سونی: دادن دوربین اجباری حرکتی بر ضد مصرف کننده است

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
icon_xl.jpg

درود.

آقای Fergal Gara رییس PlayStation UK دز مصاحبه خود عنوان کرد که تصمیم به نداشتن PS4 بدون دوربین کاملا مبتنی بر انتخاب مصرف کننده است وی در ادامه نیز تیر پیکان خود را سوی ماکروسافت گرفت و گفت "دادن دوربین زوری در یک باندل به مشتریان یه حرکت ضد مصرف کننده به شمار می‌آید." وی که رقیب خود یعنی X1 را هدف گرفته بود در ادامه سخنانش افزود:

"وقتی انتخابی صورت می‌گیرد و من می‌دانم که درست است به آن منظور است که دادن یک باندل حاوی دوربین در خلاف انتخاب مصرف کننده می‌باشد. این حرکت به گیمرها حق انتخاب نمی‌دهد، لذا معقول‎ترین چیزی که می‌توان به عنوان برند gamer friendly انجام داد این است که به آن‌ها حق انتخاب بدهیم. از همین رو بسیار خرسندم که توانستیم این کار را انجام دهیم."

GAF

جدا از اینکه سونی ساختمون فروخته و چنتا مدیر اخراج کرده ، فعلاً شما با همین حرف ها مشغول باشید چون کار دیگه ای ندارید کنید در مقابل :
The Last Of Us
Beyond:Two Souls
GT6
:-$
البته یه بازی بنام World of Tanks هم هست میتونید مشغول باشید تا Ryse بیاد.
تو این فروم فن های گرامی مایکروسافت به همه چی کار دارن به جز گیم. من نمیدونم اینا گیمرن یا صرفاً اسم فن مایکروسافت رو یدک میکشن که بگن ماهم هستیم.

سال 58 بودجه سالانه ناسا با 8000 کارمند فقط 100 میلیون دلار در سال بود ! این اعداد ارقام از کجا میاد !

ترو قرآن از خودتون حرف در نیارید ناسا فقط ساخت یکی از ایستگاه های فضایش 160.000.000.000 دلار هزینه داشته..! یعنی برابر با کل بودجه ایران در سال 91..!!

بودجه سالانه ناسا حداقل 3 - 4 برابر بودجه سالانه ایران هست

hyperbole much؟

الان من بايد به اينها جواب بدم؟؟؟

WOW!

اول از همه باید دقت کنیم که داریم از یک وسیله برای بازی کردن صحبت میکنیم و باید چهارچوب این صنعت رو در نظر بگیریم.

کوچیک ترین نواوری ای که سونی توی صنعت گیم کرده رو براتون مثال بزنم؟ اگه شرکتی به اسم سونی نبود الان باید بازی های XB One روی 5 - 6 تا دی وی دی عرضه میشدن. پس ساخت بلوری رو میشه اولین کمک سونی به صنعت گیم دونست.
ایده ی استفاده از دوربین ( هرچند خیلی ساده تر از حال حاظر ) توسط PS Eye شکل گرفت.

بعد سونی فقط یک سری سخت افزار رو کناره هم میچینه میده دست مردم؟ مایکروسافت به غیر از کینکت چه چیزی به صنعت گیم اضافه کرده؟ کینکتی که حتی یک بازی خوب براش ساخته نشد. حرفی هم که افتاده دهن بعضیا اینه که چون کینکت این نسل رو همه ندارن بازی سازها براش بازی نمیسازن! در حالی که تا اونجا که من میدونم بیشتر از 20 میلیون کینکت فروخته شده! بازی نساختن برای این 20 میلیون نفر یعنی نوآوری و جلو بردن صنعت گیم؟ با این حساب الان 5 میلیون نفر PSVita دارن، پس سونی نباید دیگه براش بازی بسازه چون تعداد دارندگانش کم هستن؟

سونی توی بازی های هاردکور و انحصاری ( از PS1 تا امروز ) و نینتندو توی نوآوری تو این چند دهه ای که توی صنعت گیم فعالیت دارن حرف اول رو میزنن، ولی مایکروسافت تنها چیزی که نداره پیشرو بودن توی زمینه ی خاصیه!

باز خدا رو شكر يك نفر خواست منطقي و براساس اطلاعاتش بحث كنه.

عزيزم من در مورد كيفيت انجام اينكار اصلا بحثي نكردم.من اصلا نگفتم كه مايكرو كينكت رو اونجوري كه بايد و شايد ساپورت كرد يا نكرد.من فقط حرفم اينه كه رويكرد مايكرو جايد تقدير داره تا تمسخر.صد درصد نسل قبل مايكرو انوجور كه بايد نتونست Kinect رو به جايگاه خودش برسونه.اينهم دلايل خودش رو داشت.يكيش اين كه همه ي كنسول دارا كينكت نداشتن.دقيقا همون كاري رو كه سگا و نينتندو يك برهه انجام ميدادن و يك سري لوازم جانبي بعد عرضه كنسول براش ميساختن رو مايكرو انجام داد كه اونها هم اون زمان دقيقا مثل نسل قبل مايكرو نمي تونستن خوب از اين لوازم جانبي حمايت كنن.يعني مايكرو دقيقا اين نسل داره تلاش ميكنه اون اشتباهي رو كه نسل قبل خودش انجام داد يا سگا و نينتندو نسل هاي قبلتر انجام ميدادن رو انجام نده.

