شایعه فاش شدن علاقه فیل اسپنسر، رئیس ایکس باکس، به خرید نینتندو!

MJ_KING

کاربر سایت
در ادامه اسناد داخلی افشا شده مایکروسافت، ایمیلی از فیل اسپنسر، رئیس ایکس باکس و بخش گیمینگ این کمپانی منتشر شده که حاکی از علاقه اسپنسر به تصاحب غول گیمینگ ژاپنی، یعنی نینتندو است.

microsoft-and-nintendo-300x185.webp

با اینکه تاریخ این ایمیل برای سال ۲۰۲۰ است اما نشان می‌دهد که مایکروسافت و در راس آن، فیل اسپنسر، علاقه زیادی به خرید نینتندو داشتند، اگرچه خود اسپنسر در ادامه این ایمیل اعتراف میکند که درحال حاضر نینتندو دست بالاتر را دارد و نمی‌شود آن‌ها را راضی به این معامله کرد.

در بخشی از این ایمیل لو رفته، اسپنسر می‌نویسد:« متاسفانه (یا خوشبختانه برای نینتندو)، آن‌ها درحال حاضر روی انبوهی از پول نقد نشسته‌اند، درحالی که هیئت مدیره‌شان تا همین اواخر تلاشی برای افزایش ارزش سهامشان در بازار انجام نمی‌داد ».

با این حال، ظاهرا یکی از اعضای سابق هیئت مدیره مایکروسافت، درآن موقع مشغول خرید بخش قابل توجهی از سهام نینتندو بوده است که به گفته اسپنسر، این امر می‌تواند در آینده شرایط مایکروسافت برای خرید کمپانی ژاپنی را بهبود ببخشد!

Screenshot-of-spencre-email-300x226.webp

در ادامه این ایمیل همچنین اشاره شد که بخش گیمینگ برادران وارنر هم یکی دیگر از اهداف ردموندی‌ها برای خرید و اضافه کردنشان به استودیوهای فرست پارتی ایکس باکس است.

مشکلت میدونی چیه بابک جون؟

تو همون استیج اول و دوم هم داشتم سارکزم پست میزدم ولی خب دیر میگیری و نتیجه این تلاش بی امونت شد که رفتی کلا دیگ کردی ببینی چی نوشتم بیای اسکرین بگیری شیرین زبونی کنی.

حالا بدو برو لودینگ های استارفیلد تجربه کن که صنعت گیم به قبل و بعد این بازی تقسیم شد و الان هرکی بازی می‌سازه از نداشتن لودینگ به عنوان ویژگی مخوف بازیش یاد میکنه و اینو مدیون اسپنسر، تاد هاوارد و جعبه هستیم 😉

پ.ن: این دوتا استیج پایین که اسکرین گرفتی داشتم با شماها منطقی گفتگو میکردم ولی خب الان یادم انداختی تنها چیزی که ندارید منطقه و دستتون یه ماله س فقط 😂
من هنوزم نمی دونم گیر داستان کجاست؟ مگه سونی کارشو خوب انجام نمیده؟ مگه بهترین برترین بزرگترین نیست؟ مگه به عنوان یک فن لذت نمیبری از بالا تا پایینش؟ :D اینکه مایکرو اصلا چیکار می کنه چه اهمیتی داره؟
شما از برند مورد علاقت لذت میبری یا از نابودی برند رقیب؟ چه اصراری دارید به اینکه ثابت کنید نه گیمپس و باکس و فلان به درد نمی خورن، اونی که داره لذتشو میبره، میبره دیگه زور که نیست شما حال نمی کنی به هر دلیلی قرار نیست همه یجور باشن، چرا فکر می کنید حتما یکی باید نابود بشه تا اون یکی رشد کنه؟ چه ربطی به هم دارن؟
من شخصا بازی خوب هرجا باشه بازی می کنم نگاه نمی کنم بگم عه اینو برند مورد علاقم نساخته پس زباله اس نمیرم سراغش هرکی هم بره سراغش ی تیر تو پاش می زنم :D
چه کاریه آخه :D

