شبکه PSN حالا 70 میلیون کاربر فعال ماهانه دارد!

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
طبق اطلاعاتی که سونی منتشر کرده، شبکه آنلاین پلی استیشن که PSN نام دارد، به رکورد 70 میلیون کابر فعال ماهانه دست پیدا کرده است.

3236688-psn1.jpg

این اطلاعات در برگه هایی که سونی به عنوان برنامه های نشست استراتژیک شرکت منتشر کرده دیده است. در این برگه ها نوشته شده که شبکه آنلاین پلی استیشن مرز 70 میلیون کاربر فعال ماهانه را رد شده است. این تعداد کاربر بر روی تمامی پلتفرم های PS VITA, PS3 و PS4 بصورت مشترک محاسبه شده است.

در ادامه آمارهای دیگری نیز گفته شده که به شرح زیر هستند:

- کاربران PS4 بصورت هفتگی، در مجموع 600 میلیون ساعت را صرف بازی می کنند.
- سونی در نظر دارد با افزودن محتویات بیشتر به سیستم عضویت Plus، این خدمات را بیشتر مورد پسند قرار داده و طیف اعضای آن را گسترش دهد.
- سیستم Plus تا پایان سال مالی قبل، بیش از 26.4 میلیون عضو داشته است.

در قیاس با مایکروسافت، این شرکت در ماه آپریل اعلام کرد تعداد اعضای فعال ماهانه شبکه Live، بطور مشترک بر روی کنسول Xbox و PC از مرز 55 میلیون گذشته است.

نشست استراتژیک شرکت سونی امروز در ژاپن برگزار خواهد شد و احتمالا اطلاعات بیشتری را در رابطه با آمار و ارقام پلی استیشن بدست خواهیم آورد.

به نظرتون بهتر نیست واقعیت را قبول کنید که خدمات و کیفیت استیم بهتر از PSN هست؟ حتی PSN الان دوم هم نیست چون LIVE هم خدمات و کیفیتش بیشتر از PSN هست.این تعداد کاربر هم صد درصد نشانه کیفیت خود سرویس نیست که.بخش عمده اش به Install Base کنسول ربط داره چون کسی که PS میخره مجبورا میره زیرمجموعه کاربران PSN.(اگر کاربر خدمات آنلاین باشه).
مگه کسی اینجا میگه که PSN بهتر از استیمه؟ هر کی اینو بگه باید به عقلش شک کرد. چرا الکی حرف تو دهن ملت میذارید؟ اما در خصوص مقایست با لایو، hmm، جای تامل و مقایسه میتونه داشته باشه. اصلا بحث یه چیز دیگه بود که ملت همیشه در صحنه اومدن با هر طریقی که شده میخوان PSN رو بد و ناجور جلوه بدن، و الا کسی اینجا نمیگه که استیم اه اه و لایو خراب و ... است. فقط قصد این بود که PSN رو سخیف و خار و افتضاح جلوه ندین چون اینطور نیست.

مگه کسی اینجا میگه که PSN بهتر از استیمه؟ هر کی اینو بگه باید به عقلش شک کرد. چرا الکی حرف تو دهن ملت میذارید؟ اما در خصوص مقایست با لایو، hmm، جای تامل و مقایسه میتونه داشته باشه. اصلا بحث یه چیز دیگه بود که ملت همیشه در صحنه اومدن با هر طریقی که شده میخوان PSN رو بد و ناجور جلوه بدن، و الا کسی اینجا نمیگه که استیم اه اه و لایو خراب و ... است. فقط قصد این بود که PSN رو سخیف و خار و افتضاح جلوه ندین چون اینطور نیست.

