سریال The Last of Us

خب من قسمت نهم رو دیروز صبح تماشا کردم و مثل بقیه دوستان، دیگه دلیلی ندارم صبحای دوشنبه بیدار بشم و این خیلی بده :(

قسمت نهم کوتاه بود اما زیبا و هیجان انگیز و نزدیک به بازی و علی عباسی بازم کارشو به خوبی انجام داده بود. اینکه پیش زمینه داستانی مادر الی رو دیدیم هم قشنگ بود و قارچ از طریق بند ناف به الی منتقل شده بود که قابل قبول بود.

از نظر من که اون کشت و کشتار بیمارستان مثل بازیه و هیچ توضیحی لازم نداره. اما خب وقتی برگردیم به قسمت ششم، جول به تامی میگه که من قدیم آدم میکشتم و برای نجات جون دوتامون این کارا رو میکردم و الانم میخوام جبرانش کنم. الی به زن تامی میگه که جول دیگه هر کسیو نمیکشه، فقط کسایی که نیاز باشه. اما قسمت آخر جول همه رو از دم رد میکنه چون برای نجات جون الی این کارو میکنه و میشه همون جولی که 10 سال قبل بوده.

من به طور کلی به این سریال نمره 10 از 10 میدم چون اولا اقتباس خوبی از بازی بود. دوما اسم و رسم TLOU در همکاری با HBO و کریک مازن ترکیب خوبی رو درست کرد و در حد و اندازه این آی پی درخشید و دنیا رو بیشتر با این وجه از ویدئو گیم آشنا کرد. سوما خیلی کم پیش میاد شما اولین خروجیت عالی باشه، دومی هم عالی باشه و سومی هم تو مدیوم نمایش خانگی عالی باشه و بعد خراب کنی، یعنی تاتی داگ، سونی، HBO افتادن تو یه مسیری که امکان نداره مثلا فصل بعد رو خراب کنن چون آوازه اینقدر بلنده که سخت گیری ها بیشتر از قبل میشه. پس من از همین الان امتیاز 10 از 10 رو به فصل دوم هم میدم.

اینکه این سریال برای من جزو بهترین های تاریخ هست یا نه به این بر میگرده که آیا من بهترین های تاریخ رو تماشا کردم یا سبک سریال با اون ها یکی هست یا خیر؟ آیا این سریال از سوپرانوز ها بهتره یا the wire؟ من هیچکدوم ندیدم پس نظری ندارم، آیا از واکینگ دد بهتره؟ قطعا همینطوره. آیا از برکینگ بد سریال بهتریه؟ مگه اصلا شباهتی بهم دارن؟ پس برای من به شخصه تگ بخش داستان گویی، روابط و شیمی بین شخصیت ها و دنیای خلق شده، جزو بهترین های تاریخه. کاری هم به نقد ها و تمجید های رسانه ها و نمراتی که دادن و وظایف و شغلی که دارن ندارم. من لذت بردم و اگه بخوابم بکوبمش، حتما دلایل خاص خودمو داشتم ولی نمیام بگم شما نمیفهمید که زاویه دوربین و دکوپاژ آماتورِ، من این کاره ام، من دیکسای دکسترم در راه رضای خدا دادم به مادربزرگ پسر همسایه مون! دراکمن صهیونیست صبر نداشت برای نمایش گی موو های خودش در سریال و کم نکشیدیم از لب گرفتن دختر 14 ساله که حالا دوتا پشمالو برن رو هم!

از دیشب هم مصاحبه های سازنده ها اومده و موارد جالبی توش بود:

فصل دوم قسمت های بیشتر، طولانی تر و اینفکتد های متنوع تری داره.

فصل دوم شباهتش به بازی کمتر و روایت متفاوت تری داره، ممکنه تو این فصل سرنوشت جول تا قسمت آخر رقم نخوره یا جور دیگه ای روایت بشه.

بلا رمزی علاقه مند به بازی تو فصل دومه و نیل دراکمن در صورتی بازیگر دیگه ای رو میاره که خود بلا نقشو نخواد.

در پایان با این سریال خندیدیم، اشک ریختیم، احساس کردیم و لذت بردیم. وقتی به صفحات اول این تاپیک نگاه کنید می‌بینید که خیلی ها سرنوشتی مثل رزیدنت اویل و آنچارتد و... رو براش در نظر گرفته بودند و هایپ بچه ها رو غیر واقعی می‌دونستن. اما خب دراکمن و مازن ثابت کردن هیچ چیز فیک نبوده و سونی و ناتی داگ نمیتونن خروجی بد تحویل بدن.

من به کلیت سریال 9 میدم
سریال یک سری مشکلاتی داشت ک به نظرم بیشترش برمیگرده به کمبود وقت و بودجه وگرنه چیزی نبود که سازنده ها از پسش برنیان
اصولا برای فصل اول یک سریال خیلی ریسکه که بخوای خرج زیادی بکنی وقتی از نتیجه کار مطمئن نیستی
مثلا خود گرک میزن گفته بود ما میخواستیم تو قسمت دوم چندین شهر و کشور جهان رو نشون بدیم که درگیر شدن با این ویروس و حتی بمباران هم نشون بدیم ولی خب یادمون اومد ک بودجه کافی نداریم

