شبکه PSN حالا 70 میلیون کاربر فعال ماهانه دارد!

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
طبق اطلاعاتی که سونی منتشر کرده، شبکه آنلاین پلی استیشن که PSN نام دارد، به رکورد 70 میلیون کابر فعال ماهانه دست پیدا کرده است.

3236688-psn1.jpg

این اطلاعات در برگه هایی که سونی به عنوان برنامه های نشست استراتژیک شرکت منتشر کرده دیده است. در این برگه ها نوشته شده که شبکه آنلاین پلی استیشن مرز 70 میلیون کاربر فعال ماهانه را رد شده است. این تعداد کاربر بر روی تمامی پلتفرم های PS VITA, PS3 و PS4 بصورت مشترک محاسبه شده است.

در ادامه آمارهای دیگری نیز گفته شده که به شرح زیر هستند:

- کاربران PS4 بصورت هفتگی، در مجموع 600 میلیون ساعت را صرف بازی می کنند.
- سونی در نظر دارد با افزودن محتویات بیشتر به سیستم عضویت Plus، این خدمات را بیشتر مورد پسند قرار داده و طیف اعضای آن را گسترش دهد.
- سیستم Plus تا پایان سال مالی قبل، بیش از 26.4 میلیون عضو داشته است.

در قیاس با مایکروسافت، این شرکت در ماه آپریل اعلام کرد تعداد اعضای فعال ماهانه شبکه Live، بطور مشترک بر روی کنسول Xbox و PC از مرز 55 میلیون گذشته است.

نشست استراتژیک شرکت سونی امروز در ژاپن برگزار خواهد شد و احتمالا اطلاعات بیشتری را در رابطه با آمار و ارقام پلی استیشن بدست خواهیم آورد.

1-
This new service means that, by purchasing a digital game on either Windows 10 or Xbox One, you'll receive a free copy of the game on the other platform.

All games on Xbox Play Anywhere will support cloud saves, cross-play and achievements via Xbox Live.

اینی که الان میخونید هیچ فرقی با سیستمی که چندین ساله روی پلی استیشن داره اجرا میشه نداره.

2-
samix4ever.png

samix+rises.png

کافیه؟

ببین پلتفرم سونی اصلا قابل مقایسه با ویندوز نیست!!!!!
من یه زمانی PS3 داشتم و فروختم PS4 گرفتم و در نتیجه این قابلیت هیچ ارزشی و قابلیتی برای من به شخصه نداره!(ویتا هم هیچ وقت نداشتم)

حالا اینکه پروفایلتو بتونی ببری روی کنسول جدید هم کار شاخی نکرده که سونی!

ولی حالا مایکروسافت سرویسی بهت میده که اجازه میده بازی رو که روی کنسول با محدودیت های سخت افزاری اجرا کردی و اگه خواستی بیای روی یه PC High End هم بدون پرداخت پولی بابت بازی تجربه کنی!

حالا این داستان Play Anywhere به همین یه مورد ختم نمیشه و اکثر گیمرها تو خونشون PC هم دارن و تفاوت سونی و مایکرو اینجا مشخص میشه!

به هیچ وجه این سرویس قابل مقایسه با سرویس مثلا مشابه سونی نداره!