PSN الان به لحاظ خدمات دهی تقریبا یک شبکه به شدت معمولی هست.هیچ چیز خاصی واقعا نداره که از سایر شبکه ها بهتر باشه. در ابتدای بحث هم شاید یک عده قصدشون سخیف خوندن PSN باشه ولی در ادامه بحث انحراف پیدا کرد. به هر حال چیزی که هست اینه که باید سونی PSN و خدماتش را افزایش بده.در مورد LIVE و PSN علاوه بر اختلاف سطح کیفی اتصال (که تا جایی که یادمه ماکروسافت پارسال بر اساس یک منبعی میگفت LIVE قابل اطمینان ترین و سریع ترینه) بیشتر اختلاف در مجموعه خدمات جانبی هست که با وصل شدن به هریک از این شبکه ها کاربر میتونه بهش دسترسی پیدا بکنه مثل خدمات GOLD یا Play Anywhere یا Gamepass و Refund و EA Access. پس زیادم قابل تامل و بحث نیست.

PSN الان به لحاظ خدمات دهی تقریبا یک شبکه به شدت معمولی هست.هیچ چیز خاصی واقعا نداره که از سایر شبکه ها بهتر باشه. در ابتدای بحث هم شاید یک عده قصدشون سخیف خوندن PSN باشه ولی در ادامه بحث انحراف پیدا کرد. به هر حال چیزی که هست اینه که باید سونی PSN و خدماتش را افزایش بده.در مورد LIVE و PSN علاوه بر اختلاف سطح کیفی اتصال (که تا جایی که یادمه ماکروسافت پارسال بر اساس یک منبعی میگفت LIVE قابل اطمینان ترین و سریع ترینه) بیشتر اختلاف در مجموعه خدمات جانبی هست که با وصل شدن به هریک از این شبکه ها کاربر میتونه بهش دسترسی پیدا بکنه مثل خدمات GOLD یا Play Anywhere یا Gamepass و Refund و EA Access. پس زیادم قابل تامل و بحث نیست.
یعنی چی بشدت معمولی هست؟ این معمولی بودن رو کی تعیین میکنه؟ شما؟ بله پارسال یه منبعی اومد گفت که Live از نظر استیبل بودن، بهتر از PSN هست که خوب بر منکرش لعنت. سونی اوایل این نسل بشدت درگیر داون شدن های پی در پی شد و نتورکشون پایدر نبود. حالا یا به علت فروش ناگهانی PS4 که خودشون هم انتظار نداشتن یا به دلیل ضعف نرم افزاری ای که دارن (بر خلاف ویندوز و لایو) منتهی اینکه میای خدمات رو هم قاطی همه چیز میکنی باید تامل کرد اتفاقا. این Play Anywhere ـی که اینقدر با بوق و کرنا کردن تو گوش ملت چندین ساله روی PSP و VITA و PS3 و PS4 بود و هست. یه بازی میگیری روی همه اینا بازی میکنی حتی میتونی از سیو مشترکشون هم استفاه کنی. چرا اونموقع اینا برتریت شدید حساب نمیشد الان چون مال مایکروسافت با تبلیغات گسترده (!) همراه بوده شده خفن؟ خدمات GOLD هم که فرق خاصی توش نسبت به پلاس نمیبینم. اتفاقا پلاس خیلی بهتر هم هست تازه. شما گلد نداشته باشی نمیتونی بری تو پارتی با دوستات حرف بزنی (قبلا که اینطوری بود، شاید الان از پلاس یاد گرفته باشن وحذفش کرده باشن). اینا چرا برتری نیست؟ این ریفاند هم فعلا بذارید راه بیفته بعد. اگه بازخوردهاش مثبت بود مطمئنن سونی هم میره طرفش. روی استیم بوده اینا و الان مایکروسافت داره ادامه میده و سونی هم در پیش میگیره حتما. EA Access هم با اینکه روی لایو هست اما پول خودش رو داره میگیره و از پول گلد بهت خدمات نمیده. اما بودنش روی سونی هم نمیتونست بد باشه. بازم میگم شاید یه سری خدمات باشه که PSN نداشته باشه اما خواهشن شماها هم دیگه PSN رو تبدیل به اشغال معمولی نکنید. این شبکه به قدری الان خوب و استیبل هست که این 70 میلیون کاربر دارن روش بازی میکن و رفته رفته هم داره بهتر میشه.
از اونطرف اشتراک گلد از روز اول 60 دلار بود اما پلاس 50 دلار که جدیدا شده 60 دلار و گفتن خدمات خیلی بیشتری رو قراره بهش اضافه کنن. توی نسل قبل هم برای انلاین بازی کردن نیازی به پلاس نبود روی کنسول سونی اما روی کنسول مایکروسافت بود که سونی هم این نسل یاد گرفت چطوری بیشتر پول بزنه به جیب :دی

