شایعه فاش شدن علاقه فیل اسپنسر، رئیس ایکس باکس، به خرید نینتندو!

MJ_KING

کاربر سایت
در ادامه اسناد داخلی افشا شده مایکروسافت، ایمیلی از فیل اسپنسر، رئیس ایکس باکس و بخش گیمینگ این کمپانی منتشر شده که حاکی از علاقه اسپنسر به تصاحب غول گیمینگ ژاپنی، یعنی نینتندو است.

microsoft-and-nintendo-300x185.webp

با اینکه تاریخ این ایمیل برای سال ۲۰۲۰ است اما نشان می‌دهد که مایکروسافت و در راس آن، فیل اسپنسر، علاقه زیادی به خرید نینتندو داشتند، اگرچه خود اسپنسر در ادامه این ایمیل اعتراف میکند که درحال حاضر نینتندو دست بالاتر را دارد و نمی‌شود آن‌ها را راضی به این معامله کرد.

در بخشی از این ایمیل لو رفته، اسپنسر می‌نویسد:« متاسفانه (یا خوشبختانه برای نینتندو)، آن‌ها درحال حاضر روی انبوهی از پول نقد نشسته‌اند، درحالی که هیئت مدیره‌شان تا همین اواخر تلاشی برای افزایش ارزش سهامشان در بازار انجام نمی‌داد ».

با این حال، ظاهرا یکی از اعضای سابق هیئت مدیره مایکروسافت، درآن موقع مشغول خرید بخش قابل توجهی از سهام نینتندو بوده است که به گفته اسپنسر، این امر می‌تواند در آینده شرایط مایکروسافت برای خرید کمپانی ژاپنی را بهبود ببخشد!

Screenshot-of-spencre-email-300x226.webp

در ادامه این ایمیل همچنین اشاره شد که بخش گیمینگ برادران وارنر هم یکی دیگر از اهداف ردموندی‌ها برای خرید و اضافه کردنشان به استودیوهای فرست پارتی ایکس باکس است.

قدیما اشتراک ea play pro یا همون مرحوم ea origin access میگرفتی از بازی روز عرضه در دسترس بود فقط در دسترس روی پیسی البته.
یوبیسافت+ هم که الان بازی هایش روز عرضه رو سرویسه

حالا میخواستی دو روز از شاهکارهای خودت وسط تاپیک استارفیلد بگذره بعد این پست رو بنویسی.

اینکه از پست عالم و آدم برید اسکرینشات بگیرید و مسخره کنید هم حتما از شخصیتتونه.
ما اونجا امتیاز و نمره بازی که ادعا کرده بودید گوتی ساله و +96 و گیم چنجره و با بازی های راکستار یکی هست اما امتیاز شده 83 رو ترول کردیم و این کامنت هایی که هر سری میزارین برای هر مراسمی که این از شوکیس سونی بهتره، تا اینجا از شوکیس سونی بهتر بوده... و اون ادا و اصولا رو اسکرین شات گرفتیم.

هر وقت اومدم اسم کاربری شما رو مسخره کردم یا با القابی شمارو خطاب کردم بیا برام از اشک تمساح بگو 😉

اگه قرار باشه شمام مثل محمد علی بیای بعد تریلر SO‌P اسپایدرمن وسط تاپیک پلی استیشن 5 فست تراول رو ترول کنی (کاری که هیچ سونی فنی توی تاپیک اخبار Xbox نمیکنه)، مطمئن باش کسی بیخیالت نمیشه و صدتا ریپلای میخوری!

• Like
Reactions: Cait Sith
رفقا بنده متوجه شدم که تا الان به فروم اشتباهی می رفتم و فکر می کردم این همه ترول و اسپم تو تک تک تاپیک ها(به جز تاپیک فوتبال)مربوط به چند تا سونی فن شناخته شده بازی سنتر بوده است ولی گویا آدرس رو اشتباه رفته بودم.واقعا عجیب هست این همه شباهت بین آدرس این دو فروم و نام کاربری اعضا،باید بیشتر دقت کنم تا دیگر همچین سوتفاهمی پیش نیاید.