• Like
Reactions: z2s sas
مگه کسی اینجا میگه که PSN بهتر از استیمه؟ هر کی اینو بگه باید به عقلش شک کرد. چرا الکی حرف تو دهن ملت میذارید؟
میشه بپرسم چرا استیم بهتر از psn ـه؟
آیا به دلیل ضعف های psn که در اونطرف نقاط قوت استیم محسوب میشه، نیست؟
مشکلات پارتی چت. سرعت پایین دانلود. امنیت کمتر نسبت به استیم. داون شدن های سرور و کیک شدن از بازی های آنلاین به دلیل مشکلات سرور.
هرکدوم از اینهارو در اینترنت ده ها تاپیک issue دارن.
من به شخصه مشکلم اینه که چرا باید سرویسی که سالیانه 50 دلار میگیره که چند وقت هم هست (با وقاحت تمام ) 10 دلار بهش اضافه کردن، در نیازهای اولیه کاربرانش مشکل داشته باشه؟
خودتون هم میدونید که استقبال زیاد از ps4 و سوپرایز شدن سونی، توجیهی بیش نیست.
اینکه 70 میلیون کاربر psn وجود داره افتخار نیست. من طرفدار سونی و انحصاریهاش هستم و برای آنلاین بازی کردن مجبورم اشتراک psn رو بخرم. چون گزینه دیگه ای ندارم. اگر مثل قبل بازی آنلاین رایگان بود و برای سرویس های اضافه، 70 میلیون مشترک psn وجود داشت، اونوقت سونی میتونست با افتخار بگه من به مشترکینم حق انتخاب دادم و اونها هم سرویس پولی psn رو انتخاب کردن. ولی الان سونی 70 میلیون کاربر psn داره که خیلی هاشون مجبورن صرفا برای آنلاین بازی کردن این اشتراک رو تهیه کنن.و سرویس ها و امتیازات دیگه psn به هیچ دردشون نمیخوره.

مشکلات پارتی چت. سرعت پایین دانلود. امنیت کمتر نسبت به استیم. داون شدن های سرور و کیک شدن از بازی های آنلاین به دلیل مشکلات سرور.
اون مشکل سرعت دانلود رو صحبتش رو کردیم بالاتر ااما دیگر مشکلاتی که گفتید همشون کذب محض هستن. تا فردا هم اینجا همین حرفای تکراری رو بنویسید چیزی از کذب بودنشون کم نمیکنه. مطمئن هم باشید به اندازه بنده و دوستانم توی PSN نیستید شما. کودوم مشکل پارتی؟ کودوم کیک شدن از بازی های انلاین؟ مشکل سرور یه بازی چه ربطی به شبکه PSN داره؟ هیچ دلیلی برای ادامه بحث با شما نمیبینم من. چون هرچقدر هم بحث کنیم برمیگردیم سر خانه اول و مشکل شخصی اینترنت شما و پسرخاله هاتون :دی

اون مشکل سرعت دانلود رو صحبتش رو کردیم بالاتر ااما دیگر مشکلاتی که گفتید همشون کذب محض هستن. تا فردا هم اینجا همین حرفای تکراری رو بنویسید چیزی از کذب بودنشون کم نمیکنه. مطمئن هم باشید به اندازه بنده و دوستانم توی PSN نیستید شما. کودوم مشکل پارتی؟ کودوم کیک شدن از بازی های انلاین؟ مشکل سرور یه بازی چه ربطی به شبکه PSN داره؟ هیچ دلیلی برای ادامه بحث با شما نمیبینم من. چون هرچقدر هم بحث کنیم برمیگردیم سر خانه اول و مشکل شخصی اینترنت شما و پسرخاله هاتون :D
اینجوری که شما از سونی دفاع میکنی خوده سونی از خودش دفاع نمیکنه!
حق با شماست در این بحث به هیجایی نمیرسیم. مشکلات بنده هم فقط مختص خودم و پسرخاله هامه + صدها نفری که از روی دشمنی با سونی توی نت صدها تاپیک دقیقا شبیه مشکلات من و پسرخاله هام زدن.
قطعا همشون کذاب هستند. و فقط حرفهای کذب میزنن و فقط شما راست میگید.
موفق باشید.

