طرفداران nintendo ds

اینو ببینید حال کنید طرفدارا همسایه آزاری حال کنن همسایه آزاری نسخه ds

images

images

اینم لینک دانلود بازیش

Neighbours from Hell (EU)(M5)(Independent) ROM < NDS ROMs | Emuparadise

ds lite طرح زلدا :x

images

گربه ds باز :d

images

این یکی چه لناگاشو طاق باز کرده :))

images

یکی کمه 3 تا بسه :bighug: ( برای من از اون فیروزه ای رنگه اس )

images

چه استیکر قشنگی :x

images

احسان جان یه دی اس لایj دیگه از یکی از دوستان خریدم انشالله تا فردا پس فردا به دستم میرسه، یه دونه مشکی یه دونه سفید:) خیلی دوست داشتم دو تا دی اس داشته باشم تا بازی هایی که دونفره همکاری و دو نفره رقابتی میشه رو هم با خونواده تجربه کنیم، جمعه ها که دور هم جم میشیم خیلی حال میده، انشالله لینک کردن دو تا دی اس کار سختی نباشه و بشه راحت دو نفره بازی کرد آخه میترسم به خاطر کپیخور بودنش گیر بده یا اذیت کنه، راستی از این بازی هایی که قسمت Multiplayer با حالی داره معرفی کنید لطفا مثل ( 100 in 1 sports games)
راستی new super mario bros یه قسمت داره به نام mini games بازی های کوچیک خیلی با حالی داره که میتونیم دو نفره هم بازی کنیم، حتی اگه یه دستگاه داشته باشیم میتونیم نوبت نوبتی این مینی گیم ها رو بازی کنیم و لذت ببریم.

images

عجب استیکری هست اینجور استیکر ها دیگه گیر میاد ؟

- - -ویرایش - - -

فدات داداش :x دیشب نور کم بود بد شد عکس

دوباره امروز عکس میگیرم میزارم

انقدر بازی داره موقع انتخاب بازی دو ساعت فکر میکنم :d همه بازی هاشم عالی

دیشب کلی بازی کردم با نور سطح 3 حدود 11 ساعت و نیم باتری یه سره کار کرد :bighug:

بازی Ridge Racer DS فکر نمیکردم انقدر خوب باشه عالیه

قربونت :x
خوش بحالت من که کلی کار ریخته سرم نمیتونم بازی کنم
همچین چند وقتی هم هست بازیه خونم کم شده :(
حالا قبله عید سرم خلوت میشه یه DS میگیرم اینجا آنجا هرجا به بازی میپردازیم :d
بیشتر از هرچی دلم واسه Kirby تنگ شده :x

• Like
Reactions: che-jaleb
DS کنسولی شد که هیچی رو دستش نیست پرفروشترین کنسول تاریخ کنسول های دستی شد و کلی عنوان بازی براش میاد الانم که 3ds جایگزین واقعا خوبی برای DS هست ولی هنوز در انحصاری های فوق تاپ کمی کم کاری داشته مثلا زلدای یا کربی برای کنسول کمه زلداهاش ریمیکه اما از ریمیک شدن majora mask واقعا خوشحالم
ممنون بابت مقاله

• Like
Reactions: che-jaleb
احسان جان یه دی اس لایj دیگه از یکی از دوستان خریدم انشالله تا فردا پس فردا به دستم میرسه، یه دونه مشکی یه دونه سفید:) خیلی دوست داشتم دو تا دی اس داشته باشم تا بازی هایی که دونفره همکاری و دو نفره رقابتی میشه رو هم با خونواده تجربه کنیم، جمعه ها که دور هم جم میشیم خیلی حال میده، انشالله لینک کردن دو تا دی اس کار سختی نباشه و بشه راحت دو نفره بازی کرد آخه میترسم به خاطر کپیخور بودنش گیر بده یا اذیت کنه، راستی از این بازی هایی که قسمت Multiplayer با حالی داره معرفی کنید لطفا مثل ( 100 in 1 sports games)
راستی new super mario bros یه قسمت داره به نام mini games بازی های کوچیک خیلی با حالی داره که میتونیم دو نفره هم بازی کنیم، حتی اگه یه دستگاه داشته باشیم میتونیم نوبت نوبتی این مینی گیم ها رو بازی کنیم و لذت ببریم.

