پورت کند هر چقدر هزنیه کنند به نظرم بسیار مثبت هست

برادر تمام برگ برنده نینتندو برای فروش کنسول هاش به ملت همین فاکتور انحصاری بودنه. یعنی هرکی سوییچ داره، از جمله خودم، فقط و فقط برای تجربه بازی های انحصاری به شدت خاصی هست که تو دکون هیچ بقالی پیدا نمیشه. اگه نینتندو بخواد بازی هاش رو با اختلاف زمانی رو استور مایکروسافت هم بیاره یعنی هاراکییریی و سر کشیدن ریق رحمت.

کلا ایده خریدن ناشرهای ژاپنی توسط یه شرکت غربی خیلی خیلی فیل و تو دیواره. یبار یه تحلیل گری که الان یادم نمیاد کی بود میگفت روزی که مایکروسافت یه ناشر بزرگ ژاپنی رو بخره روز مرگ اون کمپانیه چون از فرداش همه شروع میکنن به استعفا دادن و به دلیل تفاوت فرهنگی که وجود داره هیچ شرکت غربی نمیتونه یه شرکت شرقی رو ببلعه و موفق هم باشه. خرید نینتندو هم واقعا یه شوخی بسیار بی مزه است. مستند اکس باکس رو اگه نگاه کرده باشید یکی از دوستان میگفت وقتی مایکرو پیشنهاد خرید نینتندو رو داد مدیرانش انقدر خندیدن که داشتن پاره میشدن! بخوان زوری و از طریق افزایش سهام هم اینکارو بکنن، باز پولشون رو تو جوب آب ریختن چون نینتندویی که زیر مجموعه مایکروسافته در یه بازه زمانی نامعلوم جایگاهش رو از دست میده و از این اقتدار فعلی در میاد.

یه مصاحبه نگفته بود
تو چند مصاحبه که داشت اینو گفت که طرفدار xbox ه 😁
@rpg321 شما چطور دوست عزیز ؟ 😌
والا من راجب ایشون اطلاعات زیادی ندارم ولی طبق حرف دوستان نظرشون راجب ضعف بازار یابی nintendo توی اون زمان درست بوده و این که فن بازی ها xbox یا طرفدارار برند xbox باشه هم عجیب نیست هرچی باشه یه گیمره و از بازی درست و حسابی بدش نمی یاد.

من شخصا نه دوست دارم سونی یا ماکرو نینتندو رو بخره نینتندو فلسفه خاص یا به عبارتی DNA خاص خودشو در عناوینش داره و الان هم که در اوج هست ناممکنه که بفروشن. کنسول جدید هم اگه شایعات درست باشه دیگه خیلی خیلی اوج می گیره

برادر تمام برگ برنده نینتندو برای فروش کنسول هاش به ملت همین فاکتور انحصاری بودنه. یعنی هرکی سوییچ داره، از جمله خودم، فقط و فقط برای تجربه بازی های انحصاری به شدت خاصی هست که تو دکون هیچ بقالی پیدا نمیشه. اگه نینتندو بخواد بازی هاش رو با اختلاف زمانی رو استور مایکروسافت هم بیاره یعنی هاراکییریی و سر کشیدن ریق رحمت.

کلا ایده خریدن ناشرهای ژاپنی توسط یه شرکت غربی خیلی خیلی فیل و تو دیواره. یبار یه تحلیل گری که الان یادم نمیاد کی بود میگفت روزی که مایکروسافت یه ناشر بزرگ ژاپنی رو بخره روز مرگ اون کمپانیه چون از فرداش همه شروع میکنن به استعفا دادن و به دلیل تفاوت فرهنگی که وجود داره هیچ شرکت غربی نمیتونه یه شرکت شرقی رو ببلعه و موفق هم باشه. خرید نینتندو هم واقعا یه شوخی بسیار بی مزه است. مستند اکس باکس رو اگه نگاه کرده باشید یکی از دوستان میگفت وقتی مایکرو پیشنهاد خرید نینتندو رو داد مدیرانش انقدر خندیدن که داشتن پاره میشدن! بخوان زوری و از طریق افزایش سهام هم اینکارو بکنن، باز پولشون رو تو جوب آب ریختن چون نینتندویی که زیر مجموعه مایکروسافته در یه بازه زمانی نامعلوم جایگاهش رو از دست میده و از این اقتدار فعلی در میاد.
با حرفت کاملا موافقم بابت همین گفتم خرید این کمپانی اتلاف منابع هست البته یک نکته دیگر همین که دست ووک های امریکایی به استدیو های ژاپنی نرسیده به نظرم برای ما گیمرها نکته ی بسیار مثبتی هست