حق با شماست در این بحث به هیجایی نمیرسیم. مشکلات بنده هم فقط مختص خودم و پسرخاله هامه + صدها نفری که از روی دشمنی با سونی توی نت صدها تاپیک دقیقا شبیه مشکلات من و پسرخاله هام زدن.
موفق باشید.
من پست شما رو چندبار خوندم پستFaR!nهم خوندم در آخر نفهمیدم چرا نقل کردی این حرفا رو نوشتی...چی شد اخرش؟.. بحث و نتیجه چی بود XD
PSN از استیم بهتر نیست ،که به امکانات استیم و شخصی سازی پروفایل و سیستم ترید و امکانات زیادش برمیگرده،اون بحث مشکلات سرور هم خودت گفتی اصلا کسی چیزی نگفتXD

موفق باشید.

دفاع چی کشک چی ؟ چرا حرف حق رو میزاریم روی حساب دفاع کردن ؟
نمیدونم شما چند ساله psn هستی ولی اینو خدمتتون عرض کنم بنده از 2008 psn هستم اره ضعف داره زیاد هم ضعف داره ولی تقریبا تمام حرف های شما اشتباه هست شما احتمالا داری درمورد 5-6 سال پیش حرف میزنی چون خودم به شخصه نه مشکل سرعت دانلود دارم ( با چهارتا isp مختلف امتحان کردم ) و نه تاحالا مشکل پارتی چت داشتم درمورد اون کیک شدن از بازی هم کلا جایی نگید که بهتون میخندن .مثلا شما از سرور EA کیک میشی مشکل از psn هست ؟ اولین باره همچین چیزی به گوشم میخوره ...
اون 10 دلاری هم که اضافه کرده جای هیچ توجیهی نداره البته این قضیه شامل حال همه ی منطقه ها نمیشه بطور مثال امارات هنوز همون سالی 50 دلار هست .
درکل من نه میخوام از سونی یا psn دفاع کنم و نه دلخوشی از psn دارم ولی خواهشا جوری حرف نزنید که آدم فکر کنه داره به شعورش توهین میشه .

اون مشکل سرعت دانلود رو صحبتش رو کردیم بالاتر ااما دیگر مشکلاتی که گفتید همشون کذب محض هستن. تا فردا هم اینجا همین حرفای تکراری رو بنویسید چیزی از کذب بودنشون کم نمیکنه. مطمئن هم باشید به اندازه بنده و دوستانم توی PSN نیستید شما. کودوم مشکل پارتی؟ کودوم کیک شدن از بازی های انلاین؟ مشکل سرور یه بازی چه ربطی به شبکه PSN داره؟ هیچ دلیلی برای ادامه بحث با شما نمیبینم من. چون هرچقدر هم بحث کنیم برمیگردیم سر خانه اول و مشکل شخصی اینترنت شما و پسرخاله هاتون :D
خب نتیجه شد در رابطه با سرعت دانلود ؟

بازی تو psn یه حس و حال و اصالتی توش هست که تو چیزه دیگه ای نیست شاید عده ای کمی مشکل باهاش داشته باشن (بخاطر اینترنت و تنظیمات روتر) که قابل حله
برای بهترین اتصال ایمن به PSN نیاز به NAT type 2 دارید که لازمه پورت های زیر در مودمتون باز شه (Port Forwarding):
  • TCP: 80, 443, 3478, 3479, 3480
  • UDP: 3478, 3479

• برقرار باشید

• Like
Reactions: mahdi-ps4
خود من از اوایل این نسل همیشه به psn وصل بودم،به جز اون اوایل که مشکلاتی به خاطر تعداد زیاد پلیرها و ارتقاعات سرورها داشت دیگه اصلا و ابدا مشکلی باهاش نداشتم.سرعت دانلود و مشکلات نت تایپ هم به خاطر isp های خودمونه نه سونی.هرچند مدتیه با پیگیریهایی که از طریق isp مربوطه ام داشتم مشکل سرعت دانلودمم رفع شده.