مبارکت باشه داداش :x چقدر ds دوست داری دوتا دوتا میخری :bighug: آره اینجوری خیلی فاز میده

نه راحته خیلی راحت میشه 2 تا ds بهم وصل کرد حتی چت هم میتونید باهم بکیند مشکل کپی خور هم نداره خیالت راحت

اون زمان که با ds میشد مولتی بازی کنی من با بازی کپی وصل میشدم آنلاین با بقیه تو دنیا بازی میکردم اما هنوز میشه دوتا دستگاه کنار هم باشن با wifi دونفره بازی کرد تازه یه سری بازی هست با wii مچ میشه میشه یه بازی دونفره بازی کرد یکی تو wii یکی تو ds

images

عجب استیکری هست اینجور استیکر ها دیگه گیر میاد ؟

قربونت :x
خوش بحالت من که کلی کار ریخته سرم نمیتونم بازی کنم
همچین چند وقتی هم هست بازیه خونم کم شده :(
حالا قبله عید سرم خلوت میشه یه DS میگیرم اینجا آنجا هرجا به بازی میپردازیم :d
بیشتر از هرچی دلم واسه Kirby تنگ شده :x

من جایی ندیدم اما میتونی خودت بدی چاپ کنن برات

سایز ds یادداشت کن بعد طرحی که میخوایی ببر برات روی کاغذ گلاسه پشت چسب دار رینت کنن بعد بچسبونش روی ds بعد دیگه حالشو ببر

فدات عزیز :x از این کارا سر من:xم ریخته اما من بیخی رد میکنم و سعیمو میکنم از کارای که لذت میبرم جدا نشم و حالشو ببرم ( مگه چند بار زندگی میکنیم؟ 1 بار زنگی میکنیم که تا الان مثل باد از عمرمون رفته بقیشه ام میره پس کاری کن که دوست داری )

آره خوبه حتما ds بگیر در کنارش ds واقعا قیمتی نداره با این پول هیچی نمیدن

kirby که نگو دیوانه اشم بخصوص kirby mass attack محشره

DS کنسولی شد که هیچی رو دستش نیست پرفروشترین کنسول تاریخ کنسول های دستی شد و کلی عنوان بازی براش میاد الانم که 3ds جایگزین واقعا خوبی برای DS هست ولی هنوز در انحصاری های فوق تاپ کمی کم کاری داشته مثلا زلدای یا کربی برای کنسول کمه زلداهاش ریمیکه اما از ریمیک شدن majora mask واقعا خوشحالم
ممنون بابت مقاله

مرسی عزیز لطف داری

امروز رفتم پیش حیدری گفتم محافظ صفحه نمایش ds داری گفت آره منم از خدا خواسته گفتم بیا برام ردیفش کن

2 تا صفحه ds محافظ صفحه نمایش چسبوند عالی شد

بعد رفتم کیان یه کیف dsi خریدم که ds lite قشنگ توش جا میشه کیفش خیلی خوبه 8500 خریدم تو خود بسته بندی کیف 2 تا قلم اضافه هم هست کیف فقطم دو رنگ سبز و فیروزه ای داشت که ds lite من فیروزه ای بود باهم مچ شدن

عکسا کیف آپلود کردم چون عکس تو صفحه زیاد گذاشتم و صفحه دیر میاد بالا فقط لینک عکسا میزارم

http://www.uploadnaz.ir/do.php?imgf=IMG-20141206-204940.jpg

http://www.uploadnaz.ir/do.php?imgf=IMG-20141206-205034.jpg

اینم عکس ds خودم

http://www.uploadnaz.ir/do.php?imgf=IMG-20141206-205044.jpg

از کیان یه کارتج gameboy advance خریدم 5 هزار تومن بازیش SEGA Arcade Gallery ه

بهش گفتم کاوری . قاب ژله ای چیزی برای ds lite نداری گفت فکر کنم قاب کریستالی دارم باید بگردم 2 تا 3 روز دیگه بیا بهت میگم

امروز رفتم پیش حیدری گفتم محافظ صفحه نمایش ds داری گفت آره منم از خدا خواسته گفتم بیا برام ردیفش کن

بعد رفتم کیان یه کیف dsi خریدم که ds lite قشنگ توش جا میشه کیفش خیلی خوبه 8500 خریدم تو خود بسته بندی کیف 2 تا قلم اضافه هم هست کیف فقطم دو رنگ سبز و فیروزه ای داشت که ds lite من فیروزه ای بود باهم مچ شدن

