شبکه PSN حالا 70 میلیون کاربر فعال ماهانه دارد!

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
طبق اطلاعاتی که سونی منتشر کرده، شبکه آنلاین پلی استیشن که PSN نام دارد، به رکورد 70 میلیون کابر فعال ماهانه دست پیدا کرده است.

3236688-psn1.jpg

این اطلاعات در برگه هایی که سونی به عنوان برنامه های نشست استراتژیک شرکت منتشر کرده دیده است. در این برگه ها نوشته شده که شبکه آنلاین پلی استیشن مرز 70 میلیون کاربر فعال ماهانه را رد شده است. این تعداد کاربر بر روی تمامی پلتفرم های PS VITA, PS3 و PS4 بصورت مشترک محاسبه شده است.

در ادامه آمارهای دیگری نیز گفته شده که به شرح زیر هستند:

- کاربران PS4 بصورت هفتگی، در مجموع 600 میلیون ساعت را صرف بازی می کنند.
- سونی در نظر دارد با افزودن محتویات بیشتر به سیستم عضویت Plus، این خدمات را بیشتر مورد پسند قرار داده و طیف اعضای آن را گسترش دهد.
- سیستم Plus تا پایان سال مالی قبل، بیش از 26.4 میلیون عضو داشته است.

در قیاس با مایکروسافت، این شرکت در ماه آپریل اعلام کرد تعداد اعضای فعال ماهانه شبکه Live، بطور مشترک بر روی کنسول Xbox و PC از مرز 55 میلیون گذشته است.

نشست استراتژیک شرکت سونی امروز در ژاپن برگزار خواهد شد و احتمالا اطلاعات بیشتری را در رابطه با آمار و ارقام پلی استیشن بدست خواهیم آورد.

در مورد سرعت دانلود هم به خیلی موارد بر میگرده سونی نسل قبل از قصد سرعت دانلود پایین نگه داشته بود که فشار روی سرور هاش پایین نگه داره بعد قضیه هک و ... موارد که سرور ها نخواب اینجوری وقتی کسی با سرعت بالا به سرور ها فشار میاره نتونه خوب الان با تغییراتی این مشکل حل کرده من به شخصه 2 گیگ 30 دقیقه ای دانلود میکنم همین جوری که چند روز پیش پچ BF1 دانلود کردم مشخصا این مشکل کندی سرعت دانلود اصلا این نسل وجود نداشته جز اول نسل که تازه تغییرات در حال انجام بود وگرنه من جز زمانی که اینترنت ذغالی کشور میخوابه یه همچین مشکلی نه دیدم نه شنیدم از کسی که مشکل کندی سرعت دانلود داشته باشه .

