طرفداران nintendo ds

احسان جان این دستگاه تست قند خون یا لوازم جانبی های دیگه دی اس رو هم داره ؟ چند تومن قیمتشونه؟

نمیدونم داره یا نه اونو باید بری بپرسی اما گمون نکنم داشته باشه

لوازم جانبی دیگه DS زیاد داره از محافظ ها اصلی صفحه نمایش . کار کیت ها چند تیکه DS و ..... داره

قیمتش مناسبه نصبت به جاها دیگه و چیزایی که کیان داره جاها دیگه نیست

اینم یادت باشه لوازم اصلی گرونن

من پیش امیر تاجیک رفته بودم بازی اصلی DS با قاب که دست دوم بود میگفت 80 هزار بعد با یکی از دوستام دیروز رفتم کیان بازی اصلی DS آکبند که 4 تا بازی انحصاری داشت دوستم 60 هزار خرید

کارتجاش 5000 هزار بود

حتی از این تبدیل ها 110 ولت به 220 ولت زمان PS1 داشت حتی پکیج اصلی تمیز کردن UMD داشت و ..........

همین چند روز پیش انبارش سوخته خیلی چیزاش نابود شده وگرنه از قدیم که کیان تو لباف بود همه میگفتن کیان سمساریه صنعت گیمه :d همه چی رو که بخوای داره من خودم ازش سگا گار خریده بودم

آخرین ویرایش:
احسان جان این آدرس کیان رو بی زحمت بده،نمیدونم کدوم ساختمون هست........
(تو پ.خ قبلی کلا یادم رفت بپرسم کدوم ساختمون هست :d )

ببین میری همون راسته ای که لباف هست به سمت لاله زار میری هنوز وقتی دور نزدی سر پیچ یه مغازه کوچیکه که تبدیل و فیش و ... میفروشه بقلش سمت چپ یه پله مارپیچ هست میره بالا میری بالا در کیان بازه توش پره کنسوله

از هرکسی هم بپرسی کیان کجاست بهت آدرس میدن

کلا تو همون راسته لباف فقط 2 جا پله میخوره میره بالا یکی پاساژ شیرازیه که اونوره و اینورم یه ساختمون که پله میخوره میره بالا

لیست بهترین امولاتورها برای DS

GameYob بهترین برنامه برای بازیهای گیم بوی و گیم بوی کالر هست. با توجه به رزولوشن DS می تونید این برنامه رو در مد 1:1 بدون اسکیل کردن اجرا کنید که در این مد تصویر بسیار شفافی رو خواهید داشت و برای بازیهای خاصی می تونید از مرزهای گیم بوی پلیر بهره مند بشید و مرزهای دلخواه خودتون رو برای دیگر بازیها داشته باشید. همچنین می تونید LCD بالا یا پایین رو انتخاب کنید. توانایی اسکیل کردن با نسبت برابر و فول اسکرین رو هم داره. قابلیت سبیه سازی گیم بوی لینک و گیم بوی پرینتر رو هم داره. از ویژگیهای برتر این امولاتور این هست که می تونید LCD دیگر رو هنگام بازی خاموش کنید.

S8DS این برنامه توانایی اجرای بازیهای کنسولهای ۸ بیتی سگا، سگا مستر سیستم و سگا گیم گیر رو داره. تصویر بسیار شفاف و خاموش شدن LCD پایین از ویژگیهای این امولاتور هست.

NitroGrafx این برنامه که توسط همان تیم S8DS نوشته شده و تنظیم های آنها شباهت بسیاری باهم دارند، برای اجرای بازیهای PC-Engine/TurboGrafx-16 بکار می ره کهمی تونه بازیهای CD-ROM این کنسول هم اجرا کنه. مانند S8DS می تونه LCD پایینی خاموش شه. برای اجرای بازیهای CD-ROM باید فایل بایوس رو داشته باشید و فرمت آن Bin/Cue باشه.

nedDS این امولاتور برای اجرای بازیهای NES/میکرو بکار می ره که سازگاری بسیار خوبی داره و علاوه بر انتخاب LCD بالا یا پایین می تونه از Cheat Code ها هم استفاده کنه.

