شایعه فاش شدن علاقه فیل اسپنسر، رئیس ایکس باکس، به خرید نینتندو!

MJ_KING

کاربر سایت
در ادامه اسناد داخلی افشا شده مایکروسافت، ایمیلی از فیل اسپنسر، رئیس ایکس باکس و بخش گیمینگ این کمپانی منتشر شده که حاکی از علاقه اسپنسر به تصاحب غول گیمینگ ژاپنی، یعنی نینتندو است.

microsoft-and-nintendo-300x185.webp

با اینکه تاریخ این ایمیل برای سال ۲۰۲۰ است اما نشان می‌دهد که مایکروسافت و در راس آن، فیل اسپنسر، علاقه زیادی به خرید نینتندو داشتند، اگرچه خود اسپنسر در ادامه این ایمیل اعتراف میکند که درحال حاضر نینتندو دست بالاتر را دارد و نمی‌شود آن‌ها را راضی به این معامله کرد.

در بخشی از این ایمیل لو رفته، اسپنسر می‌نویسد:« متاسفانه (یا خوشبختانه برای نینتندو)، آن‌ها درحال حاضر روی انبوهی از پول نقد نشسته‌اند، درحالی که هیئت مدیره‌شان تا همین اواخر تلاشی برای افزایش ارزش سهامشان در بازار انجام نمی‌داد ».

با این حال، ظاهرا یکی از اعضای سابق هیئت مدیره مایکروسافت، درآن موقع مشغول خرید بخش قابل توجهی از سهام نینتندو بوده است که به گفته اسپنسر، این امر می‌تواند در آینده شرایط مایکروسافت برای خرید کمپانی ژاپنی را بهبود ببخشد!

Screenshot-of-spencre-email-300x226.webp

در ادامه این ایمیل همچنین اشاره شد که بخش گیمینگ برادران وارنر هم یکی دیگر از اهداف ردموندی‌ها برای خرید و اضافه کردنشان به استودیوهای فرست پارتی ایکس باکس است.

اسپنسر تو دادگاه در جواب سوال ftc در مورد رسیدن و با نرسیدن به ۱۰۰ میلیون مشترک گیم پس تو این بازه زمانی :
«من باور نمی‌کنم تجارت گیمینگ مایکروسافت بدین گونه باشد. به جرات می‌توانم بگویم که اگر پیشرفت بیشتری از این کنسول‌ها نداشته باشیم، از تجارت گیمینگ خارج می‌شویم. اگر نتیجه این بود، اکنون ما در این تجارت دخالت نمی‌کردیم. امیدوارم تا سال 2030 مشتریان‌مان را برای محصولات سخت‌افزاری خود پیدا کنیم. موفقیت نمودارهای سبز و آبی خیلی زود باید به حقیقت تبدیل شود. ما باید در سال مالی 2026-2027 در موقعیت ایده‌آلی قرار بگیریم و در غیر اینصورت، تصمیم جدیدی در این باره اتخاد خواهد شد.»

View attachment 310844

تصمیم جدی = دکمه خروج :D
پس بله ، شرکت مولتی بیلیون دلاری هم اگر بعد از این همه بریز به پاش ببینه نتایج بر وفق مرادش نیست (که تا حالا نبوده) میزنه زیر همه چی.
حالا باید ببینیم نتیجش چیه که تا آخر همین نسل مشخص میشه ...
هیچی همیشگی نیست :دی منم دقیقا گفتم ایکس باکس شاید اون سودآوری که مد نظرشون هست رو نداشته باشه ولی امکان نداره یک پروژه 11 سال ضرر بده و همچنان سرمایه گذاری هنگفت واسش بشه
اینکه 7 سال دیگه چی میشه رو کسی نمی دونه

مشکل فن های سونی دقیقا همیناس که نوشتی، فکر می کنن مدیران بالادست فیل عین مدیران داخلی خودمونن! همه این مسائل که نوشتی رو مدیران بالادست مایکرو نمی دونن؟
ی چیزی میگید پشمای آدم میریزه واقعا فیل مدیرای بالادست رو مثل موش میدوونه؟ چه دلیلی داره بهش باج بدن که شرکت رو نابود کنه؟ مگر اینکه همون موردی که بالاتر گفتم درست باشه و اعضای خانواده هارو گروگان گرفته باشه
والا به پیر به پیغمبر! مدیریت ابرکمپانی ها اینقدر هم هردمبل نیست، برای 1 دلار بودجه باید هیت مدیره، سهامداران راضی بشن! و اونا هم با ایشالا ماشاله و نمودار سازی گول! :D نمیخورن
ریز درامد و سوداوری رو به من و شما نمیگن به هیت مدیره هم نمیگن؟ مدیریت مایکرو اگر ea طور بود که الان دومین کمپانی بزرگ دنیا نبود اینکه از ایکس باکس متنفری دلیل نمیشه انصاف هم کنار بزاریا!