عکسا کیف آپلود کردم چون عکس تو صفحه زیاد گذاشتم و صفحه دیر میاد بالا فقط لینک عکسا میزارم

اینم عکس ds خودم

بهش گفتم کاوری . قاب ژله ای چیزی برای ds lite نداری گفت فکر کنم قاب کریستالی دارم باید بگردم 2 تا 3 روز دیگه بیا بهت میگم

مبارکت باشه کاکو
باحال شده همه چیز ست یک رنگ

بازی Drawn to Life - The Next Chapter دیشب دانلود کردم و بازی کردم واقعا شاهاره توصیه میکنم بقیه هم بازی کنن

خیلی خوشم اومد از خلاقیتش از گرافیک هنری قشنگش از محیط و شخصیت پردازیش از موزیک قشنگش از کاستوم بودن بعضی چیزا که خود آدم میتونه دیزاین کنه

یعنی کاراکتر اصلی هر جور که بخوای با هر نوع رنگ بندی میتونی بسازی . داستان بازی زیباست . گرافیک هنری بازی واقعا شاهکاره برای خودش . شخصیت پردازیش هم همینطور

موانع خودتون میتونید رنگ بندی و طراحی کنید

در یک کلام همین بازی بنظر من ارزش خرید ds داره :x

سازنده بازی THQ ه و سبک بازی اکشن ادونچر / پلتفرمره

.....................................................

DSx86 این برنامه تواایی اجرای بازیهای و برنامه های DOS رو در مد 80186 Real Mode داره که به این معنیه که بازیهایی که برای ۲۸۶ یا بالاتر نوشته شده اند روی آن کار نمی کنند اما برنامه های قدیمی مثل ویندوزتا نسخه 3.0 یا کامپایلرها و زبانهای برنامه نویسی قدمی می تون روش اجرا شه. و همچنین می تونید از آرشیو بزرگی از بازیهای قدیمی DOS بهره مند بشید. می تونید برای اطلاعات بیشتر به سایت آن سری بزنید.

لیست برنامه هایی که توی DSx86 کار می کنن تو این صفحه میشه دید.

dsx86compatibility [licensed for non-commercial use only] / Compatibility List

..............................................

بازی ها منتشر شده ea برای ds

Nintendo DS (NDS) Games - EA

ممنون بابت مقاله

به نظر من هنوز زوده آدم 3DS بگیره چون هنوز خوب جا نیفتاده و بازی های زیادی براش نیومده و هنوز کاملا کپیخور نشده و فقط بعضی از ورژن هاش کپیخور میشه و قیمتش هم خیلی بالاست، از طرفی دی اس کلی بازی داره که حرف ندارن و ما هنوز بازیشون نکردیم ( خودم رو میگم شما رو نمیدونم) البته اینو بگم که باز احسان جان بهتر میتونن در اینباره نظر بدن چون یشون هم دی اس داشتند و هم 3ds
من از دنیای نینتندو فقط میکرو Iq 1000 دارم + Ds lite + wii که البته وی رو به صورت قرضی از یکی از دوستام گرفته بودم و الان دیگه ندارمش و بهش پس دادم ولی با wii هم خیلی حال کردم.

به نظر من هنوز زوده آدم 3DS بگیره چون هنوز خوب جا نیفتاده و بازی های زیادی براش نیومده و هنوز کاملا کپیخور نشده و فقط بعضی از ورژن هاش کپیخور میشه و قیمتش هم خیلی بالاست، از طرفی دی اس کلی بازی داره که حرف ندارن و ما هنوز بازیشون نکردیم ( خودم رو میگم شما رو نمیدونم) البته اینو بگم که باز احسان جان بهتر میتونن در اینباره نظر بدن چون یشون هم دی اس داشتند و هم 3ds
من از دنیای نینتندو فقط میکرو Iq 1000 دارم + Ds lite + wii که البته وی رو به صورت قرضی از یکی از دوستام گرفته بودم و الان دیگه ندارمش و بهش پس دادم ولی با wii هم خیلی حال کردم.

