عنوان Quantum Break اپدیت گرافیکی نخواهد داشت ، پاسخ فیل اسپنسر و Remedy به رزولوشن بازی

ALBERT WESK3R

THE FATHER OF SURVIVAL HORROR
Gold User
quantum-break-9-e1442541429207.jpg

چند روز پیش خبری مبنی بر رزولوشن عنوان انحصاری کوانتوم بریک منتشر شد. اینطور که به نظر میرسد این عنوان قرار است با رزولوشن 720 اجرا شود. انتشار این خبر باعث تعجب طرفداران بازی شد.با توجه به وعده هایی که استدیو سازنده در رابطه با گرافیک این عنوان بر روی کنسول وان داده بود

پس از منتشر شدن گزارش رزولوشن بازی برخی از وبسایت ها تصمیم گرفتند تا در مورد این مسئله از Remedy سوال کنند.

استدیو Remedy این مسئله را نه تایید و نه رد میکند و هیچ پاسخی نمیدهد.

بنابراین دوستدارن بازی تصمیم میگیرند تا در توییتر از فیل اسپنسر در رابطه با این مسئله سوال کنند. طرفداران این بازی میگویند چرا عنوانی که قرار بوده است یک ویترین گرافیکی برای کنسول اکس باکس وان باشد با رزولوشن 720 اجرا میشود؟

اقای فیل اسپنسر ضمن عدم پاسخ روشن مبنی بر تایید ، عدم یا انکار رزولوشن بازی در پاسخ به سوال طرفداران گفت:

من شما را تشویق میکنم قبل از انجام یک بازی از پیش داوری در رابطه با اینکه چه چیزی بازی را خوب یا بد میکند بپرهیزید.

در ادامه نیز گفت:

فکر میکنم از بازی لذت خواهید برد.

علاوه بر خبر رزولوشن مشخص شده است که بازی هیچ گونه اپدیتی مبنی بر ارتقاء گرافیک دریافت نخواهد کرد.

عنوان Quantum Break در تاریخ 4 اپریل برای پلتفرم های xone و pc منتشر خواهد شد.

منبع​

بی صبرانه منتظر تجربه بازی هستم. از طرف دیگر هم منتظر روز انتشار نمرات بازی هستم.

میخوام ببینم سم لیک چیکار کرده. هر چند مدتی هست متا ارزشی برام نداره.

اخه چیطو میشد بازی این هفته ریلیز میشد?!
دیگه دروغ هاشون یه دفعه واسه شما مهم نیست ؟ عجیبه باید افتخار کنن به این تغییر نظر شما

تکنیک Remedy نه از سر میل و انتخاب، که اجبار و ضعف سخت افزار Xone اونها رو به این سمت کشونده و اینکه کار رو به جایی رسوندین که این ترفند در رزولوشن رو حتی از 1080p ـهای واقعی - بازیهای شما! - هم بهتر می دونین انصافاً توهمه. DF بحثش روی شیوه ای هست که بکار بردن تا بتونن رزولوشن فعلی رو طوری جلوه بدن که تو نگاه عادی نزدیک / شبیه - نه بیشتر - به رزولوشن 1080p باشه نه چیز دیگه که حتی همونم بازم واسه مخاطب عادی کاملاً قابل تشخیص ـه و من QB واسم اهمیتی نداره بشینم hands on ازش بخونم ولی این یه مورد مثلاً بین خبرهای هفته قبل Inquisitr:

Digital Foundry did their analysis of what is called by Remedy to be “final code” and their findings consistently found Quantum Break to be running at 720p.I realized this myself early on as I played, mostly due to the incredibly soft textures and character models, as well as incredibly noticeable aliasing when the game is in motion.