آخرین ویرایش:
کل درآمد گیمینگ سونی رو بزاری کنار آژر مایکروسافت که سونی هم یکی از مشتریهاش هست،
عین دست فروشهاییه که بساط پهن میکنن جلو پاساژ بهش کرایه میدن
اوکی سونی بدبخته و مایکرو پولدار عالم و با پول تو جیبیش سونی رو میخره
حالا دوتا سوال ذهن منو درگیر میکنه
1. چی به شما به اصطلاح گیمرها میرسه ؟
2. چرا 22 ساله این شرکت پولدار و خفن حریف این سونی بدبخت بیچاره نمیشه ؟!

بیش از 10 ساله همین حرفا رو میزنید و در بدترین دوران xbox هم همچنان ماله کشی میکردید . منه گیمر بازی درست حسابی و تجربه به یاد موندنی میخوام و این چیزیه که با مدیریت درست حسابی انجام میشه نه پول و مصاحبه کردن ، پول مایکروسافت نوش جون سهامداراش
البته از کسایی که ته تجربه گیمشون اینه که بازی جدید گیمپس بیاد برن دانلود کنن یه ربع تو منوش بچرخن بعد بیان بیرون انتظار دیگه ای نیست

من هر چه از برو بکس ایکس باکسی دیدم جز اعتماد به نفس نبوده
نمیدانم چرا با این وجود که بهترین بازی ها جوایز این را در اختیار دارید کامنت هایشان بیشتر بوی سوختگی میداد عجیب بود
این 3 نفر هم خیلی اعتماد به نفس دارن . برای همینه با 12 ترافلاپس و اون همه استدیو هنوز هیچی به هیچی
136.jpg

این 3 نفر هم خیلی اعتماد به نفس دارن . برای همینه با 12 ترافلاپس و اون همه استدیو هنوز هیچی به هیچی
View attachment 311171
من که از این روند راضی هستم و بودم و خواهم بود امیدوارم هم این روند و خرید ها هم ادامه پیدا کنه

خارج از این کل کل به نظرم چیزی که واضح هست سونی بازی هایش در ژانر خودش هم بهترین هم مقبولیت خوبی دارد در زمینه ی فروش کنسول هم در این نسل هم بسیار خوب فروش داشته به نظرم سر فکت ها بحثی نیست
به نظرم مشکل سونی اینه محصول محور هست یعنی اگر وضعیت را یک بازی شطرنج مدلسازی کنیم سونی با 4 مهره از حریفش جلو تر هست ولی کن که برای تبدیل برتری به پیروزی می بایست هر حرکت بهترین حرکت را انجام دهد ورگنه برتری اش را از دست میده
مثلا فرض نزدیک به محال بازی SM2 مورد اقبال طرفدارنش نباشد و همچنین بازی بعدی FF. اکوسیستم ضربه ی جبران ناپذیری میخوره یا مثلا باز فرض نزدیک به محال دیگر چه ND چه SM بازی بعدیشان شاهکار نباشد باز اکوسیستم ضربه ی شدیدی میخورد
اما در اکوسیستم رقیب بازی، ان جادو و ان کاریزمای بازی های سونی را ندارند و استارفیلد هم بنا به هر دلیلی نتوانست تبدیل به ان بازی که در حد انتظار بود شود
قدرتی که این کوسیستم دارد تکیه صرفا بر محصولاتش نیست. تکیه بر کاربر هست
مثال واضحش استدیوی RARE یک بازی ( به نظر من کثافت ، شاید برخی این بازی را دوست داشته باشند ابدا قصدی برای جسارت ندارم و نخواهم داشت) لایو سرویس را چند سال پشتیبانی میکند و بسیار محتوای جالب و رایگان در کنار محتوای پولی به مخاطب میدهد یا هر بازی که لحظه ی لانج یک بازی بدی بود اما الان یک بازی هست بازی ردفال را هر کاریش کنند از نظر من یک بازی بد هست چون هم شخصیت پردازی هم داستان مشکل جدی دارد اما برای کسی میخواد کواپ بازی کند در اینده یک بازی خوب خواهد شد همین بازی استارفیلد اگر بتزدا یک ایپدیت اساسی اینجنش را انجام دهد و روی این بازی اعمال کند دقیقا همان کاری CDPR انجام داد این بازی دقیقا میشه شاهکار که تا ده سال بازی زنده خواهد ماند اگر بخش ان لاین هم اضافه کنند نور علی نور میشود
مایکورسافت هر بازی اش به چشم یک پلتفرم می ببیند در حالی که سونی خیر

