عنوان Quantum Break اپدیت گرافیکی نخواهد داشت ، پاسخ فیل اسپنسر و Remedy به رزولوشن بازی

ALBERT WESK3R

THE FATHER OF SURVIVAL HORROR
Gold User
quantum-break-9-e1442541429207.jpg

چند روز پیش خبری مبنی بر رزولوشن عنوان انحصاری کوانتوم بریک منتشر شد. اینطور که به نظر میرسد این عنوان قرار است با رزولوشن 720 اجرا شود. انتشار این خبر باعث تعجب طرفداران بازی شد.با توجه به وعده هایی که استدیو سازنده در رابطه با گرافیک این عنوان بر روی کنسول وان داده بود

پس از منتشر شدن گزارش رزولوشن بازی برخی از وبسایت ها تصمیم گرفتند تا در مورد این مسئله از Remedy سوال کنند.

استدیو Remedy این مسئله را نه تایید و نه رد میکند و هیچ پاسخی نمیدهد.

بنابراین دوستدارن بازی تصمیم میگیرند تا در توییتر از فیل اسپنسر در رابطه با این مسئله سوال کنند. طرفداران این بازی میگویند چرا عنوانی که قرار بوده است یک ویترین گرافیکی برای کنسول اکس باکس وان باشد با رزولوشن 720 اجرا میشود؟

اقای فیل اسپنسر ضمن عدم پاسخ روشن مبنی بر تایید ، عدم یا انکار رزولوشن بازی در پاسخ به سوال طرفداران گفت:

من شما را تشویق میکنم قبل از انجام یک بازی از پیش داوری در رابطه با اینکه چه چیزی بازی را خوب یا بد میکند بپرهیزید.

در ادامه نیز گفت:

فکر میکنم از بازی لذت خواهید برد.

علاوه بر خبر رزولوشن مشخص شده است که بازی هیچ گونه اپدیتی مبنی بر ارتقاء گرافیک دریافت نخواهد کرد.

عنوان Quantum Break در تاریخ 4 اپریل برای پلتفرم های xone و pc منتشر خواهد شد.

منبع​

یه چیزی خوندم امیدوارم حقیقت نداشته باشه ظاهراً لایو اکشن (سریال) رو باید از XBL دانلود کنن با حجمه 75 گیگ! :دی که اگرم دانلود نکنید براتون استریم میشه.

یه چیزی خوندم امیدوارم حقیقت نداشته باشه ظاهراً لایو اکشن (سریال) رو باید از XBL دانلود کنن با حجمه 75 گیگ! :D که اگرم دانلود نکنید براتون استریم میشه.
این 75 گیگ کل حالت های مختلف Live Action با بالاترین کیفیت هست، مسلما کسی بخواد استریم کنه خیلی کمتر از این اینترنت باید مصرف بشه :دی البته مطمئن نیستم برای استریم کردن یه کیفیت ثابت داره یا اینکه خودش تنظیم میکنه، ولی اگه طبق سیستم خود Xbox بریم جلو تنظیم کیفیت باید وجود داشته باشه.

این 75 گیگ کل حالت های مختلف Live Action با بالاترین کیفیت هست، مسلما کسی بخواد استریم کنه خیلی کمتر از این اینترنت باید مصرف بشه :D البته مطمئن نیستم برای استریم کردن یه کیفیت ثابت داره یا اینکه خودش تنظیم میکنه، ولی اگه طبق سیستم خود Xbox بریم جلو تنظیم کیفیت باید وجود داشته باشه.
مشکل اینا با دوتا دیسک حتی سه تا دیسک چیه؟ اینطوری بازم کنسول نیاز به نت داره یازم اون بدبختی که نت قوی درسطح جهانی و استاندارد نداشته باشه گیم رو نصفه تجربه میکنه.

خب اگه بشه ویدیوهایی که استریم میشه رو skip کرد که مشکلی نیست و حجم خورده نمیشه
منتها هنوز اون مورد که باید به نت وصل باشی رو داره

مشکل اینا با دوتا دیسک حتی سه تا دیسک چیه؟ اینطوری بازم کنسول نیاز به نت داره یازم اون بدبختی که نت قوی درسطح جهانی و استاندارد نداشته باشه گیم رو نصفه تجربه میکنه.

