شایعه فاش شدن علاقه فیل اسپنسر، رئیس ایکس باکس، به خرید نینتندو!

MJ_KING

کاربر سایت
در ادامه اسناد داخلی افشا شده مایکروسافت، ایمیلی از فیل اسپنسر، رئیس ایکس باکس و بخش گیمینگ این کمپانی منتشر شده که حاکی از علاقه اسپنسر به تصاحب غول گیمینگ ژاپنی، یعنی نینتندو است.

microsoft-and-nintendo-300x185.webp

با اینکه تاریخ این ایمیل برای سال ۲۰۲۰ است اما نشان می‌دهد که مایکروسافت و در راس آن، فیل اسپنسر، علاقه زیادی به خرید نینتندو داشتند، اگرچه خود اسپنسر در ادامه این ایمیل اعتراف میکند که درحال حاضر نینتندو دست بالاتر را دارد و نمی‌شود آن‌ها را راضی به این معامله کرد.

در بخشی از این ایمیل لو رفته، اسپنسر می‌نویسد:« متاسفانه (یا خوشبختانه برای نینتندو)، آن‌ها درحال حاضر روی انبوهی از پول نقد نشسته‌اند، درحالی که هیئت مدیره‌شان تا همین اواخر تلاشی برای افزایش ارزش سهامشان در بازار انجام نمی‌داد ».

با این حال، ظاهرا یکی از اعضای سابق هیئت مدیره مایکروسافت، درآن موقع مشغول خرید بخش قابل توجهی از سهام نینتندو بوده است که به گفته اسپنسر، این امر می‌تواند در آینده شرایط مایکروسافت برای خرید کمپانی ژاپنی را بهبود ببخشد!

Screenshot-of-spencre-email-300x226.webp

در ادامه این ایمیل همچنین اشاره شد که بخش گیمینگ برادران وارنر هم یکی دیگر از اهداف ردموندی‌ها برای خرید و اضافه کردنشان به استودیوهای فرست پارتی ایکس باکس است.

راستی تونی چرا به خبر اینکه قراره دوباره گیم پس گرون بشه اعتراض نکردی؟ اسکرین شات های منو تو کل انجمن گذاشتی که از گرون شدن پلاس خوشحالم (که هم از گیم پس ارزون ترِ هم بازی های بهتری داره)، ولی ندیدم خودت بنویسی لعنت به اسپنسر که باز دوباره میخواد گرون کنه این سرویسُ
من گیم پس ندارم و هیچ وقت هم نداشتم. برام مهم نیست ماهی 1 دلار باشه یا 1000 دلار که بخوام بیام اعتراض کنم یا خوشحالی کنم :)
---
بقیه پستت هم که همون یه دور از روش خوندن زیادم هست جواب دادن که به کنار :D

حداقل کپی می کنی کامل کپی کن :))
این قرارداد مربوط به زمان خریدش و شامل لایسنس های غیر اختصاصی بوده
September 03, 2013

As part of the €5.44 billion deal announced today, Microsoft will pay €1.65 billion over 10 years for a non-exclusive licence to Nokia’s portfolio of 30,000 patents​

:))

1695583314610.png

ماجرای نوکیا هم مثل همین نمودار سود xbox :)) یه نفر سالها پیش یه دروغی گفته و در ذهن شما ثبت شده
یه لحظه هم فک نکردین که نوکیا هیچ وقت پتنت هاش ( حاصل بیش از 140 میلیارد دلار سرمایه گذاریه ) نمی فروشه
مایکروسافت 1.65 میلیارد یورو برای لایسنس 10 ساله این پتنت ها پرداخت کرده و نوکیا اون زمان ( 2013 ) مالک تمام پتنت هاش بوده / 10 سال گذشته هم هیچ تغییری ایجاد نشده / در اینده هم خواهد بود

آخرین ویرایش:
خواستم بگم شاید با توجه به اینکه ما تو آشغال ترین کشور دنیا زندگی میکنیم اینکه سونی بیشتر پول در میاره یا مایکرو خیلی به ما مربوط نباشه.

photo_2023-09-22_15-34-57.jpg

پ.ن: در ظاهر این پست بی ربط و اسپمه اما در باطن دریایی از معنیه:دی عمیق بهش نگاه کنید:دی

