شبکه PSN حالا 70 میلیون کاربر فعال ماهانه دارد!

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
طبق اطلاعاتی که سونی منتشر کرده، شبکه آنلاین پلی استیشن که PSN نام دارد، به رکورد 70 میلیون کابر فعال ماهانه دست پیدا کرده است.

3236688-psn1.jpg

این اطلاعات در برگه هایی که سونی به عنوان برنامه های نشست استراتژیک شرکت منتشر کرده دیده است. در این برگه ها نوشته شده که شبکه آنلاین پلی استیشن مرز 70 میلیون کاربر فعال ماهانه را رد شده است. این تعداد کاربر بر روی تمامی پلتفرم های PS VITA, PS3 و PS4 بصورت مشترک محاسبه شده است.

در ادامه آمارهای دیگری نیز گفته شده که به شرح زیر هستند:

- کاربران PS4 بصورت هفتگی، در مجموع 600 میلیون ساعت را صرف بازی می کنند.
- سونی در نظر دارد با افزودن محتویات بیشتر به سیستم عضویت Plus، این خدمات را بیشتر مورد پسند قرار داده و طیف اعضای آن را گسترش دهد.
- سیستم Plus تا پایان سال مالی قبل، بیش از 26.4 میلیون عضو داشته است.

در قیاس با مایکروسافت، این شرکت در ماه آپریل اعلام کرد تعداد اعضای فعال ماهانه شبکه Live، بطور مشترک بر روی کنسول Xbox و PC از مرز 55 میلیون گذشته است.

نشست استراتژیک شرکت سونی امروز در ژاپن برگزار خواهد شد و احتمالا اطلاعات بیشتری را در رابطه با آمار و ارقام پلی استیشن بدست خواهیم آورد.

من به 70 میلیون کاربر psn دسترسی ندارم و نمیدونم همه اونا هم این مشکلات رو داشتن یا نه. همونطور که شما و تمام کسانی که از psn دفاع میکنن دسترسی ندارید.
من به پسرخالم و اطرافیانم و کسانی که باهاشون در ارتباطم دسترسی دارم که همه اونها هم کمابیش این مشکلات رو داشتن و این خودش یه جامعه آماری محسوب میشه که میشه بر اساسش قضاوت کرد. مشکلات psn ی هم که بهش اشاره کردم اکثرا در سطح جهانی برای کاربران پیش اومده و با یه جستجوی ساده میتونید بفهمید فقط من و پسرخالم نیستیم.
در اونطرف psn رو با استیم مقایسه کردم که تابه حال هیچ یک از مشکلاتی رو که در psn داشتم با استیم تجربه نکردم. (تا به امروز). حالا شما میتونید از این حرف هر برداشتی رو که دوست دارید بکنید ولی نه هدفم تخریب psn هست نه طرفداری متعصبانه از استیم. با توجه به تجربیات شخصی و تجربیات اطرافیانم از جمله پسرخالم، این دو سرویس رو مقایسه کردم و نظرمو گفتم
در ضمن اینکه شما تاحالا با psn هیچ مشکلی نداشتید از عجایب محسوب میشه. چون psn چند بار به دلایل مختلف کلا داون شد.
دوست عزیز شما و پسرخاله هاتون همتون دارید از اینترنت بسیار قدرتمند ایران استفاده میکنید. مقایسه این سرویس ها (منظور استیم و PSN) اینطوری هم که دارید میگید اسون و راحت نیست که اره من فلان جا مشکل ندارم اینجا یکم مشکل دارم پس PSN کلا خرابه. این بحثی که دارید پیش میکشید خیلی پیچیده تر از اینیه دارید راحت بیان میکنید. این سرویس ها از نظر خدمات رسانی و کارکرد هم خیلی با هم تفاوت دارن.