نمیگم کی بهتره کی بدتره بهرحال کسی که فن سونی هست باید مطمئن باشد که بازی روز عرضه بی نقض و عالی هست در غیر این صورت رابطه او با اکوسیستم قطع میشود
و طرفدار مایکروسافت هم میداند که بازی اش قطعا ساپورت میشود و قطعا محتوای جدید خواهد گرفت و تجربه اش بهتر میشود و اگر یک بازی چنین نشد رابطه ای او با مایکروسافت به هم میخورد

• Like
Reactions: Mick and big11toni
متاسفانه تو این فروم فن بوی ها ایکس باکس و بی طرف ها (شخص خاصی رو اسم نمی برم) دائما در حال اتک زدن به شخصیت آدما هستن و این طبیعیه که توی موضع ضعفشون ادبیات نامناسب هم به کار ببرن. از مسخره کردن نام کاربری و سن و وضعیت زندگی و سلایق و علاقه مندی ها گرفته تا خطاب کردن با اسامی زشت و الفاظی که درخور خودشون و خانواده شون هست.

البته اگر فکر کردن با این حرفا و گرفتن چندتا لایک و خنده از طرف کسایی که هیچ فرقی با این آدما ندارن، من، مکزیکی، کوروش کبیر و ... میزاریم انجمن دست اینا بیوفته تا برای هر کسی تعیین تکلیف کنن کی باید چیو کجا بنویسه و حقایق و فکت ها رو وارونه جلوه بدن، کور خوندن.

دکمه گزارش هست پایین هر پست. من میزنم، رسیدگی شد که شد، نشد هم مهم نیست. اگه اینقدر سیخ زدن به کمپانی که پرستشش میکنید شمارو فشاری میکنه که به شخصیت اون کامنت دهنده حمله میکنید، یعنی بیشتر از من و دوستام درگیر این قضایا هستید و عصبانی میشید برای نوشته ای از آدمی که هیچوقت قرار نیست توی زندگیتون ببینیدش :)
حالا میخواستی دو روز از شاهکارهای خودت وسط تاپیک استارفیلد بگذره بعد این پست رو بنویسی.

اینکه از پست عالم و آدم برید اسکرینشات بگیرید و مسخره کنید هم حتما از شخصیتتونه.

این فروم رو انقدر سمی کردید که اصلا مهم نیست باشه یا نباشه. مثل تاپیک PS5 که که کلا مصادره شده هر کی هم چیزی غیر از پرستیدن جیم رایان تو اون تاپیک بگه بهش میگین جعبه فن. اون جمله معروفت که گرون شدن پلاس خدا رو شکر میکنی هم نتیجه همین خفقانیه که به وجود اوردید. چون اگه اینا رو نگی جزو خودشون حسابت نمیکنن.

والا من تو تاپیک اکس باکس از مایکروسافت یا بازیهاش «انتقاد» کردم طرفداراش انقدر تریگر نشدن که شما از «تعریف» از بازی رقیب (استارفیلد) تریگر شدید.

دوستان اگه اسپم شد من معذرت میخوام من به اشک تمساح حساسیت دارم.

حالا میخواستی دو روز از شاهکارهای خودت وسط تاپیک استارفیلد بگذره بعد این پست رو بنویسی.

