خب احسان جان نمیشه یه تایپیک در مورد همین کارت های دوال کور بزنی تا من و بقیه با این کارت ها آشنا بشیم، نحوه آپدیت کردنشون چه طوریه ؟ به 3ds هم میخورن یا نه ؟ گرونن؟ ارزونن؟ تمام بازی ها رو ساپورت میکنن؟ از کجا میشه تهیه کرد ؟ و ...........
احسان جان نحوه اجرای بازی های GBA رو دیدم ولی مشکل اینجاست که بازی های گیم بوی ادونس یا گیر نمیاد یا اگه گیر بیاد دوستان قیمت های فضایی میدن، یه سوال هم در مورد این بازی های گیم بوی داشتم اینکه بازی های گیم بوی ادونس رو میتونستیم با دو تا گیم بوی ادونس دو نفره بازی کنیم، حالا اگه دو تا دی اس داشته باشیم آیا میشه که با دو تا دی اس و از طریق وای فای بازی های گیم بوی رو 2 نفره بازی کرد یا خیر؟ آیا نیاز هست که از هر بازی دو تا کارتریج تهیه کنیم یا با یه کارتریج میشه ؟
توی یه سایت خارجی دیدم که طرف کارتریج های دی اس رو میفروخت ولی کارتریج ها اصلی نبودند ولی خودش تضمین کرده بود که کارتریج ها هیچ مشکلی ندارن و تست شده هستند و کارتریج ها همشون حالت کالکشن بودند ( 100 in one یا 20 in one ) قیمتشون هم خیلی زیاد نبود، نظرت دی این باره چیه ؟
داداش از زمان اومدن ds تو بازار فلش کارتا خیلی زیادی اومدنو رفتن یکی از بهتریناش n5 بود که فوق العاده بود اما 2010 اون گروه تعطیل شد و آپدیت جدیدی برای فلش کارتشون نیومد من خودم n5 داشتم خودش اتوماتیک کد ها تقلب بازی ها پیدا میکرد میگفت انتخاب کن مثلا جون بی نهایت میخوای یا .......
تو این شرکت ها فقط چنتا موندگار شدن و هنوز فعالیت میکنن و البته بهترینن r4 . dstwo
فلش کارت dstwo خیلی کم یابه تو ایران حتی خودش بازی gba روی ds اجرا میکنه چون cpu داره داخلش
r4 هم هزار تا مدل داشت تا الان فقط موقع خرید باید توجه داشته باشی فلش کارت جدید باشه بشه روش آپدیت ریخت خود r4 اپدیت ها رو میده
مثلا اگه کلیپ بررسی منو ببینی فلش کارت من sdhc سال 2014 ه فلش کارت ها sdhc برای 2009 و 2010 هم هست اما اونا دیگه حمایت نمیشن و قدیمی شدن و اگر کسی خواست بفروشه 5 هزار تومن بیشتر نمی ارزن
حالا r4 دو سری کارت جدید و عالی داره که تو ایران هستن اونام همین فلش کارت من و دوال کور ها هستن روی مموری نوشت دوال کور یعنی دو چیپست داره
میری تو سایت r4 مربوط به فلش کارتت مدل فلش کارت خودتو دانلود میکنی از حالت فشرده خارج میکنی میریزی صفحه اول مموری کارتت همین و راحت
آره سری ها جدید به 3ds ها هم میخوره
یه شبیه ساز gba روی ds هست که روی r4 ها جدید کار میکنه اما هنوز کامل نشده و نسخه بتا هست و بعضی بازی ها رو اجرا میکنه
من خودم کارتجgba خریدم 5 هزار تومن
gba میشد 2 نفره بازی کرد اما با کابل لینک میشد بهم وصل بشن و یا کابل لینک بی سیم . حالا نمیدونم اگر روی ds اجراشون کنی میتونی 2 نفره بازی کنی با wifi یا نه
تو ds اگر بخوای بازی رو دو نفره بازی کنی تو دانلود پلی خود ds lite این امکان داشت که فقط یه نفر خود بازی داشته باشه و اون یکی ds lite به ds lite اصلی وصل میشد و 2 نفره بازی میکردن
ds تو کپی بودن بازیا حساس نبود چون ریجن لاک تازه از dsi شروع شد و ds lite فری ریجن بود خود من بازی آنلاین اون موقع بازی میکردم با بازی کپی وصل میشدم