شبکه PSN حالا 70 میلیون کاربر فعال ماهانه دارد!

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
طبق اطلاعاتی که سونی منتشر کرده، شبکه آنلاین پلی استیشن که PSN نام دارد، به رکورد 70 میلیون کابر فعال ماهانه دست پیدا کرده است.

3236688-psn1.jpg

این اطلاعات در برگه هایی که سونی به عنوان برنامه های نشست استراتژیک شرکت منتشر کرده دیده است. در این برگه ها نوشته شده که شبکه آنلاین پلی استیشن مرز 70 میلیون کاربر فعال ماهانه را رد شده است. این تعداد کاربر بر روی تمامی پلتفرم های PS VITA, PS3 و PS4 بصورت مشترک محاسبه شده است.

در ادامه آمارهای دیگری نیز گفته شده که به شرح زیر هستند:

- کاربران PS4 بصورت هفتگی، در مجموع 600 میلیون ساعت را صرف بازی می کنند.
- سونی در نظر دارد با افزودن محتویات بیشتر به سیستم عضویت Plus، این خدمات را بیشتر مورد پسند قرار داده و طیف اعضای آن را گسترش دهد.
- سیستم Plus تا پایان سال مالی قبل، بیش از 26.4 میلیون عضو داشته است.

در قیاس با مایکروسافت، این شرکت در ماه آپریل اعلام کرد تعداد اعضای فعال ماهانه شبکه Live، بطور مشترک بر روی کنسول Xbox و PC از مرز 55 میلیون گذشته است.

نشست استراتژیک شرکت سونی امروز در ژاپن برگزار خواهد شد و احتمالا اطلاعات بیشتری را در رابطه با آمار و ارقام پلی استیشن بدست خواهیم آورد.

GOG و... هيچ وقت به اندازه استيم قدرتمند نيستن و نبودن . بخصوص كه ارتباط با استيم خيلي راحت تره و پلير ها بيشتر جذبش ميشن به خاطر تنوع گيمي كه دارن .
اون كارت ها رو هم كه گفتم كليت حرفم اين بود كه برسم به اين كه رسيدن به استيم خيلي راحت تره تا psn . به نوعي انواع و أقسام افراد مختلف در دنيا كه pc دارن براي كار هاي مختلف ميتونن به استيم دست رسي داشته باشن در قياس با كنسول كه صرفا براي گيم ساخته شده و گيمر ها فقط ميرن سمتش . منظورم اين نيست كسي كه ميره سمت استيم لزوما گيمر نيست ، بلكه ميگم ارتباط و دست رسي به استيم خيلي راحت تره . همون مثالي كه دوستمون زِد براي دوتا ٢ . و يا خيلي بازي هاي مشابه اون كه قدرت سخت افزاري انچناني نميخوان و هزينه انچناني هم نميخوان . فقط وقت ميخوان كه بري توش بازي كني .
از اين نوع بازي ها ميشه كانتر كه ركورد دار استيم هستش رو هم مثال زِد . من اكانتم رو روي استيم اولين براي كانتر باز كردم و با يه سيستم خيلي معمولي . نه تنها من خيلي ها هم اينطوري بودن .
نمی دونم منم توی این آمار هستم یا نه! اما اکانت ساختم برای PS، ولی هنوز هیچ کنسولی نداشتم:-?

صرفا جهت اطلاع: (اگر اشتباه نکنم البته چون دقیق یادم نیست) کسی که فقط بازی رایگان توی اکانت استیمش داره کاربر فعال حساب نمیشه. حالا میخواد 10 هزار ساعت هم بازی کرده باشه تا وقتی فقط بازی رایگان تو اکانتش داره کاربر فعال نیست. نکته‌ی بعدی اینکه کسی که بازی هم داشته باشه، تا وقتی ماهی یک بار تو اکانتش لاگین نکنه، جزو اون آمار 125 میلیون نیست:دی