کلا Xbox One و PS4 هیچ کدوم مولتی دیسک ساپورت نمی کنن که به کنار
به خاطر هزینه ها دیگه چند دیسکی نمی صرفه، همینجوریش عناوینی مثل Borderlands The Handsome Collection آپدیت های 17-18 گیگی Day 1 دارن که بدون اون نمی شه بازیشون کرد.
بعدم همین 60$ بازی فیزیکی که به شما می دن باز هم کفافشون رو نمی ده 50$ هم Season Pass می فروشن در واقع بازی کامل 90% اه، بعد می خوای خرج چند تا دیسک بکنن؟؟!!!

کلا Xbox One و PS4 هیچ کدوم مولتی دیسک ساپورت نمی کنن که به کنار
به خاطر هزینه ها دیگه چند دیسکی نمی صرفه، همینجوریش عناوینی مثل Borderlands The Handsome Collection آپدیت های 17-18 گیگی Day 1 دارن که بدون اون نمی شه بازیشون کرد.
بعدم همین 60$ بازی فیزیکی که به شما می دن باز هم کفافشون رو نمی ده 50$ هم Season Pass می فروشن در واقع بازی کامل 90% اه، بعد می خوای خرج چند تا دیسک بکنن؟؟!!!
چرا ساپورت نمیکنن؟ مثلا چی باعث این میشه که نتونن؟

چیزی باعث نمی شه نتونن
نمی خوان که بتونن :D

سیستم Day 1 Patch براشون بیشتر به صرفست تا هزینه دیسک کردن
شرکتهای چاپ دیسک با اینا قرارداد های نجومی و بلند مدت دارن یکی هم مثل سونی خودش اینکاره ست! مگه هر دیسک چقدر‌ هزینه داره؟ ۲۰ سنت؟ ۲ دلار؟ ۱۶ دلار؟ :دی

اینکار دزدیه. شایعه شده مالتی‌پلیر آنچارتد ۴ هم دانلودیه. اینم دزدیه. $60 پول‌ میدیم یه پکیج کامل دریافت کنیم نه اینکه کات سین رو دانلود کن ٪۶۰ داستان و مپ هم برو season pass بخر.

اینجوری بازم کنسول باید به نت وصل بشه درواقع بصورت غیر رسمی DRM حکم فرماست.

Sent From Valhalla

چیزی باعث نمی شه نتونن
نمی خوان که بتونن :D

سیستم Day 1 Patch براشون بیشتر به صرفست تا هزینه دیسک کردن

این پچ ها بخاطر دیسک نیست. اینا برای اینکه بتونن به موقع بازی رو برسونن بازی رو زودتر و قبل از کامل شدن میفرستن برای تولید دیسک و چاپ و بسته بندی که حدودا یک ماه طول میکشه تا بخواد وارد بازار بشه بازی رو کامل میکنن به صورت پچ برای دانلود میزارن در واقع با این کلک یه یه ماهی برای خودشون وقت میخرن. کمترین ربطی به جا نشدن اطلاعات روی دیسک نداره( البته در 99 در صد مواقع)

این پچ ها بخاطر دیسک نیست. اینا برای اینکه بتونن به موقع بازی رو برسونن بازی رو زودتر و قبل از کامل شدن میفرستن برای تولید دیسک و چاپ و بسته بندی که حدودا یک ماه طول میکشه تا بخواد وارد بازار بشه بازی رو کامل میکنن به صورت پچ برای دانلود میزارن در واقع با این کلک یه یه ماهی برای خودشون وقت میخرن. کمترین ربطی به جا نشدن اطلاعات روی دیسک نداره( البته در 99 در صد مواقع)

استدلال مناسبی نیست در مورد همه بازی ها
مثالش همون Borderlands هست که کلا عنوان ریمستر شده بود، کار خاصی روش نمی خواستن بکنن، بازی کامل بود کلا...

