سونی: دادن دوربین اجباری حرکتی بر ضد مصرف کننده است

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
icon_xl.jpg

درود.

آقای Fergal Gara رییس PlayStation UK دز مصاحبه خود عنوان کرد که تصمیم به نداشتن PS4 بدون دوربین کاملا مبتنی بر انتخاب مصرف کننده است وی در ادامه نیز تیر پیکان خود را سوی ماکروسافت گرفت و گفت "دادن دوربین زوری در یک باندل به مشتریان یه حرکت ضد مصرف کننده به شمار می‌آید." وی که رقیب خود یعنی X1 را هدف گرفته بود در ادامه سخنانش افزود:

"وقتی انتخابی صورت می‌گیرد و من می‌دانم که درست است به آن منظور است که دادن یک باندل حاوی دوربین در خلاف انتخاب مصرف کننده می‌باشد. این حرکت به گیمرها حق انتخاب نمی‌دهد، لذا معقول‎ترین چیزی که می‌توان به عنوان برند gamer friendly انجام داد این است که به آن‌ها حق انتخاب بدهیم. از همین رو بسیار خرسندم که توانستیم این کار را انجام دهیم."

GAF

کنسول بدبخت چه گناهی کرده . با توجه به سخت افزار ضعیفش باید سیستمی بر پایه گرافیک نهایت HD6000 میزاشتن .

سونی همه ی بازیاش روی کنسول بوده فن بازی در نیارید . معماری بازیاش جوریه که ابرPCم اجراشون نمیکنه .

خود سونی اعلام کرد که خیلی از بازی‎ها روی PCـی که معادل با یک PS4 هست اجرا شدن. این هم اتفاق عجیبی نیست، خیلی وقت‌ها هنوز کنسول آماده نیست و واسه راحتی با PC اجرا می‎کنن.
بازی هم معماری خاصی نداره، اون معماری خود کنسوله که هر چقدر هم عجیب باشه در مقابله یه PCـه Top End از نظر قدرت حرفی واسه گفتن نداره.

سونی همه ی بازیاش روی کنسول بوده فن بازی در نیارید . معماری بازیاش جوریه که ابرPCم اجراشون نمیکنه .
عزیز من دروغم چیه خیلیا تاییدش کردن حتی تو need for speed همین pause میکردی میپریده تو محیط دسکتاپ ویندوز!
من نگفتم ps4 ضعیفه مسلمه که خیلی کنسول قوی هست اما دیگه نمیشه مشکلات نرم افزاریش رو کتمان کرد که تا همین الان هم بازیارو روی pc اجرا میکنن!
فن بازی اینه که یه کنسول رو از ابر pc ها هم قویتر بدونیم! همین الان هم کارت گرافیک سیستم من به مراتب از x1 و ps4 قویتره!

این کار شهامت میخواست که سونی نداشت!! حالا داره تضاهر میکنه که به حقوق مصرف کننده احترام گذاشته

خداوکیلی اینا خسته نشدن!؟
یکی نیست بگه آخه به تو چه ربطی داره ، مایکرو شاید دلش بخواد به جای دوربین یه دست کت شلوارم بزاره تو کنسولش بفروشه هرکی دلش بخواد میخره هر کی دلش نمیخواد نمیخره!

جالبه الان اکثر سایتا و بلاگهای گیم دارن بازیای لانچ Xbox one رو Preview میکنن و مقاله تهیه میکنن و از گرافیک و گیم پلی بازیا روی X one تعریف میکنن اونوقت رییس روسای سونی نشستن همچنان به ترول ادامه میدن ... این از نظر مجله پلی استیشن درباره Knack بازی ای که جناب طراح ارشد! داوینچی زمان! مارک سرنی به صورت انحصاری برای لانچ PS4 تهیه کرده! ببین چی ساخته که مجله OPM نوشته از اینکه این بازی رو به عنوان یه بازی نسل بعدی به دنیا معرفی کردن شوکه شدیم!