حالا اینکه اوردن روی استور ایکس باکس چه تاثیری دارد این بحث با توافق دو طرف هست منظور این بود اگر برای ان ده میلیارد هم خرج کنن به نظرم برای م ارزش داره ولی خرید کل ان شرکت ابدا نه تاثیر مثبتی در مایکروسافت دارد نه در نینتندو امیدوارم مدیران مایکروسافت از این بحث خرید ناشر بکشن بیرون بیشتر روی اَسِت هایی که دارن کار کنن که قطعا بزرگترین جواهرهای صنعت گیم در دستشان هست

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: rpg321
به نظر من خرید ولوو هم یک ماجراجویی بی ارزش هست
مجموع بازی هایی که امروز مایکروسافت در اختیار دارد مجموع پلیر از ولوو بسیار بیشتر هست پس از نظر پلیر بیس چیز خارع العاده بدست نمیاورد

تنها دارایی با ارزش ولوو هم استورش هست که اتفاقا مایکروسافت هم یک استور در pc دارد!!!!!!!! که از قضا افرادی مانند من به جایی که از ان استور خرید کنن از استیم استفاده میکنند
در حالی مایکروسافت برزگترین کاتالوگ بازی را در بین تمامی ناشران در اختیار دارد و ایرونی داستان اینه طرفداران xbox میخواهند گیم پس داخل استیم بیانند و نه اینکه خودشان از گیم پس داخل استور مایکروسافت استفاده کنند این نشان میده این استور مشکلات بسیار جدی ای دارد که طرفداران امیدی به رفع و رجوع ان ندارند
این به نظر من شکست هست و باز نکته عجیب اینجاست مایکروسافت خودش به طراحی کارپسند معروف هست:( اینکه چرا در استور کم گذاشته من نمیدانم
همین الان در ویندوز اینسایدر هر هفته کلی ویژگی جدید ریلرز میشود چرا چنین رویکردی برای استور ایکس باکس نیست برایم عجیب هست میدانم استور xbox نسخه ی insider دارد ولی مثل ویندوز نیست
به نظرم خود مدیرانش هم از استیم استفاده میکنند که اینقدر این استور دیر به دیر تغییر جدی ای میکند

به نظر من خرید ولوو هم یک ماجراجویی بی ارزش هست
مجموع بازی هایی که امروز مایکروسافت در اختیار دارد مجموع پلیر از ولوو بسیار بیشتر هست پس از نظر پلیر بیس چیز خارع العاده بدست نمیاورد

تنها دارایی با ارزش ولوو هم استورش هست که اتفاقا مایکروسافت هم یک استور در pc دارد!!!!!!!! که از قضا افرادی مانند من به جایی که از ان استور خرید کنن از استیم استفاده میکنند
در حالی مایکروسافت برزگترین کاتالوگ بازی را در بین تمامی ناشران در اختیار دارد و ایرونی داستان اینه طرفداران xbox میخواهند گیم پس داخل استیم بیانند و نه اینکه خودشان از گیم پس داخل استور مایکروسافت استفاده کنند این نشان میده این استور مشکلات بسیار جدی ای دارد که طرفداران امیدی به رفع و رجوع ان ندارند
این به نظر من شکست هست و باز نکته عجیب اینجاست مایکروسافت خودش به طراحی کارپسند معروف هست:( اینکه چرا در استور کم گذاشته من نمیدانم
همین الان در ویندوز اینسایدر هر هفته کلی ویژگی جدید ریلرز میشود چرا چنین رویکردی برای استور ایکس باکس نیست برایم عجیب هست میدانم استور xbox نسخه ی insider دارد ولی مثل ویندوز نیست
به نظرم خود مدیرانش هم از استیم استفاده میکنند که اینقدر این استور دیر به دیر تغییر جدی ای میکند
آقا نزن این حرفو تنها دارایی با ارزش ولو استورشه؟؟؟؟
از کانتر و باقی خرت و پرتا بگذریم
HL جوکه؟ :دی این ای پی افسانه ایی به تنهایی ارزش میلیارد دلاری داره :دی
هرچند این خرید رگولاتوری ها به هیچ‌وجه تایید نمیکنن چون ولو عمده بازار پیسی دستشه و ترکیب شدنش با استور مایکرو عملا اجازه رشد هیچ رقیبی نمیمونه دیگه

