شبکه PSN حالا 70 میلیون کاربر فعال ماهانه دارد!

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
طبق اطلاعاتی که سونی منتشر کرده، شبکه آنلاین پلی استیشن که PSN نام دارد، به رکورد 70 میلیون کابر فعال ماهانه دست پیدا کرده است.

3236688-psn1.jpg

این اطلاعات در برگه هایی که سونی به عنوان برنامه های نشست استراتژیک شرکت منتشر کرده دیده است. در این برگه ها نوشته شده که شبکه آنلاین پلی استیشن مرز 70 میلیون کاربر فعال ماهانه را رد شده است. این تعداد کاربر بر روی تمامی پلتفرم های PS VITA, PS3 و PS4 بصورت مشترک محاسبه شده است.

در ادامه آمارهای دیگری نیز گفته شده که به شرح زیر هستند:

- کاربران PS4 بصورت هفتگی، در مجموع 600 میلیون ساعت را صرف بازی می کنند.
- سونی در نظر دارد با افزودن محتویات بیشتر به سیستم عضویت Plus، این خدمات را بیشتر مورد پسند قرار داده و طیف اعضای آن را گسترش دهد.
- سیستم Plus تا پایان سال مالی قبل، بیش از 26.4 میلیون عضو داشته است.

در قیاس با مایکروسافت، این شرکت در ماه آپریل اعلام کرد تعداد اعضای فعال ماهانه شبکه Live، بطور مشترک بر روی کنسول Xbox و PC از مرز 55 میلیون گذشته است.

نشست استراتژیک شرکت سونی امروز در ژاپن برگزار خواهد شد و احتمالا اطلاعات بیشتری را در رابطه با آمار و ارقام پلی استیشن بدست خواهیم آورد.

اگه موضوع بحثه چرا حرفای منو پاک میکنن؟اومدی میگی psn مضخرفه هیچکی کاریت نداره خو از نظر منم استیم اشغالی بیش نیست الان حرف من پاک میشه مال تو نه!!

بزرگ شید دیگه! چند سالتونه بابا...

کی گفت اصلا استیم بخاطر بیشتر بودن آمار پلیراش بهتره!؟ خود درگیری دارید؟! امین اومد گفت هنوز به آمار استیم نرسیده. همین! ننوشت " ما خیلی خفن تریم چون پلتفرممون بازیکنای بیشتری داره" که :confuse:شماها ( شما و دوستان بالاییتون ) که این همه ادعای خفن بودن و متواضع بودنتون میشه چرا از یه امار و ارقام ساده که ازش نه چیزی به من می‌رسه نه به شما، انقدر به خودتون دارید فشار میارید؟! ناراحتید؟ نخونید آقا! یا توی تاپیک نیاید. فروم یعنی بحث و گفتگو و اگه فکر می‌کنی تحملشو نداری بهتره نیای توش ( کاری که 2 ساله من و خیلیای دیگه از دست یه سری یوزر جدید داریم می‌کنیم از بس که حرفاشون رادیکالیه :))! )

درضمن پستای شما هم پاک شد چون دقیقا به قصد دعوا و تمسخر بازیکنای یه پلتفرم دیگه اومدی وسط. منم اگه چیزی توی پستم گفتم، دقیقا منظورم با خود سونی و سرویس فوق العاده ناقص psn ـش بود نه شمای نوعی که گیمری:confuse:

پ.ن: ماشالله ادم مخش سوت می‌کشه از قیاس های مع الفارقی که دوستان در خصوص مقایسه x با y میکنن :D

wow
عجب آمار خفنی! 70 میلیون کاربر! دمش گرم سونی. همیشه سونی به فکر رضایت مشتری بوده. اصلا کسی نمی تونه نزدیک به سونی بشه.
"نمونه یک پست خوب برای این تاپیک" :)

------------
اگه موضوع بحثه چرا حرفای منو پاک میکنن؟اومدی میگی psn مضخرفه هیچکی کاریت نداره خو از نظر منم استیم اشغالی بیش نیست الان حرف من پاک میشه مال تو نه!!
مساله این که تو اصلا نمی دونی استیم چیه ولی شروین شاید 70% بازی هاش رو ps هست.

