طرفداران nintendo ds

ایول احسان جان بررسی خیلی باحال بود :d

نوکرتم داداش :bighug: دمت گرم که دیدیش

حال کردی ds lite چه باحاله خوش دست خوشگل طراحی باحال :x برای منم که با آک فرقی نداره

فقط رنگ روشن مثل مال من نگیری بهتره زود کثیف میشه :d

حجم بازیاشم که در حد هیچه :d

با یه تیر دو نشون زدی هم ds داری هم gba چون gba micro یا sp تمیز زیر 160 بهت نمیدن حالا که بصرفه ترم هست

نوکرتم داداش :bighug: دمت گرم که دیدیش

حال کردی ds lite چه باحاله خوش دست خوشگل طراحی باحال :x برای منم که با آک فرقی نداره

فقط رنگ روشن مثل مال من نگیری بهتره زود کثیف میشه :d

حجم بازیاشم که در حد هیچه :d

با یه تیر دو نشون زدی هم ds داری هم gba چون gba micro یا sp تمیز زیر 160 بهت نمیدن حالا که بصرفه ترم هست

عزیزی :x .

عزیزی :x .

تاج سری :x

این عکسارو ببین حالشو ببر

do.php

do.php

do.php

یه ویدیو از گیم پلی بازی هم بزار احسان جان این بازی رو فقط تعریفشو شنیدم

این بازی رو من تمومش کردم ( البته هنوز وقت نکردم 100% کنمش ولی حالت داستانی بازی رو تموم کردم با یه مقدار از ماموریت های فرعیش ولی هنوز حدود 80% هستش) این بازی از نظر گرافیک ، صداگذاری ، موزیک های داخل ماشین ( رادیو ) ، گیم پلی ، فیزیک بازی و .......... تایید میشه و واقعا روش کار شده، از قابلیت لمسی بودن دی اس به خوبی توی این بازی استفاده شده ( مثلا Molotov رو میتونی خودت بری داخل پمپ بنزین با یه بطری و دستمال و بنزین درست کنی که خیلی برات ارزونتر از اون چیزی در میاد که اسلحه فروشی بهت میفروشه، یا مثلا دزدین ماشین ها با هم فرق میکنند، ماشین های قدیمی رو میتونی یه پیچ گشتی بکنی داخل سوویچشون ولی ماشین های مدل بالا رو باید هک کنی که همه این کار ها فقط با لمس هستش)، پول در آوردن توی این بازی خیلی سخت نیستش چون توی شهر پر از آدم های مواد فروشه ( قاچاق فروش ) که بعضی هاشون مواد لازمن یعنی پول دارن ولی مواد ندارن ( مثلا کوکائین میخوان پول هم خوب دارن) ولی بعضی هاشون پول لازمن یعنی مواد زیاد دارن ولی چون پول لازمن میخوان مواد مخدر هاشون رو به قیمت ارزون رد کنن بره ، خب این وسط پول خوبی گیر شما میاد..............( ادامشو خودتون میدونید :)) برید از اون هایی که پول لازمن به قیمت ارزون بخرید به اونایی که مواد لازمن به قیمت گرون بفروشید خیلی راحت. مراحل بازی هم نه خیلی سخته نه خیلی آسون ،متوسطه .

این بازی رو من تمومش کردم ( البته هنوز وقت نکردم 100% کنمش ولی حالت داستانی بازی رو تموم کردم با یه مقدار از ماموریت های فرعیش ولی هنوز حدود 80% هستش) این بازی از نظر گرافیک ، صداگذاری ، موزیک های داخل ماشین ( رادیو ) ، گیم پلی ، فیزیک بازی و .......... تایید میشه و واقعا روش کار شده، از قابلیت لمسی بودن دی اس به خوبی توی این بازی استفاده شده ( مثلا Molotov رو میتونی خودت بری داخل پمپ بنزین با یه بطری و دستمال و بنزین درست کنی که خیلی برات ارزونتر از اون چیزی در میاد که اسلحه فروشی بهت میفروشه، یا مثلا دزدین ماشین ها با هم فرق میکنند، ماشین های قدیمی رو میتونی یه پیچ گشتی بکنی داخل سوویچشون ولی ماشین های مدل بالا رو باید هک کنی که همه این کار ها فقط با لمس هستش)، پول در آوردن توی این بازی خیلی سخت نیستش چون توی شهر پر از آدم های مواد فروشه ( قاچاق فروش ) که بعضی هاشون مواد لازمن یعنی پول دارن ولی مواد ندارن ( مثلا کوکائین میخوان پول هم خوب دارن) ولی بعضی هاشون پول لازمن یعنی مواد زیاد دارن ولی چون پول لازمن میخوان مواد مخدر هاشون رو به قیمت ارزون رد کنن بره ، خب این وسط پول خوبی گیر شما میاد..............( ادامشو خودتون میدونید :)) برید از اون هایی که پول لازمن به قیمت ارزون بخرید به اونایی که مواد لازمن به قیمت گرون بفروشید خیلی راحت. مراحل بازی هم نه خیلی سخته نه خیلی آسون ،متوسطه .