آقا نزن این حرفو تنها دارایی با ارزش ولو استورشه؟؟؟؟
از کانتر و باقی خرت و پرتا بگذریم
HL جوکه؟ :D این ای پی افسانه ایی به تنهایی ارزش میلیارد دلاری داره :D
هرچند این خرید رگولاتوری ها به هیچ‌وجه تایید نمیکنن چون ولو عمده بازار پیسی دستشه و ترکیب شدنش با استور مایکرو عملا اجازه رشد هیچ رقیبی نمیمونه دیگه
ارزش معنوی میلیارد دلاری داری
خوبه در موزه گذاشت
حیف وقتی ادامه اش ساخته نشد دیگر باید بپذیریم به تاریخ پیوسته
اره قطعا استیم را تایید نمیکنند

ارزش معنوی میلیارد دلاری داری
خوبه در موزه گذاشت
حیف وقتی ادامه اش ساخته نشد دیگر باید بپذیریم به تاریخ پیوسته
اره قطعا استیم را تایید نمیکنند
تاریخ چرا همین ۳ سال پیش دنیای vr رو دگرگون کرد با half life alyx همچنان بازی vr رو دستش نیست
‌میفهمم فاصله زیادی بین نسخه ۲ افتاده ولی مطمئنم بلاخره نسخه بعدی ساخته میشه این ای پی هایپش ی چیزی در حد gta6 هست :D

آخرین ویرایش:
ایکس باکس در بهترین وضعیتش از زمان xbox 360 هست میلیون ها مشترک گیم پس هستند و فروش کنسول های xbox با قدرت در حال پیشرفت هست

واکنش مخالفان:
اسنپسر سریعا باید استفعا دهد و خودش را به پلیس معرفی کند
چیزی که درک نمیکنید اینه که این وضعیت اکس باکس یه شرایط مصنوعی با کمک پول های تزریق شده از شرکت مادره... بهره وری و عملکرد خود بخش به تنهایی فاجعه بوده تو 11 سال گذشته.... اگه اکس باکس مثل نینتندو یه شرکت مستقل بود الان سال ها بود که به سرنوشت سگا دچار شده بود

چیزی که درک نمیکنید اینه که این وضعیت اکس باکس یه شرایط مصنوعی با کمک پول های تزریق شده از شرکت مادره... بهره وری و عملکرد خود بخش به تنهایی فاجعه بوده تو 11 سال گذشته.... اگه اکس باکس مثل نینتندو یه شرکت مستقل بود الان سال ها بود که به سرنوشت سگا دچار شده بود
خب حالا هدف از این چیه که پول تزریق کنن و الکی یک بخش ضرر ده رو نگه دارن و همچنان هم روش ضرر بدن؟ مگه اینکه مریضی روانی داشته باشن یحتمل:-?

هدف از انتشار این نمودار دقیقا همین بود
یه نمودار اشتباه به عنوان فکت منتشر می کنی :-bd بعدا که گندش درامد ادعا می کنی که اشتباه کردم :-bdنکته جالب چیه ؟ این نمودار اشتباه درست در زمانی که فیل اسپنسر ( به خاطر اسناد لیک شده ) تحت فشار بوده منتشر شد 8->