rvkl_emilia-clarke-lol.gif

منم از سال 1985 از psn استفاده میکنم!! نمیدونم این چه روالیه که طرف با دادن رزومش در psn به خودش اجازه میده در مورد دیگران هرجوری بخواد قضاوت کنه. در حالی که هیچ شناختی نسبت به طرف مقابلش نداره. بگذریم...
بعضی از شما ps قن ها و (کلا کسانی که هرچیزی رو مقدس و غیر قابل نقد میکنن)، تحمل هیچگونه حرف مخالفی رو ندارید. اگه بتونید با توجیهاتتون، نواقص رو ماله کشی کنید که هیچ اگرم نتونید طرف مقابل رو با اتهام های گوناگون از جمله دروغگویی و کشک گفتن و... متهم میکنید.
توی صحبت هاتون میگید استیم بهتر از psn هست و بعد دوباره جای دیگه هم xbox live هم بهتر از psn هست اونم اولین دلیلش استیبل بودن این دو سرویس نسبت به psn. شما تعریفت از استیبل بودن چیه؟
شما با 4 تا ای اس پی امتحان کردی. مشکل سرعت دانلود نداشتی. من هم با 4 تا ای اس پی امتحان کردم داشتم. انقدر این مشکل سرعت دانلود واضح و جهانیه که شما با گفتن این حرف به شعور آدم توهین میکنید!
شما مشکل چت نداشتی ولی من داشتم.
گفتید که اینها دروغه منم در جواب گفتم گوگل کنید ببینید من فقط این حرفارو میزنم یا نه. خوشبختانه خیلی هاشونم تاریخ دارن از 5-6 سال پیش تا الان.
هرچند از اینکار خوشم نمیاد. صرفا یه لینک میزارم که در مورد 5-6 سال پیش افاضات نفرمایید. PS4 Party Chat NAT isssues (requesting assistance) - General Support
طبق تحقیقات من اگر در یک پارتی چت چند نفر با نت تایپ های مختلف باشن، امکان ایجاد مشکلات زیاده. اینم تقصیره psn نیست. تقصیر من و روتر و اینترنت ایرانه.
در مورد کیک شدن هم من سه تا بازی رو هم از طریق استیم و هم از طریق psn آنلاین بازی کردم. ( اکانتی خریدم که 170 تا بازی داشت). طبق معمول بازی روی استیم هیچ مشکلی نداره ولی در همون بازی با استفاده از ps4 ، کیک میشم. سرورهای بازی هم که یکیه. در این مورد هم تحقیقاتی کردم که علتش مشکل مدیریت در پهنای باند psn/ps4 هست. که در اصل با پهنای باند کم این مشکلات به وجود میاد. بازهم این مورد ربطی به psn نداره. مشکل از من و روتر و اینترنت ایرانه. فقط سوالم این بود که چرا این مشکلات من و روتر و اینترنت ایران در استیم وجود نداره؟ لطف کنید به این یه سوال جواب بدید.
يه سري حرف رو هزار بار زدي دو هزار بار جواب كرفتي ، من نميدونم اين اصرار ورزيدن رو اين موضوع براي جيه ؟
ولي اين قضيه كيك شدن از بازيا ديكه خيلي خنده داره ! شما مثلا تو بازياي ea و يوبي سافت به مشكل ميخوريد اين تقصير سوني و psn ه ؟؟؟؟؟؟