دوست عزیز شما و پسرخاله هاتون همتون دارید از اینترنت بسیار قدرتمند ایران استفاده میکنید. مقایسه این سرویس ها (منظور استیم و PSN) اینطوری هم که دارید میگید اسون و راحت نیست که اره من فلان جا مشکل ندارم اینجا یکم مشکل دارم پس PSN کلا خرابه. این بحثی که دارید پیش میکشید خیلی پیچیده تر از اینیه دارید راحت بیان میکنید. این سرویس ها از نظر خدمات رسانی و کارکرد هم خیلی با هم تفاوت دارن.
خب شرایط برای هردو سرویس یکیه. چرا این موضوع به این مهمی رو در نظر نمیگیرید؟
.......
.......
لنگه پسرخاله های منو از این ماجرا بکشید بیرون لطفا:D

کاری به استیم و فلان ندارم، ولی پایین تر بودن سرعت PSN معروفه (ی سرچ کنید ی عالمه میاد)، و به ایران هم ربطی نداره، من خودم بارها از کاربرای خارجی شنیدم ک گله کردن

یک نمونه :

Internet Set-Up Details:
- 200 Megabit Down from Brighthouse Networks. Located in the Central Florida area.
- Both PC and PS4 are wired connected with no priority rules applied within the router.

Time it took to download;

For PS4 off the PSN Store:167 Minutes and 40 Seconds

For PC off the UPlay Store: 17 Minutes and 39 Seconds

For PC off the Steam Store: 18 Minutes and 27 Seconds

• Like
Reactions: z2s sas
کاری به استیم و فلان ندارم، ولی پایین تر بودن سرعت PSN معروفه (ی سرچ کنید ی عالمه میاد)، و به ایران هم ربطی نداره، من خودم بارها از کاربرای خارجی شنیدم ک گله کردن

یک نمونه :

Internet Set-Up Details:
- 200 Megabit Down from Brighthouse Networks. Located in the Central Florida area.
- Both PC and PS4 are wired connected with no priority rules applied within the router.

Time it took to download;

For PS4 off the PSN Store:167 Minutes and 40 Seconds

For PC off the UPlay Store: 17 Minutes and 39 Seconds

For PC off the Steam Store: 18 Minutes and 27 Seconds
البته بهتره پست های بعدیش رو هم بخونید نه فقط کسی که تاپیک رو ایجاد کرده.

They arent for me, I downloaded a 2.6gb Diablo 3 patch in around 6 minutes last Monday night.

Not for me, a couple of days ago the console downloaded a 8 GB update in less than 15 min.

این که یه عده مشکل سرعت دانلود دارن رو من هم فعلا متوجه نشدم اما تعدادشون خیلی کمتر از اونایی هست که مشکل ندارن. حتی بین دوستان خودمون هم هستن کسایی که مشکل دانلود دارن بعضی وقت ها (نه همیشه) اما مثلا من خودم شخصا تا حالا نداشتم. نه داخل ایران نه خارجش. نمیدونم دقیقه قضیه چیه اما یه سری چیزا هست که ازشون اطلاع دارم. برای مثلا اگه یه بازی ای در حال اجرا باشه، سرعت دانلود پایین تر میاد به خاطر اینکه هارد در حال کار کردن هست و همزمان هارد هم بازیتون رو read میکنه و هم دانلود رو رایت میکنه. اگر بازی ای که انجام میدید آنلاین باشه، این سرعت بازهم کمتر میشه به علت اینکه جلوی انلاین بازی کردن شما رو نگیره.

بعضی وقت ها هم وقتی دانلود رو یه بار Pause رو دوبارهresume میکنید سرعت درست میشه.

بعدشم این سرعت دانلود از PSN یه طرف مسئله هست (که همه گیر نیست و به دلایل مختلف منجمله نوع روتر) و اینایی که دوستمون پیش کشید مسئله ای دیگر.

البته بهتره پست های بعدیش رو هم بخونید نه فقط کسی که تاپیک رو ایجاد کرده.

They arent for me, I downloaded a 2.6gb Diablo 3 patch in around 6 minutes last Monday night.

Not for me, a couple of days ago the console downloaded a 8 GB update in less than 15 min.