می‌شه واضح برامون توضیح بدی که به چه دلایلی استیم "مضخرفه" و آشغالی بیش نیست؟ :D
شما میای همین جوری یه چیزی می‌گی معلومه پست پاک می‌شه.
ماشالا عاشقان سینه چاکی که احتمالا دوران PS1 رو هم ندیدن با کوچکترین اعتراضی جوری حمله می‌کنن انگار مثلا ما با سونی دشمنی خونی داریم.
ما خودمون داریم از کنسولش استفاده می‌کنیم و انتقاداتمون رو هم بیان می‌کنیم. خیلی هم سادس که با یه سیستم مشابه روی PC مقایسه بشه.

کاری به خوب یابد بودن استیم ندارم اما ما پلیرای pcرو تو همون دوران ps1 ترول کردیم که ما می نشستیم بازی های مغز آب کن فکری بازی میکردیم اونا هم تو مراحل IGIگیر کرده بودن. الانم که 50درصدشون دارن دوتا 2 بازی میکنن و به خیالشون بازی رو دستش نمیاد

خب شما اون موقع هم اشتباه میکردی که ترول میکردی، الانم اشتباه میکنی ک ترول میکنی :D

این 50 درصد از کجا اومد مثلا؟ :D اصلا بگیم 90 درصد! دوتا 2 بازی کمی نیست، یک پدیدس رسما، حالا این که ما بازی نمیکنیم دلیل بر بد بودنش نیست

بعضی چیزا فکت هستن، موفقیت بی نظیر استیم یک فکت هست، پلتفرمی که روز به روز بهتر میشه و روز به روز سازنده های بیشتری رو جلب میکنه، PSN هنوز مشکل دانلودش حل نشده مثلا (حالا با سرعت دانلود استیم مقایسه کنین...زمین تا اسمون فرق داره!)، من بین کاربرای ایرانی و خارجی زیاد دیدم که از سرعت دانلودش گله میکنن، هنوز مشکلات امنیتی داره، حالا اون دوستمون میاد میگه "کیفیت مهمه نه کمیت"، خب این رسما ترول کردن چون رو هیچ مبنای واقعی استوار نیست، استیم بدون شک باکیفیت ترین پلتفرم هست و کسی که ی کم باهاش کار کرده باشه اینو قبول میکنه.

می‌شه واضح برامون توضیح بدی که به چه دلایلی استیم "مضخرفه" و آشغالی بیش نیست؟ :D
شما میای همین جوری یه چیزی می‌گی معلومه پست پاک می‌شه.
ماشالا عاشقان سینه چاکی که احتمالا دوران PS1 رو هم ندیدن با کوچکترین اعتراضی جوری حمله می‌کنن انگار مثلا ما با سونی دشمنی خونی داریم.
ما خودمون داریم از کنسولش استفاده می‌کنیم و انتقاداتمون رو هم بیان می‌کنیم. خیلی هم سادس که با یه سیستم مشابه روی PC مقایسه بشه.
اصلا حرف من از اول اشغال بودن استیم نبود فقط حرفم اینه چطور یه نفر میگه psn مضخرفه کامنتش پابرجاست من اومدم گفتم استیم اصلا ارزش ترول نداره پاک کردید فقط دارم میگم یا همه کامنتارو که بحث ایجاد میکنن پاک کنید یا اگر پاک نمیکنید دیگه هیچکدومو پاک نکنید!
یکی میاد یه بحث الکی رو راه میندازه قطعا من فن ps میام عین خودش ترول میکنم اصلا شکی نیست توش شما همیشه کامنتای سرمنشا بحثو پاک کنید به جای پاک کردن کامنتای نفرات بعدی

• Like
Reactions: vaan 2
پست شما به علت توهین به خیل عظیمی از کاربران PC پاک شد و اگر تکرار بشه نه تنها پستتون باز هم پاک میشه بلکه دسترسی خودتون هم قطع میشه.

