به نظر من هنوز زوده آدم 3DS بگیره چون هنوز خوب جا نیفتاده و بازی های زیادی براش نیومده و هنوز کاملا کپیخور نشده و فقط بعضی از ورژن هاش کپیخور میشه و قیمتش هم خیلی بالاست، از طرفی دی اس کلی بازی داره که حرف ندارن و ما هنوز بازیشون نکردیم ( خودم رو میگم شما رو نمیدونم) البته اینو بگم که باز احسان جان بهتر میتونن در اینباره نظر بدن چون یشون هم دی اس داشتند و هم 3ds
من از دنیای نینتندو فقط میکرو Iq 1000 دارم + Ds lite + wii که البته وی رو به صورت قرضی از یکی از دوستام گرفته بودم و الان دیگه ندارمش و بهش پس دادم ولی با wii هم خیلی حال کردم.
درسته موافقم
هم 3ds یه سری مزایا داره هم ds یه سری مزایا داره
همین ds ( یا بقولی ds lite و dsi که بیشتر داخل ایران هستن ) یه سری مزایا دارن
1- طراحی ظریف و زیبا ( کوچک بودن و بدنه مستحکم )
2- قیمت فوق العاده مفت ( نمیگم ارزان چون با 140 تا 145 هزار خود کنسول بازی داری میخری که 2 تا صفحه نایش که یکیش تاچه ) مثلا گوشی نوکیا مدل 225 قیمتش 220 هزار تومنه اونم جاواه یا گوشی نوکیا مدل 130 قیمتش 120 هزار تومنه که حتی روش نمیشه برنامه جاوا نصب کرد
3- کم دردسر بودن از لحاظ نرم افزاری و هک یعنی اینکه فلش کارت هکش همه جا هست . من براتون فلش کارت دوال کور 2014 آکبند + مموری کارت 4 گیگ میارم 35 هزار تومن
4- راحت بازی ها یا شبیه سازا یا هر برنامه ای که میخواید دانلود کنید بریزید تو صفحه اول و اصلی مموری تمومه راحت اجرا کنید ( دردسرا هک و ..... 3ds نداره )
5- دسترسی راحت به سیو بازی ها و امکان از سیو ها داخل اینترنت برای بازی ها ds
6- بالا 5000 هزار عنوان بازی که طیف گسترده ای شامل میشه ( هر بازی میخوای داره )
7- تمرکز روی گیم واقعی و گیم پلی
8- لوازم جانبی موجود در بازار و با قیمت مفت
9- طرفدارا گیم واقعی . طرفدارا بازی ها کلاسیک و ..... ds بدردشون میخوره
10- پخش موزیک و کلیپ به عنوان مدیا پلیر
11- بازی ها کم حجم و زیبا ( از این سایت کلی بازی ds میتونید دانلود کنید
NDS ROMs | Emuparadise )
بررسی 3ds
1- قدرتمندتر بودن نسبت به ds
2- دارای حسگر حرکتی
3- بازی ها به روزتر
4- دسترسی به اینترنت و بازها مولتی پلیر
5- پخش موزیک و کلیپ
6- 3d بدون نیاز به عینک
7- جسته و هیکل بزرگتر نسبت به ds lite و dsi
8- دردسر در هک و هزینه بر بودن که یه گیت وی باید فقط 260 هزار تومن پول خود فلش کارت بدی هزینه مموری کارت به کنار ( خود پول گیت وی میشه دوتا ds lite خرید )
9- تغییر روند نینتندو و تمرکز روی بازی ها هارد کور و فاصله گرفتن از روند قبلی خود
10- قیمت 3ds آکبند مدل معمولی ( قدیمی سری اولی ) 630 هزار تومن و مدل ها xl و باندل ها به مراتب گرونتر هستن
11- حجم زیاد بازی ها
12- قراره 3ds ها جدید به اسم new 3ds هستن که با سری ها اول قدیمی و سری ها دوم xl فرق دارن سخت افزار یکمی قویی تر و ..... برای بازی ها که آینده قراره بیاد و دارای یه سری امکانات جدید که روی دستگاه ها سری اول و دوم نیست که به اجرا دارندگان این دستگاه ها باید جداگانه اون لوازم خریداری کنن که هزینه بر هست و ارا نشدن بعضی بازی ها آینده قراره بیاد بر روی دستگاه ها ری اول و دوم
13- امکان آسیب دیدن چشم بعضی ها با 3d
من فامیلی کام ( میکرو ) طرح ps2 هم دارم :d wii خودمو که فروختم ولی کنسول خیلی خوبی بود سال ها باهاش حال کردم