بازم میگم کسی اینجا نگفتن نتورک های دیگه اشغال یا معمولی هستن اما این شمایید که میگید PSN معمولیه و اونیکی ها خدا. نه اونقدر هم اختلاف نیست بینشون.

یعنی چی بشدت معمولی هست؟ این معمولی بودن رو کی تعیین میکنه؟ شما؟ بله پارسال یه منبعی اومد گفت که Live از نظر استیبل بودن، بهتر از PSN هست که خوب بر منکرش لعنت. سونی اوایل این نسل بشدت درگیر داون شدن های پی در پی شد و نتورکشون پایدر نبود. حالا یا به علت فروش ناگهانی PS4 که خودشون هم انتظار نداشتن یا به دلیل ضعف نرم افزاری ای که دارن (بر خلاف ویندوز و لایو) منتهی اینکه میای خدمات رو هم قاطی همه چیز میکنی باید تامل کرد اتفاقا. این Play Anywhere ـی که اینقدر با بوق و کرنا کردن تو گوش ملت چندین ساله روی PSP و VITA و PS3 و PS4 بود و هست. یه بازی میگیری روی همه اینا بازی میکنی حتی میتونی از سیو مشترکشون هم استفاه کنی. چرا اونموقع اینا برتریت شدید حساب نمیشد الان چون مال مایکروسافت با تبلیغات گسترده (!) همراه بوده شده خفن؟ خدمات GOLD هم که فرق خاصی توش نسبت به پلاس نمیبینم. اتفاقا پلاس خیلی بهتر هم هست تازه. شما گلد نداشته باشی نمیتونی بری تو پارتی با دوستات حرف بزنی (قبلا که اینطوری بود، شاید الان از پلاس یاد گرفته باشن وحذفش کرده باشن). اینا چرا برتری نیست؟ این ریفاند هم فعلا بذارید راه بیفته بعد. اگه بازخوردهاش مثبت بود مطمئنن سونی هم میره طرفش. روی استیم بوده اینا و الان مایکروسافت داره ادامه میده و سونی هم در پیش میگیره حتما. EA Access هم با اینکه روی لایو هست اما پول خودش رو داره میگیره و از پول گلد بهت خدمات نمیده. اما بودنش روی سونی هم نمیتونست بد باشه. بازم میگم شاید یه سری خدمات باشه که PSN نداشته باشه اما خواهشن شماها هم دیگه PSN رو تبدیل به اشغال معمولی نکنید. این شبکه به قدری الان خوب و استیبل هست که این 70 میلیون کاربر دارن روش بازی میکن و رفته رفته هم داره بهتر میشه.
از اونطرف اشتراک گلد از روز اول 60 دلار بود اما پلاس 50 دلار که جدیدا شده 60 دلار و گفتن خدمات خیلی بیشتری رو قراره بهش اضافه کنن. توی نسل قبل هم برای انلاین بازی کردن نیازی به پلاس نبود روی کنسول سونی اما روی کنسول مایکروسافت بود که سونی هم این نسل یاد گرفت چطوری بیشتر پول بزنه به جیب :D

بازم میگم کسی اینجا نگفتن نتورک های دیگه اشغال یا معمولی هستن اما این شمایید که میگید PSN معمولیه و اونیکی ها خدا. نه اونقدر هم اختلاف نیست بینشون.