خود من از اوایل این نسل همیشه به psn وصل بودم،به جز اون اوایل که مشکلاتی به خاطر تعداد زیاد پلیرها و ارتقاعات سرورها داشت دیگه اصلا و ابدا مشکلی باهاش نداشتم.سرعت دانلود و مشکلات نت تایپ هم به خاطر isp های خودمونه نه سونی.هرچند مدتیه با پیگیریهایی که از طریق isp مربوطه ام داشتم مشکل سرعت دانلودمم رفع شده.
الان یعنی باید چیکار کنیم ؟

بازی تو psn یه حس و حال و اصالتی توش هست که تو چیزه دیگه ای نیست شاید عده ای کمی مشکل باهاش داشته باشن (بخاطر اینترنت و تنظیمات روتر) که قابل حله
برای بهترین اتصال ایمن به PSN نیاز به NAT type 2 دارید که لازمه پورت های زیر در مودمتون باز شه (Port Forwarding):
  • TCP: 80, 443, 3478, 3479, 3480
  • UDP: 3478, 3479

• برقرار باشید
برای مودم iplink چجوریه این قضیه هرچی گشتم پیدا نکردم

دفاع چی کشک چی ؟ چرا حرف حق رو میزاریم روی حساب دفاع کردن ؟
نمیدونم شما چند ساله psn هستی ولی اینو خدمتتون عرض کنم بنده از 2008 psn هستم اره ضعف داره زیاد هم ضعف داره ولی تقریبا تمام حرف های شما اشتباه هست شما احتمالا داری درمورد 5-6 سال پیش حرف میزنی چون خودم به شخصه نه مشکل سرعت دانلود دارم ( با چهارتا isp مختلف امتحان کردم ) و نه تاحالا مشکل پارتی چت داشتم درمورد اون کیک شدن از بازی هم کلا جایی نگید که بهتون میخندن .مثلا شما از سرور EA کیک میشی مشکل از psn هست ؟ اولین باره همچین چیزی به گوشم میخوره ...
اون 10 دلاری هم که اضافه کرده جای هیچ توجیهی نداره البته این قضیه شامل حال همه ی منطقه ها نمیشه بطور مثال امارات هنوز همون سالی 50 دلار هست .
درکل من نه میخوام از سونی یا psn دفاع کنم و نه دلخوشی از psn دارم ولی خواهشا جوری حرف نزنید که آدم فکر کنه داره به شعورش توهین میشه .
منم از سال 1985 از psn استفاده میکنم!! نمیدونم این چه روالیه که طرف با دادن رزومش در psn به خودش اجازه میده در مورد دیگران هرجوری بخواد قضاوت کنه. در حالی که هیچ شناختی نسبت به طرف مقابلش نداره. بگذریم...
بعضی از شما ps قن ها و (کلا کسانی که هرچیزی رو مقدس و غیر قابل نقد میکنن)، تحمل هیچگونه حرف مخالفی رو ندارید. اگه بتونید با توجیهاتتون، نواقص رو ماله کشی کنید که هیچ اگرم نتونید طرف مقابل رو با اتهام های گوناگون از جمله دروغگویی و کشک گفتن و... متهم میکنید.
توی صحبت هاتون میگید استیم بهتر از psn هست و بعد دوباره جای دیگه هم xbox live هم بهتر از psn هست اونم اولین دلیلش استیبل بودن این دو سرویس نسبت به psn. شما تعریفت از استیبل بودن چیه؟
شما با 4 تا ای اس پی امتحان کردی. مشکل سرعت دانلود نداشتی. من هم با 4 تا ای اس پی امتحان کردم داشتم. انقدر این مشکل سرعت دانلود واضح و جهانیه که شما با گفتن این حرف به شعور آدم توهین میکنید!
شما مشکل چت نداشتی ولی من داشتم.
گفتید که اینها دروغه منم در جواب گفتم گوگل کنید ببینید من فقط این حرفارو میزنم یا نه. خوشبختانه خیلی هاشونم تاریخ دارن از 5-6 سال پیش تا الان.
هرچند از اینکار خوشم نمیاد. صرفا یه لینک میزارم که در مورد 5-6 سال پیش افاضات نفرمایید. PS4 Party Chat NAT isssues (requesting assistance) - General Support
طبق تحقیقات من اگر در یک پارتی چت چند نفر با نت تایپ های مختلف باشن، امکان ایجاد مشکلات زیاده. اینم تقصیره psn نیست. تقصیر من و روتر و اینترنت ایرانه.
در مورد کیک شدن هم من سه تا بازی رو هم از طریق استیم و هم از طریق psn آنلاین بازی کردم. ( اکانتی خریدم که 170 تا بازی داشت). طبق معمول بازی روی استیم هیچ مشکلی نداره ولی در همون بازی با استفاده از ps4 ، کیک میشم. سرورهای بازی هم که یکیه. در این مورد هم تحقیقاتی کردم که علتش مشکل مدیریت در پهنای باند psn/ps4 هست. که در اصل با پهنای باند کم این مشکلات به وجود میاد. بازهم این مورد ربطی به psn نداره. مشکل از من و روتر و اینترنت ایرانه. فقط سوالم این بود که چرا این مشکلات من و روتر و اینترنت ایران در استیم وجود نداره؟ لطف کنید به این یه سوال جواب بدید.