من هنوزم سر همون حرفم درباره رقبت هستم، و بارها هم گفتم و میگم، اگر گیمپس نبود سونی هم به خودش زحمت تغییرات پلاس رو نمی داد
و همچنین هنوزم میگم مایکرو abk رو برای رقابت با سونی نخریده، هدفش بلند مدته کلا مارکت کپ سونی 100 میلیارد دلاره ( کلش نه فقط بخش پلی استیشن) بعد تصور می کنید سرمایه گذاری 70 میلیارد مایکرو برای رقابت با شرکتیه که مارکت کپش 100 میلیارد دلاره؟

آقا من بازم میگم مایکروسافت اصلا زباله ساز و داغون شما پیروزید مثل هر روز و همیشه، مشکلتون چیه واقعا؟ مگه نمیگید با سرعت به سمت قهقرا میره؟ خوب بزارید بره :D نیازی به من می دونستم من پیش بینی می کردم فلان بسیار نداره.
مشکل من این نیست که شما بیای بگی مایکروسافت زباله ساز و داغونه و بزارید به قهقرا بره. این یه فکته بر اساس آمار که شما به صورت فان تعریفش میکنی و بهش میخندی همونجور که دوستان توی تاپیک های دیگه خنده کنان میگفتن "باشه اقا اگه امتیاز استارفیلد بالای 92 شد، ما میگیم به خاطر نمرات سایت های ایکس باکس بوده" و از این دست مسائل.

اسپنسر ایمیل زده به نادلا دروغ گفته یا نگفته؟ کنسولش بهتر از پلی استیشن بوده؟ سخت افزارش ارزون تر بوده؟ سود بیشتری کردن؟ بازی های بهتری ارائه دادن؟ وقتی طرف مدیریت کل کمپانی رو گول زده، فکر میکنی فیلم کردن فن هاش کار سختیه براش؟ یه سلسله مراتب قشنگیه از همین ایران خودمون و این انجمن بگیر برو تا اون آمریکایی که چسبیده به نمایندگی مایکروسافت. گیم پلی هلبلید کو؟ چرا هیچکس اعتراض نمیکنه؟ استارفیلد چرا هایپ 96 داشت شد 83، چون با ماد میشه درستش کرد هیچکس اعتراض نمیکنه؟ ردفال چندتا پلیر داره؟ با اون گرافیک زباله چرا 60 فریم نیست روی قوی ترین کنسول قرن؟ گیم پس گرون میشه توجیه چیه؟ عرضه بازی ها روز اول؟ خب کو بازی از شروع نسل به جز 5-6 تا گیم چی داشتی؟ در ادامه چی داری؟

لیز همرن، رئیس سابق مهندسی پلتفرم و سخت‌افزار ایکس باکس از SSD کنسول PS5 حیرت زده شده: مارک سرنی در مورد استفاده از SSD و مزایای آن برای توسعه‌دهندگان و مصرف‌کنندگانِ بازی جادو کرده.

اینجا دوستان ترول میکنن که سرنی سس مخفیش فلانه و چیکاره. حرف من اینه، فکت ها رو به قبول کنیم و دیگه راجع بهشون بحث نکنیم. وقتی میای اینو ترول میکنی (شما نه) منم میام نمرات بازیتو ترول میکنم و این قضیه ده سال دیگه هم میتونه طول بکشه.