این که یه عده مشکل سرعت دانلود دارن رو من هم فعلا متوجه نشدم اما تعدادشون خیلی کمتر از اونایی هست که مشکل ندارن. حتی بین دوستان خودمون هم هستن کسایی که مشکل دانلود دارن بعضی وقت ها (نه همیشه) اما مثلا من خودم شخصا تا حالا نداشتم. نه داخل ایران نه خارجش. نمیدونم دقیقه قضیه چیه اما یه سری چیزا هست که ازشون اطلاع دارم. برای مثلا اگه یه بازی ای در حال اجرا باشه، سرعت دانلود پایین تر میاد به خاطر اینکه هارد در حال کار کردن هست و همزمان هارد هم بازیتون رو read میکنه و هم دانلود رو رایت میکنه. اگر بازی ای که انجام میدید آنلاین باشه، این سرعت بازهم کمتر میشه به علت اینکه جلوی انلاین بازی کردن شما رو نگیره.

بعضی وقت ها هم وقتی دانلود رو یه بار Pause رو دوبارهresume میکنید سرعت درست میشه.

بعدشم این سرعت دانلود از PSN یه طرف مسئله هست (که همه گیر نیست و به دلایل مختلف منجمله نوع روتر) و اینایی که دوستمون پیش کشید مسئله ای دیگر.

خب همون ثرد رو نگاه کنید اکثرا حرف tc رو قبول دارن، حالا تو گف یا ردیت هم بچرخید میبینید همینطوره، و بحث ما اکثریت هست، مسلما "همه" سرعتشون پایین نمیشه ولی این دلیل نمیشه بگیم چنین چیزی وجود نداره، هر سرویسی باید یک ثباتی داشته باشه، وقتی میبینیم سرویس برا اکثر افراد سرعتش پایینتر هست این نتیجه گیری بیراه نیس.و اینم تاکید کنم منظور از پایین بودن عدم استفاده از حداکثر پتانسیل اینترنت کاربر هست، مثلا باید با 2 بزنه ولی با 1 میزنه،

مثلا الان این استور ویندوز، آره مسلما افرادی پیدا میکنید که مشکل سرعت نداشته باشن، ولی اکثریت موافقن که سرعتش پایینه، چه ایرانی و چه خارجی، من با استیم با 2 مگ میزنم ولی استور زیر 1 هست

سایر مواردی که دوستمون گفتن رو نه من اطلاعی ندارم، حالا اینم درنظر بگیرید PSN تازگیا سیستم امنیتیش بهتر شده، تو این زمینه هم ضعیف بود، همین اکانت های هکی جولان میدن مصداق بارزشه. حالا اینا 50 دلار هم سالیانه دریافت میکنن، انتظار بیشتری میره خلاصه

به هرحال، امیدواریم همه ی سرویسا وضعشون بهتر بشه چون درنهایت به نفع ماست، از جمله این استور ویندوز که پدر مارو دراورده :D

آخرین ویرایش:
اين سرعت دانلود رو با اينكه من خودم مشكلي نداشتم ،( البته با نت خودم ! وقتي ميبرم كنسول رو خونه دوستم كه يعني سرعت نتش بيشتر از منه ! جدا از اينكه بعضي مواقع سرعت لاكبشتي ميشه ، مرتبط قطع ميشه ، هي بايد دوباره وصل شم!)
البته فقط خواستم بكم اين موضوع تا وقتي ايراد محسوب ميشد كه دانلود از كنسول تنها راه بود ، اما خيلي راحت ميشه از pc دانلود كرد و به كنسول انتقال داد.

سایر مواردی که دوستمون گفتن رو نه من اطلاعی ندارم، حالا اینم درنظر بگیرید PSN تازگیا سیستم امنیتیش بهتر شده، تو این زمینه هم ضعیف بود، همین اکانت های هکی جولان میدن مصداق بارزشه. :D
بازم از شاخه ای به شاخه دیگه میپریم که :دی کی گفته این اکانت ها مستقیما از خود سونی دزده شده؟ این اکانت رو واقعا فکر میکنید از سرور سونی دزدیدن؟ این تفکری که بین خیلی ها رواج پیدا کرده اشتباهه. هیچ سروری از سونی هک نشده و اکانت ها از توشون استخراج نشده. این اکانت ها توسط بات های تست یوزر پس و صفحات فیک که بدست هکر ها ساخته میشه دزدیده میشن. یه مثال میزنم. مثلا میرید تو سایت Xثبت نام کنید. میگه ای دی پی اس انتون رو بدید + پسوورد. اینجا طرف به جای اینکه پسوورد متفاوتی وارد کنه همون پسوود اصلی اکانتش رو وارد میکنه و اینطوری اکانتش به دست صاحب سایت و ربات هایی که ساختن میفته.