یعنی قبل از تحلیل DF یکی از کسایی که Act 1 رو بهش دسترسی داشته واسش قابل تشخیص بوده, این وسط ما اگه بگیم که کسی قبول نمی کنه میگه لابد از 1 متری داری به تصویر نگاه می کنی! ولی امثال همین Bradford فردا بازی واسه نقد هم بیاد زیر دستشون مطمئن باشین بازم تیکه ـشون رو به QB میندازن ولو اینکه تو همین مطلبم میندازه.

از این فن بویا زیاده چون حرفاش ضدو نقیضه df از آآ خیلی تعریف کرده من دموی یه ساعتشو از اینجا دانلود کردم دیدم
http://www.gamersyde.com/news_time_freezes_in_our_gamersyde_replay-17692_en.html
به سختی میشه توش دندونه دید تازه اگه بشه دید تا باشه از این 720 تا باشه.

ltij_quantum_break_en_replay.mp4_snapshot_00.31.31_[2016.03.27_14.32.13].jpg

gv2g_quantum_break_en_replay.mp4_snapshot_00.34.30_[2016.03.27_14.54.34].jpg

r7cq_quantum_break_en_replay.mp4_snapshot_00.44.33_[2016.03.27_15.03.27].jpg

ccya_quantum_break_en_replay.mp4_snapshot_00.45.33_[2016.03.27_15.04.57].jpg
5j0z_quantum_break_en_replay.mp4_snapshot_00.48.44_[2016.03.27_15.12.55].jpg

mv1q_quantum_break_en_replay.mp4_snapshot_00.51.35_[2016.03.27_15.14.43].jpg

12mk_quantum_break_en_replay.mp4_snapshot_00.40.37_[2016.03.27_14.58.08].jpg

0yr6_quantum_break_en_replay.mp4_snapshot_00.28.23_[2016.03.27_14.26.44].jpg

دیگه دروغ هاشون یه دفعه واسه شما مهم نیست ؟ عجیبه باید افتخار کنن به این تغییر نظر شما
به کدام تغییر نظر؟ چه با دروغ چه بی دروغ ، چه با تغییر نظر چه بی تغییر نظر من بازی را انجام خواهم داد:tearsofjoy:

بهزاد رو نمیدونم چطور با همه این ماجراها بازم اشتیاق داره برای این بازی ولی من یکی از کسایی بودم که این بازی رو واسه خودم تحریم کردم حتی اگه متاش 100 بشه!! مثل خیلی از فن های دو آتیشه Xbox one که بعد از تایید شدن نسخه PC این بازی Pre-order خودشون رو کنسل کردن منم به هیچ وجه این بازی رو بازی نمیکنم . خب لابد الان میگین به درک بازی نکن ! موضوع بازی نکردن و کردن یه عده نیست موضوع دروغ هایی هست که رمدی و مایکروسافت در مورد این بازی گفتن و هیچوقت از یاد گیمرها نمیره.

بهزاد رو نمیدونم چطور با همه این ماجراها بازم اشتیاق داره برای این بازی ولی من یکی از کسایی بودم که این بازی رو واسه خودم تحریم کردم حتی اگه متاش 100 بشه!! مثل خیلی از فن های دو آتیشه Xbox one که بعد از تایید شدن نسخه PC این بازی Pre-order خودشون رو کنسل کردن منم به هیچ وجه این بازی رو بازی نمیکنم . خب لابد الان میگین به درک بازی نکن ! موضوع بازی نکردن و کردن یه عده نیست موضوع دروغ هایی هست که رمدی و مایکروسافت در مورد این بازی گفتن و هیچوقت از یاد گیمرها نمیره.
دقیقا حرفات درست هست. دروغ های مایکروسافت را که کسی فراموش نمیکنه و حرکت های زشتی که این چند وقت اخیر با دوستدارانش کرده!

منتهی من به خاطر سم لیک و علاقه به اثارش بازی میکنم نه به خاطر مایکروسافت!