اوکی به خاطر گیم پس، سونی پلاس رو ارتقا داد، دیگه به خاطر چه ویژگی ایکس باکس، پلی استیشن به تکاپو افتاده؟

من به هدف مایکرو از خرید ABK کاری ندارم، اصلا میخواد جلوی وارد شدن اپل و آمازون و نتفلیکس و چینی هارو به صنعت گیمینگ بگیره و برای یه چیزی فراتر از رقابت کنسولی سرمایه گذاری کرده. دمش گرم ولی الان و این نسل و نسل ده، رقابت سر ایکس باکس، پلی استیشن و نینتندو ـه. اینجا با و بدون 69 میلیارد خرید بازم سومه چون هیچ سرمایه گذاری عظیمی روی فرست پارتی ها نکرده تا بازی های بزرگتری بسازه برای رقابت با پلی استیشن، چون به جایگاهی که داره راضیه ولی فن هاش فکر میکنن مایکروسافت از سونی بهتره!

این پست هم خیلی برام جالب توجه بود:

- افزایش قیمت گیم پس رو اجتناب ناپذیر میدونه و از نظرش خدماتی که اراعه میدن باید ارزش افزایش قیمت رو داشته باشه

یک نفر اینجا جز لایک ری اکشنی نشون نداده و وقتی هم برای بار چندم گیم پس گرون شد، هیچکس اعتراض نمیکنه، در عوض به ما تیکه میندازن که چرا به گرون شدن پلاس اعتراض ندارید و خوشحالم هستید! چرا شما خوشحال باشی ما نباشیم؟

مشکل من این نیست که شما بیای بگی مایکروسافت زباله ساز و داغونه و بزارید به قهقرا بره. این یه فکته بر اساس آمار که شما به صورت فان تعریفش میکنی و بهش میخندی همونجور که دوستان توی تاپیک های دیگه خنده کنان میگفتن "باشه اقا اگه امتیاز استارفیلد بالای 92 شد، ما میگیم به خاطر نمرات سایت های ایکس باکس بوده" و از این دست مسائل.

اسپنسر ایمیل زده به نادلا دروغ گفته یا نگفته؟ کنسولش بهتر از پلی استیشن بوده؟ سخت افزارش ارزون تر بوده؟ سود بیشتری کردن؟ بازی های بهتری ارائه دادن؟ وقتی طرف مدیریت کل کمپانی رو گول زده، فکر میکنی فیلم کردن فن هاش کار سختیه براش؟ یه سلسله مراتب قشنگیه از همین ایران خودمون و این انجمن بگیر برو تا اون آمریکایی که چسبیده به نمایندگی مایکروسافت. گیم پلی هلبلید کو؟ چرا هیچکس اعتراض نمیکنه؟ استارفیلد چرا هایپ 96 داشت شد 83، چون با ماد میشه درستش کرد هیچکس اعتراض نمیکنه؟ ردفال چندتا پلیر داره؟ با اون گرافیک زباله چرا 60 فریم نیست روی قوی ترین کنسول قرن؟ گیم پس گرون میشه توجیه چیه؟ عرضه بازی ها روز اول؟ خب کو بازی از شروع نسل به جز 5-6 تا گیم چی داشتی؟ در ادامه چی داری؟

لیز همرن، رئیس سابق مهندسی پلتفرم و سخت‌افزار ایکس باکس از SSD کنسول PS5 حیرت زده شده: مارک سرنی در مورد استفاده از SSD و مزایای آن برای توسعه‌دهندگان و مصرف‌کنندگانِ بازی جادو کرده.

اینجا دوستان ترول میکنن که سرنی سس مخفیش فلانه و چیکاره. حرف من اینه، فکت ها رو به قبول کنیم و دیگه راجع بهشون بحث نکنیم. وقتی میای اینو ترول میکنی (شما نه) منم میام نمرات بازیتو ترول میکنم و این قضیه ده سال دیگه هم میتونه طول بکشه.

اوکی به خاطر گیم پس، سونی پلاس رو ارتقا داد، دیگه به خاطر چه ویژگی ایکس باکس، پلی استیشن به تکاپو افتاده؟

من به هدف مایکرو از خرید ABK کاری ندارم، اصلا میخواد جلوی وارد شدن اپل و آمازون و نتفلیکس و چینی هارو به صنعت گیمینگ بگیره و برای یه چیزی فراتر از رقابت کنسولی سرمایه گذاری کرده. دمش گرم ولی الان و این نسل و نسل ده، رقابت سر ایکس باکس، پلی استیشن و نینتندو ـه. اینجا با و بدون 69 میلیارد خرید بازم سومه چون هیچ سرمایه گذاری عظیمی روی فرست پارتی ها نکرده تا بازی های بزرگتری بسازه برای رقابت با پلی استیشن، چون به جایگاهی که داره راضیه ولی فن هاش فکر میکنن مایکروسافت از سونی بهتره!