به نظرتون بهتر نیست واقعیت را قبول کنید که خدمات و کیفیت استیم بهتر از PSN هست؟ حتی PSN الان دوم هم نیست چون LIVE هم خدمات و کیفیتش بیشتر از PSN هست.این تعداد کاربر هم صد درصد نشانه کیفیت خود سرویس نیست که.بخش عمده اش به Install Base کنسول ربط داره چون کسی که PS میخره مجبورا میره زیرمجموعه کاربران PSN.(اگر کاربر خدمات آنلاین باشه).

به نظرتون بهتر نیست واقعیت را قبول کنید که خدمات و کیفیت استیم بهتر از PSN هست؟ حتی PSN الان دوم هم نیست چون LIVE هم خدمات و کیفیتش بیشتر از PSN هست.این تعداد کاربر هم صد درصد نشانه کیفیت خود سرویس نیست که.بخش عمده اش به Install Base کنسول ربط داره چون کسی که PS میخره مجبورا میره زیرمجموعه کاربران PSN.(اگر کاربر خدمات آنلاین باشه).
يه سو تفاهم به وجود اومده فكر كنم ، فكر نميكنم كسي مدعي شده باشه كه psn بهترينه كه مسلما نيست ، بحثي هم هست سر اينه كه دو سه تا دوستان خيلي معتقدا همه جيز سوني اشغال و داغونه !
جالبيش اينه كه بعضي دوستان به خودشون لقب سوني فن هم ميدادن ؟ اخه جطور ميشه كه يه كالا يه سرويس همه جيزش اشغال و به درد نخور باشه و بازم كسي ادعا كني كه فن اون هستم !

يه سو تفاهم به وجود اومده فكر كنم ، فكر نميكنم كسي مدعي شده باشه كه psn بهترينه كه مسلما نيست ، بحثي هم هست سر اينه كه دو سه تا دوستان خيلي معتقدا همه جيز سوني اشغال و داغونه !
جالبيش اينه كه بعضي دوستان به خودشون لقب سوني فن هم ميدادن ؟ اخه جطور ميشه كه يه كالا يه سرويس همه جيزش اشغال و به درد نخور باشه و بازم كسي ادعا كني كه فن اون هستم !

اینجا بحث نسبیه.هیچکدوم از سرویس ها آشغال یا حتی بد نیستن.فقط یکی بیشتر یا بهتر از اون یکی خدمات میده.

سایر مواردی که دوستمون گفتن رو نه من اطلاعی ندارم، حالا اینم درنظر بگیرید PSN تازگیا سیستم امنیتیش بهتر شده، تو این زمینه هم ضعیف بود، همین اکانت های هکی جولان میدن مصداق بارزشه. حالا اینا 50 دلار هم سالیانه دریافت میکنن، انتظار بیشتری میره خلاصه
تمام مواردی که گفتم مشکلاتیه که نه تنها من بلکه خیلی های دیگه در تمام دنیا داشتن.مستنداتش با یه گوگل کردن به راحتی به دست میاد. حالا اینکه چند درصد از این 70 میلیون با این سرویس به مشکل برخوردن رو نه من میدونم و نه هیچکس دیگه. ولی اینکه بعضی ها کلا صورت مساله رو پاک میکنن، تنها دلیلش میتونه تعصب باشه.
در ثانی بازهم تکرار میکنم اینکه همه مشکلات رو میندازن گردن اینترنت ایران در زمانی منطقیه که شما با همه سرویس ها این مشکلات رو داشته باشید.

