عنوان Quantum Break اپدیت گرافیکی نخواهد داشت ، پاسخ فیل اسپنسر و Remedy به رزولوشن بازی

ALBERT WESK3R

THE FATHER OF SURVIVAL HORROR
Gold User
quantum-break-9-e1442541429207.jpg

چند روز پیش خبری مبنی بر رزولوشن عنوان انحصاری کوانتوم بریک منتشر شد. اینطور که به نظر میرسد این عنوان قرار است با رزولوشن 720 اجرا شود. انتشار این خبر باعث تعجب طرفداران بازی شد.با توجه به وعده هایی که استدیو سازنده در رابطه با گرافیک این عنوان بر روی کنسول وان داده بود

پس از منتشر شدن گزارش رزولوشن بازی برخی از وبسایت ها تصمیم گرفتند تا در مورد این مسئله از Remedy سوال کنند.

استدیو Remedy این مسئله را نه تایید و نه رد میکند و هیچ پاسخی نمیدهد.

بنابراین دوستدارن بازی تصمیم میگیرند تا در توییتر از فیل اسپنسر در رابطه با این مسئله سوال کنند. طرفداران این بازی میگویند چرا عنوانی که قرار بوده است یک ویترین گرافیکی برای کنسول اکس باکس وان باشد با رزولوشن 720 اجرا میشود؟

اقای فیل اسپنسر ضمن عدم پاسخ روشن مبنی بر تایید ، عدم یا انکار رزولوشن بازی در پاسخ به سوال طرفداران گفت:

من شما را تشویق میکنم قبل از انجام یک بازی از پیش داوری در رابطه با اینکه چه چیزی بازی را خوب یا بد میکند بپرهیزید.

در ادامه نیز گفت:

فکر میکنم از بازی لذت خواهید برد.

علاوه بر خبر رزولوشن مشخص شده است که بازی هیچ گونه اپدیتی مبنی بر ارتقاء گرافیک دریافت نخواهد کرد.

عنوان Quantum Break در تاریخ 4 اپریل برای پلتفرم های xone و pc منتشر خواهد شد.

منبع​

مطمینا این اخبار و اطلاعات گرافیکی قبل از بازی روی تجربه شخص تاثیر میذاره و ممکنه خیلی جاها به جای لذت بردن از بازی مشغول دقت تو گرافیک و پیکسلاش باشه، کاش همچین اخبار و اطلاعاتی رو بعد از عرضه بازی منتشر می کردن و یا گیمرها قبل از تجربه این قدر بهش توجه نمی کردن و این مسایل برو نگه میداشتن واسه بعد از عرضه!

آقایون خانوما (البته اگه خانمی داشته باشیم:sweatsmile:) دوستان برادرا باور کنید 400$ بیشتر بابت کنسول پول ندادیم نه 1000$!!! دیگه تهش همینه دیگه.حالا فقط چندتا استودیوی استثنایی در حین اینکه گرافیک و جزییاتش بترکون هست میتونن رزولوشن 1080 روی این کنسولها تحویل ملت بدن.دیگه بخوایم از تک تک استودیوها چنین انتظاری داشته باشیم بی انصافیه

اون موقعی که سونی و بعدش مایکرو با حذف کینکت گفتن قیمت نسل هشت 400 دلاره باید فکر اینجاشم میکردیم.همین ماها اگه هر دوتا شرکت مثلا میگفتن قیمت نسل هشت 600 دلاره و بابت 1080 60 بودن تمام عناوین تا پایان نسل خیالتون راحت باشه میگفتیم برید فلان فلان شده ها با این قیمتتون!:expressionless:

مطمینا این اخبار و اطلاعات گرافیکی قبل از بازی روی تجربه شخص تاثیر میذاره و ممکنه خیلی جاها به جای لذت بردن از بازی مشغول دقت تو گرافیک و پیکسلاش باشه، کاش همچین اخبار و اطلاعاتی رو بعد از عرضه بازی منتشر می کردن و یا گیمرها قبل از تجربه این قدر بهش توجه نمی کردن و این مسایل برو نگه میداشتن واسه بعد از عرضه!