درسته موافقم

هم 3ds یه سری مزایا داره هم ds یه سری مزایا داره

همین ds ( یا بقولی ds lite و dsi که بیشتر داخل ایران هستن ) یه سری مزایا دارن

1- طراحی ظریف و زیبا ( کوچک بودن و بدنه مستحکم )

2- قیمت فوق العاده مفت ( نمیگم ارزان چون با 140 تا 145 هزار خود کنسول بازی داری میخری که 2 تا صفحه نایش که یکیش تاچه ) مثلا گوشی نوکیا مدل 225 قیمتش 220 هزار تومنه اونم جاواه یا گوشی نوکیا مدل 130 قیمتش 120 هزار تومنه که حتی روش نمیشه برنامه جاوا نصب کرد

3- کم دردسر بودن از لحاظ نرم افزاری و هک یعنی اینکه فلش کارت هکش همه جا هست . من براتون فلش کارت دوال کور 2014 آکبند + مموری کارت 4 گیگ میارم 35 هزار تومن

4- راحت بازی ها یا شبیه سازا یا هر برنامه ای که میخواید دانلود کنید بریزید تو صفحه اول و اصلی مموری تمومه راحت اجرا کنید ( دردسرا هک و ..... 3ds نداره )

5- دسترسی راحت به سیو بازی ها و امکان از سیو ها داخل اینترنت برای بازی ها ds

6- بالا 5000 هزار عنوان بازی که طیف گسترده ای شامل میشه ( هر بازی میخوای داره )

7- تمرکز روی گیم واقعی و گیم پلی

8- لوازم جانبی موجود در بازار و با قیمت مفت

9- طرفدارا گیم واقعی . طرفدارا بازی ها کلاسیک و ..... ds بدردشون میخوره

10- پخش موزیک و کلیپ به عنوان مدیا پلیر

11- بازی ها کم حجم و زیبا ( از این سایت کلی بازی ds میتونید دانلود کنید NDS ROMs | Emuparadise )

بررسی 3ds

1- قدرتمندتر بودن نسبت به ds

2- دارای حسگر حرکتی

3- بازی ها به روزتر

4- دسترسی به اینترنت و بازها مولتی پلیر

5- پخش موزیک و کلیپ

6- 3d بدون نیاز به عینک

7- جسته و هیکل بزرگتر نسبت به ds lite و dsi

8- دردسر در هک و هزینه بر بودن که یه گیت وی باید فقط 260 هزار تومن پول خود فلش کارت بدی هزینه مموری کارت به کنار ( خود پول گیت وی میشه دوتا ds lite خرید )

9- تغییر روند نینتندو و تمرکز روی بازی ها هارد کور و فاصله گرفتن از روند قبلی خود

10- قیمت 3ds آکبند مدل معمولی ( قدیمی سری اولی ) 630 هزار تومن و مدل ها xl و باندل ها به مراتب گرونتر هستن

11- حجم زیاد بازی ها

12- قراره 3ds ها جدید به اسم new 3ds هستن که با سری ها اول قدیمی و سری ها دوم xl فرق دارن سخت افزار یکمی قویی تر و ..... برای بازی ها که آینده قراره بیاد و دارای یه سری امکانات جدید که روی دستگاه ها سری اول و دوم نیست که به اجرا دارندگان این دستگاه ها باید جداگانه اون لوازم خریداری کنن که هزینه بر هست و ارا نشدن بعضی بازی ها آینده قراره بیاد بر روی دستگاه ها ری اول و دوم

13- امکان آسیب دیدن چشم بعضی ها با 3d

من فامیلی کام ( میکرو ) طرح ps2 هم دارم :d wii خودمو که فروختم ولی کنسول خیلی خوبی بود سال ها باهاش حال کردم