این پست هم خیلی برام جالب توجه بود:

- افزایش قیمت گیم پس رو اجتناب ناپذیر میدونه و از نظرش خدماتی که اراعه میدن باید ارزش افزایش قیمت رو داشته باشه

یک نفر اینجا جز لایک ری اکشنی نشون نداده و وقتی هم برای بار چندم گیم پس گرون شد، هیچکس اعتراض نمیکنه، در عوض به ما تیکه میندازن که چرا به گرون شدن پلاس اعتراض ندارید و خوشحالم هستید! چرا شما خوشحال باشی ما نباشیم؟
برگشتیم سر خونه اول :D اصل حرف من اینه که با همه این مواردی که اشاره کردی عملکرد ایکس باکس در کل به صورتی بوده که هیت مدیره راضی بشه 70 میلیارد دلار هزینه برای تقویت ایکس باکس بشه هیچ شرکتی قبول نمی کنه یک سرویس بیشتر از 1 دهه ضرر بده و دوباره این همه سرمایه گذاری واسش بشه
گول زدن معنی نداره، تعارف دارن با هم مگه؟ عدد و رقم حرف میزنه توی چنین تصمیماتی، مگر فیل می تونه آمار و ارقام دروغ به هیت مدیره بده؟ واقعا نمی دونم چرا فکر می کنید اینقدر بی حساب کتابه، بابا بحث 70 میلیارد دلاره! بودجه ی کشوریه واسه خودش
بعد ایکس باکس 11 سال ضرر بده و هیت مدیره به فیل بگن اشکالی نداره فدای سرت بیا این 70 میلیارد بگیر کم بود بازم هست تعارف نکن؟ منطقیه این مدل بیزینس؟

ایکس باکس قطعا بهترین، پرفروشترین و پرسودترین نیست، حرف من اینه اونقدرم اوضاعش خراب نیست که دوستان اشاره می کنن اگر اوضاع اینقدر خراب بود هرگز هیت مدیره راضی نمی شدن به چنین سرمایه گذاری هنگفتی
مثل خیلی سرویس ها و خدمات دیگه ایی که به نتیجه دلخواه نرسید و دراپ کردن
IE رو مثال میزنن خوب الان Edge جاشو گرفته خیلی هم داره خوب کار می کنه چون یک سرویسی وجود داشته دلیل نمیشه تا ابد بمونه! همه چیز در حال تغییر دیگه

بارها گفتم سونی و مایکرو مدل بیزینسشون فرق میکنه همونطور که مدل بیزینس نینتدو با باقی فرق میکنه، موفقیت یکی در گرو نابودی یکی دیگه نیست.

کاسبیِ مایکرو تو یه لیگ دیگست
مثل سونی چرتکه نمیندازه که خب n میلیون کپی فروختم، بپیچم لا سلفون تازه، فنا با بوش عشق کنن.
رسما مالک و صاحب سر منشا کانال توزیع و سرویس پروایدر اصلیه، هر چی با کلاد سینرجی کنه میخره،
حالا بیا بشین نمودار تحلیل کن که چرا چیپس و پفک ش نفروخت ضرر داد تعطیل نکرد؟ وقتی طرف مونوپول ذرت دستشه، همینکه مارکتِ جدید درست کنه کافیه، سود از بالادست میاد.
سونی و امثالهم هم مثل ماهی لجن خوارهای ته برکه، روزیشون رو پیدا میکنن بالاخره

فارغ از بحث‌های فن بازی یا غیر فن بازی بودن
همه دنبال پولن
همه دنبال سود هستن
حالا بسته به نوع فعالیت و تجارت بعضیا زود بازده هست بعضیا دیربازده
هیچی تو این دنیا مجانی نیست

حتی خدماتی که فکر می‌کنی رایگانه مثل گوگل
اونم رایگان نیست
خودت حتماً بارها خوندی که گوگل متهم شده به فروش اطلاعات کاربرها به شرکت‌های تبلیغاتی و غیره
حالا اگر از اندروید بگذریم و غیره

