Behrad Nintendo fa
کاربر سایت
دی اسم دیروز رسید
من از دیروز تا حالا ماریو و لوییجی نمیدونم چیچی در تایم رو بازی میکنم که یه بچه ماریو و بچه لوییجی هم اضافه میشه بهمون و میتونیم در نبرد ها بهتر عمل کنیم
خیلی قشنگه و اگر خواهر کوچیکه بزاره دی اس رو روشن کنیم ازش عکس بزاریم
به هر کی بگی از بازی های ویدئویی چی میدونی(تو ایران) مطمئن باشید که یا میگه پلی استیشن یا میگه پلی استیشن و ایکس باکس باز خوبه بهشون بگی کنسول پرتابل چیه هنگ میکنن اما اگه نینتندو میشناحتن خیلی تفاوت بود.
آخه کی میاد رو نس اسم میکرو میزاره
دوستان کسانی که کارتریج اورجینال دارن خریدارم و کسی کارتریج فروشی تو اصفهان سراغ داره ؟
ممنون
راستش من سنم پایینه اما یه دوست پیدا کردم تو کلاس زبانم اونم مثل من فن نینتندو بود یه ۳ دی ایکس ال هم داشت دلم میخواد یبار دی اس رو با ۳ دی اس مقایسه کنم.
(اما خودم میدونم بازی های دی اس بهتره)
من از دیروز تا حالا ماریو و لوییجی نمیدونم چیچی در تایم رو بازی میکنم که یه بچه ماریو و بچه لوییجی هم اضافه میشه بهمون و میتونیم در نبرد ها بهتر عمل کنیم
خیلی قشنگه و اگر خواهر کوچیکه بزاره دی اس رو روشن کنیم ازش عکس بزاریم
با جمله آخرت کاملا موافقمآره درسته
من خودم سال ۸۳ اینا بود ds خریدم
سال ۸۵ اینا wii خریدم
همون زمان ds lite اومد ( ds fat فروختم بدترین نوع ds بود واقعا )
وقتی ds lite اومد new super mario bros هم لانچ شد کارتریج اورجینالشو خریدم واقعا حال داد
( چنتا ds lite خریدم )
اون زمان فلش کارت ها تازه اومده بودن خوب نبودن
البته dsi حدودا سال ۹۳ یا ۹۴ خریدم الان که dsi ها هم نرم افزاری هک میشن
......
بعد کلا تو ایران نینتندو شناخته شده نیست
تو ایران فقط از نینتندو میکرو میشناسن که همونم نمیدونن از نینتندوه
و جدیدن هم نینتندو سوییچ
ما نینتندو بازا که کم هستیم تو ایران ds میشناسیم
و صد البته بازی سنتر بیشتر سونی سنتره
به هر کی بگی از بازی های ویدئویی چی میدونی(تو ایران) مطمئن باشید که یا میگه پلی استیشن یا میگه پلی استیشن و ایکس باکس باز خوبه بهشون بگی کنسول پرتابل چیه هنگ میکنن اما اگه نینتندو میشناحتن خیلی تفاوت بود.
آخه کی میاد رو نس اسم میکرو میزاره
دوستان کسانی که کارتریج اورجینال دارن خریدارم و کسی کارتریج فروشی تو اصفهان سراغ داره ؟
ممنون
راستش من سنم پایینه اما یه دوست پیدا کردم تو کلاس زبانم اونم مثل من فن نینتندو بود یه ۳ دی ایکس ال هم داشت دلم میخواد یبار دی اس رو با ۳ دی اس مقایسه کنم.
(اما خودم میدونم بازی های دی اس بهتره)