به هر حال کار برای psn حاصل زحمت خود سونیه یعنی کنسول ساخته خرجش کرده بازی براش ساخته محبوبش کرده شبکه انلاین براش زده و به 70ملیون پلیر (بلند بخونید) دست پیدا کرده. اما وضعیت استیم اینه که چند ملیارد جمعیت زمین برای بیشتر کاراشون به کامپیوتر نیاز دارن و میخرن که باهاش میشه گیم هم زد و شرکتای بازی سازی هم براش گیم میزنن حالا اینا هم اومدن شبکه انلاین درست کردن که پلیرا اونجا برن بازی کنن یه جورای هلو بیا برو تو گلو بوده دیگه و پز دادن نداره اگه از صفر و هیچ 125 ملیون یوزر جمع میکرد شرف داشت همین و بس

• Like
Reactions: mahdi-ps4
فان فکت: من ۵ - ۶ تا اکانت psn دارم ( بخاطر خفن بودن‌سونی در زمینه ریجن بندی + چندتا مشکل دیگه )
نکته بعدی اینه که psn فکر میکنم قدمتش بلنده ( نه به اندازه استیم ولی تفاوتشون حدود ۳ ساله ) ولی هم روی psp vita ps3 ps4 و همینطور روی psvita tv یا یه همچین نامی داشت :)) هم بوده. و اگه اینطور باشه بنظر من این عملکردش تقریبا ضعیفم هست حتی!

نکته اخر اینه که کسی با تخریب استیم به هیچی نمیرسه جز ترول کردن شخص خودش :D

پس با این تفاسیر این ضایعه دردناک رو به سونی و جمیع طرفدارانش تسلیت میگیم. 70 میلیون:sad:

70 میلیون کاربر داره و وقتی داری بازی می‌کنی، در حالی که بازی آنلاین خیلی روون و بدون مشکل داره اجرا می‌شه از پارتی می‌ندازتت بیرون! یا مثلا باگ پیش میاد صدای یه نفر تو پارتی کیفیتش کم می‌شه.
#Respect

• Like
Reactions: Fenris Wolf
پس با این تفاسیر این ضایعه دردناک رو به سونی و جمیع طرفدارانش تسلیت میگیم. 70 میلیون:sad:

70 میلیون، 11 سال، 20 میلیون پلاس(7سال)، حدود5 پلتفرم. اگه فکر می‌کنی خدای آماره که خب هیچی، ولی اگه می‌خوای نمک های همیشگـی ـت رو بپاشی که بنده بحثی ندارم :دی
به علاوه جایی نگفتم همه اکانتام اکتیو هستن :دی 3 تاشون کلا اکتیون :دی که اتفاقا چیز خیلی ضایعیه چون اگه قابلیت های ابتدایی که حتی xbl از نسل قبل داشتند رو توی psn تعبیه می‌کردن من نیازی به شونصدتا اکانت نداشتم...
پ.ن: درکل بد نیست بچه ها خودشون رو برای پلتفرم محبوبشون تیکه پاره نکنند + بد نیست هرکی که یه کلمه مخالف پلتفرم/بازی محبوبشون حرف می‌زنه رو ترول نکنند :دی

70 میلیون، 11 سال، 20 میلیون پلاس(7سال)، حدود5 پلتفرم. اگه فکر می‌کنی خدای آماره که خب هیچی، ولی اگه می‌خوای نمک های همیشگـی ـت رو بپاشی که بنده بحثی ندارم :D
به علاوه جایی نگفتم همه اکانتام اکتیو هستن :D 3 تاشون کلا اکتیون :D که اتفاقا چیز خیلی ضایعیه چون اگه قابلیت های ابتدایی که حتی xbl از نسل قبل داشتند رو توی psn تعبیه می‌کردن من نیازی به شونصدتا اکانت نداشتم...
پ.ن: درکل بد نیست بچه ها خودشون رو برای پلتفرم محبوبشون تیکه پاره نکنند + بد نیست هرکی که یه کلمه مخالف پلتفرم/بازی محبوبشون حرف می‌زنه رو ترول نکنند :D

خبر اینه که PSN رکورد 70 میلیون کاربر رو ثبت کرد، بعد تو امدی میگی چون من 5 تا اکنت دارم و Vita TV هم هست پس آمار ضعیفی هم محسوب میشه. اتفاقا دقیقا به این پست خودت میگن ترول کردن!:D

