والا من از قبل فلش کارتشو داشتم توی فلش کارت یه رم sd میره که دو تا چیزه اصلی توشه یکی فایلای اجرایی فلش کارت که برای هر فلش کارت منحصر بفرده اگر فلش کارت خریدی یه روز حواست باشه رم sd داشته باشه و فایلای اجرایی فلش کارت هم داخلش باشن و روی کنسولت امتحانش کن چون همون طور که قبلا گفتم هزار مدل فلش کارت هست که فایلای اجراییشون هم با هم فرق میکنه اگر نداشته باشی فایلای اجرایی رو ممکنه نتونی پیداشون کنی تو اینترنت مخصوصا که برچسب مارک فلش کارتا هم اکثرا برداشته میشن توسط فروشنده ها اصلا معلوم نمیشه چه مدلی هستن مورد دومی هم که داخل رم sd میره فایل اجرایی بازیاست که چیزه مهمی نیستن و خودت میتونی دانلودشون کنی حجمشون هم ناچیزه رو یه رم 8گیگ کلی بازی میشه ریخت بیشتر از اونی که بتونی فکرشو بکنی در مورد هک جدیدی که برای dsi اومده متاسفانه اطلاع ندارم ولی فکر کنم مثل فلش کارته سازوکارش فقط به جای فلش کارت یه رم sd توی خشاب میزنی توی کنسول که به احتمال زیاد فایلای اجرایی هک و بازی ها هست وقتی تو یه کنسول میخری فقط کنسول رو بهت میدن و خبری از هک نیست حالا اگر نرم افزاری باشه هک ممکنه خوده فروشنده برات هکش هم بکنه مجانی و یا حتی از قبل هکش کرده باشه ولی در مورد dsi علاوه بر کنسول برای هکش به یک عدد فلش کارت همراه با رم sd یا فقط رم sd نیاز داری که مطمینا هزینش جدا از دستگاست بهترین کاری که میتونی بکنی اینه که اگر واقعا قصد خرید داری و پولتم امادست سوالاتت رو روی یک عدد کاغذ بنویسی زنگ بزنی ایران اتاری از خودشون بپرسی که کنسولای dsi در چه وضعیه چه رنگایی داره و هکش چجوریه و هزینش چقدره برای عکس هم لازم نیست کسی برات بفرسته تو گوگل بزن nintendo dsi colors هزار تا عکس برات میاد بازم میگم سفیدش به نظر من خیلی سره به مشکیش و حتی رنگای دیگش