اینم عکس ds خودم

خوش به حالت احسان جان تهران هستی و همه چی دم دستته، من شهرستانی هستم، کلا توی کل شهرستانمون 2 تا کنسول فروشی ( 2 تا مغازه هست که فقط تو کار فروش کنسول هستن وگرنه از این محصولات فرهنگی و ....... هم هستن که کنسول هم میفروشن ولی فقط در ps11 و psp حتی ایکس باکس یا ps3 هم ندارن) هست که باز این 2 دو تا مغازه هم دی اس و وی و 3ds و wii u و گیم بوی و میکرو و .... کلا محصولات نینتندو به هیچ وجه ندارن که هیچ اگه بهشون بگی هم یا تا حالا اسم اینجور دستگاه ها به گوششون نخورده یا هم که میگن آره توی نت دیدیم ولی تا حالا نیاوردیم و نمیاریم چون خریدار نداره ( البته بهشون حق میدم چون اینجا همه نهایت ps3 و نهایت این اخیرا ps4 دارن) ، حالا شما فک کن من بخوام یه دونه کیف واسه Ds بخرم =)) یا یه دونه بند یا یه دونه کارتریج .................
توی یکی از مغازه ها فقط یه دونه DS واسه فروش داره ( نا گفته نماند که همین یه دونه رو هم از خودم خریده، محض اینکه جنسش به قول خودش جور باشه) بقیه مغازه هاشون پر شده از این psp های چینی آشغال که فقط میتونی روشون دو تا امولاتور بریزی و موزیک ویدیو نگاه کنی............ و ps1 و ps2 ps3 , و لوازم جانبی های اینا.

خوش به حالت احسان جان تهران هستی و همه چی دم دستته، من شهرستانی هستم، کلا توی کل شهرستانمون 2 تا کنسول فروشی ( 2 تا مغازه هست که فقط تو کار فروش کنسول هستن وگرنه از این محصولات فرهنگی و ....... هم هستن که کنسول هم میفروشن ولی فقط در ps11 و psp حتی ایکس باکس یا ps3 هم ندارن) هست که باز این 2 دو تا مغازه هم دی اس و وی و 3ds و wii u و گیم بوی و میکرو و .... کلا محصولات نینتندو به هیچ وجه ندارن که هیچ اگه بهشون بگی هم یا تا حالا اسم اینجور دستگاه ها به گوششون نخورده یا هم که میگن آره توی نت دیدیم ولی تا حالا نیاوردیم و نمیاریم چون خریدار نداره ( البته بهشون حق میدم چون اینجا همه نهایت ps3 و نهایت این اخیرا ps4 دارن) ، حالا شما فک کن من بخوام یه دونه کیف واسه Ds بخرم =)) یا یه دونه بند یا یه دونه کارتریج .................
توی یکی از مغازه ها فقط یه دونه DS واسه فروش داره ( نا گفته نماند که همین یه دونه رو هم از خودم خریده، محض اینکه جنسش به قول خودش جور باشه) بقیه مغازه هاشون پر شده از این psp های چینی آشغال که فقط میتونی روشون دو تا امولاتور بریزی و موزیک ویدیو نگاه کنی............ و ps1 و ps2 ps3 , و لوازم جانبی های اینا.

فدات داداش آره درک میکنم من یه بار شیراز بودم یه مغاززه کنسول داشت رفتم قیمت بگیرم طرف انگار بچه مهد کودکی صحبت میکنه :d

:))

کنسولا نینتندو همینجام خیلی کمه و افراد خاصی میارنش من یه بار رفتم ds سری اولم که فت بودو بفروشم طرف گفت اینارو اینجا نمیخرن برو لاله زار گفتم مگه میشه گفت آره دیگه mp4 پلیر مگه نیست :))

فراموش نکنیم Nintendo DS تنها یک کنسول گیم نیست . نرم افزار ها و لوازم جانبی خیلی متنوع و باکاربرد بالایی برای NINTENDO DS هست

اینجا سه نمونه از نرم افزار ها که برای این کنسول محبوب هست اشاره میکنم:

کسانی که خواهان یک دیکشنری جیبی کامل ترجمه انگلیسی به کره ای و ژاپنی و بالعکس هستن برید توی سایتهای تورنت بدنبال برنامه ای بنام Touch Dictionary بگردید. یه فایله عینه بقیه فایلهای بازی ، بریزیدش روی دستگاهتون!

کسانی که میخوان دستگاه نینتندو خودشونو تبدیل کنن به یه ماشین حساب فوق العاده نیرومند با توانایی رسم گراف های پیچیده ریاضی مهندسی دنبال برنامه Eigenmath یا GraphDS بگردید. یا به شکل تورنت یا اگه پیدا نکردین باید تو سایت mediafire باشه.

برنامه سوم هم دیکشنری انگلیسی به انگلیسی هست بنام dsdictionary که هیچ پچ یا دنگ و فنگی هم واسه نصب نمیخواد.

در سایت زیر بسیاری از برنامه برای ds لیست شده

List of DS homebrew applications - GameBrew - a wiki dedicated to homebrew on Video Game Systems.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or