GBAEmu4DS امولاتور گیم بوی ادوانس روی DS و DSi (یا 3DS) هست که بدون نیاز به کارتهای گرانقیمت و کمیاب و تنها روی کارتهای r4 اریجینال یا کارتهای کلونی مثل r4 Dual Core اجرا می شه. هنوز به نسخه پایانی نرسیده و با همه بازیها سازگاز نیست ( نسخه بتا هست ).

DSx86 این برنامه تواایی اجرای بازیهای و برنامه های DOS رو در مد 80186 Real Mode داره که به این معنیه که بازیهایی که برای ۲۸۶ یا بالاتر نوشته شده اند روی آن کار نمی کنند اما برنامه های قدیمی مثل ویندوزتا نسخه 3.0 یا کامپایلرها و زبانهای برنامه نویسی قدمی می تون روش اجرا شه. و همچنین می تونید از آرشیو بزرگی از بازیهای قدیمی DOS بهره مند بشید. می تونید برای اطلاعات بیشتر به سایت آن سری بزنید.

JenesisDS این برنامه توانایی اجرای برنامه های سگا مگا درایو/جنسیس رو با سرعت و کیفیت بسیار خوبی داره.

SNEmulDS و lolSNES برای اجرای بازیهای سوپر نینتندو بکار می رن که تو همه بازیهای سازگاری خوبی ندارند. SNEMulDS دیگه نسخه تازه ای نخواهد داشت ولی lolSNES ممکنه نسخه تازه تری رو در آینده داشته باشه. بزرگترین ایراد این دو امولاتور اینه که ممکنه پس زمینه در برخی بازیهای و مرحله ها به درستی نمایش داده نشن.

ScummVM-DS این برنامه توانایی اجرای بسیاری از بازیهای ماجرایی قدیمی محیط DOS رو که با DSx86 نمی شه اجرا کرد رو داره. همچنین می تونید چند تا بازی و امولاتور برای سیستمهای دیگری مثل Wii، PSP رو از سایت آن دانلود کنید.

StellaDS این امولاتور نسخه مخصوص DS برای اجرای بازیهای کنسول بیاد ماندنی آتاری ۲۶۰۰ هست.

در اینجا لیست کاملتری از امولاتورهای DS رو می بینید ( کلی شبیه ساز با دسته بندی انواع سیستم ) :

List of all emulators for DS | GBAtemp.net -> The Free Independent Video Game Community: 3DS, NDS, Wii, GBA, PSP, Hacking, Dingoo, PS3, Xbox 360...

بازی Marker Man Adventures بازی مرد ماژیکی

آیا تا بحال دوست داشته اید که شما هم مانند یک طراح و انیماتور بتوانید وارد داستان یک انیمیشن شده و تغییراتی را در آن اعمال کنید ؟ آیا دوست داشته اید که با قدرت قلم خود به کمک شخصیت اصلی داستان بروید ؟ آیا دوست داشته اید که قدرت طراحی خود را به رخ دیگران بکشید ؟

اگر جواب شما مثبت است پس مهلت را از دست ندهید و با در دست گرفتن قلم دی اس و با طراحیهای جادویی خود به کمک مرد ماژیکی بروید.

گیم پلی این بازی بگونه ایست که شما با کشیدن خطوط راست و منحنی و اشکال هندسی مانند دایره و مربع , موانع موجود
در بازی را برای مرد ماژیکی سهل و آسان می کنید

برای مثال مرد ماژیکی قصد عبور از روی یک دره را دارد ولی هیچ پلی بر روی آن وجود ندارد. حال شما با کشید ن یک خط مستقیم در واقع بر روی دره یک پل ایجاد می کنید و به مرد ماژیکی در عبور کردن از دره یاری میرسانید.