حالا شما چرا اینقدر ناراحت شدی!(:|

شما Play Anywhere با قابلیت اجرا بازی بین پلتفرم سونی یکی میکنی!!!!:Wallbash::o

اصلا PSN در مقابل Xbox Live حرفی برای گفتن نداره و شما هم بهتره یک بار Xbox Live تجربه کنی و دیگه این صحبت هارو انجام نمیدی!

چقدر جالب شده بحث درباره استیم psn تموم شد الان یکی دیگه اومده میخواد بحث live . Psn راه بندازه=)) ادامه پیدا کنه کار به مقایسه سیستمم میکشه

به عنوان کسی که که بعد از یک مدت طولانی از کلاینت های کامپیتور اعم از استیم-اورجین-یوپلی و غیره...به طرف psn اومدم...احساس میکنم تو زندان هستم... با توجه به پیشرفت های سونی که داره...هیچ جوره هیچ کاری برای سطح پیشرفتش در شبکه پلی استیشن نمیبینم! نام نمیبرم از سرویس های دیگه...ولی مشکلاتی که بعد از 7 ماه استفاده از شبکه پلی استیشن دیدم...شاید بدرترینش امنیت فوق العاده بدش است! تو این مدت دقیقا دو بار اکانت بنده هک شده! شما فقط یک مقایسه کوچیک کنی، وقتی به یوزر و پس یک اکانت دست یافتید میتونید ایمیل-و پسورد-و سوال امنیتی- و اکتیو کردن اکانت، و استفاده تمام از کل موجودیت اکانت رو داشته باشید! :| بدبختی و فاجعه ترین مشکل در مرحله بعدی باز پس گیری اکانت از طریق ساپورت هست...که از بنده میپرسید بیخیال اکانت بشید، بهتره تا با ساپورت چت کنید...از بس ایراد های مزخرف میگیرند...حالا استیم ...شما اگر کل مشخصات یک اکانت استیم رو هم بصورت غیر قانونی بگیرد...و وارد کلاینت کنید..بر اساس ای پی استیم "گارد" مشکوک میشه و قبلش یک کد رو برای ایمیل صاحب اکانت میفرسته...در غیر اینصورت هیچ جوره وارد اکانت نمیشه، و اگر استیم گارد فعال نشده بود...فوقش اینه دیگه یارو وارد اکانت میشه...و فقط و فقط میتونه بازی کنه! یعنی رسما هیچ کاری با اکانت نمیتونه بکنه! نه پسورد چنجی و نه ایمیلی! چون برای اونا امنیت فوق العاده حساسی هست و کوچکترین اشتباه، اخرین اشتباه خواهد بود! حالا خودتون با پلی استیشن مقایسه کنید! در ضمن اونجا add phone اخرین اپشن امنیتی هست...در صورتی که سونی چند وقتی میشه اونو اورده:D استیم رسما 50- سالی از شبکه های خودش جلو تر هست...یعنی به هر قسمتش، و هر جایی در اون نگاه کنی سیل عظیمی از جزئیات و ازادی های وجود داره که برای بقیه کلاینت ها مثل رویا میمونه! مثل تغییر ریجن-تغیر واحد پولی-ریفاند-امنیت خارق العاده-سرور های قوی و شگفت انگیز- کامیونتی عظیم-تغییر انلاین ای دی-رایگان بودن:|-تخفیف های بهتر و...پشتیبانی مودب، مهربان:D
پشتیبانی مودب و مهربون رو Origin و Battle.net دارن :دی (طوری باهات حرف میزنن که روزتو میسازن برات :دی) استیم از همه نظر تکه به جز قسمت ساپورتش (البته الان 1 سال و نیمی هست که با قسمت ساپورت سر و کاری نداشتم دیگه خدارو شکر :دی) نمیدونم تغییری کرده تو این مدت یا نه ، ولی قبلا اینطوری بود که کارتو واست انجام میدادن ولی جونت به لبت میرسید تا انجام میشد :دی (دفعه آخری که تیکت زدم بهشون حدودا بعد 1 هفته و نیم جوابمو دادن و تا وقتی که کارم به طور کامل انجام شد حدودا 3-4 هفته طول کشید) وگرنه به جز این مورد استیم حرف نداره :دی

