عنوان Quantum Break اپدیت گرافیکی نخواهد داشت ، پاسخ فیل اسپنسر و Remedy به رزولوشن بازی

ALBERT WESK3R

THE FATHER OF SURVIVAL HORROR
Gold User
quantum-break-9-e1442541429207.jpg

چند روز پیش خبری مبنی بر رزولوشن عنوان انحصاری کوانتوم بریک منتشر شد. اینطور که به نظر میرسد این عنوان قرار است با رزولوشن 720 اجرا شود. انتشار این خبر باعث تعجب طرفداران بازی شد.با توجه به وعده هایی که استدیو سازنده در رابطه با گرافیک این عنوان بر روی کنسول وان داده بود

پس از منتشر شدن گزارش رزولوشن بازی برخی از وبسایت ها تصمیم گرفتند تا در مورد این مسئله از Remedy سوال کنند.

استدیو Remedy این مسئله را نه تایید و نه رد میکند و هیچ پاسخی نمیدهد.

بنابراین دوستدارن بازی تصمیم میگیرند تا در توییتر از فیل اسپنسر در رابطه با این مسئله سوال کنند. طرفداران این بازی میگویند چرا عنوانی که قرار بوده است یک ویترین گرافیکی برای کنسول اکس باکس وان باشد با رزولوشن 720 اجرا میشود؟

اقای فیل اسپنسر ضمن عدم پاسخ روشن مبنی بر تایید ، عدم یا انکار رزولوشن بازی در پاسخ به سوال طرفداران گفت:

من شما را تشویق میکنم قبل از انجام یک بازی از پیش داوری در رابطه با اینکه چه چیزی بازی را خوب یا بد میکند بپرهیزید.

در ادامه نیز گفت:

فکر میکنم از بازی لذت خواهید برد.

علاوه بر خبر رزولوشن مشخص شده است که بازی هیچ گونه اپدیتی مبنی بر ارتقاء گرافیک دریافت نخواهد کرد.

عنوان Quantum Break در تاریخ 4 اپریل برای پلتفرم های xone و pc منتشر خواهد شد.

منبع​

دوستانی که هنوز با عرضه بازی برا pc مشکل دارن یه سر به تاپیک pc این بازی بزنن ببینن چه خبره؟؟ خلوت خلوته!!
کاش یه شفاف سازی میشد و فرق بین pc (استیم و اورجین و...)و ویندوز 10 اعلام میشد

من خودم هم وان دارم هم فور . سه تا بازی مورد انتظارم برای امسال یکی انچارتد 4 هست یکی کوانتوم بریک و گرز اف وار 4 . برای من مهم نیست 720p باشه یا 1080 ولی خیلی برام مهمه که مشکلات فنی مثل افت فریم نداشته باشه . با عکسهایی که دیدم گرافیک بازی در حد عالیه مخصوصا AA که وضعیت خوبی داره که برای من مهمه . بهرحال یه کنسول 300 دلاری انتظار بیشتری نمیشه داشت . 300 دلار پول یه کارت گرافیک یه سیستم های اند نیست !

Sent from my LG-H818 using Tapatalk

• Like
Reactions: sajjad++
شما دیگه زیادی شلوغش کردی :D در مورد انحصاری بودن بازی مایکروسافت اشتباه کرد، رمدی هم که کاره ای نیست این وسط و هر چی ناشر میگه رو باید اجرا کنه، تا اینجا درست. ولی خداییش اومدن این بازی روی PC باعث میشه شما نتونی از بازی لذت ببری؟ من خودم هم موافق این نیستم که همه انحصاری های Xbox بخوان واسه PC بیان ولی انصافا این قضیه هیچ ربطی به حال کردن با بازی نداره. یعنی حداقل برای من خیلی سخته که متوجه بشم چطور این قضیه موجب میشه که یکی که طرفدار بازی بوده، بخواد دیگه بیخیالش بشه :D در مورد قضیه رزولوشن هم با بدترین دید ممکن هم نگاه کنیم باز گرافیک بازی واقعا خوبه، هر سایتی هم که تست کرده شدیدا از گرافیک تعریف کرده. البته مسلما نظر شما محترمه ولی بعید میدونم به جز عده خیلی محدودی کس دیگه به خاطر این قضایا بخواد بازی رو انجام نده، به شخصه دارم هر روز رو با عشق رسیدن April 5 سر میکنم تا بتونم اینو بازی کنم (با اندکی اغراق! :D). شما هم چون می شناسمنت میدونم برای چی ناراحتی و بهت حق میدم، ولی به نظرم این چیزها اصلا نباید رو تجربه بازیت تاثیر بزاره، ایشالا وقتی بازی بیاد پشیمون میشی و میری سراغش :D
محمد ناراحتی من و خیلی های دیگه به خاطر اینه که نمیخوایم انحصاری وان سر از PC در بیاره . در کل با حرفات موافقم ولی فعلا که نمیتونم حس خوبی به کوانتوم دیگه داشتم باشم تا ببینیم بعدا چی میشه:neutral: در مورد رزولوشنم کلا من زیاد اهل رزولوشن و این چیزا نیستم فاکتورهای دیگه برام اهمیت داره

