عنوان Quantum Break اپدیت گرافیکی نخواهد داشت ، پاسخ فیل اسپنسر و Remedy به رزولوشن بازی

ALBERT WESK3R

THE FATHER OF SURVIVAL HORROR
Gold User
quantum-break-9-e1442541429207.jpg

چند روز پیش خبری مبنی بر رزولوشن عنوان انحصاری کوانتوم بریک منتشر شد. اینطور که به نظر میرسد این عنوان قرار است با رزولوشن 720 اجرا شود. انتشار این خبر باعث تعجب طرفداران بازی شد.با توجه به وعده هایی که استدیو سازنده در رابطه با گرافیک این عنوان بر روی کنسول وان داده بود

پس از منتشر شدن گزارش رزولوشن بازی برخی از وبسایت ها تصمیم گرفتند تا در مورد این مسئله از Remedy سوال کنند.

استدیو Remedy این مسئله را نه تایید و نه رد میکند و هیچ پاسخی نمیدهد.

بنابراین دوستدارن بازی تصمیم میگیرند تا در توییتر از فیل اسپنسر در رابطه با این مسئله سوال کنند. طرفداران این بازی میگویند چرا عنوانی که قرار بوده است یک ویترین گرافیکی برای کنسول اکس باکس وان باشد با رزولوشن 720 اجرا میشود؟

اقای فیل اسپنسر ضمن عدم پاسخ روشن مبنی بر تایید ، عدم یا انکار رزولوشن بازی در پاسخ به سوال طرفداران گفت:

من شما را تشویق میکنم قبل از انجام یک بازی از پیش داوری در رابطه با اینکه چه چیزی بازی را خوب یا بد میکند بپرهیزید.

در ادامه نیز گفت:

فکر میکنم از بازی لذت خواهید برد.

علاوه بر خبر رزولوشن مشخص شده است که بازی هیچ گونه اپدیتی مبنی بر ارتقاء گرافیک دریافت نخواهد کرد.

عنوان Quantum Break در تاریخ 4 اپریل برای پلتفرم های xone و pc منتشر خواهد شد.

منبع​

یكی از مهم ترین تاثیرات شایعات ps4.5 و enhanced xbox one و موج منفی كه بعدش ایجاد شد این بود كه به گیمر ها یادآوری شد مسائل مهم تری از گرافیک در یك گیم وجود داره. عظمت یك گیم به محتوایی كه ارائه میده بیشتر ربط داره تا گرافیك. البته به شخصه بسیار لذت می برم كه تجربه 1080p داشته باشم و مطمئناً این یك نکته مثبت محسوب میشه.
اما اگر 720p باشه هیچ تاثیری رو محتوا نداره. ناراحتی ها به نظرم بی مورده. بحث فریم ریت جداست كه ظاهرا مشكلی وجود نداره.

خب موضوع اینجاست من همیشه از اومدن بازیهای انحصاری ایکس باکس روی PC ناراحت میشدم ولی حداقل اونا یا چند ماه تا یک سال بعد از عرضه برای PC تایید میشدن و یا اینکه همون روز اول بازی هم برای PC هم Xbox تایید میشده مثل تایتانفال نه مثل شرایط کونتوم بریک.

خب دقیقا به نظرم من تفاوت اینجاست وقتی باید ناراحت شد که بازی رو به اسم only on xbox عرضه کنند وقتی که فروشش رو درست حسابی کرد بعده یک سال بگن خب حالا روی PC هم میاد مثل الن ویک و مثل دد رایزینگ مثل رایز درسته کوانتوم بریک هم اول به اسم only on xbox one نمایش داشت ولی خب قبل از عرضه بازی رسما اعلام کردن اقا این عنوان برای PC هم میاد (به صورت انحصاری استور خوده مایکروسافت ) با این مشخصات سخت افزاری میتونی حتی 4k هم بازی کنه هر طور حساب میکنم این به مراتب بهتره از این هست که بعده یک سال بگن خب برای PC هم میاد !
البته سره کوانتوم بریک این اتفاق افتاد سره یکسری بازی ها مثل sea of thives o halo wars 2 همون اول رسما گفتن برای Pc میاد .

در کل این بحث ها حاشیه است بازی چند روز دیگه میاد و باید ازش لذت ببریم عنوانی که سالهاست عاشقای رمدی منتظرشن

• Like
Reactions: m.a.t
حقیقتش اینقدر در این مورد بحث کردم توی سایتها و فروم های خارجی و همین بازی سنتر دیگه حال ندارم بیشتر بگم.وگرنه هر گیمر واقعی میفهمه که علت ناراحتی فن ها از انحصار خارج شدن بازی مورد علاقشون از پلتفرم مرد علاقشون چیه.

این بازی فقط قراره روی وین 10 و فروشگاه مایکروسافت عرضه بشه و داستانش با بقیه بازی های PC که روی استیم و .... میان فرق داره!
این در واقع همون پلتفرم مایکروسافت هست که داره گسترش پیدا میکنه!