• Like
Reactions: artour-2198
منم از سال 1985 از psn استفاده میکنم!! نمیدونم این چه روالیه که طرف با دادن رزومش در psn به خودش اجازه میده در مورد دیگران هرجوری بخواد قضاوت کنه. در حالی که هیچ شناختی نسبت به طرف مقابلش نداره. بگذریم...
بعضی از شما ps قن ها و (کلا کسانی که هرچیزی رو مقدس و غیر قابل نقد میکنن)، تحمل هیچگونه حرف مخالفی رو ندارید. اگه بتونید با توجیهاتتون، نواقص رو ماله کشی کنید که هیچ اگرم نتونید طرف مقابل رو با اتهام های گوناگون از جمله دروغگویی و کشک گفتن و... متهم میکنید.
توی صحبت هاتون میگید استیم بهتر از psn هست و بعد دوباره جای دیگه هم xbox live هم بهتر از psn هست اونم اولین دلیلش استیبل بودن این دو سرویس نسبت به psn. شما تعریفت از استیبل بودن چیه؟
شما با 4 تا ای اس پی امتحان کردی. مشکل سرعت دانلود نداشتی. من هم با 4 تا ای اس پی امتحان کردم داشتم. انقدر این مشکل سرعت دانلود واضح و جهانیه که شما با گفتن این حرف به شعور آدم توهین میکنید!
شما مشکل چت نداشتی ولی من داشتم.
گفتید که اینها دروغه منم در جواب گفتم گوگل کنید ببینید من فقط این حرفارو میزنم یا نه. خوشبختانه خیلی هاشونم تاریخ دارن از 5-6 سال پیش تا الان.
هرچند از اینکار خوشم نمیاد. صرفا یه لینک میزارم که در مورد 5-6 سال پیش افاضات نفرمایید. PS4 Party Chat NAT isssues (requesting assistance) - General Support
طبق تحقیقات من اگر در یک پارتی چت چند نفر با نت تایپ های مختلف باشن، امکان ایجاد مشکلات زیاده. اینم تقصیره psn نیست. تقصیر من و روتر و اینترنت ایرانه.
در مورد کیک شدن هم من سه تا بازی رو هم از طریق استیم و هم از طریق psn آنلاین بازی کردم. ( اکانتی خریدم که 170 تا بازی داشت). طبق معمول بازی روی استیم هیچ مشکلی نداره ولی در همون بازی با استفاده از ps4 ، کیک میشم. سرورهای بازی هم که یکیه. در این مورد هم تحقیقاتی کردم که علتش مشکل مدیریت در پهنای باند psn/ps4 هست. که در اصل با پهنای باند کم این مشکلات به وجود میاد. بازهم این مورد ربطی به psn نداره. مشکل از من و روتر و اینترنت ایرانه. فقط سوالم این بود که چرا این مشکلات من و روتر و اینترنت ایران در استیم وجود نداره؟ لطف کنید به این یه سوال جواب بدید.
برادر من چرا الکی شلوغش میکنی ؟ کلا 8 خط نوشتم شما ازش 80 خط برداشت کردی :D شما حتی به خودت زحمت ندادی یک بار پست منو کامل بخونی بنده اصلا اسمی از استیم یا لایو اوردم که شما شروع کردی به جو دادن که استیم فلانه psn بیساره !؟ اون کسی که تحمل انتقاد نداره شمایی دوست من تا طرف نظری مخالف نظر شما میده سریع فن بودن میبندی به خیکش . اینکه شما مشکل NAT type رو ربطش میدی به psn جای هیچ بحثی باقی نمیزاره فقط درمورد اون سرعت دانلود خدمتتون عرض کنم که از اونجایی که یوشیدا پدر بنده تشریف دارند برای من پهنای باند اختصاصی تهیه کردن که مشکل سرعت دانلود ندارم ...
دلیل به قول شما رزومه ای هم که گفتم این بود که مورد داشتیم طرف کلا 4 سال اومده psn داره دم از این میزنه که psn هیچ پیشرفتی نداشته در آخر بازم میگه هیچکس نگفت که psn مشکل نداره یا از X و Y بهتره بحث سر این بود که یک عده هر حرف بی پایه و اساسی رو به خورد ملت ندن .

• Like
Reactions: vaan 2
اولا شما اینجا یه پست نشون بنده بده که گفته باشیم استیم از PSN بدتره. (با کسایی که به خاطر جو بهم زدن بعضی چیزا میگن کاری ندارم) الکی حرف تو دهن مردم نذارید.

دوما شما به قدری اطلاعاتتون از جریانات NAT و ... پایینه که هیچ دلیلی نمیبینم بیام دوباره صحبت هام رو تکرار کنم چون شما قبول نخواهید کرد و بر بی اطلاعاتی خودتون پافشاری دارید. من خواستم راهنماییتون کنم اما شما خودتون نخواستید. این بحث ها رو هم جای دیگه نگید که به خاطر NAT من نمیتونم تو پارتی چت کنم پس مشکل از PSN هست، چون این مشکل توی LIVE توی استیم و صدها سرور بازی هم وجود داره و مشکل نیست در حقیقت و باید بخش امنیتی مودمون رو به روی بعضی از پورت ها که سرورها ازشون استفاده میکنن باز کنید.