نظر شخصیم شاید اشتباهم باشه
همین نینتندو اگه ۲ نسل هم شکست بخوره بازم ورشکست نمی‌شه
حالا همین نینتندو جلوی مایکروسافت از نظر. دارایی و ثروت و ... اصلاً چیزی نداره و نیست
مایکروسافت برای خودش یه غوله

تو دنیای امروز یا باید پول و سرمایه هنگفت داشته باشی یا خلاق باشی و مدیریت قوی داشته باشی و ایده‌های ناب داشته باشی و مشتری وفادار
هیچ کدوم از تجارت‌ها و غیره هم برای این نیست که عاشق چشم ابروی من و شما هستن
دنبال پولن

هر کمپانی هم یه مسیری رو پیش گرفته
مایکروسافت با ایکس باکس مسیر آنلاین گیمینگ و اینجور چیز خدمات آنلاین و پیش گرفته
حتی همین سیاست باعث حدوداً شکسته xbox one شد
حتی میشه گفت اولین و کامل‌ترین سرویس آنلاین گیمری برای کنسول ایکس باکس اورجینال بود که نسل ۶ اومد

سونی مسیر مشتری مداری و ساپورت خیلی خیلی کامل و طولانی مدت
نینتندو هم مسیر جذب گیم خانوادگی و محیط امن گیمری و حفظ استایل گیم کلاسیک و ....

به نظرم با هر کدوم که حال می‌کنید برید بخرید
حالشو ببرید
کل کل کردن فقط باعث حتی ناراحتی یا اعصاب خوردی خودتون میشه
این اشتباهو خود من کردم
به جای لذت بردن آدم میره کل کل بکنه آخرش که چی؟
بچسب به لذت بردن از زندگی بابا حالشو ببر
منکه واقعا فن هیچ برندی نیستم، فن گیمم :D همونجوری که از گیمپس لذت میبرم، اسپایدرمن2 رو هم پیش خرید کردم منتظرم بیاد از اونم لذت ببرم
یک مشکلی که هست اینجا برخی دوستان تا حس کنن کوچیکتری نکته ایی توی پستت بر علیه ساحت مقدس برند مورد علاقشونه سریعا دست به اسلحه میشن :D (فرقی هم نمی کنه کدوم طرفی)
من از نظر همه کمپانی ها چیزی جز کیف پول نیستم، برم در سونی/مایکرو بگم داداش من کشته مردتم حداقل در 100 جنگ مجازی بخاطرت جنگیدم و 20 بار شهید و 50 بارم مجروح شدم یه بازی مجانی بده بازی کنم، به والله که اگر جیمبو/فیل "کنترلرشونم" دستم بدن

خلاصه که شل کنید لذت ببرید از هرچیزی که می تونید.

منکه واقعا فن هیچ برندی نیستم، فن گیمم :D همونجوری که از گیمپس لذت میبرم، اسپایدرمن2 رو هم پیش خرید کردم منتظرم بیاد از اونم لذت ببرم
یعنی یک فن مایکروسافت نمی تونه از gow و Tlou لذت ببره؟

نوکیا
هدست هولولنز
سرویس Mixer
اسکایپ
اینترنت اکسپلورر
ویندوز فون
کینکت
MSN Messenger
و...
تعطیل کردن همین بخش‌ها که ناشی از حماقت و بی‌شعوری ابرکمپانی تریلیون دلاری ـه و البته معلوم هم نیست چه طوری با این همه حماقت تریلیون دلاری شده و شرکت‌های دیگه‌ای که احمق نیستن نشدن، نشون میده اگر بخشی انتظارات مالی رو برآورده نکنه (نه این که حتی لزوماً ضرر ده باشه) در تعطیل کردنش اصلا معطل نمی‌کنن چه برسه به این که ۲۰ سال هم براش پول خرج کنن.
و البته این لیست خیلی کوتاه و فروتنانه نوشته. لیست بخش‌ها و پروژه‌های تعطیل شده خیلی مفصل‌تر از اینه.