یا مثلا برای جلوگیری از آسیب رساندن دشمنان موجود در بازی به مرد ماژیکی , کافیست که یک منحنی به شکل دایره بدور دشمنان بکشید و در واقعع آنها را قرنطینه کنید.

طراحی گرافیکی شخصیت اصلی بازی بصورت خطی می باشد و بیش از هر چیز آدم را بیاد کارتون زیبای گوتلاس می اندازه

بازی قشنگ Hotel Dusk

images

عکس گیم پلیش

images

از بازي هايي هست كه از اكثر امكانات دي اس استفاده ميكنه.

براي مثال، جايي قراره نامه پست كنيد، تمبر رو بوسيله قلم روي پاكت ميزارين بعد با بستن دي اس، تمبر روي نامه ميچسبه!

بازي از سري بازي هاي فكر هست و خیلی طرفدار هاي زيادي پيدا كرده.

بازی 1 in 101 game

images

همینطور که از اسم این بازی مشخصه این بازی 101 بازی کوچیکه که هر بازی گیم پلی جداگانه ای نسبت به بازیهای دیگه داره . کمتر پیش میایدکه بازیها مشابه هم باشن.

تعداد این بازیها آنقدر زیاد هست که هر کسی با هر جور سلیقه ای حداقل 20 بازی مورد علاقه ی خودشو در بین این 101 بازی پیدا میکنه.

کیفیت گرافیکی بازیه در حد خوبی قرار دارند و تقریبا همه ی آنها 2 بعدی هست.

حتی شما می تونید بصورت دو نفره نیز با یکی از دوستانتان که دی اس داره نیز این بازیها را انجام بدید و در بدست آوردن امتیاز بیشتر در هر کدام از بازیها با هم رقابت کنید.

تعدادی از بازیهای موجود در این مجموعه.

1- روپایی زدن با توپ
2- انداختن توپ بسکتبال داخل تور.
3- به سیخ کشیدن کبابها.
4- دارت
5- غذا دادن به قورباغه
6- ماشین سواری
7- سودوکو
8- پرتاب وزنه
9- جورچین تصاویر

و تعداد بسیاری بازیهای فکری و کوچک و سرگرم کننده. پس این مجموعه ی زیبا رو از دست ندید.

بازی Music MonStars

images

این بازی در رده ی بازیهای ریتمیک و آهنگین قرار میگیره . در هر مرحله از بازی که یک موزیک شروع به نواختن میشه تعدادی دایره ی رنگی در قسمتهای مختلف صفحه ایجاد میشن که به سرعت کوچک می شون و بعد ناپدید میشن و وظیفه ی شما اینه که قبل از ناپدید شدن این دایره ها به کمک Stylus روی این دایره ها اشاره کنید ضربه بزنید . هر دایره از خود صدایی تولید میکنه که در واقع قسمتی از آهنگ را تشکیل می دهند.

سرعت عمل شما و رعایت ترتیب باعث می شه که ریتم آهنگ به شکل زیبایی جلو بره و در انتها هم با توجه به میزان خطای شما به شما امتیاز داده میشه .

موزیکهای موجود در بازی ریتم شادی دارن هر مرحله دارای سه مرحله ی سختی می باشد که هر کسی را راضی می کند.

گرافیک بازی هم شاد و زیباست . برای لذت بردن کامل هم بهتر است که از هدفون در بازی استفاده کنید که علاوه بر داشتن صدا و کیفیت بیشتر تمرکز شما را نیز زیاد می کند.

در بازی سه نوع ساز مختلف ( پیانو - گیتار - درام ) وجود داره که در تقریبا در همه ی آهنگها از هر سه استفاده می شود.

شما در بازی نیز می توانید به نواختن و ضبط آهنگ دلخواه خود البته به تعداد محدود بپردازید. همچنین قابلیت چند نفره بازی کردن این بازی هم گزینه ی خوبی برای رقابت می باشد.

بازی بینظیر GTA:Chinatown Wars

images

اینم گیم پلیش

images

ایده پردازی تو بازیش جالبه ds میکروفون داره تو GTA هم میتونی سوت بزنی برات تاکسی بیاد.