تا حالا فقط با ساپورت لایو صحبت کردم که عالی بودن یه بار ۵۰ دلار گیفتم که از ۳۶۰ مونده بود و انقضا شده بود برام برگردوندن ۲بارم بازی پیش خریدی رو کنسل کردم که حالا اینش مهم نیست همون مورد اول خیلی بهم حال داد :دی

Sent from my Gooshi using Tapatalk

از اونطرف اشتراک گلد از روز اول 60 دلار بود اما پلاس 50 دلار که جدیدا شده 60 دلار و گفتن خدمات خیلی بیشتری رو قراره بهش اضافه کنن. توی نسل قبل هم برای انلاین بازی کردن نیازی به پلاس نبود روی کنسول سونی اما روی کنسول مایکروسافت بود که سونی هم این نسل یاد گرفت چطوری بیشتر پول بزنه به جیب :D

اولا نسل قبل چی بود به الان ربطی نداره. نسل قبل سرورهای PSN در مقابل با LIVE ضعیف بود. میبینی که من اصلا این مورد را اشاره نکردم و فقط به بررسی یک منبع در مورد وضعیت کنونی اشاره کردم و علیرغم بررسی اون منبع من باز در این مورد زیاد تاکیدی ندارم.بعلاوه توی همین چند خطی که خودت نوشتی چندجا اومدی حرفای من را تایید کردی.درضمن Play Anywhere گرچه یک سرویس تازه راه افتاده هست و معلوم نیست آینده اش چی میشه ولی علی الحساب Forza Horizon ، Gears 4، Resident Evil 7 و Shadow Of Mordor و از این دست بازی های AAA پشتیبانیش میکنن نه یک سری بازی AA و ایندی مثل نمیدونم Tearaway. بعلاوه این پشتیبانی هم نقدا دیگه قطع شده چون نه PS3 براش بازی میاد و نه Vita.

گفتم ملاک وضعیت فعلیه.اینکی که نمیدونم انشالله EA Access و Game Pass و Refund و غیره را سونی هم بره سراغش منم امیدوارم و همون اول هم گفتم ولی فعلا که نرفته.

در مورد GOLD و Plus هم اگه خودم تجربه نداشتم باز حرفت را قبول میکردم.(گرچه تجربه ام طولانی مدت نیست) ولی در عرض این 6-7 ماه که PLUS داشتم بازی خوبی که سونی ارائه بده واقعا کم بوده (برای من فقط Abzu, The War Of Mine). حتی اکه به لحاظ کیفی هردوتا بازی در یک حد و اندازه کیفی ارائه بدن اینی که ماکروسافت هرماه دوتا بازی X360 قابل بازی روی One هم بیشتر میده کلا برتری را مشخص میکنه.من در مورد کیفیت بازی های رایگان نظری ندارم چون بستگی به سلیقه فرد داره ولی اون دوتا بازی 360 قطعا بهتر میکنه وضعیت GOLD را.

من نگفتم PSN بده، گفتم معمولیه.داری حرف میذاری دهنمون.معمولی با آشغال کلی فرق داره. یک مورد هم گرچه Game Pass, Ea Access و سرویس های این چنینی پول خودشون را میگرین ولی خب همین که زیر مجموعه Live بهش دسترسی پیدا میکنی امتیازه (چون روی PSN وجود ندارند).

اینجوریه وضعیت الان تقریبا :

Live :
More Stable
Faster
Ea Access
Game Pass
Play Anywhere
Two Playable 360 Game For Gold Members
More AAA Free Title For Gold Member
Possible Refund

منکری؟ با استیم هم کاری ندارم که خودش توی یک لیگ دیگه است.البته اون دو مورد اولی را من طبق نظر اون منبع میگم.

