طرفداران nintendo ds

فراموش نکنیم Nintendo DS تنها یک کنسول گیم نیست . نرم افزار ها و لوازم جانبی خیلی متنوع و باکاربرد بالایی برای NINTENDO DS هست

اینجا سه نمونه از نرم افزار ها که برای این کنسول محبوب هست اشاره میکنم:

کسانی که خواهان یک دیکشنری جیبی کامل ترجمه انگلیسی به کره ای و ژاپنی و بالعکس هستن برید توی سایتهای تورنت بدنبال برنامه ای بنام Touch Dictionary بگردید. یه فایله عینه بقیه فایلهای بازی ، بریزیدش روی دستگاهتون!

کسانی که میخوان دستگاه نینتندو خودشونو تبدیل کنن به یه ماشین حساب فوق العاده نیرومند با توانایی رسم گراف های پیچیده ریاضی مهندسی دنبال برنامه Eigenmath یا GraphDS بگردید. یا به شکل تورنت یا اگه پیدا نکردین باید تو سایت mediafire باشه.

برنامه سوم هم دیکشنری انگلیسی به انگلیسی هست بنام dsdictionary که هیچ پچ یا دنگ و فنگی هم واسه نصب نمیخواد.

در سایت زیر بسیاری از برنامه برای ds لیست شده

List of DS homebrew applications - GameBrew - a wiki dedicated to homebrew on Video Game Systems.

این لینک دانلود برنامه Eigenmath که شما زحمت معرفیش رو کشیدید.
اینم لینک یک دیکشنری خوب واسه DS ( اون Touch Dictionary رو پیدا نکردم ولی اینم خوبه )
لینک هایی رو که گذاشتم بعد از اینکه روشون کلیک کردید یه صفحه باز میشه که اون بالا گزینه Download File رو بزنید بعدش روی گزینه Manual Download کلیک کنید و تمام.
کلا توی این سایت هرچی واسه دی اس بخواید هست، بازی نرم افزار امولاتور ........................

این لینک دانلود برنامه Eigenmath که شما زحمت معرفیش رو کشیدید.
اینم لینک یک دیکشنری خوب واسه DS ( اون Touch Dictionary رو پیدا نکردم ولی اینم خوبه )
لینک هایی رو که گذاشتم بعد از اینکه روشون کلیک کردید یه صفحه باز میشه که اون بالا گزینه Download File رو بزنید بعدش روی گزینه Manual Download کلیک کنید و تمام.
کلا توی این سایت هرچی واسه دی اس بخواید هست، بازی نرم افزار امولاتور ........................

دمت گرم خیلی زحمت کشیدی :x

خوش به حالت حالی میکردیا با دی اس توی سال 83 دی اس داشتی، من اون موقع ها با میکرو و سگا حال میکردم.

اولین بار سال 1383 یه ds سری اول که بزرگ بود خریدم بعد سال 85 مدل جدیدش ds lite اومد یه ds lite سفید خریدم همزمان باهاش gameboy advance micro اومد منم خریدمشو داشتم تا چند سال پیش دوباره رفتم یه ds lite دو رنگ آبی کاربنی مشکی خریدم داشتمش

تا یه دوستی خواست بهش فروختم اینبارم که پنجشنبه باز یه ds lite آک خریدم

قبل از ds یه گیم بوی ادونس sp داشتم قبلا از اون هم gameboy color داشتم و قبلتر از اون کسی اصلا نمیدونست کنسول دستی چی هست یه gameboy داشتم محشر بود بازی mario land داشت هنوز عاشقشم ( شبیه ساز gb روی ds هست راحت اجرا میکنه بازیارو )

من هنوز میکرو دارم باهاش میوه چور یا ادونچر ایسلند . ماریو بروس 1 بازی میکنم :x

ممنون تایپیک خیلی خوبی بود. یه سری از بهرین خاطراتم از بازی هاش رو هیچ وقت فراموش نمی کنم. از Ghost Trick گرفته Kirby Mass Attack ، Mario vs. Donkey Kong ، Okamiden و کلی بازی های دیگه که ساعت ها لذت میبردم. خیلی دیگه بازی هست که میتونم بگم از Professor Laytonها یا Dragon Quest در کل اینقدر زیاده عنوان های خوبش که همرو بخوام بگم جا میگیره کلی :دی