بحثي هم هست سر اينه كه دو سه تا دوستان خيلي معتقدا همه جيز سوني اشغال و داغونه !
اگر منظورتون منم، باید بگم با اون تعریفی که شما از فن دارید، خیر من فن هیچی در دنیا نیستم. سونی رو دوست دارم و کنسول های ps رو به xbox و نینتندو و... ترجیح میدم. ولی تقریبا تمام کنسول هارو دارم و ازشون لذت بردم.
هیچوقت هم نگفتم psn اشغاله، ولی نقاط ضعفی داره که باید رفع بشه و در مقایسه با سرویسی که بهتره نمی تونم خودمو گول بزنم و به خاطر علاقم به ps بگم سرویس psn بهتر از استیم یا در حد استیمه. واقعیت رو باید قبول کرد هرچند که با علاقه مندیهای ما مقایرت داشته باشه.

آخرین ویرایش:
به نظرم PSN الان مشکل زیادی نداره.سرعت دانلودش بهتر شده
تو ایران به خاطر شیلترینگ بعضی مواقع نمیشه به PSN وصل شد که اونم بحث مفصلیه

به عنوان کسی که که بعد از یک مدت طولانی از کلاینت های کامپیتور اعم از استیم-اورجین-یوپلی و غیره...به طرف psn اومدم...احساس میکنم تو زندان هستم... با توجه به پیشرفت های سونی که داره...هیچ جوره هیچ کاری برای سطح پیشرفتش در شبکه پلی استیشن نمیبینم! نام نمیبرم از سرویس های دیگه...ولی مشکلاتی که بعد از 7 ماه استفاده از شبکه پلی استیشن دیدم...شاید بدرترینش امنیت فوق العاده بدش است! تو این مدت دقیقا دو بار اکانت بنده هک شده! شما فقط یک مقایسه کوچیک کنی، وقتی به یوزر و پس یک اکانت دست یافتید میتونید ایمیل-و پسورد-و سوال امنیتی- و اکتیو کردن اکانت، و استفاده تمام از کل موجودیت اکانت رو داشته باشید! :| بدبختی و فاجعه ترین مشکل در مرحله بعدی باز پس گیری اکانت از طریق ساپورت هست...که از بنده میپرسید بیخیال اکانت بشید، بهتره تا با ساپورت چت کنید...از بس ایراد های مزخرف میگیرند...حالا استیم ...شما اگر کل مشخصات یک اکانت استیم رو هم بصورت غیر قانونی بگیرد...و وارد کلاینت کنید..بر اساس ای پی استیم "گارد" مشکوک میشه و قبلش یک کد رو برای ایمیل صاحب اکانت میفرسته...در غیر اینصورت هیچ جوره وارد اکانت نمیشه، و اگر استیم گارد فعال نشده بود...فوقش اینه دیگه یارو وارد اکانت میشه...و فقط و فقط میتونه بازی کنه! یعنی رسما هیچ کاری با اکانت نمیتونه بکنه! نه پسورد چنجی و نه ایمیلی! چون برای اونا امنیت فوق العاده حساسی هست و کوچکترین اشتباه، اخرین اشتباه خواهد بود! حالا خودتون با پلی استیشن مقایسه کنید! در ضمن اونجا add phone اخرین اپشن امنیتی هست...در صورتی که سونی چند وقتی میشه اونو اورده:D استیم رسما 50- سالی از شبکه های خودش جلو تر هست...یعنی به هر قسمتش، و هر جایی در اون نگاه کنی سیل عظیمی از جزئیات و ازادی های وجود داره که برای بقیه کلاینت ها مثل رویا میمونه! مثل تغییر ریجن-تغیر واحد پولی-ریفاند-امنیت خارق العاده-سرور های قوی و شگفت انگیز- کامیونتی عظیم-تغییر انلاین ای دی-رایگان بودن:|-تخفیف های بهتر و...پشتیبانی مودب، مهربان:D

.شاید بدرترینش امنیت فوق العاده بدش است! تو این مدت دقیقا دو بار اکانت بنده هک شده! :D

این مشکل که خیلی وقت هست با استفاده از تایید دو مرحله ای برطرف شده. شما تایید دومرحله ای رو فعال کنید و یک پسورد حسابی بذارید دیگه عمرا هک نمیشین. برای ایمیلتون هم تایید دو مرحله ای رو فعال کنید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or