اینکه نتیجه گیری تو به شدت خنده دار و غلطه ربطی به تیکه پاره شدن من برای عالیجناب سونی نداره. ببین اول اینکه همه کاربرها عین تو 5 تا اکنت ندازن:دی نمونش خود من که علی رغم اینکه به قول تو خودم رو برای سونی تیکه پاره میکنم فقط یه اکنت دارم. دوم اینکه این مدل کاربرهایی که ان تا اکنت دارن فقط مختص سونی نیستن. اینکه سونی چندتا پلتفرم داره هم بحث کاملا درستیه اما یوزرهای اصلی برای PS4 هستن. مثلا همین Vita TV رو فقط احسان خریده و خود سران سونی هم ندارن!:D

در کل اصلا 20 میلیون از این 70 میلیون اکانت های تو، 48 میلیونش هم برای Vita TV. به هر صورت 70 میلیون کاربر رقم خیلی خوبی برای سونیه و نشون میده که در طول این نسل و علی رغم اختلافی عجیبی که با رقیبش داشت تونسته به سلطه Live پایان بده.

چه تاپیک جالبی شده :D
تو تاپیکی که هیچ ربطی به استیم نداره، خودتون بحث رو شروع میکنید و کنسول‌دارا رو تحریک می‌کنید، وقتی هم کسی جوابتون رو میده خودتون پاکش می‌کنید =D>
بعدش هم دو تا Community کاملا مستقل و با چارچوب‌های کاملا متفاوت رو با هم مقایسه می‌کنید و حال می‌کنید که مثلا ما بیشتریم :| مثل اینه که کاربرای Google Play بیان بگن که ما ماهانه 1 میلیارد کاربر فعال داریم...پس عمرا به ما نمیرسید >:):D
کلا از بعضی‌هاتون انتظار بیشتری داشتم و فکر نمی‌کردم انقدر تعصب بیجا داشته باشید...

خبر اینه که PSN رکورد 70 میلیون کاربر رو ثبت کرد، بعد تو امدی میگی چون من 5 تا اکنت دارم و Vita TV هم هست پس آمار ضعیفی هم محسوب میشه. اتفاقا دقیقا به این پست خودت میگن ترول کردن!:D

اینکه نتیجه گیری تو به شدت خنده دار و غلطه ربطی به تیکه پاره شدن من برای عالیجناب سونی نداره. ببین اول اینکه همه کاربرها عین تو 5 تا اکنت ندازن:D نمونش خود من که علی رغم اینکه به قول تو خودم رو برای سونی تیکه پاره میکنم فقط یه اکنت دارم. دوم اینکه این مدل کاربرهایی که ان تا اکنت دارن فقط مختص سونی نیستن. اینکه سونی چندتا پلتفرم داره هم بحث کاملا درستیه اما یوزرهای اصلی برای PS4 هستن. مثلا همین Vita TV رو فقط احسان خریده و خود سران سونی هم ندارن!:D

در کل اصلا 20 میلیون از این 70 میلیون اکانت های تو، 48 میلیونش هم برای Vita TV. به هر صورت 70 میلیون کاربر رقم خیلی خوبی برای سونیه و نشون میده که در طول این نسل و علی رغم اختلافی عجیبی که با رقیبش داشت تونسته به سلطه Live پایان بده.

پاراگراف اول صحبتت نشون می‌ده که کلا هیچی از حرفام نفهمیدی :)) برو هروقت کامل فهمیدی بیا و نمک بریز :دی کسی هم که ترول میکنه من نیستم قطعا :دی!
البته اگه هم نفهمیدی برای من مهم نیست، چون اصلا چیزی که شما از صحبت های من برداشت کردی به کل اشتباهه :دی

درمورد اون چیزی هم که در ادامه نوشتی، عملکرد ضعیف رو تعریفش رو متاسفانه اصلا متوجه نشدی :دی آره سونی در زمینه PS4 نسبتا خوب عمل کرده ( بماند که چقدر کیفیت PSN مزخرفه و همین رقم هم عجیبه ) ولی overall رو که می‌بینی ( روی همه پلتفرما طی این همه سال ) اصلا چیز خفنی نیست.
ولی خواهش میکنم اگه 1% خواستی این بحث رو ادامه بدی، لودگی رو کنار بذار چون اصلا از این مورد توی یک گفتگوی نرمال خوشم نمیاد و جوابتم دیگه نمی‌دم :دی البته فکر می‌کنم گفتگو همینجا پایان یافته باشه :دی
---
دوستان چرا فکر میکنید توی تاپیک x فقط باید راجب x حرف زد :دی؟ الان اتفاقا بحث رقابت و قرار دادن دوتا از بزرگترین پلتفرم های گیمینگ در کنار هم خیلی مورد جالبیه که شما مخالفش هستید. شما دوست دارید ملت بیان و فقط از اون x کذایی تعریف کنن؟ :دی
یاد بازیسنتر 2 3 سال پیش بخیر واقعا. چی بود و چی شد :دی
پ.ن: نتیجه اخلاقی که از این پست های معرتضانه دوستان می‌شه گرفت اینه که استیم رو وارد بحث نکنیم. اینه که کلا کسی حق نداره چیزیو مقایسه بکنه. فقط بشینید و حال کنید و یه تبریکی هم بگید که یه پستی ول داده باشید. :دی جدا فروم افتضاح شده وضعش :دی

