شبکه PSN حالا 70 میلیون کاربر فعال ماهانه دارد!

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
طبق اطلاعاتی که سونی منتشر کرده، شبکه آنلاین پلی استیشن که PSN نام دارد، به رکورد 70 میلیون کابر فعال ماهانه دست پیدا کرده است.

3236688-psn1.jpg

این اطلاعات در برگه هایی که سونی به عنوان برنامه های نشست استراتژیک شرکت منتشر کرده دیده است. در این برگه ها نوشته شده که شبکه آنلاین پلی استیشن مرز 70 میلیون کاربر فعال ماهانه را رد شده است. این تعداد کاربر بر روی تمامی پلتفرم های PS VITA, PS3 و PS4 بصورت مشترک محاسبه شده است.

در ادامه آمارهای دیگری نیز گفته شده که به شرح زیر هستند:

- کاربران PS4 بصورت هفتگی، در مجموع 600 میلیون ساعت را صرف بازی می کنند.
- سونی در نظر دارد با افزودن محتویات بیشتر به سیستم عضویت Plus، این خدمات را بیشتر مورد پسند قرار داده و طیف اعضای آن را گسترش دهد.
- سیستم Plus تا پایان سال مالی قبل، بیش از 26.4 میلیون عضو داشته است.

در قیاس با مایکروسافت، این شرکت در ماه آپریل اعلام کرد تعداد اعضای فعال ماهانه شبکه Live، بطور مشترک بر روی کنسول Xbox و PC از مرز 55 میلیون گذشته است.

نشست استراتژیک شرکت سونی امروز در ژاپن برگزار خواهد شد و احتمالا اطلاعات بیشتری را در رابطه با آمار و ارقام پلی استیشن بدست خواهیم آورد.

یکی از دلایلی که استیم کاربرای بیشتری داره اینه که امکانات بیشتری تو استورش گذاشته، همون یه قلم منظم بودن دسته بندی بازی ها بر اساس ژانر، ناشر، سال و.... به جز اینا کلا سرمایه گذاری زیادی کرده توش ولی سونی متاسفانه به همه چیز زسیدگی کرده الا این مورد. استور رو گذاشته اولویت آخر اگه دقت کنین تو این چند سال هیچ تغییر چشم گیری نداشه فقط یه wish list اضافه کرده

• Like
Reactions: Coffee Addicted
این امار یه جای کارش میلنگه ! 70میلیون کاربر فعال ! دقیقا از چه نظر؟فکر میکنم 70 میلیون نفر در ماه حداقل آنلاین شدن و یه بازی رو اجرا کرده باشند
بعد آمار PSN رو به احتمال زیاد به صورت مشترک PS3وPS4منتشر کردند
روزانه بیش از 10 میلیون نفر وارد استیم میشند که بخوای آمار ماهیانه رو بر طبق افراد مختلف بگیری،یعنی در ماه چند نفر بازی کردند خیلی بیشتر از این 70 میلیون PSN میشه
یکی از خوبی ها استیم اینکه بازی های چند نسل قبل همه در دسترسه و همه چیز یجا جمع شده پسفردا PS5 میاد هر چی تو PS4خرج کردید باید باهاش خداحافظی کنید یا با قابلیت های Streamبتونید بهش دست پیدا کنید یا سونی لطف کنه اجازه اجرای دیسک های نسل قبل رو بر روی نسل جدید و امکان دانلود بازی های خریداری شده نسل قبل رو بر روی نسل جدید بهمون بده که هرگز اینکار رو بخاطر فروش دستگاه ها نمیکنند احتمالا همین روش فعلی رو در نظر میگیرند یعنی پولی که قبلا برای یک بازی پرداخت کردید دوباره برای اجرای اون در دستگاه نسل جدید پرداخت کنید!
باز در این زمینه Xbox oneبهتر بوده حداقل آدم میدونه چیز زیادی رو از دست نداده