کمپانی ها که قطعا هدفشون چیزی جز سودآوری نیست حرف در مورد خود فن هاست، مگه سونی 3.6 میلیارد نداد بانجی رو برای گسترش پلی استیش خرید؟ باید بگیم چون با پول ددی و بوده و نه عرق جبین محکومه؟ :D
منه مصرف کننده در نهایت بازی می خوام و البته قیمت خوب، بحث مقایسه بازی ها نیست هرکی بگه سونی بهترین عناوین رو نداره خودشو گول زده ولی بلاخره مایکرو هم داره کار خودشو میکنه اینقدرم که میگن اوضاعش خراب و داغون کویر نیست

الان تاپیک استارفیلد ببین ملت دارن لذتشونو میبرن ولی فن های اونوری هی میان تیکه میندازن که شاهکارتون که قولش رو داده بودید چی شد؟ چی باید می شد نشد دیگه؟ به نشانه اعتراض کنسول هارو از پنجره پرت کنن بیرون ملت؟ گیمپس کنسل کنن به جاش اکانت سایت وزین فقط طرفدارها بگیرن؟ :D

اونایی که تو جهان اول هستن هم صداشون از افزایش 35% در اومد بعد ما اینجا با درامد ریالی حمایت میکنیم، سونی بازی خوب میسازه دمشم گرم پول میدیم میخریم بازی می کنیم ولی اینجوری هم انصاف نیست کلا 1 طرف سیاه ببینیم 1 طرف رو سفید مطلق
به جز بخش بانجی بقیه حرفات درسته.
بانجی اگر بازیاش رو xb نیاد میشه محروم شدن یه عده و طبیعتا میشه با حرکات مایکرو مقایسه کرد. ولی وقتی همه بازیاش قراره روی xb هم بیاد مقایسه صحیحی نیست.
تازه باز اگه فقط یه بازی بود میشد زیرسیبیلی رد کرد ولی وقتی قراره از دهها بازی محروم کنه صاحبای یه پلتفرم رو قضیه متفاوت میشه.

در مورد مایکرو و سونی هم همه حرفات درسته ولی بحث من اینجا بکگراندی هست که شرکتا با کاراشون از خودشون یه جا میذارن. چه مستحق این بکگراند باشن یا نه الان تو ذهن خیلی از پلیرها که پلتفرم xb رو ندارن این ذهنیت ایجاد شده.

.

آخرین ویرایش:
هر وقت اومدم اسم کاربری شما رو مسخره کردم یا با القابی شمارو خطاب کردم بیا برام از اشک تمساح بگو 😉

اگه قرار باشه شمام مثل محمد علی بیای بعد تریلر SO‌P اسپایدرمن وسط تاپیک پلی استیشن 5 فست تراول رو ترول کنی (کاری که هیچ سونی فنی توی تاپیک اخبار Xbox نمیکنه)، مطمئن باش کسی بیخیالت نمیشه و صدتا ریپلای میخوری!
جدی میگی اینا رو واقعا؟ مطمئنی در حالت عادی هستی؟:دی
فقط چند تا نمونه، همگی در یک ماه اخیر:

Screenshot_20230926_044414_Samsung Internet.jpg Screenshot_20230926_044626_Samsung Internet.jpg Screenshot_20230926_044858_Samsung Internet.jpg Screenshot_20230926_044949_Samsung Internet.jpg Screenshot_20230926_045228_Samsung Internet.jpg

این تیکه رو دوباره نقل قول میکنم:دی :
Screenshot_20230926_044808_Samsung Internet.jpg

:Guitar::Guitar:

Show ignored content رو ای کاش بردارن.کامنتم رو هزار بار بخون تا بفهمی تو این کامنت هم از قدرت و هم قیافه ی کنسول SX تعریف کردم و هم ابراز امیدواری کردم ماکرو بازی باکیفیت بده بیرون(در حالی که اول نسل بودش).در ضمن فن سونی بودن به معنی اه اه پیف پیف کردن xbox نیستش

مخالفت با Xbox و مایکروسافت مگه خلاف قوانین سایت و اخلاقیاته؟؟؟
همونطور که سونی و پلی استیشن هم نقد میشن چیز طبیعی ای هست.