• Like
Reactions: g4m3r
عزیزان از کجا فهمیدید این بازی بهترین گرافیک نسل را تا اینجا داره?!
:):x
همونطور که منبعی میگه THE GOD FATHER OF SURVIVAL HORROR میکامیه
====
طرف ناراحته که بازی داره برای PC میاد و نقاب " دروغ گفتن مایکروسافت " به حرفاش میکشه. یعنی اینقدری که از این موضوع ناراحته، اگر همزمان سیل بیاد و آتشفشان فوران کنه و زمین بلرزه و بمت اتم بخوره بهش و در کل نابود بشه، اینقدر ناراحت نمیشد.
که از هر دو جهت باید گفت شماها فوق - اُل - عاده این.

آخرین ویرایش:
بشخصه اصلا از اینکه بازی تمام مانورش only only باشه و دوماه مونده به عرضه از همون سوژه بکشن بیرون حس خوبی پیدا نمیکنم اما یکم...فقط یکم که اقتصادی و بحث سود و مارکتینگ به این اتفاق ها نگاه کنیم به این میرسیم که ماکروسافت چقدر مرده:grin:
با این فروش نچندان خوب انحصاریا وقتی دوست داریم بازی هایی مثل recore و یا scalebound و....
ip هایی که بکر و تاپ بودن ازشون میباره وجود خارجی داشته باشن حتما باید دلیل و انگیزه ای هم پشتش باش!!! وچه دلیل و انگیزه ای بهتر از پول:grinning:
خوبی برند XBOX اینکه اقیانوس پول(ماکروسافت) پشتش ایستاده وگرنه با نصف IB کنسول رقیب و هزینه تولید همچین انحصاری های فقط میتونه تولید محتوا روی پلتفرم های خود ماکروسافت باش

• Like
Reactions: MK_COD
همونطور که منبعی میگه THE GOD FATHER OF SURVIVAL HORROR میکامیه
====
طرف ناراحته که بازی داره برای PC میاد و نقاب " دروغ گفتن مایکروسافت " به حرفاش میکشه. یعنی اینقدری که از این موضوع ناراحته، اگر همزمان سیل بیاد و آتشفشان فوران کنه و زمین بلرزه و بمت اتم بخوره بهش و در کل نابود بشه، اینقدر ناراحت نمیشد.
که از هر دو جهت باید گفت شماها فوق - اُل - عاده این.
ای کاش فقط یه ابسیلون می تونستی درک کنی که عصبانیت اون عده به قول شما فوق - اُل - عاده (که من هم جزو همون ها بودم و هستم!) اتفاقا به خاطر همین کیفیت بالای بازی و سیستم سلر بودنش بود! و اینکه چطور مایکروسافت با دستای خودش داره کنسول خودش رو از بین میبره و یکی از بهترین بازی های کنسولش از نظر بصری رو داره واسه pc عرضه می کنه! وگرنه هیچ تناقضی بین گرافیک بالای این بازی و عصبانیت سر عرضه ی این بازی روی pc نمی بینم! حالا این که شما ها شرکت محبوبتون هر کار درس و غلطی رو انجام بده میاید ازش دفاع می کنید و قربون صدقش میرید یه مسئله ی دیگه هست اما به شخصه هیچ وقت اجازه نمی دم تعصبم روی قضاوتم تأثیر بزاره! اگر مایکرو کار غلطی کرد میگم اشتباه بود و اگر کار درستی کرد میگم درست بوده! (دقیقا تفاوت ما و شما در همین هست!) اتفاقا همین که شما ماها رو از هر دو جهت فوق - اُل - عاده می دونید برای ما ثابت می کنه که دقیقا بی طرفانه قضاوت میکنیم!!!

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: 19Rodar
سایت Gamersyde ویدئوهای Act 2 رو هم گذاشته:
Preview: Quantum Break Week 2 - Gamersyde

ویدئوها برای کسایی که میخوان خودشون تجربه کنن اسپویل داره همینطور عکسایی که داخل اسپویلر گذاشتم ممکنه کسی نخواد ببینه.

توی یکی از ویدئوها میگه که جزئیات مطلقا باور نکردنی هستن و از نظر تکنیکی چیزی هست که تا به حال توی هیچ بازی ویدئویی ندیدیم و از این جهت نظر هر کسی رو جلب میکنه، محیط بازی ریل تام تغییر میکنه نه تنها آب و هوا و نورپردازی توی چند ثانیه بلکه کل محیط بازی و جالبه که کات سین نیستن و میتونید کاراکتر رو داخلش حرکت بدین.

7kyyvm772856vet8i11g.jpg
t80du6wdbpf8dre782vi.jpg

آخرین ویرایش:
نوی لینک بالایی که مهدی گذاشت این را حتما دان کنید و ببینید . چیزی نمیتونم بگم شاهکاره گرافیک بازی !
فقط یادتون باشه اصلا تصاویر را نگاه نکنید حتما باید خود ویدئو را نگاه کنید نمیدونم چی باعث میشه وقتی تصویر ازش میگیری همه چی بهم میریزه .
Quantum Break - Aside from action (EN) - High quality stream - Gamersyde

• Like
Reactions: alimx360 and g4m3r

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or