سونی: دادن دوربین اجباری حرکتی بر ضد مصرف کننده است

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
icon_xl.jpg

درود.

آقای Fergal Gara رییس PlayStation UK دز مصاحبه خود عنوان کرد که تصمیم به نداشتن PS4 بدون دوربین کاملا مبتنی بر انتخاب مصرف کننده است وی در ادامه نیز تیر پیکان خود را سوی ماکروسافت گرفت و گفت "دادن دوربین زوری در یک باندل به مشتریان یه حرکت ضد مصرف کننده به شمار می‌آید." وی که رقیب خود یعنی X1 را هدف گرفته بود در ادامه سخنانش افزود:

"وقتی انتخابی صورت می‌گیرد و من می‌دانم که درست است به آن منظور است که دادن یک باندل حاوی دوربین در خلاف انتخاب مصرف کننده می‌باشد. این حرکت به گیمرها حق انتخاب نمی‌دهد، لذا معقول‎ترین چیزی که می‌توان به عنوان برند gamer friendly انجام داد این است که به آن‌ها حق انتخاب بدهیم. از همین رو بسیار خرسندم که توانستیم این کار را انجام دهیم."

GAF

البته منم موافقم که وجود کینکت ضروری نیست اما دیگه سونیی که اکثر بازیها رو تو نمایشگاه جای کنسول رو pc اجرا میکنه نباید این حرف رو بزنه!:
لابد موقع لانچ هم یدونه ازین PC ها میزنه تنگ کنسولشو قالب می کنه به مشتری میگه این PC از ملزومات PS4 . از یه چیزایی استفاده کنید که بشه تو بحث روش مانور داد .
سطح ترول و ببرید بالاتر !

این نظر ایشون بوده و به عقیده خیلی ها هم نظر درستی هست. نظر مایکروسافت هم اینه که همه باید از کینکت استفاده کنن و جزیی از کنسول هست و اون نظر هم به عقیده خیلی ها درسته.

من یه مقاله تحیلی میخوندم، نوسنده گفته بود که سونی و مایکرو اشخاصی رو مامور کردن که سازنده هارو مجبور کنن، یعنی متقاعد کنن تا از ویژگی های منحصر به فرد خودشون یعنی سنسورهای دسته PS4 و PSEYE و از ان طرف Kinect توی بازی هاشون استفاده کنن. چون اینجوری بازی های مولتی پلتفرم میتونن ویژگی داشته باشن که خاص یک کنسوله و استراتژی خوبی برای جذب مخاطبین به سمت کنسول هست.

مارک سرنی هم در این رابطه گفته ما طرح های زیادی برای طراحی کنترلرهای جدید برای PS4 داشتیم که سنسورهای زیادی درشون بود اما در مورد این ایده ها با سازنده ها مشورت میکردیم تا ببینیم ایده ای برای استفاده از اینها دارن یا نه؟ اگه میدیدم کسی ایده ای نداره ان طرح رو میزاشتیم کنار.

یعنی اینکه تفاوت سونی و مایکروسافت در اینجاست. چیزی که مشخصه هردوتاشون نیاز دارن کنسول هاشون چیزی رو به صورت استاندارد داشته باشه که بتونه بهشون برتری بده و ازش به عنوان یک اهرم استفاده کنن. برای مایکروسافت این اهرم مستقیما Kinect هست و برای این روی همه کنسول ها میزاره و افزایش قیمت رو به جون میخره که مطمئن باشه Installed Base این وسیله برابر با تعداد خود کنسول هاست. در نتیحه من نوعی به عنوان یه سازنده میتونم خیلی راحت به فیچرهای مخصوص Kinect تو بازیم فکر کنم و به بهانه اینکه من بیام وقت و هزینه بزارم یه بخش برای کینکت طراحی کنم، حالا کی کینکت داره که بازی کنه؟ نمیاد دور این مقوله رو خط بکشه. اما در مقابل سونی اهرمش PSEYE نیست. کنترلرشه که خوب طبیعتا روی دسته هست.

هر دو اقدام هم کاملا قابل بحثه. مایکرو از این طرف افزایش قیمت داره اما در عوض با kinect کارهای خیلی زیادی میشه کرد و میتونه با کمک ایشون فیچرهایی رو توی بازی های مولتی پلتفرم داشته باشه که باعث بشه ارزش خرید انها روی X1 بالاتر باشه. مثلا CoD جدید یه بخش خیلی جالب روی Kinect داره، در نتیحه طرفدارانش ترجیح میدن بازی رو روی X1 بازی کنن تا PS4، پس میرن X1 میخرن! اما من یه تحلیل از خود سونی خوندم که گفته بودن این مدل رو اصلا قبول ندارن. یعنی چندان معتقد نیستن همچین فیچرهایی بتونه گیمرها رو مجاب به انتخاب خاص کنه! انها در عوض امدن ویژگی منحصر به فرد خودشون رو منحصر به کنترلر کردن که یه خوبی و یه بدی داره. خوبیش اینه که چون به صورت استاندارد روی کنسول هست باعث افزایش قیمت نمیشه و بدیش اینه که آوردش برای کنسول اصلا قابل مقایسه با Kinect نیست! مثلا درسته یوبی سافت گفته ما ایده های خیلی بزرگی برای استفاده از دسته PS4 داریم و چند نمونش رو توی AC4 هم خواهیم دید اما در مجموع پر واضح هست که Kinect میتونه خلاقیت بیشتری به بازی های X1 بده. اما به نظر سونی کاهش قیمت و فیچرهای انحصاری کم به قیمت زیاد و در عوض یه چیزی مثل kinect می ارزه.