اینکه از پست عالم و آدم برید اسکرینشات بگیرید و مسخره کنید هم حتما از شخصیتتونه.

این فروم رو انقدر سمی کردید که اصلا مهم نیست باشه یا نباشه. مثل تاپیک PS5 که که کلا مصادره شده هر کی هم چیزی غیر از پرستیدن جیم رایان تو اون تاپیک بگه بهش میگین جعبه فن. اون جمله معروفت که گرون شدن پلاس خدا رو شکر میکنی هم نتیجه همین خفقانیه که به وجود اوردید. چون اگه اینا رو نگی جزو خودشون حسابت نمیکنن.

والا من تو تاپیک اکس باکس از مایکروسافت یا بازیهاش «انتقاد» کردم طرفداراش انقدر تریگر نشدن که شما از «تعریف» از بازی رقیب (استارفیلد) تریگر شدید.

دوستان اگه اسپم شد من معذرت میخوام من به اشک تمساح حساسیت دارم.
شما اگه یه پست نامربوط یا سمی تو تاپیکهای اختصاصی xbox از طرف یه سونی فن پیدا کنی حرفت قبوله.منتظریم پیدا کنی و همینجا بزاری
لازم به مظلوم نمایی هم نیست،فقط یه پست مثال بیار

واقعا بیشرفه این اسپنسر ( مرگ بر آمریکا)

همین دو هفته قبل استارفیلد AAA را داده روی گیم پس، پشت بندش Lies of P, کفن اونا خشک نشده Forza Motorsport را میده و Cities Skyline 2 و Persona 5 tactica و Yakuza Ishin و Yakuza The man earse his name و Persona 3 Remake و
Kunitsu-Gami
......

یکی نیست بیشرف، به فکر تایم ما که نیستی، به فکر پول کمپانی مادرت هم که نیستی، نمیگی این همه دروغی که سرهم میکنی را (گروه ضربت سوپرفن های بیکار) که همیشه حاضر در تاپیک های ایکس باکس هستند چجوری هندل کنن؟

بابا اینا خیلی هاشون بالای ۳۵ سال سن دارن، زن و بچه،تایم کم دارن نمیتونن همیشه دسیسه های تو را رو کنن مهلت بده نامرد بیشرف

نتایج تاپیک های اخیر:
ایکس باکس ورشکسته
ماکروسافت اسکل بدون ویژن
اسپنسر دروغگو
ایکس باکس بدون بازی
گیم پس هم مال گداها (گداپس)
گیم پس که همه ش داره گرون میشه و گرونترم میشه با اومدن بازیهای بیشتر و چیزیه که خود اسپنسر هم گفته
والا همه اینا روی PS هم یه موقعهایی فجیع آف میخوره یا مفت رو پلاس میاد (بازیای ژاپنی) و بخوایم حساب کنی برای بازیهای امثال سگا پلی استیشن بهتره چون خیلیاش اصلا برای ایکس باکس عرضه نشده

اصل انحصاری درست و حسابیه که دو نسله تعطیله توش مایکروسافت

اگه قرار بود کردیت بازی مولتی برسه به کنسول ساز که سونی و‌ مایکرو تغییر رویه میدادن انقدر زحمت برای ساخت امثال دلست و زلدا نمیکشیدن

آخرین ویرایش:
گیم پس که همه ش داره گرون میشه و گرونترم میشه با اومدن بازیهای بیشتر و چیزیه که خود اسپنسر هم گفته
والا همه اینا روی PS هم یه موقعهایی فجیع آف میخوره یا مفت رو پلاس میاد (بازیای ژاپنی) و بخوایم حساب کنی برای بازیهای امثال سگا پلی استیشن بهتره چون خیلیاش اصلا برای ایکس باکس عرضه نشده