چرا یکی از بزرگترين کمپانی های دنیا باید ۱۱ سال ضرردهی رو تحمل کنه بعد بیاد ۷۰ میلیارد دلار از دارایی نقدیش هم بده ناشر بخره؟
کمپانی در این سطح با صدها تحلیلگر و مشاور کارکشته متوجه ضرردهی نیست ما متوجه‌ ایم؟ :D
فیل به من و شما دورغ میگه به هیئت مدیره و سهام دارا هم دروغ میگه؟ تعارف دارن؟ تو رودروایسی موندن ۱۱ سال بیزینس ضررده رو ادامه بدن که هيچ ۷۰ میلیاردم سرمایه‌گذاری کنن؟ :D
تنها راهی که میشه باهاش برای سرويسی که ۱۱ سال ضررده بوده بودجه گرفت گروگان گرفتن اعضای خانواده هیت مدیره اس
صبح به صبح عکس و ویدیو از شکنجه واسشون بفرسته بگه اگه تا پایان وقت اداری امروز ۷۰ میلیارد دلار بودجه ندید که abk رو بخرم به ازای هر ساعت تاخیر ۱ انگشتشو قطع میکنم

زبان قاصره :D

چرا یکی از بزرگترين کمپانی های دنیا باید ۱۱ سال ضرردهی رو تحمل کنه بعد بیاد ۷۰ میلیارد دلار از دارایی نقدیش هم بده ناشر بخره؟
کمپانی در این سطح با صدها تحلیلگر و مشاور کارکشته متوجه ضرردهی نیست ما متوجه‌ ایم؟ :D
فیل به من و شما دورغ میگه به هیئت مدیره و سهام دارا هم دروغ میگه؟ تعارف دارن؟ تو رودروایسی موندن ۱۱ سال بیزینس ضررده رو ادامه بدن که هيچ ۷۰ میلیاردم سرمایه‌گذاری کنن؟ :D
تنها راهی که میشه باهاش برای سرويسی که ۱۱ سال ضررده بوده بودجه گرفت گروگان گرفتن اعضای خانواده هیت مدیره اس
صبح به صبح عکس و ویدیو از شکنجه واسشون بفرسته بگه اگه تا پایان وقت اداری امروز ۷۰ میلیارد دلار بودجه ندید که abk رو بخرم به ازای هر ساعت تاخیر ۱ انگشتشو قطع میکنم

زبان قاصره :D
واقعا زبان قاصره... اینا رو جدی میگید یا فقط میخواید ما رو دست بندازید ...

دلیلش کاملا مشخصه ارزش صنعت بازی و تقلای مایکرو برای به دست آوردن بخش عمده ای از این صنعت و همین طور واگذار نکردن این صنعت به دیگر شرکت ها مثل سونی و گوگل و غیره هست که اونها رو تو این صنعت نگه داشته ... اصلا دلیل ورود مایکرو به گفته بیل گیتز به این صنعت همین بوده

ضمنا ۱۱ سال هم نبود ، تو این ۲۲ سال روی براش فقط ۳_۴ سال سود ده بوده که اونم در مقیاس سود خود مایکروسافت پشیزی بیش نبوده

صنعت گیم با اختلاف بزرگترین صنعت سرگرمی هست و تا سال ۲۰۳۰ احتمال خیلی زیاد از ۵۰۰ میلیارد درآمد هم عبور میکنه ... بعد میگن کارگر و چرا داره سرمایه گذاری میکنه ، این هزینه های فعلی نهایت تلاش مایکرو برای به قول خودشون لیدر شیپ شدن در این صنعته

واقعا زبان قاصره... اینا رو جدی میگید یا فقط میخواید ما رو دست بندازید ...

دلیلش کاملا مشخصه ارزش صنعت بازی و تقلای مایکرو برای به دست آوردن بخش عمده ای از این صنعت و همین طور واگذار نکردن این صنعت به دیگر شرکت ها مثل سونی و گوگل و غیره هست که اونها رو تو این صنعت نگه داشته ... اصلا دلیل ورود مایکرو به گفته بیل گیتز به این صنعت همین بوده

ضمنا ۱۱ سال هم نبود ، تو این ۲۲ سال روی براش فقط ۳_۴ سال سود ده بوده که اونم در مقیاس سود خود مایکروسافت پشیزی بیش نبوده

صنعت گیم با اختلاف بزرگترین صنعت سرگرمی هست و تا سال ۲۰۳۰ احتمال خیلی زیاد از ۵۰۰ میلیارد درآمد هم عبور میکنه ... بعد میگن کارگر و چرا داره سرمایه گذاری میکنه ، این هزینه های فعلی نهایت تلاش مایکرو برای به قول خودشون لیدر شیپ شدن در این صنعته
فرض میگیریم همه این صحبتها درست.