ایول داداش بازی توپیو بازی کردم گیم پلی بازی اعتیاد آوره گرافیک بازی هم عالی کار شده صدا گذاری هم عالی کار شده

آره داداش استفاده از صفحه لمسی تو بازی برای مینی گیم ها خیلی جالب و قشنگه واقعا خلاقیت زیادی به کار رفته توش

ایده پردازی تو بازیش جالبه ds میکروفون داره تو GTA هم میتونی سوت بزنی بعد تو بازی تاکسی میاد جلوت نگه میداره

داداش ایول خوب و کامل توضیح دادی :x

اینم کلیپ کوتاه از گیم پلی بازی ( تو آپارات آپلود کردم ) نمیدونم چرا تو آپارات آپلود میکنم کلیپا بی کیفیتر و کم حجم تر میشن

Grand Theft Auto Chinatown Wars

آخرین ویرایش:
این بازی رو من تمومش کردم ( البته هنوز وقت نکردم 100% کنمش ولی حالت داستانی بازی رو تموم کردم با یه مقدار از ماموریت های فرعیش ولی هنوز حدود 80% هستش).

حالا که بازی Tiny Toon Adventures دوست داریو عکسشو گذاشتی روی آواتارت منم سری همین بازی رو روی کنسولا دستی نینتندو لینکشو میزارم

اکثرا فکر میکنن Tiny Toon Adventures یا بقول گیمرا قدیمی هویج خور که بازی محبوبی تو سگا بود فقط برای این کنسول بود اما اینطور نیست

gameboy مخففش gb

m5D7XhXFzK6vefsGKGcvUCA.jpg
mrwwTiq7nAOVNHU6elHtoXA.jpg
mh-Ss6APM6mrT2aLfnTYbVQ.jpg

gameboy color مخففش gbc

mOn1hCgq8aeNpOI8880e4Gw.jpg
m_emOBsAThcMaf18hRq0uAA.jpg

gameboy advance مخففش gba

m5i22n5YUau-1SuqY8_xSSw.jpg
m-BuEoYOxirI5clcRPyNFYw.jpg

mdPSSMxNY5uFGJjYDgR-YWg.jpg

حالا میرسیم سر این بازی برای کنسول ها خونگی نینتندو که فقط اسم بازی مینویسم و عکس نمیزارم

nes و fanicom ( تو ایران به اسم میکرو میشناسیم )

Tiny Toon Adventures Cartoon Workshop

Tiny Toon Adventures

Tiny Toon Adventures 2 - Trouble in Wackyland

Super Nintendo Entertainment System مخففش snes

Tiny Toon Adventures - Buster Busts Loose!

Tiny Toon Adventures - Wacky Sports Challenge

Tiny Toon Adventures - Wild & Wacky Sports

• Like
Reactions: che-jaleb
حالا که بازی Tiny Toon Adventures دوست داریو عکسشو گذاشتی روی آواتارت منم سری همین بازی رو روی کنسولا دستی نینتندو لینکشو میزارم

اکثرا فکر میکنن Tiny Toon Adventures یا بقول گیمرا قدیمی هویج خور که بازی محبوبی تو سگا بود فقط برای این کنسول بود اما اینطور نیست

gameboy مخففش gb

m5D7XhXFzK6vefsGKGcvUCA.jpg
mrwwTiq7nAOVNHU6elHtoXA.jpg
mh-Ss6APM6mrT2aLfnTYbVQ.jpg

gameboy color مخففش gbc

mOn1hCgq8aeNpOI8880e4Gw.jpg
m_emOBsAThcMaf18hRq0uAA.jpg

gameboy advance مخففش gba

m5i22n5YUau-1SuqY8_xSSw.jpg
m-BuEoYOxirI5clcRPyNFYw.jpg

mdPSSMxNY5uFGJjYDgR-YWg.jpg

حالا میرسیم سر این بازی برای کنسول ها خونگی نینتندو که فقط اسم بازی مینویسم و عکس نمیزارم

nes و fanicom ( تو ایران به اسم میکرو میشناسیم )

Tiny Toon Adventures Cartoon Workshop

Tiny Toon Adventures

Tiny Toon Adventures 2 - Trouble in Wackyland

Super Nintendo Entertainment System مخففش snes

Tiny Toon Adventures - Buster Busts Loose!