حالا جدا از این که نوکیا رو وقتی مایکروسافت خرید با خاک یکی شده بود از قبل و من یک بار این مورد رو توضیح دادم اما یک سری مثل شما به عمد دوست ندارن متوجه اش بشن، چجوری روتون می شه مایکروسافت رو به خاطر نوکیا مسخره کنید وقتی خود سونی، برند سونی اریکسون رو از یکی از تاپ برند های بازار به نابودی کشوند؟ گوشی های GLX فروششون بیشتر از سونی اه الان :))
اول این که قرار نیست هر شرکتی هر محصولی می زنه حتما بگیره یا تا ابد ادامش بده. امثال ویندوز فون و MSN Messenger و Mixer از همون اول محصولاتی بودن که در بازار شکست خوردن.
بعد از اون هم یک سرویس هایی نوشتی که در ادامه همون فیک نیوز هست. مثل Skype که مایکروسافت با استفاده از تکنولوژی اش Teams رو معرفی کرد و محصولاتی به نام Slack و Zoom که N سال بود یکه تاز بازار بودن رو به چالش کشید.
یا Hololens که همین ماه آپدیت جدید دریافت کرد و ارتش آمریکا همین چند روز پیش هم سفارش تعداد زیادی هدست بر پایه Hololens رو به مایکروسافت داد.

کلا مشکل اصلی شما اینه که یک سری دروغ سر هم می کنید خودتونم باورتون می شه بعد می خواید با اون دروغ ها بقیه رو قانع کنید ;)
----
کلا مایکروسافت 25 سال آینده را نخواهد دید :)
سوالی که مطرح میشه اینه که، مدیران و هیئت مدیره ی کمپانی مولتی میلیراد دلاریه ماکروسافت نمیدونستن که نوکیا دیگه از دور‌ خارج شده و ممکنه خریدش به ضرر ختم بشه؟

موضوع اینه که فکر میکردن که بتونن به پشتوانه سرمایه خودشون و اسم و رسم نوکیا اونو احیا کنن که دیدن چقدر با آیفون و بازار اندروید فاصله دارن و نمیتونن به این راحتیا ویندوزفون رو تبدیل به رقیب کنن.

اکس باکس با اینکه ضرر ده هستش ولی با استراتژی های درست میتونه به سوددهی برسه قطعا، درسته هنوز نتونستن ولی با تغییر بازار گیمینگ که هدفشونه میتونن اونو تبدیل به یه چیزی مثل‌ ویندوز کنن چیزی که امثال من نگرانشن همینه... حالا شما از روی طرفداری نمیخوای اینو ببینی و براتم مهم نیست چه اتفاقی داره میوفته...

عموم فکر میکنه متای ۸۴ استارفیلد برآورده نکردن انتظاراته، ولی هدف چیزه دیگس که چند سال بعد متوجهش میشید. سونی و نینتندو و کمپانی های بزرگ دیگه تو این صنعت اگه قافله رو ببازن، اتفاقات خوبی نمیوفته...

سوالی که مطرح میشه اینه که، مدیران و هیئت مدیره ی کمپانی مولتی میلیراد دلاریه ماکروسافت نمیدونستن که نوکیا دیگه از دور‌ خارج شده و ممکنه خریدش به ضرر ختم بشه؟

موضوع اینه که فکر میکردن که بتونن به پشتوانه سرمایه خودشون و اسم و رسم نوکیا اونو احیا کنن که دیدن چقدر با آیفون و بازار اندروید فاصله دارن و نمیتونن به این راحتیا ویندوزفون رو تبدیل به رقیب کنن.

اکس باکس با اینکه ضرر ده هستش ولی با استراتژی های درست میتونه به سوددهی برسه قطعا، درسته هنوز نتونستن ولی با تغییر بازار گیمینگ که هدفشونه میتونن اونو تبدیل به یه چیزی مثل‌ ویندوز کنن چیزی که امثال من نگرانشن همینه... حالا شما از روی طرفداری نمیخوای اینو ببینی و براتم مهم نیست چه اتفاقی داره میوفته...