آخرین ویرایش:
شما دیگه زیادی شلوغش کردی :دی در مورد انحصاری بودن بازی مایکروسافت اشتباه کرد، رمدی هم که کاره ای نیست این وسط و هر چی ناشر میگه رو باید اجرا کنه، تا اینجا درست. ولی خداییش اومدن این بازی روی PC باعث میشه شما نتونی از بازی لذت ببری؟ من خودم هم موافق این نیستم که همه انحصاری های Xbox بخوان واسه PC بیان ولی انصافا این قضیه هیچ ربطی به حال کردن با بازی نداره. یعنی حداقل برای من خیلی سخته که متوجه بشم چطور این قضیه موجب میشه که یکی که طرفدار بازی بوده، بخواد دیگه بیخیالش بشه :دی در مورد قضیه رزولوشن هم با بدترین دید ممکن هم نگاه کنیم باز گرافیک بازی واقعا خوبه، هر سایتی هم که تست کرده شدیدا از گرافیک تعریف کرده. البته مسلما نظر شما محترمه ولی بعید میدونم به جز عده خیلی محدودی کس دیگه به خاطر این قضایا بخواد بازی رو انجام نده، به شخصه دارم هر روز رو با عشق رسیدن April 5 سر میکنم تا بتونم اینو بازی کنم (با اندکی اغراق! :دی). شما هم چون می شناسمنت میدونم برای چی ناراحتی و بهت حق میدم، ولی به نظرم این چیزها اصلا نباید رو تجربه بازیت تاثیر بزاره، ایشالا وقتی بازی بیاد پشیمون میشی و میری سراغش :دی

از این فن بویا زیاده چون حرفاش ضدو نقیضه df از آآ خیلی تعریف کرده من دموی یه ساعتشو از اینجا دانلود کردم دیدم
http://www.gamersyde.com/news_time_freezes_in_our_gamersyde_replay-17692_en.html
به سختی میشه توش دندونه دید تازه اگه بشه دید تا باشه از این 720 تا باشه.

ltij_quantum_break_en_replay.mp4_snapshot_00.31.31_[2016.03.27_14.32.13].jpg

gv2g_quantum_break_en_replay.mp4_snapshot_00.34.30_[2016.03.27_14.54.34].jpg

r7cq_quantum_break_en_replay.mp4_snapshot_00.44.33_[2016.03.27_15.03.27].jpg

ccya_quantum_break_en_replay.mp4_snapshot_00.45.33_[2016.03.27_15.04.57].jpg
5j0z_quantum_break_en_replay.mp4_snapshot_00.48.44_[2016.03.27_15.12.55].jpg

mv1q_quantum_break_en_replay.mp4_snapshot_00.51.35_[2016.03.27_15.14.43].jpg

12mk_quantum_break_en_replay.mp4_snapshot_00.40.37_[2016.03.27_14.58.08].jpg

0yr6_quantum_break_en_replay.mp4_snapshot_00.28.23_[2016.03.27_14.26.44].jpg
بدون هیچ گونه تعصبی بهترین گرافیک کنسولی رو داره (به عنوان بازی! چون ryse و order 1886 بازی نبودن) رسما تو بعضی از عکسا واقعا نمی شه تفاوت بین واقعیت و بازی رو توی محیط متوجه شد و وقتی فیزیک و تخریب پذیری ورای تصورش رو هم در نظر بگیریم کاملا تا اینجای کار بی رقیب هست! با اینکه رزولوشن 720p نیست ولی بازم اگه 720p هم باشه به قول شما تا باشه از این 720p ها!!!!