• Like
Reactions: alisantori
ممنون تایپیک خیلی خوبی بود. یه سری از بهرین خاطراتم از بازی هاش رو هیچ وقت فراموش نمی کنم. از Ghost Trick گرفته Kirby Mass Attack ، Mario vs. Donkey Kong ، Okamiden و کلی بازی های دیگه که ساعت ها لذت میبردم. خیلی دیگه بازی هست که میتونم بگم از Professor Laytonها یا Dragon Quest در کل اینقدر زیاده عنوان های خوبش که همرو بخوام بگم جا میگیره کلی :دی

نوکرتم داداش :x . مثل من که فراموش نکردم :d بازیا توپیو گفتی اتفاقا امروز بازی Kirby Mass Attack دانلود کردم شروعش کردم انقدر محشره که ساعت نگاه کردم دیدم 6 ساعته داشتم بازی میکردم متوجه نشدم :x سرزمین اولی تمام مراحلشو رفتم تمام سکه ها رو هم گرفتم

آره بابا هم بازیا تاپ ds زیادن هم بازیاش فوق العاده کم حجمن البته این بهینه سازی تو کل کنسولا نینتندو هست مثلا toy story 2 تو ps1 حجمش 385 مگابایته اما نسخه نینتندو 64 ش حدود 9 مگابایته

داشتم دنبال بازیا توپ ds میگشتم دیدم لینک دانلود کالاف مدرن وار 3 برای ds فایل فشرده شده اش 45 مگابایته :d یا همین Kirby Mass Attack دانلود کردم حجمش 21 مگابایت بود از حالت فشرده خارجش کردم شد 131 مگابایت

انقدر بازی تو مموری هست که هر وقت میخوام بازی کنم 2 ساعت فکر میکنم کدومو بازی کنم همه هم بازی ها محشر

اینم ds من

do.php

do.php

همه ما با فولوگس قورباقه ای به اسم هربی آشناییم Herbie

فیلم ها مختلفی از قدیم تا امروز دررباره این ماشین زنده بامزه ساخته شده

Herbiefl_poster.jpg

ماجرای پر کش و قوس خودروی متفاوت بیتل با تعطیلی آخرین خط تولید آن در مکزیک (در سال ۲۰۰۳ میلادی) به تاریخ سپرده شد تا اتومبیلی که در بسیاری از فیلم‌های هالیوودی نیز به کار گرفته شده و حتی به ایفای نقش پرداخته بود، بازنشسته شده و به یادگاری از گذشته‌های صنعت خودروسازی جهان تبدیل شود؛ تا جایی که امروزه رد کلوپ‌های بیتل را در اینترنت بیشتر می‌توان گرفت تا در خیابان؛ حتی در کشور خودمان!

«هربی»، معروف‌ترین بیتل دنیاست که نقش ستاره یک فیلم هالیوودی را بازی کرده است!

186431_584.jpg

و حالا بازی هربی برای DS

images

عکس از گیم پلی بازیش

images

لینک دانلود این بازی

http://www.emuparadise.me/Nintendo_DS_ROMs/Herbie_Rescue_Rally_(U)(XenoPhobia)/47004

اینو دیدم دلم نیومد نزارم این بیتل جدید آخرین نسل این نوع ماشین بوده

186430_790.jpg

آخرین ویرایش:
به دنیا ربات ها خوش اومدید

تبدیل ds به ربات

robo_ds.jpg

اینم لینک فروش این مبدل Robods: Nintendo Ds Based Robot Kit

اینم لینک مدار و چگونگی ساخت این ربات DSerial - NaWiki

بازی de blob 2

De-Blob-2-Nintendo-DS-300x268.jpg

de Blob 2 امشب بازی کردم 4مرحله رفتم نسخه WII شو بازی کرده بودم عالی بود نسخه DS ش خوشم اومد یه بازی Side Scrolling ه که شما با کنترل قهرمان بازی و آغشته کردنش به رنگهای مختلف, از دیواری به دیواری دیگر و از سکویی به سکویی دیگر می پرید و آنها را رنگ می کنید.