دقيقا همين كار رو به طرقي نينتندو هم Wii U انجام داده.مثلا اون هم ميتونست يك كنسول عادي عرضه بكنه و كنترلر هاي جديد رو بعدا به صورت دلخواه براي كنسولش عرضه بكنه.ولي هدف مايكرو و نينتندو اين بوده كه اين دو وسليه رو كه سوني فن ها جانبي ميدونن همه گيرش بكنن و به جز اصلي كنسول هاي آينده تبديل بكنن.

مايكرو دو نسل وارد اين صنعت شده و كينكت رو واردش كرده خب شما بگيد سوني چيكار كرده؟؟خواهشا نگيد CD-DVD و ... غيره كه اولا اينكه كه اينها ارتقا هاي سخت افزاري حساب ميشن(دقيقا مثل افزايش هارد يا ظرفيت كارتيج ها و ...) ثانيا SEGA CD اولين كنسولي بوده كه از CD استفاده كرده.ساترن و Playstation هم در يك برهه تقريبا هردو وارد شدن كه هردوشون هم CD-ROM داشتن.

خدا به داد بازی هایی برسه که این طرز تفکر نقدش میکنه :دی

keep-calm-and-go-fly-a-kite.png

داداش اطلاعاتت نم بر میداره ها، زمان ps1 آقای Microsoft تو دنیای کنسول نبود هنوز. بعد هم به یه لطفی کن شما که اینقدر واردی یه مقدار از نوآوری های سگا رو بگو ما هم بدونیم. راستی نوآوری خفنی هم که Microsoft تو حرکت از Xbox به Xbox360 اورد رو بگو...نگو Kinect که اون رو چند سال بعد اورد تو بازار.

گرچه من اطلاعاتم اندازه شما نيست ولي شما ميتوني بري و اينهارو فعلا بخوني :

SEGA: A Soothsayer of the Games Industry - IGN

خلاصه اش :

http://forum.bazicenter.com/thread62007/

در ضمن طرز حرف زدنت رو هم اصلاح كن.اينجا چاله ميدون نيست.

آخرین ویرایش:
باز خدا رو شكر يك نفر خواست منطقي و براساس اطلاعاتش بحث كنه.

عزيزم من در مورد كيفيت انجام اينكار اصلا بحثي نكردم.من اصلا نگفتم كه مايكرو كينكت رو اونجوري كه بايد و شايد ساپورت كرد يا نكرد.من فقط حرفم اينه كه رويكرد مايكرو جايد تقدير داره تا تمسخر.صد درصد نسل قبل مايكرو انوجور كه بايد نتونست Kinect رو به جايگاه خودش برسونه.اينهم دلايل خودش رو داشت.يكيش اين كه همه ي كنسول دارا كينكت نداشتن.دقيقا همون كاري رو كه سگا و نينتندو يك برهه انجام ميدادن و يك سري لوازم جانبي بعد عرضه كنسول براش ميساختن رو مايكرو انجام داد كه اونها هم اون زمان دقيقا مثل نسل قبل مايكرو نمي تونستن خوب از اين لوازم جانبي حمايت كنن.يعني مايكرو دقيقا اين نسل داره تلاش ميكنه اون اشتباهي رو كه نسل قبل خودش انجام داد يا سگا و نينتندو نسل هاي قبلتر انجام ميدادن رو انجام نده.

دقيقا همين كار رو به طرقي نينتندو هم Wii U انجام داده.مثلا اون هم ميتونست يك كنسول عادي عرضه بكنه و كنترلر هاي جديد رو بعدا به صورت دلخواه براي كنسولش عرضه بكنه.ولي هدف مايكرو و نينتندو اين بوده كه اين دو وسليه رو كه سوني فن ها جانبي ميدونن همه گيرش بكنن و به جز اصلي كنسول هاي آينده تبديل بكنن.

مايكرو دو نسل وارد اين صنعت شده و كينكت رو واردش كرده خب شما بگيد سوني چيكار كرده؟؟خواهشا نگيد CD-DVD و ... غيره كه اولا اينكه كه اينها ارتقا هاي سخت افزاري حساب ميشن(دقيقا مثل افزايش هارد يا ظرفيت كارتيج ها و ...) ثانيا SEGA CD اولين كنسولي بوده كه از CD استفاده كرده.ساترن و Playstation هم در يك برهه تقريبا هردو وارد شدن كه هردوشون هم CD-ROM داشتن.