پ.ن : توی فروم باید قاعدتا بشه در مورد خدمات یک سری سرویس مشابه بحث کرد.

آخرین ویرایش:
حالا شما چرا اینقدر ناراحت شدی!(:|

شما Play Anywhere با قابلیت اجرا بازی بین پلتفرم سونی یکی میکنی!!!!:Wallbash::o

اصلا PSN در مقابل Xbox Live حرفی برای گفتن نداره و شما هم بهتره یک بار Xbox Live تجربه کنی و دیگه این صحبت هارو انجام نمیدی!
1-
This new service means that, by purchasing a digital game on either Windows 10 or Xbox One, you'll receive a free copy of the game on the other platform.

All games on Xbox Play Anywhere will support cloud saves, cross-play and achievements via Xbox Live.

اینی که الان میخونید هیچ فرقی با سیستمی که چندین ساله روی پلی استیشن داره اجرا میشه نداره.

2-
samix4ever.png

samix+rises.png

کافیه؟

بازم از شاخه ای به شاخه دیگه میپریم که :D کی گفته این اکانت ها مستقیما از خود سونی دزده شده؟ این اکانت رو واقعا فکر میکنید از سرور سونی دزدیدن؟ این تفکری که بین خیلی ها رواج پیدا کرده اشتباهه. هیچ سروری از سونی هک نشده و اکانت ها از توشون استخراج نشده. این اکانت ها توسط بات های تست یوزر پس و صفحات فیک که بدست هکر ها ساخته میشه دزدیده میشن. یه مثال میزنم. مثلا میرید تو سایت Xثبت نام کنید. میگه ای دی پی اس انتون رو بدید + پسوورد. اینجا طرف به جای اینکه پسوورد متفاوتی وارد کنه همون پسوود اصلی اکانتش رو وارد میکنه و اینطوری اکانتش به دست صاحب سایت و ربات هایی که ساختن میفته.

آره من از سازوکارش خبر ندارم، مرسی بابت اطلاعات، ولی یکی دو تا سئوال میاد به ذهن.

خب چرا این اتفاق مثلا برای اکانتای مایکروسافت نمیفته؟ و این که تایید دو مرحله ای رو هم تازگیا سونی پیاده کرد، این خودش مهمه و فکر میکنم این 2 مرحله ای شدن کار هکرها رو سخت میکنه، حالا بازم مطمئن نیستم.

تمام مواردی که گفتم مشکلاتیه که نه تنها من بلکه خیلی های دیگه در تمام دنیا داشتن.مستنداتش با یه گوگل کردن به راحتی به دست میاد. حالا اینکه چند درصد از این 70 میلیون با این سرویس به مشکل برخوردن رو نه من میدونم و نه هیچکس دیگه. ولی اینکه بعضی ها کلا صورت مساله رو پاک میکنن، تنها دلیلش میتونه تعصب باشه.
در ثانی بازهم تکرار میکنم اینکه همه مشکلات رو میندازن گردن اینترنت ایران در زمانی منطقیه که شما با همه سرویس ها این مشکلات رو داشته باشید.

اگر منظورتون منم، باید بگم با اون تعریفی که شما از فن دارید، خیر من فن هیچی در دنیا نیستم. سونی رو دوست دارم و کنسول های ps رو به xbox و نینتندو و... ترجیح میدم. ولی تقریبا تمام کنسول هارو دارم و ازشون لذت بردم.
هیچوقت هم نگفتم psn اشغاله، ولی نقاط ضعفی داره که باید رفع بشه و در مقایسه با سرویسی که بهتره نمی تونم خودمو گول بزنم و به خاطر علاقم به ps بگم سرویس psn بهتر از استیم یا در حد استیمه. واقعیت رو باید قبول کرد هرچند که با علاقه مندیهای ما مقایرت داشته باشه.