اصل انحصاری درست و حسابیه که دو نسله تعطیله توش مایکروسافت

اگه قرار بود کردیت بازی مولتی برسه به کنسول ساز که سونی و‌ مایکرو تغییر رویه میدادن انقدر زحمت برای ساخت امثال دلست و زلدا نمیکشیدن
داداش وقتی میگم منصفانه نگاه نمی کنید به داستان همینه :دی
اول اینکه گیمپس چجوری داره همش گرون میشه؟ کلا 1 دلار رفت روش تازه این فقط برای کنسول بود گیمپس پیسی تغییری نکرد
from $9.99 a month up to $10.99 (€10.99 / £8.99). Microsoft is not changing PC Game Pass pricing, though

ولی سونی 35% کشید روی قیمت پلاس! والا اگه بازی دی وان روی پلاس می اومد من شخصا راضی بودم، اینکه بازی بعد 6 بخواد تخفیف بخوره یا بیاد رو پلاس رو با اومدن دی وان روی گیمپس مقایسه میکنی؟ واقعا فرقی بین این دوتا نیست؟
کلا هیچ چیزی از مایکروسافت رو حاضر نیستید بپذیرید همه چیزش 100% بد و بدرد نخوره!
ولی یادمون نره اگه همین گیمپس نبود سونی هیچوقت زحمت تغییر پلاس رو نمی داد و امروز باید صرفا واسه همون ماهی 2 بازی و کلاود سیو و آنلاین بازی کردن سالی 160 دلار می دادیم

داداش وقتی میگم منصفانه نگاه نمی کنید به داستان همینه :D
اول اینکه گیمپس چجوری داره همش گرون میشه؟ کلا 1 دلار رفت روش تازه این فقط برای کنسول بود گیمپس پیسی تغییری نکرد
from $9.99 a month up to $10.99 (€10.99 / £8.99). Microsoft is not changing PC Game Pass pricing, though

ولی سونی 35% کشید روی قیمت پلاس! والا اگه بازی دی وان روی پلاس می اومد من شخصا راضی بودم، اینکه بازی بعد 6 بخواد تخفیف بخوره یا بیاد رو پلاس رو با اومدن دی وان روی گیمپس مقایسه میکنی؟ واقعا فرقی بین این دوتا نیست؟
کلا هیچ چیزی از مایکروسافت رو حاضر نیستید بپذیرید همه چیزش 100% بد و بدرد نخوره!
ولی یادمون نره اگه همین گیمپس نبود سونی هیچوقت زحمت تغییر پلاس رو نمی داد و امروز باید صرفا واسه همون ماهی 2 بازی و کلاود سیو و آنلاین بازی کردن سالی 160 دلار می دادیم
کلا درمورد این بازیها که لیست کردن انتخاب ایکس باکس به خاطر گیم پس اشتباهه چون صدها بازی ژاپنی دیگه اصلا روش نیست

بازی دی وان اونم درست و حسابی باید دید چقدر داره به قول دوستمون اخیرا خوب بوده

قیمت گیم پس هم بخواد همینطور پیش بره پایین نمیمونه... چیزیه که خود اسپنسر هم گفت

بحث بیشتر بحث ذهنیت و بک گراندی هست که شکل می گیره.
همونطور که وقتی همه از یه مایه داری که هیچی از خودش نداره و هیچی بلد نیس ولی با پول باباش موفقیت ها و مهارتهای کسایی رو که با زحمت به یه جایی رسیدن رو میدزده و به اسم خودش میزنه بدشون میاد، از مایکرو و کاراشم به همین دلیل بدشون میاد یه عده ای که طبیعتا اکثرا کسایی هستن که از کارش ضرر میکنن و محروم میشن.
و همونطورم که چون یه عده از همون مایه دار کاسبی میکنن به اون مایه دار به به و چه چه میگن، مصرف کننده های xb هم به به و چه چه میگن.(بالاخره منافع اقتصادی تو تمامی زمینه های معنوی و مادیو سرگرمی و ..... حرف اول و اخر رو میزنه):D