• Like
Reactions: IMANOKA
این امار یه جای کارش میلنگه ! 70میلیون کاربر فعال ! دقیقا از چه نظر؟فکر میکنم 70 میلیون نفر در ماه حداقل آنلاین شدن و یه بازی رو اجرا کرده باشند
بعد آمار PSN رو به احتمال زیاد به صورت مشترک PS3وPS4منتشر کردند
روزانه بیش از 10 میلیون نفر وارد استیم میشند که بخوای آمار ماهیانه رو بر طبق افراد مختلف بگیری،یعنی در ماه چند نفر بازی کردند خیلی بیشتر از این 70 میلیون PSN میشه
یکی از خوبی ها استیم اینکه بازی های چند نسل قبل همه در دسترسه و همه چیز یجا جمع شده پسفردا PS5 میاد هر چی تو PS4خرج کردید باید باهاش خداحافظی کنید یا با قابلیت های Streamبتونید بهش دست پیدا کنید یا سونی لطف کنه اجازه اجرای دیسک های نسل قبل رو بر روی نسل جدید و امکان دانلود بازی های خریداری شده نسل قبل رو بر روی نسل جدید بهمون بده که هرگز اینکار رو بخاطر فروش دستگاه ها نمیکنند احتمالا همین روش فعلی رو در نظر میگیرند یعنی پولی که قبلا برای یک بازی پرداخت کردید دوباره برای اجرای اون در دستگاه نسل جدید پرداخت کنید!
باز در این زمینه Xbox oneبهتر بوده حداقل آدم میدونه چیز زیادی رو از دست نداده

70 میلیون کل کاربرای فعالیه که PS4 به دست اورده ، نه کسایی که تو یه ماه انلاین شدن .
نیمه دوم هم که اصلا ربطی به موضوع نداره .

در هر زمانی به صورت تصادفی وارد psn که بشید و بخواید online بازی کنید. درصد قابل توجهی امکان قطع شدن و پرت شدن به بیرون در حین بازی وجود داره!
حتی sign in شدن به psn هم داستان داره! بعضی وقتها با nat type 3 به هیچ عنوان نمیتونید وارد psn بشید!
حالا بخوام مشکلات psn رو لیست کنم هم سرتون رو درد اوردم هم اینکه فایده ای نداره. چون کسی که چیزی به این واضحی رو نخواد قبول کنه با هیچ دلیل و سند و مدرکی هم قبول نخواهد کرد.
سونی باید سالها تلاش بی وقفه بکنه تا بتونه خودشو به steam نزدیک کنه.
نمیدونم چرا متعصبانه با هرچیزی برخورد میکنیم.
واقعیت اینه که چه از نظر کیفیت و چه از نظر تعداد کاربرها مقایسه psn و steam بیشتر به شوخی میمونه!

آخرین ویرایش:
در هر زمانی به صورت تصادفی وارد psn که بشید و بخواید online بازی کنید. درصد قابل توجهی امکان قطع شدن و پرت شدن به بیرون در حین بازی وجود داره!
حتی sign in شدن به psn هم داستان داره! بعضی وقتها با nat type 3 به هیچ عنوان نمیتونید وارد psn بشید!
حالا بخوام مشکلات psn رو لیست کنم هم سرتون رو درد اوردم هم اینکه فایده ای نداره. چون کسی که چیزی به این واضحی رو نخواد قبول کنه با هیچ دلیل و سند و مدرکی هم قبول نخواهد کرد.
سونی باید سالها تلاش بی وقفه بکنه تا بتونه خودشو به steam نزدیک کنه.
نمیدونم چرا متعصبانه با هرچیزی برخورد میکنیم.
واقعیت اینه که چه از نظر کیفیت و چه از نظر تعداد کاربرها مقایسه psn و steam بیشتر به شوخی میمونه!
من با مقایسه استیم و ... کاری ندارم اما، چرا شما (منظور معترض ها) مشکلات اینترنتی خودتون رو گردن PSN میندازید؟ اینکه میگید نت تایپ 3، یه چیز کاملا مشهودیه که به مشکل بر خواهید خورد. اولین چیزی که تو آموزش های اتصال به PSN و یا LIVE تذکر داده میشه اینه که نت تایپتون رو 2 و یا همون Open (روی LIVE) بکنید. یه سری از IP ها هستن که باید روی مودمتون باز کنید تا مشکلی توی این سرویس ها نداشته باشید. به جای لیست مشکلات PSN، بهتره مشکلات اینترنتتون رو لیست کنید :D

