عنوان Quantum Break اپدیت گرافیکی نخواهد داشت ، پاسخ فیل اسپنسر و Remedy به رزولوشن بازی

ALBERT WESK3R

THE FATHER OF SURVIVAL HORROR
Gold User
quantum-break-9-e1442541429207.jpg

چند روز پیش خبری مبنی بر رزولوشن عنوان انحصاری کوانتوم بریک منتشر شد. اینطور که به نظر میرسد این عنوان قرار است با رزولوشن 720 اجرا شود. انتشار این خبر باعث تعجب طرفداران بازی شد.با توجه به وعده هایی که استدیو سازنده در رابطه با گرافیک این عنوان بر روی کنسول وان داده بود

پس از منتشر شدن گزارش رزولوشن بازی برخی از وبسایت ها تصمیم گرفتند تا در مورد این مسئله از Remedy سوال کنند.

استدیو Remedy این مسئله را نه تایید و نه رد میکند و هیچ پاسخی نمیدهد.

بنابراین دوستدارن بازی تصمیم میگیرند تا در توییتر از فیل اسپنسر در رابطه با این مسئله سوال کنند. طرفداران این بازی میگویند چرا عنوانی که قرار بوده است یک ویترین گرافیکی برای کنسول اکس باکس وان باشد با رزولوشن 720 اجرا میشود؟

اقای فیل اسپنسر ضمن عدم پاسخ روشن مبنی بر تایید ، عدم یا انکار رزولوشن بازی در پاسخ به سوال طرفداران گفت:

من شما را تشویق میکنم قبل از انجام یک بازی از پیش داوری در رابطه با اینکه چه چیزی بازی را خوب یا بد میکند بپرهیزید.

در ادامه نیز گفت:

فکر میکنم از بازی لذت خواهید برد.

علاوه بر خبر رزولوشن مشخص شده است که بازی هیچ گونه اپدیتی مبنی بر ارتقاء گرافیک دریافت نخواهد کرد.

عنوان Quantum Break در تاریخ 4 اپریل برای پلتفرم های xone و pc منتشر خواهد شد.

منبع​

آره بابا این چه وضعشه، باید شکایت نامه علیه مایکروسافت بنویسیم:confuse:

خیر! منظورم این هست که چرا از همان اول همه چی را نمیگند!بعد از یک مدت طولانی همه چی لو میره! در ضمن فیل اسپنسر هم جواب درست حسابی نداده!طفره رفته.:D

به شخصه باتوجه به اینهمه افکت های عجیب در بازی اگه 1080 واقعی بدون upscale و 30 فریم میومدش روی X1 . باید به یکسری چیزا شک میکردم ! اما همینم به نظرم خوبه .
باتوجه به ویدیوهایی که دیدم نورپردازی و افکت ها واقعا عالی کار شده - گرافیک هنری بازی هم خیلی خوبه به نظرم. کلا از لحاظ بصری حالت photo realistic داره به نظرم
به هر حال اگه از اول حرفی نمیزدند در مورد رزولیشن بازی یا اگه واضح تر میگفتند بهتر بود به نظرم
به نظرم خود بازی و ایده اش از اینکه 720 یا 900یا 1080 هست مهمتره
  • Like
Reactions: g4m3r
720 که خیلی نا امید کنندس تو لین نسل حداقلش باید 900 باشه جالب نیست اینا هم واضح حرف تزدن نه اسپنسر معلومه شاید رزولوشن متغیره

چه گیریه این نسل دادن به رزولوشن و فریم نمیدونم
من حاضرم بازی همین 720p باشه ولی گرافیک و هوش مصنوعیش یه سروگردن بالاتر از بازیای دیگه باشه.
شورش دراومد این نسل. هیچ کس توجه به هوش مصنوعی و گرافیک خود بازی نمیکنه! اصلا 600p بسازن ولی در حد samaritan باشه فقط.
البته باید بزاریم بازی منتشر شه و منتظر نتایج بررسی های فنی باشیم ... اما اگه راست باشه ... فکر نمیکنی همچین موضوعی خیلی بیشتر از عرضه همزمان بازی روی pc جای بحث داره؟

• Like
Reactions: mmk2008
کلا مایکروسافت باید بره بمیره با این دروغ هاش!! داره رسما به فنا میده ایکس باکس رو. اون از سیاست اکوسیستم مسخرش اینم از این:neutral:
به خدا اگه به شما بگن چند خط در مورد اکوسیستم و هدفش درست و حسابی توضیح بده به تته پته میوفتی!
==
بذارید حداقل بازی عرضه شه، شاید از نظر بصری به حدی باشه که وضوح تصویر یادتون بره. هر چیزی تو ذهنتون میاد با انگشتاتون تایپ نکنید، 5 دقیقه واسه فکر کردن بهش وقت بذارید

به خدا اگه به شما بگن چند خط در مورد اکوسیستم و هدفش درست و حسابی توضیح بده به تته پته میوفتی!
==
بذارید حداقل بازی عرضه شه، شاید از نظر بصری به حدی باشه که وضوح تصویر یادتون بره. هر چیزی تو ذهنتون میاد با انگشتاتون تایپ نکنید، 5 دقیقه واسه فکر کردن بهش وقت بذارید

خب شما چند خط بنویس تا ما هم یاد بگیریم

با توجه به اینکه بازیهای ایکس باکس وان اکثرا روی 900p اجرا میشدن فکر نکنم این قضیه زیاد جای تعجب داشته باشه... هر چیم نباشه گرافیک این بازی بالاست.
اگه همه اینهمه روی فریم و رزولوشن زوم نمیکردن الان روی همین 720p شاهد بازیهای با هوش مصنوعی و گرافیک خارق العاده بودیم. دقت کرده باشی اصلا سازنده ها نمیان بگن هوش مصنوعی یا فلان تکنیک و افکت. بست چسبیدن به این فریم و رزولوشن مسخره.
بابا 720p یا 600p هم بود بود من الان فیلم و انیمه و سریال روی همین 720p میبینم و راضیم هستم بازی رو که میشه تازه upscale هم کرد.

من خودمو قاطی این بحثا نمیکنم ولی از اون دو سه نفری که مدام یه مدتیه میان در مورد انواع مغلطه و سفسطه به انگلیسی شفافسازی میکنن دعوت میکنم بیان دراین موردم توضیح بدن:D با تشکر:D
پ.ن: مدیونید فکر کنید این کسایی که گفتم جزو جبهه خاصین :)) :D

بحث این نیست ... من خودم محبوب ترین بازی زندگیم sd هست ... ولی مایکرو رسما گیمر ها و مخاطب هاش رو ماسکوت فرض کرده .. داره انواع و اقسام دروغ ها و تبلیغات کاذب رو تو پاچه ملت میکنه ... تا همین هفته پیش با افتخار جار میزدن 1080p په چی شد یهو؟ اگه واقعا ۷۲۰ باشه و مایکرو ملت رو سر کار گذاشته باشه .. من نمیدونم واقعا برنامه ..قصد و هدفشون چیه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or