اون بک گراندی که از دلایل موفقیت یه برند شکل میگیره اینجا مسالس، نه اینکه مایکرو چه کارایی میکنه بنظرم.(یعنی از این زاویه باید بیشتر به قضیه نگاه کرد)
اینم بگم که اسپنسر هم از این قضیه و این نگرش خبر داره .....ولی چون یه حرکت تهاجمی رو انجام داده انتظار این بکگراند و رفتار رو داشته و مشکلی باهاش نداره

+

حالا اسپسنر که این همه پول داره و از اکتی و بتسدا گرفته تا سگا و نینتندو و کپکام و .... رو خریده یا دوست داره بخره، ای کاش این کشور بدبخت تو خاورمیانه رو هم میخرید و ما رو هم آزاد می کرد.:D:D

.

بحث بیشتر بحث ذهنیت و بک گراندی هست که شکل می گیره.
همونطور که وقتی همه از یه مایه داری که هیچی از خودش نداره و هیچی بلد نیس ولی با پول باباش موفقیت ها و مهارتهای کسایی رو که با زحمت به یه جایی رسیدن رو میدزده و به اسم خودش میزنه بدشون میاد، از مایکرو و کاراشم به همین دلیل بدشون میاد یه عده ای که طبیعتا اکثرا کسایی هستن که از کارش ضرر میکنن و محروم میشن.
و همونطورم که چون یه عده از همون مایه دار کاسبی میکنن به اون مایه دار به به و چه چه میگن، مصرف کننده های xb هم به به و چه چه میگن.(بالاخره منافع اقتصادی تو تمامی زمینه های معنوی و مادیو سرگرمی و ..... حرف اول و اخر رو میزنه):D

اون بک گراندی که از دلایل موفقیت یه برند شکل میگیره اینجا مسالس، نه اینکه مایکرو چه کارایی میکنه بنظرم.(یعنی از این زاویه باید بیشتر به قضیه نگاه کرد)
اینم بگم که اسپنسر هم از این قضیه و این نگرش خبر داره .....ولی چون یه حرکت تهاجمی رو انجام داده انتظار این بکگراند و رفتار رو داشته و مشکلی باهاش نداره

+

حالا اسپسنر که این همه پول داره و از اکتی و بتسدا گرفته تا سگا و نینتندو و کپکام و .... رو خریده یا دوست داره بخره، ای کاش این کشور بدبخت تو خاورمیانه رو هم میخرید و ما رو هم آزاد می کرد.:D:D

.
کمپانی ها که قطعا هدفشون چیزی جز سودآوری نیست حرف در مورد خود فن هاست، مگه سونی 3.6 میلیارد نداد بانجی رو برای گسترش پلی استیش خرید؟ باید بگیم چون با پول ددی و بوده و نه عرق جبین محکومه؟ :دی
منه مصرف کننده در نهایت بازی می خوام و البته قیمت خوب، بحث مقایسه بازی ها نیست هرکی بگه سونی بهترین عناوین رو نداره خودشو گول زده ولی بلاخره مایکرو هم داره کار خودشو میکنه اینقدرم که میگن اوضاعش خراب و داغون کویر نیست

الان تاپیک استارفیلد ببین ملت دارن لذتشونو میبرن ولی فن های اونوری هی میان تیکه میندازن که شاهکارتون که قولش رو داده بودید چی شد؟ چی باید می شد نشد دیگه؟ به نشانه اعتراض کنسول هارو از پنجره پرت کنن بیرون ملت؟ گیمپس کنسل کنن به جاش اکانت سایت وزین فقط طرفدارها بگیرن؟ :دی

اونایی که تو جهان اول هستن هم صداشون از افزایش 35% در اومد بعد ما اینجا با درامد ریالی حمایت میکنیم، سونی بازی خوب میسازه دمشم گرم پول میدیم میخریم بازی می کنیم ولی اینجوری هم انصاف نیست کلا 1 طرف سیاه ببینیم 1 طرف رو سفید مطلق