اینم بازی مایکل جکسون Michael Jackson The Experience برای ds :x بازیش کردم عالی بود

images

بازی toystory 3 هم برای ds :x من که خیلی ازش خوشم اومد تا آخرش رفتم مراحلش با همه پلتفرما دیگه فرق داره من که کلی حال کردم

images

بازی Beat City بازی ریتمیک

هم خیلی قشنگ هم خیلی کم حجم من که باهاش کلی خاطره دارم

images

آخرین ویرایش:
دوستان ازم خواستن که درباره بازی محبوب پوکمون توضیح بدم

یه توضیح کامل و کوتاه میدم

سبکش RPG هـ! داستان تمام سریاش اینه که شما یه کاراکتر پسر یا دختر انتخاب میکنید بعد میرید یه پوکمون از پروفسور شهرتون به عنوان پوکمون Starter میگیرید! (این پوکمون های استارتر خ خ خ خ کم یابن!) بعد از این شهر به اون شهر میرید، پوکمون جدید catch میکنید، پوکمون هاتونو level up میکنین، بعد میرید سراغ gym leader ها! بیشتر سری های پوکمون 8 تا gym leader دارن! هر کدوم از gym leader ها رو که شکست بدین یه gym badge میگیرید. با این gym badge میتونید از HM یا همون Hidden Machine هایی که به پوکمون هاتون یاد میدید استفاده کنید و موانع سر راه رو بردارید! در طول راه هم با یک گروه آدم بد (که توی هر ورژن از پوکمون اسم این گروه ها فرق میکنه) مبارزه میکنید! منظور از مبارزه همون Pokemon Battle هستش بعد از شکست همه gym leader ها میتونید طبق داستان بازی برید و یک Legendary Pokemon یا همون پوکمون افسانه ای catch کنید! این نوع پوکمون ها از استارتر ها خ خ کم یاب تر و قوی ترن! بعد میتونید برید و با Elite 4 و Champion پوکمون بتل کنید و برنده شید و شما به عنوان Champion هـ اون region بشید! داستان اصلی بازی اینجا تموم میشه! ولی بعدش هنوز کلی کار واسه انجام دادن هست! مثلا گرفتن legendary ها و pokemon هایی که قبل از گرفتن national-dex و تمام کردن داستان بازی نمیتوانستید بگیرید و event ها و item, های مختلف!

در ضمن نوع پوکمون ها خ زیاده!!! وهر کدوم یه تایپی هستند! مثلا Pikachu معروف تایپش الکتریسیته اس! یا turtle تایپش grass هـ! و ... و ... و...! انقدر زیاده که اگه بخوام بگم مختون هنگ میکنه!

بازی open world هستش. و خ خ خ خ خ ارزش بازی کردن داره!

630x.jpg

اینم کتونی طرح پوکمون برای طرفدارا پوکمون :x

Pokemon-Kicks-1041428.jpg

بازی New Zealand Story یادتونه؟

بازی کنسول NES همون میکرو بود خیلی باهاش خاطره دارم

The_New_Zealand_Story_cover.jpg

اینم عکس گیم پلیش

images

البته نسخه SEGA هم داشت که بعد ها اونم بازی کردم

حالا اینم نسخه باسازی شده بازی برای DS

images

عکس گیم پلی بازی

images

لینک دانلود بازی

New Zealand Story Revolution (U)(SQUiRE) ROM < NDS ROMs | Emuparadise

New Zealand Story Revolution ROM Download for Nintendo DS / NDS - CoolROM.com

احسان جان و مخصوصا ایمان آقای کاظمی عزیز، کارتریج اصلی کامیکس زان رو واسه فروش ندارید ؟ اگه دارید قیمت؟
شرمنده که اینجا بیان کردم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or