دقیقا کاشکی یک محدودیت چیزی سره این قضیه بود مثل محدودیت انتشار نقد ها بود برای این قضیه .مخصوصا این Hands on ها که زیادی روی مخ هستند (این قضیه مختص one نیست سره نمایش psx انچارتد هم df و باقی تحلیل گران برداشتند یک نسخه دمو که هنوز و یک سال خورده ای به بیلد نهایی مونده رو کلی بررسی کردند و یا سره نمایش اولیه یا سره نمایش e3 هیلو گفتند که بازی افت فریم داره فلان پشمدان و رزولیشن حتی پایین تر از 720 بوده ولی خب بلید نهایی فریم ریت قفل و رزولیشن داینامیک داشت) البته این تحلیل های گرافیکی هم برای یکسری بازی ها هم که خروجی ضعیفی دارند مثل ac unity خب باعث میشه ادم سرش کلاه نره و بازیی که پر از باگ و افت فریم هست رو نره روزه لانچ بخره ولی به هر جهت تو اکثره بازیها بیشتر باعث عدم لذت بردن میشه. مثل mgs v این بحث چنتا تکنیک گرافیکی خب منو خیلی درگیر کرد تو اپنینگ بازی به جای اینکه تو بازی غرق بشم داشتم زیره چشم پرستاره رو میدیدم ببینم چه جوریه (تفاوت رو با چشم خودم ببینم) با اینکه خروجی بازی فوق العاده تمیز و بی نقص بود روی همه پلتفرم ها
در کل این تحلیل های فنی باشه خوبه ولی به شرطی که وقتی بازی نهایی منتشر شد و یا مثلا دو روز سه روز قبل از انتشار بازی این تحلیل ها منتشر بشه بازی رو بررسی کنه ولی نه اینکه هنوز یک سال مونده به عرضه بازی مونده بر میدارن نمایش هایی که از لحاظ فنی ناقص هست بررسی میکنن نقاط ضعف و قوت برای خودشون پیدا میکنند.

wc6gmke02axurkzihu02.jpg

Preview ـهای بازی اکثرا خیلی مثبتن برخورد چندتا از منتقدها با گرافیک بازیم جالبه...
مثلا این نوشته:
در مورد گرافیک بازی گفته که شنیده که میگن بازی 720p روی ایکس باکس اجرا میشه ولی چیزی که من میتونم بگم اینه که بازی به شکل غیر قابل انکاری مبهوت کننده هست.

Much has been said of Quantum Break running at 720p on the Xbox One but I can say that first hand experience is telling me this game is undeniably stunning.

http://cogconnected.com/preview/quantum-break-preview-2/

یکی دیگه از لفظ QUANTUM VISUALS برای توصیف گرافیک بازی استفاده کرده و گفته هر انحنایی که در زمان تو بازی به وجود میاد روی همه ابعاد بصری بازی اثر میگذاره و هر گلوله ای که از هر اسلحه ای خارج میشه یه گوشه ای از محیط فوق العاده تخریب پذیر کوانتوم بریک رو میشکافه و ... اکثر اوقات شما حس میکنید که وسط یه فیلم از قبل رندر شده و پر بودجه که از یه استودیوی ویژوال افکت هالیوودی بیرون اومده دارین میرقصین.

http://www.windowscentral.com/previ...xbox-one-pc?utm_source=wpc&utm_medium=twitter

آخرین ویرایش:
این بازی نیست دیگه کیفیت در حد فیلمه به هر کی فیلماشو نشون میدم همینو میگه اگه میخواستن این بازیو با گرافیک بقیه بازیا که تا حالا دیدیم بدن بیرون حتما 1080 میتونستن بسازن