کاربران دیگر هم گاها بین صحبت هاشون دارن به کاربرا توهین میکنن که امیدوارم رعایت کنن تا بعدا نه من آدم بده بشم به چشمشون نه خودشون از مباحث دور بمونن.

موفق باشیم.

wow
عجب آمار خفنی! 70 میلیون کاربر! دمش گرم سونی. همیشه سونی به فکر رضایت مشتری بوده. اصلا کسی نمی تونه نزدیک به سونی بشه.
"نمونه یک پست خوب برای این تاپیک" :)

------------

مساله این که تو اصلا نمی دونی استیم چیه ولی شروین شاید 70% بازی هاش رو ps هست.
الان مثلا ایشون به من توهین کرد ولی خوب من بهش توهین نمیکنم و میذارم تو عالم کودکیش خوش باشه

خبر میگه ۲۶ میلیون پلاس دارن البته نمیدونم این آمار پلاس های فعاله یا همه اکانتایی که پلاس داشتن

Sent from my Gooshi using Tapatalk

درسته
اون قسمتش رو نخونده بودم
ولی بازم رقم کمی نمیشه
حقشون هم هست. خدمات خوب میدن، نتیجش هم میبینن
مبارک سهام داراش باشه
که به نظر میرسه چند نفرشون هم اینجا حضور دارن و تحمل کوچکترین انتقادی از سونی رو ندارن!!

• Like
Reactions: yonestm
کسی نمیگه تو موضوع یه تاپیک فقط در اون مورد بحث شه و مقایسه ای نشه ... ولی ترول و متلک و فکت صادر کردن های یکجانبه رو هیچ کس خریدارش نیست ، قطعا هر کنشی یه واکنشی داره ،
جالبیش هم اینه که پست های ماها پاک میشه نه شروع کننده ها و ... و

دلم میخواد یکی از یکی از مدیران سایت بیاد پاسخگو باشه که بعضی از پست های که پاک شده چه مغایرتی با قوانین سایت داشته ، (اکه به خاطر اروم کردن تاپیکه چرا اصلا پست های شروع کننده و بحث بر انگیز پاک نشده ؟؟؟ ) اصلا نمیخواستم به این موضوع اشاره ای کنم چون اصلا ارزش نداشت ، چون باقی دوستان هم اشاره کردن و حجم این عمل و واکنش به نظر زیاد بوده منم گفتم یاد اوری کرده باشم .
خلاصه این اعمال محیط فروم رو سالم و اروم نمیکنه ...

آخرین ویرایش:
خدا رو شکر یه جایی پیدا شد بعضی ها تشریف بیارند و خودشون را خالی کنند :D
---
یه نکته ای هست این وسط. فکر نکنم حتی یک گیمر داشته باشیم که از استیم بدش بیاد . حداقل یک گیمر بالغ که درک کرده باشه : (استیم باعث احیای PC gaming و به وجود اومدن بیشمار بازی جدید شده/استیم به معنای واقعی کاری کرده که دولوپر های نسل جدید(منظور ایندی) نگران عرضه و فروش بازیشون نباشند)
اقایون عزیز. استیم فقط مال شما نیست. که فکر میکنید بقیه ندیدند و شما دیدید.
استیم خیلی بزرگه. در حدی که تو کلام و پست های کوچیک شما نمیگنجه! شخصا با اینکه فقط اکانتشو ساختم و جز بررسی استفاده ای نکردم باز هم لوگوش رو میبینم عشق میکنم اعتماد به نفس میگیرم. حالا روزی استفاده کنم چی میخوام بگم دیگه تصور کنید. در این حد. بیشتر از این خیالتون راحت بشه؟ کاملا هم جدی عرض کردم خدمتتون !