• Like
Reactions: Solidsnake_1
من کامنت های ملت رو تو چند تا سایت می خوندم اکترا همه خوشحال بودن به خاطر پیش خریدشون نسخه PC رو رایگان دریافت می کردن. واقعا درک نمی کنم چرا یه عده از اینکه یکی مثل من هم این بازی رو می خره بازی می کنه ناراحتن؟!! :|

شما اگه فن واقعی Xbox بودید کاری به این مسائل حاشیه ای نداشتی و بازی رو دستگاه و پلتفورم مورد علاقتون میگرفتید و بازی میکردید مطمعنا مشکل شما از جای دیگه ای آب میخوره که خوب جاش اینجا نیست مطرح بشه :)
پ.ن : شما بازی رو تحریم کنید بنده هم میرم یدونه Xbox برا این بازی تهیه میکنم و لذتشو میبرم :x
شما اصلا میدونید توی همین بازی سنتر سونی فن ها سر کشتن من خون به پا میکنن؟:grimacing: مرد حسابی از من فن بوی تر برای ایکس باکس وجود نداره توی بازی سنتر.همین الانش برو توی انجمن Xbox one ببین چند تا تاپیک من استارتر هستم.تا کسی رو نمیشناسی تحلیل بررسیش نکن لطفا.ضمنا خوشحال میشم بگید مشکل بنده از کجا آب میخوره؟

واقعا واسه من جالبه که شما چه جوری به خودتون میگن فن!:neutral:
آدم یاد تماشاگر نماها توی فوتبال میفته!
:sweatsmile:

هدف از ساخت بازی سرگرمی هست و اینکه شما با چه هدفی بازی ها رو دنبال میکنید مشخص نیست!
مایکروسافت تصمیم گرفته بازی روی پلتفرم دیگه خودش همزمان عرضه کنه و این موضوع چی از شما کم میکنه؟
اگه یه دوستی روی PC بازی کنه شما کمتر سرگرم میشید؟
یا دیگه لذت سابق رو نداره؟
یا دیگه نمیتونید به کسانی که Xbox One ندارن و PS4 دارن فخر بفروشید به خاطر این بازی؟:smirk:

این دوستانی که میگن فلان بازی رو تحریم میکنیم باید بدونن که اول از همه خودشونو از لذت بردن و سرگرم شدن تحریم کردن!
حقیقتش اینقدر در این مورد بحث کردم توی سایتها و فروم های خارجی و همین بازی سنتر دیگه حال ندارم بیشتر بگم.وگرنه هر گیمر واقعی میفهمه که علت ناراحتی فن ها از انحصار خارج شدن بازی مورد علاقشون از پلتفرم مرد علاقشون چیه.

شما اصلا میدونید توی همین بازی سنتر سونی فن ها سر کشتن من خون به پا میکنن؟:grimacing: مرد حسابی از من فن بوی تر برای ایکس باکس وجود نداره توی بازی سنتر.همین الانش برو توی انجمن Xbox one ببین چند تا تاپیک من استارتر هستم.تا کسی رو نمیشناسی تحلیل بررسیش نکن لطفا.ضمنا خوشحال میشم بگید مشکل بنده از کجا آب میخوره؟

دقیقا منم موندم فرشاد چطور نشناختنت! :tearsofjoy:

• Like
Reactions: 19Rodar
یکی از عجیب و غریب ترین استدلالهای تاریخ بود! بازی رو تحریم کردی چون 4 نفر دیگه ام میتونن بازی کنن!؟

برادر مهدی ! پس بهتره بدونید همین استدلال باعث شد اسپینسر بیاد بیانیه صادر کنه! اینقدر پری اوردر ها کنسل شد و فیدبک منفی اومد نه تنها اسپینسر بلکه رمدی هم واکنش نشون داد.پس میبینیم استدلال عجیب غریبی نیست بلکه کاملا محتمل هستش.ضمنا در جوابتون باید بگم بله بازی رو تحریم کردم چون دلم نمیخواست بازی کنسول مورد علاقم که دو ساله مایکرو داره دم از انحصاری بودنش فقط برای وان میزنه یهو سر از PC در بیاره.ولی چه فایده هر چی بگم درک نمیکنید فقط فن بوی ها میفهمن.آتیشی ها اونایی که با ایکس باکس بزرگ شدن