اطلاعات ناقص نده.
کلا متد گیمپس عوض شد. اون مدل ۱۱ دلاری نمیشه باهاش انلاین بازی کرد و باید هزینه انلاین بازی کردن رو هم جدا بدی یا اینکه کلا سووییچ کنی رو گیمپس التیمت سالی ۲۰۴ دلار در حالیکه شما با پلاس اکسترا کماکان میتونی با ۱۳۵ دلار همه امکانات پلاس به جز بازیهای کلاسیک رو داشته باشی

Xbox-Wire_SKU-chart_English_1920x1080_01-3d252e8eca2501f34d43.jpg

مورد بعدی من نمی‌فهمم تو که خودت رو گاهی فن سونی جا میزنی چطوری میتونی توقع داشته باشی بازیهاش به اون پر خرجی دی وان بیاد رو پلاس؟ یعنی هنوز اینو نمیدونی با این روش اون بازی فروشی نمیکنه. طبیعتاً باعث میشه کیفیت بازی به طرز وحشتناکی پایین بیاد. این روش اگه خوب بود تیک تو ، EA و ... هم اینکارو میکردن چون خودشون هم سرویس اشتراکی دارن ولی میدونن اینطوری کیفیت بازی پایین میاد. یجوری میگی اگه گیمپس نبود پلاس هم نبود لول... قبل اینکه گیمپس وجود داشته باشه چندسال قبلش سیستم اشتراکی ps now و plus رو پلی استیشن وجود داشته و گیمپس در اصل یه کلون از اینا بود 😂😂
شک نکن با اضافه شدن بازیهای اکتیویژن گیمپس افزایش قیمت زیادتری خواهد داشت اینو همین الان اسپنسر داره میگه

اطلاعات ناقص نده.
کلا متد گیمپس عوض شد. اون مدل ۱۱ دلاری نمیشه باهاش انلاین بازی کرد و باید هزینه انلاین بازی کردن رو هم جدا بدی یا اینکه کلا سووییچ کنی رو گیمپس التیمت سالی ۲۰۴ دلار در حالیکه شما با پلاس اکسترا کماکان میتونی با ۱۳۵ دلار همه امکانات پلاس به جز بازیهای کلاسیک رو داشته باشی

View attachment 311243

مورد بعدی من نمی‌فهمم تو که خودت رو گاهی فن سونی جا میزنی چطوری میتونی توقع داشته باشی بازیهاش به اون پر خرجی دی وان بیاد رو پلاس؟ یعنی هنوز اینو نمیدونی با این روش اون بازی فروشی نمیکنه. طبیعتاً باعث میشه کیفیت بازی به طرز وحشتناکی پایین بیاد. این روش اگه خوب بود تیک تو ، EA و ... هم اینکارو میکردن چون خودشون هم سرویس اشتراکی دارن ولی میدونن اینطوری کیفیت بازی پایین میاد. یجوری میگی اگه گیمپس نبود پلاس هم نبود لول... قبل اینکه گیمپس وجود داشته باشه چندسال قبلش سیستم اشتراکی ps now و plus رو پلی استیشن وجود داشته و گیمپس در اصل یه کلون از اینا بود
شک نکن با اضافه شدن بازیهای اکتیویژن گیمپس افزایش قیمت زیادتری خواهد داشت اینو همین الان اسپنسر داره میگه
حرف من میزان افزایش قیمت بود نه اینکه با هر پلن چیکار میشه کرد زیر بغل مار پیدا کردی 😂 همه چیز رو همینجوری تحلیل می کنی 😂
ی پست از من بیار که ی جایی گفته باشم فن سونی یا مایکرو هستم، خوبه هزار بار گفتم فن گیمم
بازی هام رو گیمپس فروش نمی کنن 😂
استارفیلد روی استیم فقط
Screenshot 2023-09-26 114952.png

EA اینکارو نکرده؟؟؟؟ 😂 دست بردار رولی EA Play Pro چیه؟ ubisoft+ چیه؟

هی می خوام جوابت ندم ی چیزایی میگی اصلا پشم نمی مونه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or