اینکه همه ی دارندگان XB360 کینکت نداشتن یک موضوع کلیشه ای شده متاسفانه، حداقل میدونیم 20 میلیون نفر این وسیله رو داشتن، حداقل بایستی 10 تا بازی درست حسابی مخصوص کینکت درست میشد یا نه؟ خوب این چیزا باعث میشه دید مصرف کننده نسبت به اون شرکت تغییر کنه.

نوآوری حتما نباید ساخت یه چیز جدید باشه که! اینکه سطح بازی ها الان به اینجا رسیدن، یکی از دلایلش وجود سونی بوده و این غیر قابل انکاره! یا اینکه که استفاده از 8 گیگابایت رم GDDR5 تا قبل از این غیر ممکن بود، ولی سونی تونسته این کار رو عملی کنه و به این پهنای باند بالای رم دست پیدا کنه. اگه اسم اینا نوآوری نیست پس چیه؟ نمونه ی این چیز ها هم خیلی زیاده که از حوصله ی تاپیک خارجه...

مشکل ما اینه که فکر میکنیم ساخت یک کنسول بازی مثل بستن یک کیس هستش که قطعات رو روی بورد وصل میکنیم و میشه یک کنسول بازی مثل PS3 یا PS4! منتها من تخصصی توی زمینه ی سخت افزار ندارم و نمیتونم بیشتر از این توضیح بدم.

بالمر..؟ اخراج..؟ سهام دار..؟

بابا بیخیال..بالمر مارکوسافت رو حداقل 10 برابر بزرگتر کرد از بینگ و 360 بگیر تا سرفیس و خرید نوکیا و اسکایپ.

این ویدئو هم ببینی بد نیست

http://cdn.narenji.ir/video/10629/2013/Steve-Ballmer-goodbye-to-Microsoft.mp4

به قول خودت همین مارکوسافت :dکه شرکت خیلی بزرگیه چرا انحصاری های بزرگی مثل tlu نداره :>

.
خیلی جالبه!!!
سونی چیکار کرده؟!!!
شما وقتی یه کنسول یا هر محصولی رو میخری حداکثر توقعت از اون محصول کیفیت ساخت و ساپورت خوب شرکت سازندس.
خب سونی فکر نکنم تو ساخت کنسول و ساپورت نرم افزاری بد عمل کرده باشه ... خوشبختانه کلکسیونی از انواع سبک های بازی رو روی کنسولاش اورده و به نسبت هم عمر سخت افزاری خوبی دارن کنسولاش.
بنظرت مثلن باید موشک هوا میکرد با کنسولش؟!!!

آخرین ویرایش:
گرچه من اطلاعاتم اندازه شما نيست ولي شما ميتوني بري و اينهارو فعلا بخوني :

SEGA: A Soothsayer of the Games Industry - IGN

خلاصه اش :

http://forum.bazicenter.com/thread62007/

در ضمن طرز حرف زدنت رو هم اصلاح كن.اينجا چاله ميدون نيست.

خوشم میاد فقط همین یه تیکه رو جواب دادی دمت گرم. یه چیزی عین همین لیست هم میشه در مورد Microsoft، Sony، Nintendo، Atari، NEC، Neo geo,...، درست کرد. البته میدونم چون فقط تونستی از Sega یه لیست که همه چیز رو با هم داشته باشه پیدا کنی به این نتیجه رسیدی! در راستای اینکه باز هم باید تلاش کنی این رو بگم که Sega CD هم اولین کنسولی نبود که از CD استفاده کرد. میخوای حرف بزنی حداقل یه کم تحقیق کن.
در راستای اینکه شما cd و dvd رو هم نو آوری نمیدونی، یه نگاه کن ببین این دسته های Dual Analog از کجا اومده...

ترو قرآن از خودتون حرف در نیارید ناسا فقط ساخت یکی از ایستگاه های فضایش 160.000.000.000 دلار هزینه داشته..! یعنی برابر با کل بودجه ایران در سال 91..!!

بودجه سالانه ناسا حداقل 3 - 4 برابر بودجه سالانه ایران هست

عزیزم شما اطلاعات محدوده دلیل نمیشه بگی حرف از خودم در اوردم ! بنده هم سال 58 مقایسه کردم نه 2012 ! سونی و مایرو هم به اندازه کافی گردن کلفت هستن که به این سادگی از بازی خارج نمیشن فقط امیدوارم لانچ خوبی در انتظار وان باشه و شاهد اون فاجعه که از 2005 به بار اومد نباشیم والبته واسه کسایی مثل من قابل درکه که 11.2005 تهیه کردم ولی عمر کنسول به 3 ماه هم نکشید

واقعا عشق شما به 360 تحسین بر انگیزه، خود طراح 360 هم تا حالا 6 تا کنسول نخریده :)

تیم طراحی شاید ولی من بیشتز از هر کسی با این زباله سرکار داشتم اینم عکساش , 2 تا دستگاه دیگه هم بود که جنازش شوت کردم اشغالی

http://uploadtak.com/images/o3384_WP_20131009_011.jpg

http://uploadtak.com/images/d4216_WP_20131009_012.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or