عموم فکر میکنه متای ۸۴ استارفیلد برآورده نکردن انتظاراته، ولی هدف چیزه دیگس که چند سال بعد متوجهش میشید. سونی و نینتندو و کمپانی های بزرگ دیگه تو این صنعت اگه قافله رو ببازن، اتفاقات خوبی نمیوفته...
Microsoft earns anything between $5 and $15 for every new Android device sold in the cellphone market. Samsung has paid around $1 billion to Microsoft in the last few years for shipping and selling new phones running Android
ارزش اصلی نوکیا به حق اختراعاتش بود که از طریق همونا مایکروسافت همچنان کلی درامد داره و هر دیوایس اندروید در دنیا فروش میره بخشیش به مایکروسافت میرسه
اینکه در زمینه ویندوز فون موفق نشد دلیل نمیشه بگیم شکست خورد و نابود شد، هیچ شرکتی در دنیا 100% پروژهاش به اهداف نمیرسن
این تصویر گویاست دیگه
Screenshot 2023-09-24 203721.png

عموم فکر میکنه متای ۸۴ استارفیلد برآورده نکردن انتظاراته، ولی هدف چیزه دیگس که چند سال بعد متوجهش میشید.
memed-io-output.jpeg

Microsoft earns anything between $5 and $15 for every new Android device sold in the cellphone market. Samsung has paid around $1 billion to Microsoft in the last few years for shipping and selling new phones running Android
ارزش اصلی نوکیا به حق اختراعاتش بود که از طریق همونا مایکروسافت همچنان کلی درامد داره و هر دیوایس اندروید در دنیا فروش میره بخشیش به مایکروسافت میرسه
اینکه در زمینه ویندوز فون موفق نشد دلیل نمیشه بگیم شکست خورد و نابود شد، هیچ شرکتی در دنیا 100% پروژهاش به اهداف نمیرسن
این تصویر گویاست دیگه
View attachment 310900

2014 :)) :)) :))
1695577699721.png
1695577788175.png

• Like
Reactions: SiminSecret
نکته خنده دارش کجاشه کوروش جان؟ دقیقا از همون زمان تا الان همچنان مایکروسافت داره از پتنت ها درامد کسب می کنه
از اون موقع درامدش بیشتر هم شده و پلتفرمی مخصوص ساپورت اندروید ایجاد کرده که باقی دولوپرها هم بتونن مشارکت و استفاده کنن Android Microsoft Platform and Experiences (AMPX.)
Microsoft cozies up to Android with a dedicated dev team

مایکروسافت درامد بالایی از اندروید داره و سرمایه گذاری بیشتری هم کرده و چندین قرارداد با گوگل بسته

نکته خنده دارش کجاشه کوروش جان؟ دقیقا از همون زمان تا الان همچنان مایکروسافت داره از پتنت ها درامد کسب می کنه
از اون موقع درامدش بیشتر هم شده و پلتفرمی مخصوص ساپورت اندروید ایجاد کرده که باقی دولوپرها هم بتونن مشارکت و استفاده کنن Android Microsoft Platform and Experiences (AMPX.)
Microsoft cozies up to Android with a dedicated dev team

مایکروسافت درامد بالایی از اندروید داره و سرمایه گذاری بیشتری هم کرده و چندین قرارداد با گوگل بسته
اشتباه سرچ کردی سلطان :)) مایکروسافت پتنت های نوکیا رو نخرید
مایکروسافت یه قرارداد ده ساله licensing به ارزش 1.65 میلیارد یورو بست
Microsoft to pay €1.65 billion for Nokia patent licence
Nokia will retain its patent portfolio and will grant Microsoft a 10-year license to its patents at the time of the closing. Microsoft will grant Nokia reciprocal rights to use Microsoft patents in its HERE services. In addition, Nokia will grant Microsoft an option to extend this mutual patent agreement in perpetuity
The patent licensing deal covers all of Nokia’s patents and applications at the closing date, except for Nokia Networks. Microsoft says that the portfolio includes some 30,000 patents and is one of the two most valuable in wireless connectivity, alongside Qualcomm.

That means Microsoft is paying Nokia about €55,000 for each patent over the 10 years, or €5,500 a year
نوکیا با تمام غول ها قرارداد licensing داره

https://www.nokia.com/about-us/news...pple-sign-long-term-patent-license-agreement/
Nokia’s industry-leading patent portfolio is built on more than €140 billion invested in R&D since 2000 and is composed of around 20,000 patent families, including over 5,500 patent families declared essential to 5G. Nokia contributes its inventions to open standards in return for the right to license them on fair, reasonable and non-discriminatory (FRAND) terms. Companies can license and use these technologies without the need to make their own substantial investments in the standards, fueling innovation and the development of new products and services for consumers