سهامداراشون چرا فیل اسپنسر رو اخراج نمیکنن؟
اینم جزو سرمایه گذاری حساب میشه؟

سوالی که مطرح میشه اینه که، مدیران و هیئت مدیره ی کمپانی مولتی میلیراد دلاریه ماکروسافت نمیدونستن که نوکیا دیگه از دور‌ خارج شده و ممکنه خریدش به ضرر ختم بشه؟

موضوع اینه که فکر میکردن که بتونن به پشتوانه سرمایه خودشون و اسم و رسم نوکیا اونو احیا کنن که دیدن چقدر با آیفون و بازار اندروید فاصله دارن و نمیتونن به این راحتیا ویندوزفون رو تبدیل به رقیب کنن.

اکس باکس با اینکه ضرر ده هستش ولی با استراتژی های درست میتونه به سوددهی برسه قطعا، درسته هنوز نتونستن ولی با تغییر بازار گیمینگ که هدفشونه میتونن اونو تبدیل به یه چیزی مثل‌ ویندوز کنن چیزی که امثال من نگرانشن همینه... حالا شما از روی طرفداری نمیخوای اینو ببینی و براتم مهم نیست چه اتفاقی داره میوفته...

عموم فکر میکنه متای ۸۴ استارفیلد برآورده نکردن انتظاراته، ولی هدف چیزه دیگس که چند سال بعد متوجهش میشید. سونی و نینتندو و کمپانی های بزرگ دیگه تو این صنعت اگه قافله رو ببازن، اتفاقات خوبی نمیوفته...
یه سری از دوستان واقعا تو این مملکت هدر رفتن ! :D سریع باید فرار مغز ها بکنن! :))

فرض میگیریم همه این صحبتها درست است.

اینم جزوه سرمایه گذاری حساب میشه؟
این سوال بی پاسخ خودمم هست 🤣

حتی اگه عملکرد رو هم در نظر نگیریم ، تو سطوح بالای مدیریتی شرکت های تکنولوژی مخصوصا گیمینگ من زیاد ندیدم کسی بیشتر از ۵-۶ سال باقی بمونه ... مگر اینکه سهام دار عمده بوده باشه.... حالا چرا اسپنسر استثنا شده و همچنان با این همه .... تو سمتش مونده رو فقط نادلا میدونه

فرض میگیریم همه این صحبتها درست.

اینم جزو سرمایه گذاری حساب میشه؟
اخراج!!!!!!!!!!!!!!
اسپنسر بابت 9 سال دروغ مستمر به هیئت مدیره مایکروسافت باید گردنش زده بشه

این سوال بی پاسخ خودمم هست 🤣

حتی اگه عملکرد رو هم در نظر نگیریم ، تو سطوح بالای مدیریتی شرکت های تکنولوژی مخصوصا گیمینگ من زیاد ندیدم کسی بیشتر از ۵-۶ سال باقی بمونه ... مگر اینکه سهام دار عمده بوده باشه.... حالا چرا اسپنسر استثنا شده و همچنان با این همه .... تو سمتش مونده رو فقط نادلا میدونه
یه درصد فکر نکنی به خاطر رضایته و کارش رو درست انجام داده.
قطعا ازش خجالت میکشن و روشون نمیشه اخراجش کنن

یه درصد فکر نکنی به خاطر رضایته و کارش رو درست انجام داده.
قطعا ازش خجالت میکشن و روشون نمیشه اخراجش کنن
نه کارش رو درست انجام نداده! چون کبیر و رولی و ون2 و اون دوستمون که دسترسی به آمارهای مالی مایکرو داره و راه های کسب درآمد فقط با یک کلیک به مایکرو نشون میده ازش راضی نیستن! :D

هیچی همیشگی نیست :D منم دقیقا گفتم ایکس باکس شاید اون سودآوری که مد نظرشون هست رو نداشته باشه ولی امکان نداره یک پروژه 11 سال ضرر بده و همچنان سرمایه گذاری هنگفت واسش بشه
اینکه 7 سال دیگه چی میشه رو کسی نمی دونه
چطور میشه ۱۱ سال یه بزند هیچی نده دست آدم، ولی ۱۱ سال وفادارانه هنوز فنش باشی، دقیقا همین شکلی که اسپنسر ۱۱ ساله فن ها رو با وعده وعید دنبال خودش میکشونه و هنوز فکر میکنن یه روز خوب میاد...
یه روز تقصیر دان متریک بود ، یه روز کنسول ضعیف که باز تقصیر دان متریک بود ، یه روز کنسول جدید قوی داد الان پوز سونی رو میزنه ، یه روز گیم پس ، یه روز استودیو خریدن ، یه روزم ناشر خریدن ...

