سلام و درود
من در مورد این کنسول سوالاتی داشتم،کسی هست بتونه کمک کنه؟
در مورد هک و لوازمش
ممنون میشم کمکی کنید.
من در مورد این کنسول سوالاتی داشتم،کسی هست بتونه کمک کنه؟
در مورد هک و لوازمش
ممنون میشم کمکی کنید.
دقیقا احسانبازی خوبیه ?
شبیه ساز اندرویدشم کامله راحت میتونی بازی کنی
من خودم ds و ds lite و dsi داشتم
چشمام درد میگرفت بعد مدتی بازی کردن
رو گوشی با صفحه نمایش ها مدرن بهتره تصویر
میخواستم یه اندروید باکس بگیرم وصل کنم tv شبیه ساز استفاده کنم , متاسفانه چند روز گوشیم خورد زمین ترکید
ولی خیلی حال میده با شبیه ساز بازیا gba و ds بازی کنی
بخصوص زلدا gba محشره
دسته وصل کنی عجب چیزی میشه
عالیهتوصیه میکنم zelda the phantom hourglass رو بازی کنید. از دیروز شروع کردم رو اندروید با شبیه ساز میزنم و واقعا لذت بخش هست.
هک سخت افزاری که نشنیدم برای ds اومده باشه فک کنم منظورت هک جدید dsi هست که دیگه نیاز به فلش کارت نداره و میشه با رم کارت حافظش هکش کردسلام به همگی امیدوارم هر جا هستید سالم و صحیح باشید
از بچه های بازی سنتر کسی از هک سخت افزاری که جدیدا اومده سردر میاره؟ممنون
سلام بله منظورم همین هست ما یدونه دی اس آی داریم هکش خراب شده اومدم درستش کنم تازه بد ترش کردم نیاز به کمک یک فرد وارد دارم.هک سخت افزاری که نشنیدم برای ds اومده باشه فک کنم منظورت هک جدید dsi هست که دیگه نیاز به فلش کارت نداره و میشه با رم کارت حافظش هکش کرد
والا در مورد این هک متاسفانه اطلاعی ندارم فقط میدونم هست و انگار دو سالی هست که اومده شاید حتی بیشتر شما اگر زبانت خوبه تو نت بزن how to hack my dsi with sd card یه عالمه فیلم اموزشی و تاپیک برات میاد ولی خب دو تا مشکل هست اول اینکه باید زبانت خوب باشه تا بفهمی و دوم اینکه باید یه عالمه تحقیق کنی چون بعضی اموزشا ممکنه فیک و یا غیر مرتبط باشن یه راه دیگه هم داری سایت ایران اتاری از این رما میفروشه ولی بازم دو تا مشکل هست اول اینکه گرون میفروشه و دوم این که هیچ گونه اموزشی برای کار باهاش ارایه نداده در ضمن منظورت چیه که هک dsi خراب شده مگه از فلش کارت استفاده نمیکردی یعنی منظورت اینه که فلش کارتت خراب شده؟سلام بله منظورم همین هست ما یدونه دی اس آی داریم هکش خراب شده اومدم درستش کنم تازه بد ترش کردم نیاز به کمک یک فرد وارد دارم.
کنسول رو با رم هک سخت افزاری از اتاری ایران گرفته بودم.اومدم دیروز برم سراغ ماریو دیدم کار نمیکنه.به پشتیبانی شون پیام دادم گفتن باید بفرستین تا دوباره هک شه.منم گفتم حالا فکر میکنم اگه خواستم براتون میفرستم.رفتم تو یوتیوب کلی ویدیو دیدم اومدم اجرا کنم که نشد.چون باید هک قبلی سخت افزاری کنسول پاک بشه که بنده بلد نیستموالا در مورد این هک متاسفانه اطلاعی ندارم فقط میدونم هست و انگار دو سالی هست که اومده شاید حتی بیشتر شما اگر زبانت خوبه تو نت بزن how to hack my dsi with sd card یه عالمه فیلم اموزشی و تاپیک برات میاد ولی خب دو تا مشکل هست اول اینکه باید زبانت خوب باشه تا بفهمی و دوم اینکه باید یه عالمه تحقیق کنی چون بعضی اموزشا ممکنه فیک و یا غیر مرتبط باشن یه راه دیگه هم داری سایت ایران اتاری از این رما میفروشه ولی بازم دو تا مشکل هست اول اینکه گرون میفروشه و دوم این که هیچ گونه اموزشی برای کار باهاش ارایه نداده در ضمن منظورت چیه که هک dsi خراب شده مگه از فلش کارت استفاده نمیکردی یعنی منظورت اینه که فلش کارتت خراب شده؟
دیگه شرمنده داداش کاره من نیست شاید بهتره بدی همون اتاری ایران متاسفانه تو ایران زیاد کسی از این هک سرش نمیشه چون دیر اومدکنسول رو با رم هک سخت افزاری از اتاری ایران گرفته بودم.اومدم دیروز برم سراغ ماریو دیدم کار نمیکنه.به پشتیبانی شون پیام دادم گفتن باید بفرستین تا دوباره هک شه.منم گفتم حالا فکر میکنم اگه خواستم براتون میفرستم.رفتم تو یوتیوب کلی ویدیو دیدم اومدم اجرا کنم که نشد.چون باید هک قبلی سخت افزاری کنسول پاک بشه که بنده بلد نیستم
ساخته گیم لافتبازی Brothers in Arms برای nintendo ds
عکس کاور
عکس گیم پلی بازی
بازیا ds میتونید با شبیه ساز روی کامپیوتر و گوشی موبایل اندروید بازی کنید
@highlight
@mqg1387