خلاصه که.. خودتون تشریف میارید در یک تاپیک که خبر مثبت میده یک سره شروع میکنید منفی بافی از psn بحث مقایسه و تحریک امیز راه میندازید و یک بنده خدا که تحریک شدست هم دست میگیرید تهشم میچسبونید به کل جامعه مثلا سونی فن های سایت (البته به این موضوع عادت کردیم انتظار دیگه ای هم نداریم :D) جالب تر اینکه خیلی هاتونم اصلا کنسول باز نیستید !

بماند که تجربه های شخصی خودتون از psn را به کل پلتفرم میچسبانید(خود بزرگ پنداری اونم با نت و وضعیت دسترسی ما به سرویس ها در ایران) که خب اوکی :D فروم جای تبادل نظر کسیم نگفت جسارتا دروغ میگید.
فقط لطف کنید جنبه داشته باشید. اگه تو تاپیک های مورد علاقه خودتونم کسی اومد و 100% مخالفت کرد ظرفیت تحمل داشته باشید و طرف را بی اعتبار نکنید. مثلا شخصا بخوام نظرم را در مورد یوبی سافت و بازی هاش تو تاپیک e3 بگم همین دوستان طرفدار ازادی بیان و حقوق تاپیک ها قطعا ترورم کنند :D ماشالا اکثریتتون هم که کاملا شناخته شده اید :D
---
و در نهایت در مورد موضوع اصلی تاپیک :D یک سرویس که رو یک سیستم ارائه میشه فقط بر اساس کیفیت خود سرویس رشد نمیکنه. بلکه بر اساس کیفیت کلی سیستم هم رشد میکنه.
رشد بی نظیر psn در این نسل فقط گردن خود psn نبوده. بلکه 1.سیاست های ترد پارتی سونی(جذب پلیر ها و بازی های شبکه ای قدرتمند و محتوای انحصاری) 2.سیاست های فرست پارتی سونی (ساختن گیم های فوق ابر با کیفیت و ارائه اختصاصی رو psn) و همچنین 3.مارکتینگ اصلی سیستم (ps4) هم شدیدا تاثیر داشتند.
تمام این مسائل دست در دست هم دادند تا psn به جایگاه فعلی برسه.
همانطور که محبوبیت pc . مادر بودن pc و بسیار موارد دیگر به رشد و گستردگی عظیم استیم کمک کرده اند.
و در نهایت افرین به سونی که همه جوره سیستم گیمینگ خودشو به بالاترین سطح کشونده.

پ ن : به نظر من steam vs psn vs live مثل benz vs bmw vs audi میمونه . و مقایسه بی فایدست :D هر کدوم نقاط قوت و ضعف خودشون را دارند. برای مثال قوی ترین ویژگی psn به نظر خودم محصولات/بازی هایی هست که روش ارائه میشند حالا سینگل یا مولتی مهم نیست مهم خود بازی. که دلیل اصلی جذب مخاطب برای یک پلتفرم گیمینگ هم میتونه باشه. در مقابل بله از نظر امکانات سهولت دسترسی پایین تر از steam قرار میگیره fact. شخصا منظورم ریفاند. انلاین پولی هم یقه یکی دیگه را باید بگیرید که سال ها پیش رو کنسول ها باب کرد :D

نمی خواستم اینجا مجدد پست بدم، اما گویا این پست ندادن و روشن نشدن موضوع باعث شده تا یه عده ازش استفاده کنن برای مظلوم نمایی یا به اصطلاح تیکه انداختن!

