سلام ببخشید من میخوام اگه بشه یک dsi از فروشگاه آتاری ایران بخرم چون کاملا اکبنده و من در اصفهانم و جایی واسه خرید پیدا نکردم میشه یکم از کار با آر چهار و اینا بهم توضیح بدید خود آتاری ایران دوال کور2017 داره کارت مموری بازی هم داره ممنون میشم راهنمایی کنید
اینم رابط کاربری Twilight menu هست که گزینه های خوبی به دستگاه اضافه میکنه. بین گزینه های بالا یکیش شبیه ساز GBA هست و سمت چپی R4 رو باز میکنه. خوبیش اینه که به محض اینکه نینتندو رو روشن میکنی همین منو میاد بالا که من تم سه بعدی 3DS رو انتخاب کردم
View attachment 126914
سلام میگم کار خاصی باید انجام داد واسه این
و اینکه هر جا رو که گشتم لینک بازی پیدا نکرده بودم
تو صفحات اول نمیدونم چرا لینک ها کار نمیکرد
سلام مجدد من در بین خرید نیو ۲ دی اس ایکس ال و دی اس آی شک دارم
کدوم رو پیشنهاد میکنید
و اینکه کسی میدونه هنوز در اروپا نیو ۲ دی اس میفروشن یا نه
خریدار پی اس ویتا فت هم هستم
کسانی که دی اس فت میخوان آتاری ایران داره
لوازم جانبی مثل قاب و کیف و حتی هدفون مخصوص دی اس هم داره باتری هم داره(آتاری ایران)
لطفا یکی چند تا عکس از متروید بزاره
من دیونه مترویدم
کسی نیست؟
دی اس داره خاک میخوره
الوووووووووووووووووووووو و و ووووووووووووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووووووووووووو
دی اس داره میره خاک بشه انگار
آقا یکی منو راهنمایی کنه چیزا آتاری ایران داره گرون میشه
راهنمایی کنید تا گرون تر نشده