GTA:Chinatown Wars یک بازی دیگر از سری بازی های فوق العاده محبوب GTA اما این بار بر روی کنسول دستی رویایی NDS

OPEN WORLD:این بازی در داخل یک محیط باز و واقعی اتفاق می افتد.شما آزاد خواهید بود تا در یک نقشه بزرگ به سیاحت بپردازید به همراه تغییر وضغ آب و هوا و خصوصیت ترافیک , پلیس های باهوش و پیاده های دارای هوش مصنوعی و انتخاب ماموریت های مختلف.

MATURE STORYLINE:این داستان یک خارجی است که دنیای تبه کاران را در یک شهر بزرگ هدایت میکند.شما به عنوان یک جوان سرباز از گروه جنایی هستید که درگیر یک گروه داخلی می شوید برای کنترل دسته های جنایی او تلاش می کند .

AD HOC MULTIPLAYER: با اتصال wi-fi , بازیکنان می توانند در چهار مد مختلف با دیگران head to head بازی کنند , که شامل یک مد ریس (هفت مپ مختلف ریس , میتوانید با تمام وسایل نقلیه بازی مسابقه دهید) و مد های co-op می شود.

LENGTH OF GAMEPLAY: شامل +70 ماموریت , +20 ساعت گیم پلی مستقیم __با قابلیت دوباره رفتن مراحل برروی آن +20 ساعت.

STYLUS BASED MINI GAMES:ماموریت ها مشمول mini-game های متنوع وسیعی می شود , مثل تهیه کردن یک sniper برای کامل کردن یک ماموریت ترور , و شکستن قفل ها ماشین ها و وصل کردن سیم های آن (بدون سوییچ) برای دزدیدن آن ها.

REPLAYABLE MISSIONS:یک خصوصیتی که به شما این اجازه را میدهد که از یک منو راحت به هر ماموریتی که کاملش کردید جهش کنید و دوباره آن را بازی کنید.

لینک دانلود بازی

Grand Theft Auto - Chinatown Wars ROM Download for Nintendo DS / NDS - CoolROM.com

بازی Shaun the Sheep

images

اینم عکس از گیم پلیش

images

بازی Shaun the Sheep که از روی انیمیشنش محبوب با همین اسم ساخته شده بازی ای بسیار شاد و مفرحه. تنها ایراد بزرگی که داره کوتاهی بازی هستتش.

در زمینه ی صدا گذاری و موسیقی خیلی خوب هست و کلا همه ی صدا ها رو از روی کارتون برداشتن. گیم پلی چیزی هست که بازی رو کمی متمایز می کنه.

گیم پلی بازی با استفاده از تمامی امکانات DS خیلی شاهکار هست و تا خودتون تجربه نکنید نمیفهمید. با مینی گیم های زیادی در طول بازی برخورد می کنید که یکی از یکی جذاب تر هستند و لازمه ی یک بازی خوب هم همین جذابیتش هست.

رئیس مزرعه از خونه بیرون میره و در رو باز میذاره. گوسفند ها هم از اونجا به همه جای مزرعه پخش میشن و این وظیفه ی Shaun و سگ مزرعه هستش که این 15 گوسفند گمشده رو قبل از اومدن مزرعه دار پیدا کنند. تایم خاصی نداره ولی خیلی زود همشون رو پیدا می کنید. البته این رو هم اصافه کنم. میشه گفت که داستان بازی مخلوطی از 40 قسمت این انیمیشن زیبا هست.
بهتون توصیه می کنم حتما هم این بازی و هم انیمیشنش رو تهیه کنید.