اولا تا پست شماره 17 شما توهین به شخص/گروهی رو نمی بینید! یه بحثی چه دلخواه بعضی ها و چه ناخوشایند برای بعضی دیگه پیش اومده که با یه سری اطلاعات و صحبت ها پیش رفته! اما پست شماره 18 شروع توهین بوده، توی جواب همون پست هم عرض کردم اگه این پست رو پاک کنم بعدا شاهد همچین صحنه هایی خواهیم بود که الان شاهدش هستیم، پس جواب پست داده شد و نکاتی که پست دهنده فکر می کرد توهینی در کار نیست ولی در واقع بود، بیان شد تا برای هر کسی که تاپیک رو می خونه هم مشخص بشه! پست ها از جانب بنده (مثلا توی جبهه آزادی بیان) پاک نشدن، بلکه برای حفظ احترام توسط یکی از مدیران محترم، تمامی اون پست ها و نقل قول ها و جواب های مربوط پاک شدن! شخص مورد نظر هم که شروع کننده توهین بود و خودش هم خوب می دونه حداقل باید از این تاپیک بن می شد، اما اونم ازش گذشته شد، ولی از موقعیت پیش اومده سوء استفاده کردن و به سبکی دیگه شروع به ترول و توهین کردن! اگه قرار بود پست هایی که اینچنین هستن پاک بشه، قاعدتا پست های ایشون باید پاک می شد مجددا! حالا اینکه سایر دوستان چرا ناراحت هستن رو بنده متوجه نمی شم! یکی از دوستان که صحبت از تاپیک های دیگه می کنه! یکی هم از تاپیک یوبیسافت که طعنه زده باشه و مواردی دیگه توسط دوستان دیگه! دوست عزیزی که صحبت از تاپیک های دیگه می کنی و داری درس ناظم بودن می دی، دقت کن اگه بنده با شما مشکلی داشتم، خیلی از پست های اسپم وار شما که بارها گزارش رد شده بود رو می تونستم پاک کنم، پست هایی که خودتونم می دونستین اسپم هست و بعد یه مدت خودتون حذف می کردید! مهرداد عزیز که همیشه با پست های طولانی و منطقی ظاهر می شی و طعنه هم می زنی، جالبه همین الان به همون تاپیک اشاره شده (تاپیک E3 یوبیسافت) مراجعه کنی و ببینی آیا پستی پاک شده یا نه، همه نظرات تا جایی که توهین نباشن سر جاش موندن و جالبه بدونید تا الان بررسی کل تاپیک های تالار E3 2017 به دست بنده بوده!

و در کل در جواب به همه دوستانی که گله دارن، اینکه موضوعی در باب مقایسه توی تاپیکی مطرح می شه توی سیاست های جدید سایت مشکلی نداره! تا جایی هم که توهینی نباشه بحث می تونه ادامه پیدا کنه! اینکه بنده یا همکاران رو "فن" یک گروه می دونید، به خاطر دیدگاه خودتون هست، چون سمت خودتون رو هم نمی بینید! اگر قرار باشه توی تاپیک سونی، فقط طرفداران اون و تاپیک PC، فقط طرفداران اون و .... پست بدن، هیچ جذابیتی توی بحث کردن نمی مونه! اما مشکل ما اینجاست که بحث کردن رو با تیکه انداختن، ترول کردن و توهین کردن اشتباه گرفتیم! در صورت پاک شدن پست هم شاکی می شیم و یقه ناظمین رو می گیریم، اما یکم فکر نمی کنیم شاید اون پاک شدن به خاطر رعایت نظم و آسایش روانی کل فروم باشه که شخص شما هم جزوش هستی! یه نکته دیگه اینکه خیلی ها فکر می کنن ناظم ها حق پست دادن ندارن و فقط باید نظاره گر باشن، و اگه پستی بدن دارن از قدرتشون سوء استفاده می کنن، باید بگم خیر اینطور نیست، ما هم مثل شما عضوی از این فروم هستیم و حق نظر دادن داریم، حالا اگه این پست برخلاف میل شما بود دلیل استفاده از تگ و غیره نیست! پستی که از جایگاه ناظم بودن ارسال بشه کاملا معلوم هست!

امیدوارم دوستانی که منتظر جواب بودن به خواسته خودشون رسیده باشن و اینکه تونسته باشم به یه سری از قضایا مورد سوالشون هم پاسخ داده باشم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or