Tiny Toon Adventures - Wacky Sports Challenge

Tiny Toon Adventures - Wild & Wacky Sports
مرسی احسان جان، توی میکرو و سگا این بازی رو خیلی دوست داشتم، توی سگا چند بار تا آخرش رفتم، توی میکرو خیلی سخت بود سیو هم نمیکرد واسه همین فک نکنم تا آخرش رفته باشم یادم نمیاد فقط یادم میاد خیلی سخت بود، توی بقیه کنسول ها بازی نکردم و نمیدونم چرا واسه دی اس که هر شرکتی براش بازی داده این Tiny toon بازی نداده :(
Tiny Toon گیم بوی ادونس رو خودت بازی کردی ؟ فک نکنم ادونچر باشه

این بازی GTA CHina Town wars یه قسمت دو نفره هم داره که به صورت Survival هستش و دو نفری باید در مقابله حملات دشمنان از خودتان با صلاح هایی که در اختیار دارید دفاع کنید که اینم باحاله.

مرسی احسان جان، توی میکرو و سگا این بازی رو خیلی دوست داشتم، توی سگا چند بار تا آخرش رفتم، توی میکرو خیلی سخت بود سیو هم نمیکرد واسه همین فک نکنم تا آخرش رفته باشم یادم نمیاد فقط یادم میاد خیلی سخت بود، توی بقیه کنسول ها بازی نکردم و نمیدونم چرا واسه دی اس که هر شرکتی براش بازی داده این Tiny toon بازی نداده :(
Tiny Toon گیم بوی ادونس رو خودت بازی کردی ؟ فک نکنم ادونچر باشه

فدات داداش آره برای زمان خودش سخت بود الانم بازی کنی بازم سخته و بدون مردن نمیتونی تا آخر بری

خوب اون دوران چیزی به اسم سیو نبود آخرش این بود که یه قسمت بازی کد مرحله بود هر مرحله در میکردی یه کد میداد وقتی باز میخواستی بازی شروع کنی اون کد تو ون قسمت میزدی ادامه مرحله میومد اونم تو بعضی بازیا بود

هدف ds در اصل ریترو گیم ( بازیا کلاسیک نبود ) اما خوب انقدر ds خوب از آب در اومدو انقدر محبوب شد که خیلی روش مانور دادن حتی کلیپی که تو صفحه قبل گذاشتم که مقایسه ماریو کارت ds با wii هست که واقعا میبینی ماریو کارت ds عالی کار شده

مثلا تو ماریو کارت ds روی صفحه لمسی کلیک کنی نقشه زمین مسابقه عوض میشه

خوب سری Tiny Toon کونامی میزد که دیگه از این سبک بازیا نمیزنه بجاش کمپانی Warner Bros 2 تا بازی تو همین سبک برای ds منتشر کرده که خیلی بامزه و باحالن

بازی Looney Tunes - Duck Amuck

Looney Tunes - Duck Amuck (U)(Micronauts) ROM < NDS ROMs | Emuparadise

بازی Looney Tunes - Cartoon Conductor

Looney Tunes - Cartoon Conductor (U)(XenoPhobia) ROM < NDS ROMs | Emuparadise

برای نسخه ها gb و gbc با شبیه ساز روی ds میتونی بازی کنی آره نسخه gba هم بازی کرده بودم چون پلتفرمر هست همون ادونچرم میشه گفت

گیم پلی GTA خیلی باحال بود :d ممنون احسان جان :x

Tiny Tone هم که رو سگا بازی کردم حرف نداشت یادش بخیر

نوکرتم داداش فدای داری :x

گیم پلی بازی C.O.P. The Recruit ببین حالشو ببر

گیم پلی بازی C.O.P. The Recruit

این بازی GTA CHina Town wars یه قسمت دو نفره هم داره که به صورت Survival هستش و دو نفری باید در مقابله حملات دشمنان از خودتان با صلاح هایی که در اختیار دارید دفاع کنید که اینم باحاله.

آره این قسمتش هم عالیه اگر دوتا ds دارید حتما 2 نفره بازی کنید

اینم کلیپ گارد و قاب کریستالی خودم برای ds lite

گارد و قاب کریستالی برای ds lite

اینم کلیپ طریقه نصب کردن گارد روی ds lite توسط خودم

طریقه نصب گارد روی ds lite

ایول گیم پلی بازی C.O.P. The Recruit تو حالو هوای GTA هست ندیده بودم دمت گرم احسان جان:x

مبارک گارد و قاب کریستال :bighug:

آره بازیش خیلی شاخه بعد اینکه انحصاری ds ه :x داستانش با gta فرق میکنه چون تو بازی پلیسی و دنبال دزد ها و ..... هستی اما با بقیه پلیس ها فرق داری و صد البته برای ds توپ و عالی ساخته شده :x

مرسی داداش :x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or