1695536093558.png
بعدا کسی یادش نمیاد که نمودار دروغ بوده :-bd ملت نمودار دروغ برای دفاع از دروغ های مایکروسافت منتشر می کنن :-bd
-------------
یک لحظه فک کنید
چرا یه کمپانی سود ده بودن خودش مخفی می کنه ؟
بخش xbox سود میده اما در گزارش مالی اعلام نمی کنن :-??:-??:-?? بعد امار نارگیل / مسافت طی شده / گلوله های شلیک شده و.... به عنوان نشانه های موفقیت برند xbox منتشر می کنن :))

آخرین ویرایش:
چرا یکی از بزرگترين کمپانی های دنیا باید ۱۱ سال ضرردهی رو تحمل کنه بعد بیاد ۷۰ میلیارد دلار از دارایی نقدیش هم بده ناشر بخره؟
کمپانی در این سطح با صدها تحلیلگر و مشاور کارکشته متوجه ضرردهی نیست ما متوجه‌ ایم؟ :D
فیل به من و شما دورغ میگه به هیئت مدیره و سهام دارا هم دروغ میگه؟ تعارف دارن؟ تو رودروایسی موندن ۱۱ سال بیزینس ضررده رو ادامه بدن که هيچ ۷۰ میلیاردم سرمایه‌گذاری کنن؟ :D
تنها راهی که میشه باهاش برای سرويسی که ۱۱ سال ضررده بوده بودجه گرفت گروگان گرفتن اعضای خانواده هیت مدیره اس
صبح به صبح عکس و ویدیو از شکنجه واسشون بفرسته بگه اگه تا پایان وقت اداری امروز ۷۰ میلیارد دلار بودجه ندید که abk رو بخرم به ازای هر ساعت تاخیر ۱ انگشتشو قطع میکنم

زبان قاصره :D

آخرین ویرایش:
چرا یکی از بزرگترين کمپانی های دنیا باید ۱۱ سال ضرردهی رو تحمل کنه بعد بیاد ۷۰ میلیارد دلار از دارایی نقدیش هم بده ناشر بخره؟
کمپانی در این سطح با صدها تحلیلگر و مشاور کارکشته متوجه ضرردهی نیست ما متوجه‌ ایم؟ :D
فیل به من و شما دورغ میگه به هیئت مدیره و سهام دارا هم دروغ میگه؟ تعارف دارن؟ تو رودروایسی موندن ۱۱ سال بیزینس ضررده رو ادامه بدن که هيچ ۷۰ میلیاردم سرمایه‌گذاری کنن؟ :D
تنها راهی که میشه باهاش برای سرويسی که ۱۱ سال ضررده بوده بودجه گرفت گروگان گرفتن اعضای خانواده هیت مدیره اس
صبح به صبح عکس و ویدیو از شکنجه واسشون بفرسته بگه اگه تا پایان وقت اداری امروز ۷۰ میلیارد دلار بودجه ندید که abk رو بخرم به ازای هر ساعت تاخیر ۱ انگشتشو قطع میکنم

زبان قاصره :D
خرید اکتیویژن بلیزارد چه ربطی به سودده یا ضررده بودن اکس باکس داره؟ اکتیویژن میتونه حتی اگه روزی اکس باکس به کل تعطیل هم شد برای ماکروسافت سودده باشه! بیست سال آینده ارزش اکتیویژن شده 200 میلیارد و سالی هم ده ها میلیارد پول میسازه و یه دارایی حساب میشه برای ماکروسافت. و همچنین میتونه باعث رشد اکس باکس بشه قطعا

خیلی از کمپانی ها با چنین شرایطی روبه رو میشن، اگه پشتوانه داشته باشن انقدر ادامه میدن تا از ضرر در بیان و اگه پشتوانه نداشته باشن ورشکست میشن... مثالشم بسیاره!

اکس باکس به لطف ماکروسافت پشتوانش اونقدری هست که اگه سالهای سال ضرر کنه برای بقا بجنگه و هرگز ورشکست نشه، پس دلیلتون اینجا صدق نمیکنه... چرا که ماکروسافت 70 میلیارد رو هزینه نمیکنه که اکس باکسو نجات بده، بلکه داره پول نقدشو صرف خرید دارایی میکنه که به لطف محصولات این دارایی، درآمد زیادی رو به شرکت اضافه میکنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or