21555505118395024542.jpg

Community Q&A with Mark Cerny! - Page 12 - PlayStation Forum

زمونه بدی شده

شما الان Xperia Z Ultra می خری زورکی بهت دوربین و هدفون و اسپیکر و ... قالب می کنن در صورتی که کار اصلی موبایل برای زنگ زدنه نه عکس گرفتن و ...
a3704ddd875943261.gif

خود سونی اعلام کرد که خیلی از بازی‎ها روی PCـی که معادل با یک PS4 هست اجرا شدن. این هم اتفاق عجیبی نیست، خیلی وقت‌ها هنوز کنسول آماده نیست و واسه راحتی با PC اجرا می‎کنن.
بازی هم معماری خاصی نداره، اون معماری خود کنسوله که هر چقدر هم عجیب باشه در مقابله یه PCـه Top End از نظر قدرت حرفی واسه گفتن نداره.

معادل PS4 خوشم اومد . نمیاد نامعادلو نابرابر 100% ! ایکس باکس وان نمایش بده .

بیخیال ، خودم به روز همه ی خبرا رو دارم . وقتی جنگه منطق تقسیم نمیشه بین کاربرا . وگرنه پر از حرف منطقیم که توی کت هیچ مخالفی نمیره !!

عزیز من دروغم چیه خیلیا تاییدش کردن حتی تو need for speed همین pause میکردی میپریده تو محیط دسکتاپ ویندوز!
من نگفتم ps4 ضعیفه مسلمه که خیلی کنسول قوی هست اما دیگه نمیشه مشکلات نرم افزاریش رو کتمان کرد که تا همین الان هم بازیارو روی pc اجرا میکنن!
فن بازی اینه که یه کنسول رو از ابر pc ها هم قویتر بدونیم! همین الان هم کارت گرافیک سیستم من به مراتب از x1 و ps4 قویتره!
این دعوای کنثولی اصلا برام مهم نیست و فقط از دور میبینمتون و میخندم و کاری به هیچکدومتون ندارم ولی عزیز من احتمالا میدونی dev kit چیه دیگه؟ بعد اینم میدونی که مثل نقل و نبات نیست که بخوان nتا بیارن تو یه نمایشگاه و بازی ها رو رو اون اجرا کنن دیگه؟

وقتی بحث مقایسه pc با ps4 می شه می گن نمی شه مقایسش کرد و pc که رم gddr5 نداره (CPU) و کلا سیستم ps4 با pc فرق داره و بهینه شدست و ...
وقتی می گی بازی ps4 روی pc ران شده می گن روی ps4 هم فرق نمی کنه و pc با مشخصات نزدیک به ps4 بوده و ...

:-?

این دعوای کنثولی اصلا برام مهم نیست و فقط از دور میبینمتون و میخندم و کاری به هیچکدومتون ندارم ولی عزیز من احتمالا میدونی dev kit چیه دیگه؟ بعد اینم میدونی که مثل نقل و نبات نیست که بخوان nتا بیارن تو یه نمایشگاه و بازی ها رو رو اون اجرا کنن دیگه؟
پس یعنی مایکرو پولاش زیادی کرده برای هر بازی 1 دونه dev kit اینداخته ملت بازی کنن؟ حرفایی میشنویم این تاپیکا

ولی به همین خاطر x1 بعد از e3 کوبیده شد

اگه راست میگی عکس گرافیکو قطعات سیستمتو بزار ببینم :d
داداشی چند افتاد سیستمت برات ؟ مشخصات قطعاتتو بده بهم میخوام واسه بتل یه سیستم نرمال با گرافیک R90 AMD ببندم . البته بگم R90 هنوز نیومده باز دوستان سوال عمومی نپرسن فقط تخصصی جواب میدم . توش موندم . با اینکه قطعاتو نرمال انتخاب کردم 8 میلیون پام در میاد