بازی Duke Nukem: Critical Mass

images

ایول خیلی خوشکله . :x

فدات داداش :x دیشب نور کم بود بد شد عکس

دوباره امروز عکس میگیرم میزارم

انقدر بازی داره موقع انتخاب بازی دو ساعت فکر میکنم :d همه بازی هاشم عالی

دیشب کلی بازی کردم با نور سطح 3 حدود 11 ساعت و نیم باتری یه سره کار کرد :bighug:

بازی Ridge Racer DS فکر نمیکردم انقدر خوب باشه عالیه

عکس ds lite من :x ( فقط دوربینم ضعیفه تو شب عکس انداختم خوب نشده )

do.php

ایشالا همیشه چرخش واست بچرخه
رنگش فوقالعادس
رنگ دی اس من آبی نفتیه
داشتم ماریوبازی میکردم دوستم اومده میگه تو این دوره زمونه که سونی 4 با اون گرافیک اومده تو داری میکرو ( بنده ی خدا فکر میکرد میکروئه/:) ) بازی میکنی
منم یه چپ چپ بهش نگاه کردم:d اونم رفت محو شد اگه می موند حالیش میکردم بازی واقعی یعنی چی:d

• Like
Reactions: alisantori
ایشالا همیشه چرخش واست بچرخه
رنگش فوقالعادس
رنگ دی اس من آبی نفتیه
داشتم ماریوبازی میکردم دوستم اومده میگه تو این دوره زمونه که سونی 4 با اون گرافیک اومده تو داری میکرو ( بنده ی خدا فکر میکرد میکروئه/:) ) بازی میکنی
منم یه چپ چپ بهش نگاه کردم:d اونم رفت محو شد اگه می موند حالیش میکردم بازی واقعی یعنی چی:d

مرسی عزیز :x

ایندفعه دلمو زدم دریا این رنگی گرفتم ds lite قبلیمو که چند ماه پیش به آیدی بردیا تو همین سایت فروختم دو رنگ آبی کاربنی و مشکی بود

البته این رنگ جدید گرفتم باید بیشتر بهش رسید چون لکا نشون میده

دوستت که خوبه من یه وقتی یه جایی سرکار میرفتم گوشی مخواستم واب بدم میگفت باز این آتاری دستی دستت گرفتی :)) منم هی میگفتم این موبایله تا حالا ندیدی :))

گذشته ها دور داداشم روی ps2 من بلک بازی میکرد هر بار بابام گیر میداد میگفت این چیه چیزی جز تاریکی و ...... نداره حداقل بازی کنی که رنگ بندی داشته باشه چشم نواز باشه اولین بازی که mario galaxy 1 اواسط سال 87 بازی روی wii بازی کردم گفت به این میگن بازی

ds برام جذابیت ها زیادی داره از تنوع بازی ها از طراحی خود کنسول از خلاقیت و ....... الان همسایه جهنمی رو هم می رفتم . نسخه دومش هست که روی کامپیوتر رفتیم . تازه چندتا استراتژِک هم گرفتم . Age of Empire و Age of Mythology من اینارو رو PC قدیما رفته بودم . یعنی الان دیدمشون خیلی خوشحال شدم . حتی بازی قدیمی و جذاب سایبریا رو هم گرفتم . فقط حیف بازیهای ادونچر زبان لازمش هست . روی PC مسخه دارینوسش رو رفته بودم اما همین که نسخه DS رو دیدم کلی ذوق زده شدم . یعنی واقعا هر بازی که میبینی حداقل یک نسخه اش رو DS موجوده . از NFS بگیر تا Cod و هری پاتر و سری لگو و بازیهای قدیمی و 8 نسخه فاینال فانتزی

خوشم میاد هر بازی به روز و عالیی رو هر کنسولی بیاد یه نسخه هم برای ds میاد و اون نسخه ds همیشه مطمعنم خیلی جذابتر از نسخه خونگیه بخاطر تمرکز روی گیم پلی مثلا من بازی de blob 2 روی wii بازی کرده بودم عالی بود وقتی نسخه ds بازی کردم دیدم بازی شده نسخه پلتفرمر منم عاشق سبک پلتفرمر و بازی شاهکار به تمام معنا همه المان ها بازی روی نسخه ds بهترینه و من این بازی روی نسخه ds بیشتر دوست دارم