کلا منظور اینه که هر دو شرکت دلایل و سیاست های خاص خودشون رو دارن که هردوشون قابل بحث و تامل برانگیزه. نه میشه به سونی فحش داد و نه مایکرو. فقط باید دید در عمل کدوم متد بیشتر جواب میده که فعلا نظر سنجی ها و پیش بینی های فروش اثبات میکنه قیمت کمتر به فیچرهای بیشتر میچربه و مردم کنسول ارزون تر رو به کنسولی که بعدا ممکنه بازی هاش بخش های انحصاری داشته باشن ترجیح میدن! حالا باید دید در آینده چه اتفاق میفته. شاید مایکرو بتونه انقدر بخش های انحصاری ویژه مخصوص کینکت توی بازی های مولتی پلتفرم ایجاد کنه و بازی مخصوص کینکت بسازه که گیمرها مجاب بشن 100 دلار بیشتر بدن اما انهارو تجربه کنن!

لابد موقع لانچ هم یدونه ازین PC ها میزنه تنگ کنسولشو قالب می کنه به مشتری میگه این PC از ملزومات PS4 . از یه چیزایی استفاده کنید که بشه تو بحث روش مانور داد .
سطح ترول و ببرید بالاتر !
ترول نیست خبرش همه جا پخش شده! احتمالا بعید نیست بازیهای لانچشم پر باگ باشه و هیچ بعید نیست لانچش عقب هم بیوفته!
دیگه تو متن کاملا مشخصه دیگه! این قضیه برای 3 روز پیش بوده و کمتر از 2 ماه دیگه سونی باید این مشکلات رو حل کنه در حالی که اونور تمام بازیها بدون مشکل روی وان اجرا میشدن و فریم ریت بتل 4 شدیدا روی وان بالا بوده

باهاش میشه بازی کرد اما در دراز مدت یک دهم ارزش PS4 هم نمیشه! نسل پیش رو نمی دونم اما این نسل سونی با دست پر اومده. PS4 رقیب بسیار بزرگی هستش و دیگه PS3 نیست. Xbox One که گرون تره و بزرگتره در مقابل PS4 زیباتر و ارزانتر هستش باید یک چیز منحصر به فرد برای ارائه داشته باشه یا نه؟! دیگه بحث PS360 نیست. Xbox One میخواد ببره باید روی Cloud (البته نمی دونم تا چه حد واقعا قدرتمند عمل خواهد کرد) و کینکت سرمایه گذاری کنه
الان این شد بحث منطقی . قطعا همینه که میگی اما نکتش اینه که آیا واقعا در دراز مدت کینکت و استفاده ش جزو لاینفکی از X1 میشه؟! (چون X1 در اولین مرحله یه کنسول گیمه و خریدار اولین و مهمترین نیازش برای تهیه این وسیله اجرای گیمه .) یا فقط منحصر به مولتی تسکینگ و بازیهای کژوال میشه . ضمن اینکه نیاز مشتری هم باید باورد بشه و طبق اون ماکروسافت سیاست گذاری کنه . مثلا من گیمر نوعی اصلا چند بار میرم سراغ این وسیله و چقدر میتونه برام مهم باشه ؟!

اغا سونی درست میگه دیگه
شما کنسول میخری بعد یه پول میدی واسه پایه یه پول میدی واسه دوربین و مووو یه پول میدی واسه......
این است مشتری مداری

اغا سونی درست میگه دیگه
شما کنسول میخری بعد یه پول میدی واسه پایه یه پول میدی واسه دوربین و مووو یه پول میدی واسه......
این است مشتری مداری

به قول خودتون اغا سونی اومده موو رو به زور تحمیل گیمرا کرده ؟؟؟
پایه رو به زور تحمیل کرده ؟؟؟

یادم نرفته فنای مایکرو چقدر ناامیدو عصبی شده بودن . اشکاشون توی آستینشون بود . تا میگفتم مایکرو :((آخی . حالا همونا شاخ بازی در میارن .

راستی شنیدم عنوان RYSE تون توی E3 روی PCو گرافیک GTX780 اجرا شد بوده . مایکروسافت فکر نمیکرده گندش چجوری در بیاد روی تغییرات گرافیکی .