منم از سال 1985 از psn استفاده میکنم!! نمیدونم این چه روالیه که طرف با دادن رزومش در psn به خودش اجازه میده در مورد دیگران هرجوری بخواد قضاوت کنه. در حالی که هیچ شناختی نسبت به طرف مقابلش نداره. بگذریم...
بعضی از شما ps قن ها و (کلا کسانی که هرچیزی رو مقدس و غیر قابل نقد میکنن)، تحمل هیچگونه حرف مخالفی رو ندارید. اگه بتونید با توجیهاتتون، نواقص رو ماله کشی کنید که هیچ اگرم نتونید طرف مقابل رو با اتهام های گوناگون از جمله دروغگویی و کشک گفتن و... متهم میکنید.
توی صحبت هاتون میگید استیم بهتر از psn هست و بعد دوباره جای دیگه هم xbox live هم بهتر از psn هست اونم اولین دلیلش استیبل بودن این دو سرویس نسبت به psn. شما تعریفت از استیبل بودن چیه؟
شما با 4 تا ای اس پی امتحان کردی. مشکل سرعت دانلود نداشتی. من هم با 4 تا ای اس پی امتحان کردم داشتم. انقدر این مشکل سرعت دانلود واضح و جهانیه که شما با گفتن این حرف به شعور آدم توهین میکنید!
شما مشکل چت نداشتی ولی من داشتم.
گفتید که اینها دروغه منم در جواب گفتم گوگل کنید ببینید من فقط این حرفارو میزنم یا نه. خوشبختانه خیلی هاشونم تاریخ دارن از 5-6 سال پیش تا الان.
هرچند از اینکار خوشم نمیاد. صرفا یه لینک میزارم که در مورد 5-6 سال پیش افاضات نفرمایید. PS4 Party Chat NAT isssues (requesting assistance) - General Support
طبق تحقیقات من اگر در یک پارتی چت چند نفر با نت تایپ های مختلف باشن، امکان ایجاد مشکلات زیاده. اینم تقصیره psn نیست. تقصیر من و روتر و اینترنت ایرانه.
در مورد کیک شدن هم من سه تا بازی رو هم از طریق استیم و هم از طریق psn آنلاین بازی کردم. ( اکانتی خریدم که 170 تا بازی داشت). طبق معمول بازی روی استیم هیچ مشکلی نداره ولی در همون بازی با استفاده از ps4 ، کیک میشم. سرورهای بازی هم که یکیه. در این مورد هم تحقیقاتی کردم که علتش مشکل مدیریت در پهنای باند psn/ps4 هست. که در اصل با پهنای باند کم این مشکلات به وجود میاد. بازهم این مورد ربطی به psn نداره. مشکل از من و روتر و اینترنت ایرانه. فقط سوالم این بود که چرا این مشکلات من و روتر و اینترنت ایران در استیم وجود نداره؟ لطف کنید به این یه سوال جواب بدید.
اولا شما اینجا یه پست نشون بنده بده که گفته باشیم استیم از PSN بدتره. (با کسایی که به خاطر جو بهم زدن بعضی چیزا میگن کاری ندارم) الکی حرف تو دهن مردم نذارید.