اکثر بازی هایی که میشناسید روی ds اومده مثل چندین نسخه از سری لگو ها . حدود 5 نسخه هاروست مون . 3 نسخه کستلوانیا . 8 نسخه فاینال فانتزی و هر بازی دیگه که دلتون بخواد

مثلا psp با اون سخت افزار سبک و تعداد بازی خوبش کمه به فرض psp حدود 2 نسخه سونیک داره اما ds حدود 6 نسخه بازی سونیک داره

یا psp فقط یک نسخه کالاف داره اما ds حدود 4 نسخه کالاف داره انقدر وسعت سبک بازی ها ds تو هر سبکی زیاده که پرفروشترین کنسول دنیا شده تا الان

مرسی عزیز :x

ایندفعه دلمو زدم دریا این رنگی گرفتم ds lite قبلیمو که چند ماه پیش به آیدی بردیا تو همین سایت فروختم دو رنگ آبی کاربنی و مشکی بود

البته این رنگ جدید گرفتم باید بیشتر بهش رسید چون لکا نشون میده

دوستت که خوبه من یه وقتی یه جایی سرکار میرفتم گوشی مخواستم واب بدم میگفت باز این آتاری دستی دستت گرفتی :)) منم هی میگفتم این موبایله تا حالا ندیدی :))

گذشته ها دور داداشم روی ps2 من بلک بازی میکرد هر بار بابام گیر میداد میگفت این چیه چیزی جز تاریکی و ...... نداره حداقل بازی کنی که رنگ بندی داشته باشه چشم نواز باشه اولین بازی که mario galaxy 1 اواسط سال 87 بازی روی wii بازی کردم گفت به این میگن بازی

ds برام جذابیت ها زیادی داره از تنوع بازی ها از طراحی خود کنسول از خلاقیت و ....... الان همسایه جهنمی رو هم می رفتم . نسخه دومش هست که روی کامپیوتر رفتیم . تازه چندتا استراتژِک هم گرفتم . Age of Empire و Age of Mythology من اینارو رو PC قدیما رفته بودم . یعنی الان دیدمشون خیلی خوشحال شدم . حتی بازی قدیمی و جذاب سایبریا رو هم گرفتم . فقط حیف بازیهای ادونچر زبان لازمش هست . روی PC مسخه دارینوسش رو رفته بودم اما همین که نسخه DS رو دیدم کلی ذوق زده شدم . یعنی واقعا هر بازی که میبینی حداقل یک نسخه اش رو DS موجوده . از NFS بگیر تا Cod و هری پاتر و سری لگو و بازیهای قدیمی و 8 نسخه فاینال فانتزی

خوشم میاد هر بازی به روز و عالیی رو هر کنسولی بیاد یه نسخه هم برای ds میاد و اون نسخه ds همیشه مطمعنم خیلی جذابتر از نسخه خونگیه بخاطر تمرکز روی گیم پلی مثلا من بازی de blob 2 روی wii بازی کرده بودم عالی بود وقتی نسخه ds بازی کردم دیدم بازی شده نسخه پلتفرمر منم عاشق سبک پلتفرمر و بازی شاهکار به تمام معنا همه المان ها بازی روی نسخه ds بهترینه و من این بازی روی نسخه ds بیشتر دوست دارم

اکثر بازی هایی که میشناسید روی ds اومده مثل چندین نسخه از سری لگو ها . حدود 5 نسخه هاروست مون . 3 نسخه کستلوانیا . 8 نسخه فاینال فانتزی و هر بازی دیگه که دلتون بخواد

مثلا psp با اون سخت افزار سبک و تعداد بازی خوبش کمه به فرض psp حدود 2 نسخه سونیک داره اما ds حدود 6 نسخه بازی سونیک داره

یا psp فقط یک نسخه کالاف داره اما ds حدود 4 نسخه کالاف داره انقدر وسعت سبک بازی ها ds تو هر سبکی زیاده که پرفروشترین کنسول دنیا شده تا الان