تو تاپیکای دیگه همیشه میدیدم به سونی فنا میگن تعصبی تاجایی که من الان دارم میبینم بیشتر pc فن تعصبی داریم نه سونی فن اصن نمیدونم این دوستان با مقایسه امار یوزرها و گفتن ما بهتریم تعداد ما بیشتره چیزی ازشون کم میشه یا چیزی بهشون اضافه میشه که اینجوری میکنن داداش گلم شما مخالف psn ?! برو با استیمت حال کن مگه مجبورت کردن با ps4 بازی کنی؟! چه بخوای چه نخواهی حقیقت همینه و تغییری نمیکنه:|

یک نصیحت دوستانه: استیم رو ترول نکنین که آخر عاقبت خوبی نداره :D
کاری به خوب یابد بودن استیم ندارم اما ما پلیرای pcرو تو همون دوران ps1 ترول کردیم که ما می نشستیم بازی های مغز آب کن فکری بازی میکردیم اونا هم تو مراحل IGIگیر کرده بودن. الانم که 50درصدشون دارن دوتا 2 بازی میکنن و به خیالشون بازی رو دستش نمیاد

پاراگراف اول صحبتت نشون می‌ده که کلا هیچی از حرفام نفهمیدی :)) برو هروقت کامل فهمیدی بیا و نمک بریز :D کسی هم که ترول میکنه من نیستم قطعا :D!
البته اگه هم نفهمیدی برای من مهم نیست، چون اصلا چیزی که شما از صحبت های من برداشت کردی به کل اشتباهه :D

درمورد اون چیزی هم که در ادامه نوشتی، عملکرد ضعیف رو تعریفش رو متاسفانه اصلا متوجه نشدی :D آره سونی در زمینه PS4 نسبتا خوب عمل کرده ( بماند که چقدر کیفیت PSN مزخرفه و همین رقم هم عجیبه ) ولی overall رو که می‌بینی ( روی همه پلتفرما طی این همه سال ) اصلا چیز خفنی نیست.
ولی خواهش میکنم اگه 1% خواستی این بحث رو ادامه بدی، لودگی رو کنار بذار چون اصلا از این مورد توی یک گفتگوی نرمال خوشم نمیاد و جوابتم دیگه نمی‌دم :D البته فکر می‌کنم گفتگو همینجا پایان یافته باشه :D
---
دوستان چرا فکر میکنید توی تاپیک x فقط باید راجب x حرف زد :D؟ الان اتفاقا بحث رقابت و قرار دادن دوتا از بزرگترین پلتفرم های گیمینگ در کنار هم خیلی مورد جالبیه که شما مخالفش هستید. شما دوست دارید ملت بیان و فقط از اون x کذایی تعریف کنن؟ :D
یاد بازیسنتر 2 3 سال پیش بخیر واقعا. چی بود و چی شد :D
پ.ن: نتیجه اخلاقی که از این پست های معرتضانه دوستان می‌شه گرفت اینه که استیم رو وارد بحث نکنیم. اینه که کلا کسی حق نداره چیزیو مقایسه بکنه. فقط بشینید و حال کنید و یه تبریکی هم بگید که یه پستی ول داده باشید. :D جدا فروم افتضاح شده وضعش :D
اگه موضوع بحثه چرا حرفای منو پاک میکنن؟اومدی میگی psn مضخرفه هیچکی کاریت نداره خو از نظر منم استیم اشغالی بیش نیست الان حرف من پاک میشه مال تو نه!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or