دوما شما به قدری اطلاعاتتون از جریانات NAT و ... پایینه که هیچ دلیلی نمیبینم بیام دوباره صحبت هام رو تکرار کنم چون شما قبول نخواهید کرد و بر بی اطلاعاتی خودتون پافشاری دارید. من خواستم راهنماییتون کنم اما شما خودتون نخواستید. این بحث ها رو هم جای دیگه نگید که به خاطر NAT من نمیتونم تو پارتی چت کنم پس مشکل از PSN هست، چون این مشکل توی LIVE توی استیم و صدها سرور بازی هم وجود داره و مشکل نیست در حقیقت و باید بخش امنیتی مودمون رو به روی بعضی از پورت ها که سرورها ازشون استفاده میکنن باز کنید.

موفق باشید دوست گرامی.

ببخشید اصلا حال وارد شدن به بحث ندارم نه وقتش دارم نه حالش اما اینکه گوگل کنیم و بگیم PS4 Party Chat NAT isssues پارتی پیدا کنیم بگیم بله این مشکل PSN هستش واقعا خنده داره خوب مشخصا مشکل هستش اما نه مشکلی که شما در نظر داری منم الان میگم I have Net issues بعد مشخصا من میتونم مشکل ISP داشته باشم مشکل مودم داشته باشم مشکل خط داشته باشم مشکل Router داشته باشم مشکل ... هم داشته باشم اما دلیل نداره که مشکل world wide network باشه .:|

درسته شما نمیتونی چت کنی با بعضی ها و سرور پیدا نمیشه یا ... این ربطی به PSN نداره این ربط به Modem شما داره و کانال های ارتباطی که بر مبنای نوع ارتباط اجازه دسترسی از طرف کاربر به سرور ها داده میشه یا نه این جزو پروتکل های شبکه جهانی هستش .;)

در مورد سرعت دانلود هم به خیلی موارد بر میگرده سونی نسل قبل از قصد سرعت دانلود پایین نگه داشته بود که فشار روی سرور هاش پایین نگه داره بعد قضیه هک و ... موارد که سرور ها نخواب اینجوری وقتی کسی با سرعت بالا به سرور ها فشار میاره نتونه خوب الان با تغییراتی این مشکل حل کرده من به شخصه 2 گیگ 30 دقیقه ای دانلود میکنم همین جوری که چند روز پیش پچ BF1 دانلود کردم مشخصا این مشکل کندی سرعت دانلود اصلا این نسل وجود نداشته جز اول نسل که تازه تغییرات در حال انجام بود وگرنه من جز زمانی که اینترنت ذغالی کشور میخوابه یه همچین مشکلی نه دیدم نه شنیدم از کسی که مشکل کندی سرعت دانلود داشته باشه .

تازه من همه این چیزای که شما میگین مشکل روی Xlive و Steam و Origin هم دیدم این ها چیز عادیه Nat یک معقوله منطقی در تمام شبکه ها سرویس محور هستش Skype نیاز به NAt داره شما ببنندش روی مودم ببین کار میکنه بازش کن ببین کیفیت اتصال و ارتباط بهتر میشه یا نه مشخصا بهتره دوستان اطلاعات خودشون در این بخش ها زیاد کنن مشکل سرور ها رو من شما end user به صورت مشخص مشاهده نمیکنیم مگه اینکه اختلال همگانی باشه وگرنه یک نفر دو نفر 1 میلیون نفر میتونن جزو خطای انسانی و یا اختلال شبکه ای باشن .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or