@Dreamy
جناب دلواپس شما یک پست به من نشون بده که گفته باشه رزولوشن بازی از 1080 نیتیو بهتر هست در حال حاظر=P~:-j
تمام پست های تاپیک رو چک کردم هیچکس همچین حرفی نزده . خلاصه کمتر از تخیلاتت مایه بزار(:|

یکی از ترس های گیمینگ ـم اینه که مباحث حاشیه ای باعث بشه نتونم از بازی ای لذت ببرم حالا چه برسه به اینکه بخوام تحریمش کنم.
یه موقعی میرفتیم مغازه و میگفتیم بازی جدید چی اومده.با اون بازی زندگی میکردیم.نه میدونستیم انحصاری ـه.نه اینکه رزولوشنش چنده.اصلا متا چی بود.
الان متاسفانه این پست هارو میبینم یاد این میفتم صنعت گیم به جای لذت بخش بودن باعث اعصاب خردی یه عده میشه و این فاجعه ـست.کاش یکم بزرگ میشدیم.

شما اگه فن واقعی Xbox بودید کاری به این مسائل حاشیه ای نداشتی و بازی رو دستگاه و پلتفورم مورد علاقتون میگرفتید و بازی میکردید مطمعنا مشکل شما از جای دیگه ای آب میخوره که خوب جاش اینجا نیست مطرح بشه :)
پ.ن : شما بازی رو تحریم کنید بنده هم میرم یدونه Xbox برا این بازی تهیه میکنم و لذتشو میبرم :x

بدون هیچ گونه تعصبی بهترین گرافیک کنسولی رو داره (به عنوان بازی! چون ryse و order 1886 بازی نبودن) رسما تو بعضی از عکسا واقعا نمی شه تفاوت بین واقعیت و بازی رو توی محیط متوجه شد و وقتی فیزیک و تخریب پذیری ورای تصورش رو هم در نظر بگیریم کاملا تا اینجای کار بی رقیب هست! با اینکه رزولوشن 720p نیست ولی بازم اگه 720p هم باشه به قول شما تا باشه از این 720p ها!!!!

من هم ایکس باکس دارم هم پی سی هم پی اس فور اوردر خیلی قشنگ بود اونم رزولوشن 1980 در 800 داشت که یکمی بالاتر از 900 میشد ولی حالی که با گرافیکش کردم با هیچ بازی 1080 رو پی اس فور نکردم چون از قدرت گرافیک کنسول جای درستش استفاده کرده بودن رایزم همینجور بود گرافیک که همش رزولوشن نیست یه بازی هست احتیاج داره رزولوشن بالا باشه تا قشنگیاش معلوم بشه یه بازی هست احتیاج نداره به اون حد شارپی باید قدرت گرافیک تو جاهای دیگه مثل افکتاش یا آآ استفاده بشه روی پی سی ام قضیه همینه هرکی پی سی داره اگه یه بازیو نتونه رو رزولوشن بالا بکشه بشینه روی لو با 1080 بازی کنه ببخشید ببخشید باید خیلی ناقص باشه عقلش وقتی میتونه با افکتای بهتر مثلا رو 900 یا 720 بازی کنه و اون دندونه هارو با آآ کم کنه تو گرافیک خیلی چیزای مهمتر از رزولوشن هستش این قضیه رزولوشن نمیدونم چیه دهن مردم افتاده؟ اگه به قدرت کنسول باشه همه فهمیدن پی اس فور یکم از ایکس باکس قویتره ولی حد قدرت جفتشون یه جوریه که تفاوت برا چشم خیلی کمه.