آخرین ویرایش:
چطور?! :unamused:
من طرفدار سبک بازی انچارتد نیستم ولی از نظر گرافیکی واقعا فک میکنم استاندارد جدیدی ارائه بده ولی داستان کوانتم بریک اینه که واقعا افکت هایی که در تغییر زمان اجرا میشه فک برانداز و عجیب وغریب و واقعا نواورانه هست تا دو ماه پیش فک میکردم که انچارتد گرافیک بهتری خواهد داشت ولی الان با این چیزایی که تا حالا از کوانتم دیدیم واقعا بعیده البته خوب دیگه همه میدونن که سخت افزار ps4 یه مقدار کمی از xboxone قویتره ولی خوب ربطی نداره چون کوانتم بریک رو ps4 نمیاد

ویدئوی فریم ریت بازی رو از گیمرساید دانلود کردم بازی حدود 99% مواقع روی 30 فریم رندر میشه چندجا اونم لحظه ای یکی دو فریم پایین میاد یه جا هم که توی محیط اوتدور بود و چندتا انفجار پشت هم اتفاق میوفته و اسلو موشن و ... یکم اسکرین تیرینگ پیدا میکنه که اونم فقط چند لحظه کوتاه هست، تا اینجا که فکر نمیکنم در نهایت کسی از Perf بازی ناراضی بشه.

حجم عکسایی که گذاشتم پایینه نگرانی بابت لود شدنشون نداشته باشین (مجموعا 2.4 مگ)
14o8bmzd7lrttf1qq69a.jpg
14tpf2na4ci9zizf0l0t.jpg
i1f9snikw6am3yjf8u5v.jpg
0z2hb8ko1zfxldk13ogn.jpg
39px5c88j5qbprfqlqel.jpg
49ubytuqj2ev2pddth5d.jpg
hwlpkc3ln78oavvj6eis.jpg
9h0pzaow2k9wumxz3vt3.jpg
uqx6eef5q19uwa71xzg2.jpg
0yldcqlk8mb3f0yf0hiu.jpg
rasj84nsi5jp11dqyd6k.jpg
swlfjsxh7wqioaaumsfx.jpg

آخرین ویرایش:
ویدئوی فریم ریت بازی رو از گیمرساید دانلود کردم بازی حدود 99% مواقع روی 30 فریم رندر میشه چندجا اونم لحظه ای یکی دو فریم پایین میاد یه جا هم که توی محیط اوتدور بود و چندتا انفجار پشت هم اتفاق میوفته و اسلو موشن و ... یکم اسکرین تیرینگ پیدا میکنه که اونم فقط چند لحظه کوتاه هست، تا اینجا که فکر نمیکنم در نهایت کسی از Perf بازی ناراضی بشه.

حجم عکسایی که گذاشتم پایینه نگرانی بابت لود شدنشون نداشته باشین (مجموعا 2.4 مگ)
14o8bmzd7lrttf1qq69a.jpg
14tpf2na4ci9zizf0l0t.jpg
i1f9snikw6am3yjf8u5v.jpg
0z2hb8ko1zfxldk13ogn.jpg
39px5c88j5qbprfqlqel.jpg
49ubytuqj2ev2pddth5d.jpg
hwlpkc3ln78oavvj6eis.jpg
9h0pzaow2k9wumxz3vt3.jpg
uqx6eef5q19uwa71xzg2.jpg
0yldcqlk8mb3f0yf0hiu.jpg
rasj84nsi5jp11dqyd6k.jpg
swlfjsxh7wqioaaumsfx.jpg
یکم مونده برسه به فیلم! اصلا کل بازی لایو اکشنه :D
تا الان از دید من بهترین گرافیک نسله

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Cj_sa and DieDie
نگران گرافیک بازی نباشید! :wink:
اگر واقعا خود بازی براتون مهم هست، نسخه PC رو به صورت Original تهیه کنید و تشریف بیارید منزل، سیستمم رو در اختیارتون بذارم که با تتظیمات Max Out بازی کنید!!! :grinning:

والا سیستمم داره خاک می خوره!! حداقل بدم دست یک Gamer که باهاش بازی کنه!! :sunglasses:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or