همین وعده وعید ها که به فن ها میدن رو به هیئت مدیره هم داده میشه ،، مسئله اصلی اینه که بخش اکس باکس با وجود اینکه سود ده نبوده ، تا سال ۲۰۱۸ هزینه خاصی هم توش نمیشده ... ولی الان که بیش از ۱۰۰ میلیارد پول ریختن توش و باز اگه اوضاع روی همین چرخ بچرخه خواهیم دید که سهام دار ها بازم آروم میشینن یا نه ؟ به قول خودت صبر اونها هم انتهایی داره

پ.ن: ما تو این انجمن یه عده کاربر داریم به اسم "بی طرف" یا "فن گیم" یا "فن استودیو" ولی اینا در 99 درصد مواقع همون طرفدار جعبه ان و هیتر سونی که فقط غر میزنن به سیاست های سونی و بازی هاشم بازی میکنن کیف میکنن ولی خب برای مایکروسافت هم ماله میکشن. افتخار هم میکنن گه گیمر واقعی اینان و ما فن بوی هستیم :) جالب نیست کلا این روند شاید به شما حال بده ولی خب ملت میفهمن از کامنت هایی که میزارید.
حالا من این قسمت را به خودم میگیرم و پاسخ میدم
1. من یادم نمیاد تا حالا خود را بی طرف نامیده باشم
2. اتفاقا خودم فن گیم و فن استودیو میدانم
3. با توجه به علاقه ای به اکوسیستم مایکروسافت انتقادات بیشتری علیه فیل اسپنسر گفتم چون میخواهم تجربه ام بهتر شود اصلا برایم مهم نیست چه کسانی ممکن است از اب گل الود بگیرن
4. در تایپک سونی چندین باز اقدامات جیم رایان را هم دفاع کردم چون معتقدم جیم رایان داره کم کاری مدیر پیشین را جمع و جور میکند پس ادم قابل احترامی هست (جدا از اینکه سر ABK رید)
5. خودم را گیمر نمیدانم چه برسه به گیمر واقعی

چطور میشه ۱۱ سال یه بزند هیچی نده دست آدم، ولی ۱۱ سال وفادارانه هنوز فنش باشی، دقیقا همین شکلی که اسپنسر ۱۱ ساله فن ها رو با وعده وعید دنبال خودش میکشونه و هنوز فکر میکنن یه روز خوب میاد...
rs-10918-snoop-624-1368121236.jpg

یک عده ای هستن نشستن صبح تا شب بلکه یک کشوری نابود بشه.
هرچی هم می شه خبر می زارن که فلان کشور رو به زوال و نابودیست.
ممبر های سخن رانی اشونم اول آخرش همینه که در فلان سال آینده این کشور اصلا وجود خارجی نداره.
تئوری های توطئه هاشونم که تمومی نداره. هر کاری که اون کشور می کنه می گن توطئه علیه ماست. طرف فیلم کمدی می سازه اکران می کنه اینا می گن توطئه علیه ماست فلان چیز فلان فیلمه اشاره به ما داره.
بعد بهشونم می گی این کشور با شما چی کار کرده انقدر بدش رو می خواید خودشونم نمی دونن.

داستان دقیقا داستان همین بازیسنتر اه.
یه عده نشستن مایکروسافت ورشکست شه، اسپنسر اخراج شه، خبر فیک می زارن، طرف می گه متا 84 استارفیلد پشتش یه چیزیه که شما نمی دونید من می دونم و ...
من حقیقاتا هیچ فرقی بین این جماعت با اون جماعت نمی بینم. جفتشون یکی ان تارگت هاشون فرق داره :D

رفقا چکیده مطالب چند صفحه اخیر این بوده است که طی آماری که فقط چند نفر از سونی فن های بازی سنتر بهش دسترسی دارند،بخش ایکس باکس هر سال ضرر فراوانی رو متحمل می شود.دلیل اینکه چرا تا به حال مایکروسافت این بخش رو تعطیل نکرده هم ارتباط فیل اسپنسر با ایلومیناتی هست که قصد دارند با سرمایه گذاری بر روی صنعت بازی تا سال ۲۰۳۰ دنیا رو به دست بگیرند که این موضوع رو هم همین چند نفر سونی فن بازی سنتر کشف کرده اند.به دلیل همین ارتباط هم فیل اسپنسر به راحتی گزارش دروغ منتشر می کند یا به هیئت مدیره مایکروسافت گزارش دروغ می دهد.خلاصه مطلب اینکه همین اسپم بنده از نظر ارزش خبری واقعا پربارتر از کامنت های بی سر و ته این چند تا سونی فن هست که فقط تو تاپیک فوتبال در مورد ضرردهی ایکس باکس کامنت نداده اند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or