موفق باشید دوست گرامی.
من هیچ ادعایی نسبت به شبکه و nat و... ندارم چون اطلاعاتم در این زمینه ابتداییه.
میخام یه موضوع دیگه ای رو مطرح کنم امیدوارم اف نباشه. اینکه همیشه در تاپیک های سونی بحث به جایی نمیرسه یا به بیراهه میره تنها دلیلش علاقه متعصابانه به سونیه. در این فروم سونی و قطعا در جاهای دیگه اشخاص و چیزهای دیگه...
بحث این تاپیکم نیست ،توی تاپیک دیگه ای هم من سر موفقیت ps pro همین روال رو طی کردم. البته سر دراز دارد. از دوران بازیرایانه هم همین منوال بود که اون زمان من جزو متعصب ترین طرفداران سونی بودم. بگذریم...
در اینجا هم من ابتدا مشکلاتی رو که خودم و اطرافیانم (+پسرخاله هام:D) داشتم رو گفتم و بعد هم با سرویس استیم مقایسش کردم. شاید برداشت شما از کامنت اول من افنسیو بود ولی در واقع صرفا تجربیات شخصی و جامعه کوجکی که باهاش در ارتباط بودم رو گفتم.
ولی به خاطر همون علاقه ای که بالا توضیح دادم برخوردی باهام شد که کمی نا منصفانه بود.
ابتدا بهم گفتن این مشکل از isp و اینترنت ایرانه که خب در جواب گفتم چرا با همین اینترنت با سرویس دیگه مشکلی ندارم. بعد کلا صورت مساله رو پاک کردن و گفتن این مسایل فقط مختص به شماست. که مجبور شدم پیشنهاد گوگل کردن رو بدم که ثابت کنم این مشکلات فقط برای من نیست و کسان دیگری هم با مشکلات مشابه در جاهای دیگه دنیا وجود داره.
اگر لطف کنید و چند دقیقه وقت بزارید دوباره کامنت هارو بخونید بهتر میتونید قضاوت کنید.
الان بازم خدارو شکر که دوستان قبول کردن مساله وجود داره ولی تعداد کاربرهایی که درگیرشن رو خیلی کم ارزیابی کردن. که البته من نمیتونم به هیچ وجه ثابت کنم که دقیقا چند درصد از مشترکین psn با مشکلات مشابه، وجود داره.
فقط به همین بسنده میکنم که به شخصه وقتی به این مشکلات برخوردم طبق روال همیشگیم از اینترنت استفاده کردم و تاپیک های کاربرهایی که قبلا در این زمینه طرح مشکل کرده بودند رو خوندم. چون اگه قرار باشه جوابی باشه باید تو همون تاپیک ها داده بشه و نیازی به رجیستر کردن و ایجاد تاپیک جدید توسط خودم نیست.
الان هم قصد ندارم بگم مشکلات من کلیه و درصد قابل توجهی باهاش مواجه شدن. چون خودم قبول دارم که قطعا اینگونه نیست. صرفا بحث قیاس بین دو سرویس به وجود اومد که نظراتمو بنا بر تجربیات شخصیم و نظرات اطرافیانم بیان کردم.
پشت حرفام هیچ گونه هدفی مبنی بر تخریب یا ترول وجود نداشته و نخواهد داشت. اگر بعضی جاها هم جبهه گیری کردم به خاطر تهمت دروغگویی بود که بهم زده شد.
من هم برای شما آرزوی موفقیت میکنم دوست عزیز. پاینده باشید.
........
بحث راهنمایی شد... تا تنور داغه ماهم استفاده کنیم:D
الان بزرگترین مشکل من دانلود کردن با اینترنت نامحدود ساعتی ایرانسله.
با اینترنت محدود ایرانسل در وارد شدن به psn هیچ مشکلی ندارم. با همون نت تایپ 3. ولی زمانی که بسته نامحدود خریداری میکنم، به هیچ وجه نمیتونم وارد psn بشم.با پشتیبانی ایرانسل هم صحبت کردم. جالبه بدونید حتی نمیدونست نت تایپ چیه. (بدتر ازمن) . با سوپروایزرشون هم صحبت کردم هیچ کمکی نتونست بکنه.
حتی به بار گفتم شاید جواب بده و به وسیله pc اینترنت رو bridge کردم بازهم نتونستم وارد بشم.
میتونید راهنماییم کنید؟

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: PrinceofPersiα

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or