بعد طرف با اکانت شونصد سال پیش و دو‌ تا پست لاگین میکنه یه تاپیک خاص انتظار پست جدی در خطابش دارید؟:D
با سوژه کردن کاربرا مخالفم ولی بعضیا خودشون آتو‌ میدن دست بقیه تو هر دو طرف
به نظر مدافع حقوق بشر این وسط نباشیم بهتره (الحمدالله بخش حقوق بشر هم داره وسط جنگ کنسولی یه پرانتز باز میکنه:دی)

ولی یادمون نره اگه همین گیمپس نبود سونی هیچوقت زحمت تغییر پلاس رو نمی داد و امروز باید صرفا واسه همون ماهی 2 بازی و کلاود سیو و آنلاین بازی کردن سالی 160 دلار می دادیم
پلاس تا جایی که من یادم میاد، سالانش ۵۹.۹۹ دلار بود نه ۱۶۰ دلار...

منم قیمت اون موقع رو نگفتم، گفتم اگه گیمپس نبود الان برای همون سرویس 60 دلاری باید 160 دلار الان رو میدادیم.
خب رو چه حسابی میگید اینو؟ کاهش تخفیف ۵۰ درصدی پلاس روی طرح یک سالش بخاطر هزینه هاییه که برای نگه داشتن بازی روی سرویسه... حتی همین الان هم حتی برای ماهی چند تا بازی ماهانه و آنلاین بازی کردن نباید ۱۶۰ دلار بدی!
اونی که میگی الان شده ۷۹.۹۹ نه ۱۶۰. حداقل دروغ به این مسخرگی رو وارد بحث نکنید...

خب رو چه حسابی میگید اینو؟ کاهش تخفیف ۵۰ درصدی پلاس روی طرح یک سالش بخاطر هزینه هاییه که برای نگه داشتن بازی روی سرویسه... حتی همین الان هم حتی برای ماهی چند تا بازی ماهانه و آنلاین بازی کردن نباید ۱۶۰ دلار بدی!
اونی که میگی الان شده ۷۹.۹۹ نه ۱۶۰. حداقل دروغ به این مسخرگی رو وارد بحث نکنید...
من در مورد پلاس پریموم صحبت می کنم نه پلاس عادی، خودمم پریمیومم تموم بشه اسنشال تمدید میکنم.
قبل از اینکه چیزی رو به کسی نسبت بدی اول بخون اصلا موضوع چی بوده، رولی وار عمل نکن.

• Like
Reactions: earendilist
من در مورد پلاس پریموم صحبت می کنم نه پلاس عادی، خودمم پریمیومم تموم بشه اسنشال تمدید میکنم.
قبل از اینکه چیزی رو به کسی نسبت بدی اول بخون اصلا موضوع چی بوده، رولی وار عمل نکن.
امروز باید صرفا واسه همون ماهی 2 بازی و کلاود سیو و آنلاین بازی کردن سالی 160 دلار می دادیم
این ویژگی های پریمیوم نیست. اگه تغییری توی پلاس ایجاد نمیشد، این قیمت ۱۶۰ دلاری هم ماهیت پیدا نمیکرد و در صورت افزایش قیمت، پلاس میشد ۷۹.۹۹ دلار...

من چیزی رو به کسی نسبت نمیدم، حرف اشتباه، اشتباهه...

• Like
Reactions: robot.boy81

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or