فرق میکنه دوربین سونی که یک چیز چیپ و معمولی هست با کینکتی که یک انقلاب در صنعت الکترونیک محسوب میشه فرق میکنه
دوربین سونی یک وسیله خیلی جانبی هست که هر وقت اقدام به خریدش بکنی نشان گول خوردن شما هست ولی کینکت یک وصیله کاملا اصلی هست که امکانات XBOX ONE رو کامل میکنه
اگر کینکتی وجود نداشت تماس تصویری و صوتی هم برای XBOX ONE وجود نداشت
اگر کینکتی نبود تشخیص گیمرها وجود نداشت
اگر کینکت نبود دیگه نمی تونستیم ویدئو شخصی تو XBOX ONE درست
و 100 ها امکانات اصلی دیگر که مهم ترینشون بازی های مبتنی بر این وسیله هستن

ماکروسافت هم به خاطر این کینکت رو با تخفیف بسیار زیاد (200 دلاری) داخل دستگاه قرار داد که سازنده ها به نوعی ترغیب بشن و برای اون بازی بسازن و همین امر هم محقق شده و خیلی از بازی های هاردکور همین اوله نسلی گفتن که بازیهاشون از کینکت پشتیبانی میکنه

در کل مقایسه دوربین سونی و کینکت خنده داره مثل مقایسه K750 و Lumia 920 می مونه..!

شما مطمعنی که کینکت رو با PS EYE ــه PS2 مقایسه نمیکنید؟ برید توی You تیوب چند تا ویدیو از PSEYE ببینید، فکر کنم دیدتون نسبت به این محصول عوض شه :)

هه!
به جای این حرف ها بگو چرا موو رو از پک ps4 ورداشتین درحالی که قبلا گفته بودین با هم عرضه میشن.
-------
درضمن ماکرو با این کار سازنده ها رو مجبور میکنه که از کینکت بیشترین و بهترین استفاده رو بکنن نه مثه موو که سازنده ها دیگه لازم نیست به خودشون زحمت استفاده رو بدن.

زمونه بدی شده

شما الان Xperia Z Ultra می خری زورکی بهت دوربین و هدفون و اسپیکر و ... قالب می کنن در صورتی که کار اصلی موبایل برای زنگ زدنه نه عکس گرفتن و ...

یادم نرفته فنای مایکرو چقدر ناامیدو عصبی شده بودن . اشکاشون توی آستینشون بود . تا میگفتم مایکرو :((آخی . حالا همونا شاخ بازی در میارن .

راستی شنیدم عنوان RYSE تون توی E3 روی PCو گرافیک GTX780 اجرا شد بوده . مایکروسافت فکر نمیکرده گندش چجوری در بیاد روی تغییرات گرافیکی .
بله تو e3 مشکل داشتن اما تو نمایشگاه جدیدی که تو امارات برگذار شده همه بازیها حتی بتل 4 رو خود کنسول اجرا شده! د رحالی که برعکس تمام بازیهای ps4 روی pc اجرا شده

به قول خودتون اغا سونی اومده موو رو به زور تحمیل گیمرا کرده ؟؟؟
پایه رو به زور تحمیل کرده ؟؟؟
من شخص خودم رو میگم. من که 400 دلار قرار هست پا کنسول بدم 100 دلار دیگه هم میدم وسایل جانبیش
مثل اینه که یه ماشین بخری نه ضبط داشته باشه نه کولر
من فقط دوست. دارم بازی هایی مثل kombat واسه کینکت بیاد. یعنی چه شود

آخرین ویرایش:
من مطمئنم اگه سونی هم یه چیزی تو مایه های کینکت داشت به زور تو پاچه مردم میکرد حالا که نداره هی میگه بدرد نمیخوره و ...!
همین الان 20 میلیون نفر کینکت دارن پس استقبال ازش خوب بوده هر چند تو ایران برعکسه خیلی ها نپسندیدن!به نظر من اگه در نسل بعد در بازی های مولتی پلتفرم به خوبی ازش استفاده بشه میتونه به فروش کنسول کمک کنه اگه نه هم بازم بعضی بازی های dance روی X1 فروش بهتری خواند داشت!که بازم با توجه به مخاطب های زیاد این بازی ها کسی سرخورده نمیشه!

بله تو e3 مشکل داشتن اما تو نمایشگاه جدیدی که تو امارات برگذار شده همه بازیها حتی بتل 4 رو خود کنسول اجرا شده! د رحالی که برعکس تمام بازیهای ps4 روی pc اجرا شده

کنسول بدبخت چه گناهی کرده . با توجه به سخت افزار ضعیفش باید سیستمی بر پایه گرافیک نهایت HD6000 میزاشتن .

سونی همه ی بازیاش روی کنسول بوده فن بازی در نیارید . معماری بازیاش جوریه که ابرPCم اجراشون نمیکنه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or