اشتباه سرچ کردی سلطان مایکروسافت پتنت های نوکیا رو نخرید
مایکروسافت یه قرارداد ده ساله licensing به ارزش 1.65 میلیارد یورو بست
Microsoft to pay €1.65 billion for Nokia patent licence
Nokia will retain its patent portfolio and will grant Microsoft a 10-year license to its patents at the time of the closing. Microsoft will grant Nokia reciprocal rights to use Microsoft patents in its HERE services. In addition, Nokia will grant Microsoft an option to extend this mutual patent agreement in perpetuity
The patent licensing deal covers all of Nokia’s patents and applications at the closing date, except for Nokia Networks. Microsoft says that the portfolio includes some 30,000 patents and is one of the two most valuable in wireless connectivity, alongside Qualcomm.

That means Microsoft is paying Nokia about €55,000 for each patent over the 10 years, or €5,500 a year
نوکیا با تمام غول ها قرارداد licensing داره

https://www.nokia.com/about-us/news...pple-sign-long-term-patent-license-agreement/
Nokia’s industry-leading patent portfolio is built on more than €140 billion invested in R&D since 2000 and is composed of around 20,000 patent families, including over 5,500 patent families declared essential to 5G. Nokia contributes its inventions to open standards in return for the right to license them on fair, reasonable and non-discriminatory (FRAND) terms. Companies can license and use these technologies without the need to make their own substantial investments in the standards, fueling innovation and the development of new products and services for consumers
حداقل کپی می کنی کامل کپی کن :))
این قرارداد مربوط به زمان خریدش و شامل لایسنس های غیر اختصاصی بوده
September 03, 2013

As part of the €5.44 billion deal announced today, Microsoft will pay €1.65 billion over 10 years for a non-exclusive licence to Nokia’s portfolio of 30,000 patents

حالا جدا از این که نوکیا رو وقتی مایکروسافت خرید با خاک یکی شده بود از قبل و من یک بار این مورد رو توضیح دادم اما یک سری مثل شما به عمد دوست ندارن متوجه اش بشن، چجوری روتون می شه مایکروسافت رو به خاطر نوکیا مسخره کنید وقتی خود سونی، برند سونی اریکسون رو از یکی از تاپ برند های بازار به نابودی کشوند؟ گوشی های GLX فروششون بیشتر از سونی اه الان :))

حداقل سونی هنوز تو بازار گوشی های موبایل هست و وا نداده مثل مایکروسافت و ال جی و ... و هنوز هم کلی فناوری و تکنولوژی پشم ریزون تولید میکنه که برند های درجه یک ازش استفاده میکنن (به علاوه اینکه روی گوشی های خودش هم هست)، ولی مایکروسافت دید چیزی بارش نیست رفت جایی که غم نباشه :))

---

راستی تونی چرا به خبر اینکه قراره دوباره گیم پس گرون بشه اعتراض نکردی؟ اسکرین شات های منو تو کل انجمن گذاشتی که از گرون شدن پلاس خوشحالم (که هم از گیم پس ارزون ترِ هم بازی های بهتری داره)، ولی ندیدم خودت بنویسی لعنت به اسپنسر که باز دوباره میخواد گرون کنه این سرویسُ

کلا مشکل اصلی شما اینه که یک سری دروغ سر هم می کنید خودتونم باورتون می شه بعد می خواید با اون دروغ ها بقیه رو قانع کنید ;)

دقیقا مشکل اصلی شما اینه که یک سری دروغ سر هم می کنید خودتونم باورتون می شه بعد می خواید با اون دروغ ها بقیه رو قانع کنید ;)

---

پ.ن: ما تو این انجمن یه عده کاربر داریم به اسم "بی طرف" یا "فن گیم" یا "فن استودیو" ولی اینا در 99 درصد مواقع همون طرفدار جعبه ان و هیتر سونی که فقط غر میزنن به سیاست های سونی و بازی هاشم بازی میکنن کیف میکنن ولی خب برای مایکروسافت هم ماله میکشن. افتخار هم میکنن گه گیمر واقعی اینان و ما فن بوی هستیم :) جالب نیست کلا این روند شاید به شما حال بده ولی خب ملت میفهمن از کامنت هایی که میزارید.

• Smile
Reactions: Thonkeyes

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or