پس یعنی مایکرو پولاش زیادی کرده برای هر بازی 1 دونه dev kit اینداخته ملت بازی کنن؟ حرفایی میشنویم این تاپیکا
این اسمش از سفسطه هم تجاوزکرد.دیگه تاپیک داره به مغلطه بازی پیش میره.عزیز من تو X1 رو چکار داری؟ شاید نه تنها برای هر عنوان بلکه به ازای هر نسخه از هر بازی dev kit بده بیرون.چه کار با مایکرو داریم ما؟ سونی نخواسته این کارو کنه و کارش برای خودش شاید منطقی باشه.اصلا شما حساب کن پولشو نداره.کنثولش آماده نبود و نیست و هزاران چیز دیگه.مهم اینه که تو نمایشگاه نخواست از dev kit استفاده کنه و از PC های همرده استفاده کرده.این الان دقیقا کجاش مشکل داره؟
بحث با شما دوستان خوشحال رو مدت هاست کنار گذاشتم.ادامه هم نخواهم داد:)

کنسول بدبخت چه گناهی کرده . با توجه به سخت افزار ضعیفش باید سیستمی بر پایه گرافیک نهایت HD6000 میزاشتن .

این عکس فتوشاپ هست و کار مزدوران ماکروسافته
f1143_1.jpg

اگه راست میگی عکس گرافیکو قطعات سیستمتو بزار ببینم :d
داداشی چند افتاد سیستمت برات ؟ مشخصات قطعاتتو بده بهم میخوام واسه بتل یه سیستم نرمال با گرافیک R90 AMD ببندم . البته بگم R90 هنوز نیومده باز دوستان سوال عمومی نپرسن فقط تخصصی جواب میدم . توش موندم . با اینکه قطعاتو نرمال انتخاب کردم 8 میلیون پام در میاد
17052527728970260354.jpg

این برای بازی nfs هست!
برای سخت افزار هم یه نگاه به gaming rigـم بندازی کافیه!
خیلی سال هست تو این فروم هستم و اونایی که لازمه منو میشناسن! نیازی نیست خودم رو به افراد معمولیی مثل تو ثابت کنم شما به فکر درس و مدرست باش معدلت خوب شه برات ps4 بخرن
ادامه هم نخواهم داد
yahoo_1.gif
منطق از پستات میباره(سونی دوست نداشته از dev kit استفاده کنه از pc استفاده کرده که مدام از بازی بپپره بیرون و آبروش بره) خیلی خوشحالمون میکنی اگه ادامه ندی!

آخرین ویرایش:
وقتی بحث مقایسه pc با ps4 می شه می گن نمی شه مقایسش کرد و pc که رم gddr5 نداره (CPU) و کلا سیستم ps4 با pc فرق داره و بهینه شدست و ...
وقتی می گی بازی ps4 روی pc ران شده می گن روی ps4 هم فرق نمی کنه و pc با مشخصات نزدیک به ps4 بوده و ...

:-?

جان؟
برادر من، وقتی می‌گن معادل PS4، منظور این نیست که همون چیپ گرافیکی و CPU رو روی یه بُرد بستن و گفتن معادل PS4! منظورشون اینه که یه PC بوده که از نظر قدرت پردازشی معادل یک PS4 عمل می‌کرده.
کنسول هم یه وسیله جادویی که نیست، میزان قدرتش مشخصه، اینا هم یه PC که قدرت خروجیش معادل قدرت خروجی PS4 بوده رو واسه اجرای بازی‌ها استفاده کردن.

منطق از پستات میباره(سونی دوست نداشته از dev kit استفاده کنه از pc استفاده کرده که مدام از بازی بپپره بیرون و آبروش بره) خیلی خوشحالمون میکنی اگه ادامه ندی!
عزیز من خودم میدونم سونی اشتباهاتی داره.همونجوری که مایکرو داره ولی این که میپره! تو محیط ویندوز میتونه علل خیلی زیادی داشته باشه.و همچنین با بیرون پریدن! آبروی کسی نمیره چون دیر یا زود معلوم میشد که با پی سی داره اجرا میشه
در ضمن بد نیست درست صحبت کنی چون بخوام مثل خودت جواب بدم مطمئن باش چیزی میگم که کلا رخت از این تاپیک ببندی:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or