در حال حاضر هم OS هیچ کدوم از کنسول ها بازی چند دیسکی رو ساپورت نمی کنه، هر دو کنسول هم قادر به خوندن بلوری های 100 گیگی هستن اما خوب به دلیل قیمت قابل توجه اون به نسبت بلوری های 50 گیگی بعیده که کسی بره سراغش
نهاتا امکان بازی های چند دیسکی رو می تونن توی OS بزارن اگر کسی خواست استفاده کنه اگر نخواست هم که هیچ، اما عدم وجود اون در شرایط فعلی یکمی غیر عادیه

این قابلیت از قدیما به نوعی بوده، من یادمه روی PS1 هم FF VII رو روی 3 تا دیسک بازی می کردم!!!!

من نمی دونم چرا انقدر دوستان به رزولشن اهمیت میدن. در صورتی که اختلاف رزولشن به هیچ عنوان برای چشم قابل تشخیص نیست. و همه این رزولشن ها فقط بازی با اعداده!
ولی احیانا اگر 1 درصد برای کسی قابل تشخیص شد، من یک پیشنهاد دارم.
فاصلتون رو از نمایشگر دور کنید! به این شکل که هرچی رزولشن پایینتر، فاصله بیشتر.
در کل 480p با 720p با 1080p اختلاف خاصی نداره مگر برای عده ای پیکسل شمار که در حال حرکت میخوان کپچر کنن و پیکسل هارو بشمرن.
این نکته هم قابل ذکره که تمام این مساعل رزولشن در آینده نزدیک به کمک کلاود پروسسینگ حل خواهد شد.
می دونید که کلاود پروسسینگ قراره اگر اشتباه نکنم تا 46 برابر قدرت x1 رو بالاتر ببره. و این یعنی خداحافظ x720 . سلام x8k

من نمی دونم چرا انقدر دوستان به رزولشن اهمیت میدن. در صورتی که اختلاف رزولشن به هیچ عنوان برای چشم قابل تشخیص نیست. و همه این رزولشن ها فقط بازی با اعداده!
در کل 480p با 720p با 1080p اختلاف خاصی نداره مگر برای عده ای پیکسل شمار که در حال حرکت میخوان کپچر کنن و پیکسل هارو بشمرن.
این نکته هم قابل ذکره که تمام این مساعل رزولشن در آینده نزدیک به کمک کلاود پروسسینگ حل خواهد شد.
می دونید که کلاود پروسسینگ قراره اگر اشتباه نکنم تا 46 برابر قدرت x1 رو بالاتر ببره. و این یعنی خداحافظ x720 . سلام x8k

برای یه لحظه فکر کردم داری جدی میگی.

• Like
Reactions: VICE
اگه میخواستن اینو کارتونی بسازن حتما میتونستن 1080 بسازن ولی معلومه که گرافیکو تو این بازی جای دیگه خرج کردن که جای درستشه منکه بیشتر رو پی سی بازی میکنم خیلی چیزا برام از رزولوشن مهم تره چونکه بعضی افکتها هست حالی که به گیمر میده از رزولوشن بالا خیلی بیشتره برای همین اول شیدر و نورپردازی و افکت و ایناشو رو یه حد خوب تنظیم میکنم بعد میرم سروقت آآ و سایه اخر سر با رزولوشن و آآ بازی میکنم تا یه چیز خوب در بیاد تازه کارت گرافیکم 780ti هست که تو اکثریت بازیا با رزولوشن مشکل نداره ولی با این حرفا اکثریت بازیا اولترا اجرا میکنم با رزولوشن کمتر از 1080 که هم فریم بالا بگیرم هم کیفیت افکتا زیاد باشه.

خود دیجیتال فاندری اومده گفته ما خودمونم نمی دونیم دقیقا جریان رزولوشن این بازی چه جوریه ، بعد این حضرات طرفدار سونی (ع) سریع با جلیقه های انفجاری به تاپیک حمله ور شدن و طبق معمول این جریان نخ نمای رزولوشن و 720p و این حرفا رو راه انداختن! آقا جان اصلا این بازی داره با رزولوشن 0در0 اجرا میشه! شما بذار طرفدارای اندک مایکروسافت با همین خوش باشن! شما چرا خودت رو ناراحت می کنی؟ هر وقت این بازی با رزولوشن پایینش روی کنسول شما اومد و چشمای شما رو از بین برد اون وقت شکایت کنید!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or