اره مشکلات رو بندازیم گردن اینترنت ایران چندان منصفانه نیست، مخصوصا با وجود ایرانسل و همراه اول که سرعت دانلودشون خوبه واقعا.

چون من خودم با PSN کار نکردم و موضوعی که شما مطرح کردین به چشمم نخورده اظهارنظری نکردم ولی سرعت دانلود رو بارها دیدم که گلایه کردن و همینطور سیستم امنیتی این سرویس.

آره من از سازوکارش خبر ندارم، مرسی بابت اطلاعات، ولی یکی دو تا سئوال میاد به ذهن.

خب چرا این اتفاق مثلا برای اکانتای مایکروسافت نمیفته؟ و این که تایید دو مرحله ای رو هم تازگیا سونی پیاده کرد، این خودش مهمه و فکر میکنم این 2 مرحله ای شدن کار هکرها رو سخت میکنه، حالا بازم مطمئن نیستم.

اره مشکلات رو بندازیم گردن اینترنت ایران چندان منصفانه نیست، مخصوصا با وجود ایرانسل و همراه اول که سرعت دانلودشون خوبه واقعا.

چون من خودم با PSN کار نکردم و موضوعی که شما مطرح کردین به چشمم نخورده اظهارنظری نکردم ولی سرعت دانلود رو بارها دیدم که گلایه کردن و همینطور سیستم امنیتی این سرویس.
يه سوال درباره سرويسي كه خودتون استفاده نميكنيد جه جدابيتي وجود داره كه اينطور مشتاقانه در بحثش شركت كنيد !

از برتری PSN و لایو نسبت به استیم میشه به سیستم اشتراکیشون اشاره کرد، تو استیم ما فمیلی شر داریم که همزمان نمیشه بازی کرد و یکی بیاد تو اون یکی میپره بیرون ولی برای لایو و PSN همزمان میشه بازی کرد (تا اونجایی ک اطلاع دارم) و کلا راحت تر میشه به اشتراک گذاشت، خلاصه هزینه بازی نصف میشه که عالیه،

اتفاقا اینجور اکانت های مایکروسافت هم هستن. یکی از دوستانم بود که خریداری کرده بود قبلا منتهی خیلی سریع اونا هم بن میشدن. ترس از بن های دائمی مایکروسافت و ... هم هست. سونی بن دائم نمیکنه معمولا. از اونور محبوبیت و فروش شدیدا بالای PS4 هم دخیل بود.
يه سوال درباره سرويسي كه خودتون استفاده نميكنيد جه جدابيتي وجود داره كه اينطور مشتاقانه در بحثش شركت كنيد !
خوب دوست داره شرکت کنه. سر در تاپیک که ننوشتن فقط اونایی که از سرویس استفاده میکنن بحث کنن :| :دی

بنده به بحث کردن علاقه دارم و وقتی ببینم میتونم اطلاعات مفید در اختیار بقیه قرار بدم اینکارو میکنم.

سخت نگیرید :D فروم دیگه داریم بحث میکنیم.

• Like
Reactions: vaan 2
اتفاقا اینجور اکانت های مایکروسافت هم هستن. یکی از دوستانم بود که خریداری کرده بود قبلا منتهی خیلی سریع اونا هم بن میشدن. ترس از بن های دائمی مایکروسافت و ... هم هست. سونی بن دائم نمیکنه معمولا. از اونور محبوبیت و فروش شدیدا بالای PS4 هم دخیل بود.

خوب دوست داره شرکت کنه. سر در تاپیک که ننوشتن فقط اونایی که از سرویس استفاده میکنن بحث کنن :| :D
سوال برسيدم ازشون! فقط ميخواستم دليل اشتياقشون رو بدونم ، تعيين تكليف كه نكردم كه !
بعدم از نظر خودم براي داشتن يه ديد درست نسبت به جيزي ، حداقل بايد خود ادم يه تجربه اي ازش داشته باشه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or