• Like
Reactions: HIGH VOLTAGE
برادر مهدی ! پس بهتره بدونید همین استدلال باعث شد اسپینسر بیاد بیانیه صادر کنه! اینقدر پری اوردر ها کنسل شد و فیدبک منفی اومد نه تنها اسپینسر بلکه رمدی هم واکنش نشون داد.پس میبینیم استدلال عجیب غریبی نیست بلکه کاملا محتمل هستش.ضمنا در جوابتون باید بگم بله بازی رو تحریم کردم چون دلم نمیخواست بازی کنسول مورد علاقم که دو ساله مایکرو داره دم از انحصاری بودنش فقط برای وان میزنه یهو سر از PC در بیاره.ولی چه فایده هر چی بگم درک نمیکنید فقط فن بوی ها میفهمن.آتیشی ها اونایی که با ایکس باکس بزرگ شدن
والا ما هم با Xbox بزرگ شدیم ولی هیچوقت همچین تفکرات بچه گانه ای نداشتیم. Windows پلتفرم مایکروسافت و از این به بعد بیشتر انحصاری های وان برای Win 10 هم عرضه میشه که آخرش به نفع خودتون
بازیهای مولتی شلوغ تر میشن، بازیهای مثل QB هم فروش بیشتر میکنن نتیجه اش هم میشه همکاری بیشتر مایکروسافت و رمدی
QB هم اولین بازی نیست همین Alan Wake هم انحصاری 360 بود برای PC اومد، حرف از دروغ و غیره شد؟ نه. DR3، Ryse و... همه برای PC اومدن حرف از دروغ شد؟ نه.
همه اونایی هم که پیش خرید بازی رو کنسل کردن روز عرضه بازی رو میگیرن

البته یک چیزه عجیبی برای من تو این مسله رخ داد اینکه شما با توجه به اینکه از قدیم فن بوی xbox بودی این مورد همیشه اذیتت نمیکرده مثلا هیلو 1 2 برای پی سی امد یا مثلا گیرز اف وار امد و کلا هر فرانچایزی از مایکرو تو ذهنم میاد یکی دو نسخه ای ازش روی پی سی امده. مثلا سره هم الن ویک هم پس باید خیلی اذیت شده باشید برام عجیبه این همه سال اینطوری اذیت میشدین و هنوز فن Xbox هستید :D

• Like
Reactions: ..Preacher..
البته یک چیزه عجیبی برای من تو این مسله رخ داد اینکه شما با توجه به اینکه از قدیم فن بوی xbox بودی این مورد همیشه اذیتت نمیکرده مثلا هیلو 1 2 برای پی سی امد یا مثلا گیرز اف وار امد و کلا هر فرانچایزی از مایکرو تو ذهنم میاد یکی دو نسخه ای ازش روی پی سی امده. مثلا سره هم الن ویک هم پس باید خیلی اذیت شده باشید برام عجیبه این همه سال اینطوری اذیت میشدین و هنوز فن Xbox هستید :D
خب موضوع اینجاست من همیشه از اومدن بازیهای انحصاری ایکس باکس روی PC ناراحت میشدم ولی حداقل اونا یا چند ماه تا یک سال بعد از عرضه برای PC تایید میشدن و یا اینکه همون روز اول بازی هم برای PC هم Xbox تایید میشده مثل تایتانفال نه مثل شرایط کونتوم بریک.

دوستانی که هنوز با عرضه بازی برا pc مشکل دارن یه سر به تاپیک pc این بازی بزنن ببینن چه خبره؟؟ خلوت خلوته!!
کاش یه شفاف سازی میشد و فرق بین pc (استیم و اورجین و...)و ویندوز 10 اعلام میشد

خلوته به خاطر این که بازی هنوز روی استور مایکروسافت نیومده و طبیعتا امکان پیش خرید و Pre-load وجود نداره!

نسخه ی PC فقط از طریق استور مایکروسافت قابل خرید و دریافت است.( برای اجرای بازی هم باید حتما Windows 10 Version 1511 رو داشته باشید. )

مطمعنا به کسی که از منتشر شدن بازی رو یـ پلتفورم دیگه ناراحت میشه و تو این مواقع چپ و راست نیمه خالی لیوان جلو چشاشه نمیشه گفت فن واقعی این حرکت شما بیشتر یـ تفکر بچگانس که دوست داری پلتفورمت مال خودت باشه و چشم نداری بازی رو یـ پلت دیگه ببینی . حالا هر چقدر دیگه هم میخوای تاپیک بزن و سونی فن ها رو با رفتارت اعصبانی کن . . .

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: m.a.t and Heska
توی ان 4 جی دیدم یه فیلم اومده درباره رزلوشن بازیا از سایت ان ایکس گیمر که چیزای خوبی توش میگه برا بالا رفتن اطلاعات what is resolution?

میگه که توی خیلی بازیا از این روش تو جاهای مختلفشون استفاده میکنن ولی توی qb مثکه یه مدل دیگس که زیاد نفهمیدم ازش که چی میگه اما مثکه نتیجه خوبه ولی خیلی بازیا توشون حتی رزولوشن بعضی جاها از 720 کمتره که نشون میده آنچارتد 4 میگه که شیدر و سایه ها از همین روش استفاده میکنه مال چند فریم قبلتره یا رینبو سیکس که میگه اصلا نصف یعنی 540 اجرا میشه.

vx90_1.jpg

t2vv_2.jpg

i2db_3.jpg
meof_4.jpg
coow_5.jpg
6cji_6.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or