من با مقایسه استیم و ... کاری ندارم اما، چرا شما (منظور معترض ها) مشکلات اینترنتی خودتون رو گردن PSN میندازید؟ اینکه میگید نت تایپ 3، یه چیز کاملا مشهودیه که به مشکل بر خواهید خورد. اولین چیزی که تو آموزش های اتصال به PSN و یا LIVE تذکر داده میشه اینه که نت تایپتون رو 2 و یا همون Open (روی LIVE) بکنید. یه سری از IP ها هستن که باید روی مودمتون باز کنید تا مشکلی توی این سرویس ها نداشته باشید. به جای لیست مشکلات PSN، بهتره مشکلات اینترنتتون رو لیست کنید :D
خب من با همون اینترنت با استیم هیچ مشکلی ندارم. در ضمن با نت تایپ 3 هم من بعضی وقتها وصل میشم....
چت کردن در psn یکی از اذاب آورترین کارهاست. مشکل جایی بیشتر میشه که در پارتی بیش از 4 نفر باشن. در قیاس با استیم و همون اینترنت بازهم ضعف از psn هست.
سرعت دانلود در psn به طرز فاجعه آمیزی پایینه. در حالی که این مشکل در استیم نیست.
بازم لیست کنم؟ شما زمانی میتونی بگی مشکل از اینترنت ماست که شرایط مساوی نباشه. وقتی من با یک isp با یه سرویس مشکل دارم و با یکی دیگه ندارم، بدین معنیه که مشکل از سرویسه نه isp
در نهایت هم psn برای آنلاین بازی کردن هزینه داره و استیم رایگانه.

خب من با همون اینترنت با استیم هیچ مشکلی ندارم. در ضمن با نت تایپ 3 هم من بعضی وقتها وصل میشم....
چت کردن در psn یکی از اذاب آورترین کارهاست. مشکل جایی بیشتر میشه که در پارتی بیش از 4 نفر باشن. در قیاس با استیم و همون اینترنت بازهم ضعف از psn هست.
سرعت دانلود در psn به طرز فاجعه آمیزی پایینه. در حالی که این مشکل در استیم نیست.
بازم لیست کنم؟ شما زمانی میتونی بگی مشکل از اینترنت ماست که شرایط مساوی نباشه. وقتی من با یک isp با یه سرویس مشکل دارم و با یکی دیگه ندارم، بدین معنیه که مشکل از سرویسه نه isp
در نهایت هم psn برای آنلاین بازی کردن هزینه داره و استیم رایگانه.
خوب شما نمیتونی تجربه ی شخصی خودت رو به 70 میلیون کاربری که دارن از PSN استفاده میکنن تعمیم بدی. اصلا استدلال درستی نیست که بیای بگی من تجربم از مورد X اینه پس مورد X همیشه خوبه یا بده. توی هر جایی برای چنین نتیجه گیری شما احتیاج به آمارگیری داری ببینی درصد کسایی که مشکل دارن چقدره. نه اینکه من این مشکل رو دارم پسرخالم هم اوندفعه ای نتونست وصل شه.این روش منطقی نیست. اگر به تجربه ی شخصی باشه من خودم اصلا مشکلی نداشتم

70 میلیون کل کاربرای فعالیه که PS4 به دست اورده ، نه کسایی که تو یه ماه انلاین شدن .
نیمه دوم هم که اصلا ربطی به موضوع نداره .
پست اول تاپیک :)
این تعداد کاربر بر روی تمامی پلتفرم های PS VITA, PS3 و PS4 بصورت مشترک محاسبه شده است.

پست اول تاپیک :)
واقعن نمیدونم هدفت از پست چیه اصن چی بهت میرسه!؟ فکر کنم برداشتت از این امار اینه که 30 میلیون روی سه هستن بیست تا روی ویتا ده تای دیگه روی پی اس 4 یعنی با این کارا فقط میخوای به یه نتیجه برسی که پی اس ان ضعیفه

• Like
Reactions: mahdi-ps4
واقعن نمیدونم هدفت از پست چیه اصن چی بهت میرسه!؟ فکر کنم برداشتت از این امار اینه که 30 میلیون روی سه هستن بیست تا روی ویتا ده تای دیگه روی پی اس 4 یعنی با این کارا فقط میخوای به یه نتیجه برسی که پی اس ان ضعیفه
هدفم فقط تصحیح یه اشتباه کوچک بود. همین و بس.
در ضمن این برداشت ها فقط از ذهن شما و امثال شما برمیاد که از یه مساله خیلی کوچک برداشت های عجیب و غریب این چنینی دارید. همون جوری که سر پست اولی که تو این تاپیک داشتم فکر کردید که دنیای سونی را زیر سوال بردم. خواهشا دنیا و ذهنیت من را با خودتون یکی ندونید.