مطمئنا کسی که صرفا دنبال گرافیکه نمیره پول بده پا کنسول.. از همون اول هم مشخص بود این کنسول ها با چنین
سخت افزار های ضعیفی که حتی زمان عرضه ی کنسول هم در حد pc های کاملا معمولی بودن نمیشه انتظار خاصی
از نظر گرافیکی داشت..! (هر دوی این کنسول ها رو میگم) و هر کس که میخواد بخره باید همون اول این نکته رو در
نظر داشته باشه.. جواب این بحث ها و رزولیشن و گرافیک و این دروغ ها هم خیلی ساده س.. اینا یه چیزی مد نظرشون
بوده و دوس داشتن پیاده کنن ولی بخاطر محدودیت سخت افزاری نتونستن.. انتظار معجزه که نمیشه داشت از بازی ساز
فلسفه داشتن کنسول دو چیزه.. 1.تجربه محتوای انحصاری که توی پلتفرم های دیگه ممکن نیست 2. تجربه بصری بازی
هایی که اگه بخوایم همین تجربه رو روی pc داشته باشیم، هزینه بیشتری می طلبه نسب به کنسول. این بحث ها واقعا
بیخوده.. کسی که گرافیک میخواد بلند شه بره یه pc قوی ببنده.. وگرنه اینقد سر گرافیک کنسولی اعصاب خودشو خورد نکنه
بیخود هم نباید منتظر باشیم در آینده از حداکثر پتانسیل کنسولمون استفاده بشه و یه چیز عجیب غریبی از توش در بیاد
این بحث ها رو تو نسل قبل و سر قدرت ps3 و اژدهای خفته و این چیزا داشتن دوستان..
یکی از ترس های ....
این دوستمون هم واقعا حرف قشنگی زد
بعضی دوستان باید به فلسفه گیمینگشون نگاه کنن.. من و خیلی از دوستان دیگه فقط میخوایم فان داشته باشیم
و برای مدت هر چند محدود،از مشکلات زندگی حقیقی فاصله بگیریم.. نباید گذاشت بحث ها و اتفاقات حاشیه ای روی
تجربه گیمینگ اثر بذاره

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: SMB2VF and XsmokeX
دقیقا "به درک" منطقی ترین پاسخ نسبت به دلیل شما برای تجربه نکردن این بازی هست، اون دسته از دوستانی هم که بخاطر معرفی بازی واسه یه پلتفرم دیگه پیش خرید رو کنسل کردند اصلا گیمر به حساب نمیان، تو این شرایط کی اهمیت میده؟
گیمرساید یه سری ویدیو از بازی گذاشته که یکیشون 1 ساعت هست، من این ویدیو رو با کیفیت 540p نگاه کردم و هیچ مشکلی که بخاطر ارتقا رزولوشن بوجود بیاد ندیدیم، گرافیک بازی بی نقص و سینمایی هست. کلا این بحث چهارتا رزولوشن بیشتر کمتر تو این نسل انقدر فراگیر و بزرگ شده که رو تجربه خیلی از گیمرها تاثیر مستقیم گذاشته، همین موضوع یکی از دلایل اصلی عقب افتادن XO از PS4 به لحظا فروش هست و خیلی بیشتر از اینکه خیلی ها واقعا متوجه ــش بشند، یه ابزاری تبلیغاتی خوب به حساب میاد.

واقعا واسه من جالبه که شما چه جوری به خودتون میگن فن!:neutral:
آدم یاد تماشاگر نماها توی فوتبال میفته!
:sweatsmile:

هدف از ساخت بازی سرگرمی هست و اینکه شما با چه هدفی بازی ها رو دنبال میکنید مشخص نیست!
مایکروسافت تصمیم گرفته بازی روی پلتفرم دیگه خودش همزمان عرضه کنه و این موضوع چی از شما کم میکنه؟
اگه یه دوستی روی PC بازی کنه شما کمتر سرگرم میشید؟
یا دیگه لذت سابق رو نداره؟
یا دیگه نمیتونید به کسانی که Xbox One ندارن و PS4 دارن فخر بفروشید به خاطر این بازی؟:smirk:

این دوستانی که میگن فلان بازی رو تحریم میکنیم باید بدونن که اول از همه خودشونو از لذت بردن و سرگرم شدن تحریم کردن!

• Like
Reactions: XsmokeX

l3x7xx1z3nhnhl1v1lpv.jpg

یکی از عجیب و غریب ترین استدلالهای تاریخ بود! بازی رو تحریم کردی چون 4 نفر دیگه ام میتونن بازی کنن!؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or