نمیدونم چرا من اصلا با بازیهای psp حال نمیکنم
البته خدای جنگش خوب بود ولی فقط خون و خون ریزی بود
این بازی Mario & Luigi Partners in Time بازی کردی؟
از هر نظر عالیه گرافیک وسیقی
مهمترین قسمتش مبارزات نوبتیش هست که هیچ وقت حتی یکصدم هم ازش خسته نمیشم

آخرین ویرایش:
نمیدونم چرا من اصلا با بازیهای psp حال نمیکنم
البته خدای جنگش خوب بود ولی فقط خون و خون ریزی بود
این بازی mario & luigi travel time بازی کردی؟
از هر نظر عالیه گرافیک وسیقی
مهمترین قسمتش مبارزات نوبتیش هست که هیچ وقت حتی یکصدم هم ازش خسته نمیشم

من هم psp دارم هم ds lite پس هر دو تجربه کردم و میدونم چه تفاوت هایی دارن

کلا نمیشه آدم همیشه یه سبک بازی مثلا علاقه خودم پلتفرمر بازی کنه یا علاقه خیلی ها rpg بازی کنی گاهی باید سبک ها دیگم بازی کنه بازیا اکشن و ..... هم برای تنوع لازمه

خوب نینتندو با بهترین عملکرد تمام سبک ها تو ds ساپورت کرد و تو هر سبکی کلی بازی خوب آورد و بخاطر همینه که ds انقدر محبوب شد و پرفروش و تو یه نسل به فروش 155 میلیونی رسید و فروشش هنوز ادامه داره

تو ds کلی بازی زامبی کشی . شوتر . اکشن و ..... هم در کنار بازی ها ناب دیگه هست مثل MOON . CORE و ....... هست

آره فکر کنم 5 یا 6 سال پیش بازیش کردم درسته باهات موافقم تو یک کلام عالی و محشر بود

البته من Mario & Luigi: Partners in Time بازی کردم روی DS

آخرین ویرایش:
به امید روزی که همه ی کنسولا به قیمت واقعی خودشون فروخته بشن و همه اونقدر پول و فرهنگ داشته باشن که کسی کپی بازی نکنه
من اگه الان پول داشتم یه 3ds و یه wii u میخریدم
ولی با این وضع وجدان فروشنده ها و ناشناخته بودن نینتندو باید یه دو سه سالی منتظر بمونیم:(

به امید روزی که همه ی کنسولا به قیمت واقعی خودشون فروخته بشن و همه اونقدر پول و فرهنگ داشته باشن که کسی کپی بازی نکنه
من اگه الان پول داشتم یه 3ds و یه wii u میخریدم
ولی با این وضع وجدان فروشنده ها و ناشناخته بودن نینتندو باید یه دو سه سالی منتظر بمونیم:(

خوب چون پولمون بی ارزش شده قدرت خرید کم شده نمونه اش WII آک من برای دوستان میخریدم با کپی خور کردن و محافظ بدنه دور کنسول چسبوندن و ..... میشد 310 هزار همون الان شده 750 هزار و کنسول ها دیگم همینطور از 500 هزار به بالا 1 میلیون رسیدن

من 3DS داشتم فروختم ;;) تازه کپی خور با گیت وی هم بود

خود من چون عاشق سبک پلتفرمر . فانتزی و ..... بازی ها سرگرم کننده و شاد میخوام این جور بازیا بیشتر تو کنسول ها قدیمی و کلاسیک هستن و چیزی که منو عاشق DS میکنه طیف گسنرده ای از این جور بازیا روی DS هست که هدف اصلی گیم واقعیه

آره واقعا اونم با همچین کنسولی بازی کنی روحیه ات خیلی بالا میره وقتی نینتندو باعث شده مغز زن 100 ساله اندازه زن 65 ساله باشه خوب معلومه نینتندو روح و روان آدم به کمال میرسونه

http://forum.bazicenter.com/thread86068/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or