هدفم فقط تصحیح یه اشتباه کوچک بود. همین و بس.
در ضمن این برداشت ها فقط از ذهن شما و امثال شما برمیاد که از یه مساله خیلی کوچک برداشت های عجیب و غریب این چنینی دارید. همون جوری که سر پست اولی که تو این تاپیک داشتم فکر کردید که دنیای سونی را زیر سوال بردم. خواهشا دنیا و ذهنیت من را با خودتون یکی ندونید.
حالا شما نه منظور بعضی ها واقعن همینه با هدف ترول کردن میان جلو :-" این دوستمونم منظورش کلن چیز دیگه ای بوده حالا فقط گفته ps4 کاری ندارم از اونایی نیستم که بیام بیخودی بحث الکی راه بندازم حرفای اون امثال که من با اونا مقایسه میکنید رو هم اصلا قبول ندارم نمونش کسی که میگفت طرف دوتا 2 بازی کرده فکر کرده دوتا همه چیزه:D:-@

آخرین ویرایش:
حالا من کاری به رقباش و قصد مقایسه استیم و لایو با PSN ندارم، ولی انصافا برای خود سونی پیشرفت خوبی بوده این تعداد.
خبر زیر در سال 2009 (اواخر 2008) توی همین بازی سنتر زده شده. تعداد 14 میلیون کاربر فعال در PSN رو برای PS3 و PSP اعلام میکنه. که این تعداد امسال یعنی 2017 به 70 میلیون برای PS4 و تعداد کمتری برای PS Vita و PS3 رسیده. به نظرم موفقیت زیادی هست همین پیشرفت.
14 میلیون اکانت فعال در PSN
بازم میگم کاری به استیم دوست داشتنی ندارم:D

خوب شما نمیتونی تجربه ی شخصی خودت رو به 70 میلیون کاربری که دارن از PSN استفاده میکنن تعمیم بدی. اصلا استدلال درستی نیست که بیای بگی من تجربم از مورد X اینه پس مورد X همیشه خوبه یا بده. توی هر جایی برای چنین نتیجه گیری شما احتیاج به آمارگیری داری ببینی درصد کسایی که مشکل دارن چقدره. نه اینکه من این مشکل رو دارم پسرخالم هم اوندفعه ای نتونست وصل شه.این روش منطقی نیست. اگر به تجربه ی شخصی باشه من خودم اصلا مشکلی نداشتم
من به 70 میلیون کاربر psn دسترسی ندارم و نمیدونم همه اونا هم این مشکلات رو داشتن یا نه. همونطور که شما و تمام کسانی که از psn دفاع میکنن دسترسی ندارید.
من به پسرخالم و اطرافیانم و کسانی که باهاشون در ارتباطم دسترسی دارم که همه اونها هم کمابیش این مشکلات رو داشتن و این خودش یه جامعه آماری محسوب میشه که میشه بر اساسش قضاوت کرد. مشکلات psn ی هم که بهش اشاره کردم اکثرا در سطح جهانی برای کاربران پیش اومده و با یه جستجوی ساده میتونید بفهمید فقط من و پسرخالم نیستیم.
در اونطرف psn رو با استیم مقایسه کردم که تابه حال هیچ یک از مشکلاتی رو که در psn داشتم با استیم تجربه نکردم. (تا به امروز). حالا شما میتونید از این حرف هر برداشتی رو که دوست دارید بکنید ولی نه هدفم تخریب psn هست نه طرفداری متعصبانه از استیم. با توجه به تجربیات شخصی و تجربیات اطرافیانم از جمله پسرخالم، این دو سرویس رو مقایسه کردم و نظرمو گفتم
در ضمن اینکه شما تاحالا با psn هیچ مشکلی نداشتید از عجایب محسوب میشه. چون psn چند بار به دلایل مختلف کلا داون شد.

• Like
Reactions: JOKERACN7

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or