به نظرم سریال جا داشت چند قسمت بیشتر باشه حداقل 12 قسمت میبود که یکم به اتفاقات شاخو برگ میدادن و اهسته تر پیش میرفتن و بخش کلیرها و اکشن سریال رو بیشتر با جزییات تر نشون میدادن
امیدوارم برای پارت 2 حالا که سریال به اون موفقیتی که میخواستن رسیده سنگ تموم بزارن همین که بیشتر از یک فصل هست پارت 2 نشون میده که خیلی برنامه دارن براش و قطعا بودجه خیلی زیادی هم میگیرن و دیگه تو فصلای بعد جای بهونه نیست
ازونجایی که پارت 2 خیلی خوشونت و بی رحمی بیشتری داشت و واقعا دارک بود اگر قراره تغییری تو داستان بدن جوری نباشه که فقط بخش درام سریال بیشتر بشه و رو اون خشونت و بی رحمی هم مانور بدن هرچند بخاطر درجه سنی و از دست ندادن عامه مخاطبان مجبورن ازین خشونت کم کنن

باشگاه منچسترسیتی یکی از محبوبترین برندهای جهان به مناسبت بازی بسیار مهم پیش روش مقابل لایپزیش در پیج رسمی اش از لوگوی The Last Of Us استفاده کرده
View attachment 287103

Naughty Dog Power =D>
چیزهایی مثل این کار منچسترسیتی یا دیجی‌استایل یا الهام گرفتن Peta (بنیاد مردمی رعایت اصول اخلاقی در برابر حیوانات) از حال و هوای TLoU برای تبلیغ جدیدش هیچ اهمیتی ندارن و نفوذ بالای سریال رو نشون نمی‌دن، بلکه این حسنعلی بقال هست که با دیدن یا ندیدن TLoU مشخص می‌کنه سریال تا چه حد توی جذب مخاطب موفق بوده! :دی

سریال خوبی بود ، سطح کیفی بالایی داشت ، و قطعا بهترین اقتباس از روی بازی بود.مطمعن هستم هیچکی فکرش رو نمیکرد این جوری موفق باشه (با توجه به اقتباس های دیگه و تفاوت های عمده مدیوم سینما-تل با ویدیو گیم) ، اما واقعا ترکوند.برای همه اینا واقعا دست مریزاد به تیم سازنده.
اما چون داستان ادامه داره و برنامه های بزرگی براش در پیشه ، قطعا ی سری چیزها باید پیشرفت کنن که مهم ترینش این دوتاس
اول بودجه ، گفتن نزدیک ۱۰۰ میلیون بودجش بوده.والا ما که احساس نکردیم!کلی شات استدیویی ، کلی حذفیات بزرگ از اینفکتدها و اکشنِ بازی.نمیدونم دقت کردین یا نه حتی ماشین هایی رو که گریم آخرالزمانی کرده بودن یه تعداد محدودی بودن ، من خودم بدون هیچ دقت خاصی یه نیسان مورانوی کپک زده رو تو کل مسیر داستان میدیدم انگار داره با اینا میاد فایرفلای :))
از اون طرف بودجه زیاد برای اکشن بیشتر ، چون واقعا همش درام بود این سیزن.اصلا ارضا نشدم از نظر محتوای اکشن.با همه این ها این برای سیزن اول اوکیه ، چون قطعا سازنده هم حق داره محتاط بیاد جلو که ی وقت کله پا نشه کل مجموعه و سرمایش با هم بره :D
دوم زمان.کوتاه کردن سریال به ۹ قسمت که رو هم ۹ ساعت نشد برای ی بازی که ۳۰-۴۰ ساعت محتوای پر متریال داره خیلی فوله.تا اومدیم باهاش بیشتر حال کنیم زرتی تموم شد.
حالا فعلا که صحبت از دو سیزنه کردن پارت دوس که خب خوبه ، اما امیدوارم نشه دو سیزن هر قسمت ۴۵ دقیقه!
یعنی سیزن دوم رو بیاد با همین اشکالات موجود تحویل بده جزو ناامید کننده ترین دنباله ها میشه برای من.

نیل دراکمن گفته که موفقیت فصل اول باعث میشه که به انها برای ساخت فصل دوم بودجه بیشتری بدهند تا جاه‌طلبیهای بیشتری داشته باشند از جمله تعداد بیشتر اینفکتتها و صحنه های اکشن بیشتر و …​
در اخرم گفته که من برای چیزهایی که برنامه ریزی کرده ایم بسیار هیجان زده هستم

D96F7B5A-FDD3-4CD0-B990-75E6F2DE8C38.jpeg

سلام پوریا جون . چون پست من درباره "اتاق پژواک" رو نقل قول کردی جواب میدم. ببین این حق طبیعی توست که بیای با بدترین لحن ممکن از این سریال انتقاد کنی ( از نظر من تا فحاشی +18 در کار نباشه همه مجازن همه چی بگن) ، ولی برادر بپذیر که بقیه هم که سینه چاک سریال اند بیان و با بدترین لحن بهت حمله کنند. به نظرم اگر این پذیرش دو طرفه ، این جنبه بالای دو طرفه بوجود بیاد رسالت "فروم" انجام میشه و اصلا غیر از اینه که ما اومدیم اینجا "خود واقعی" مون باشیم؟؟

مثلا من حق دارم بهت بگم: تو "هموفوب" درونت زده بالا و واسه همین با سریال لجی برو تیمارستان دکتر شاید عقده درونت کمتر شد( اینجا هدفم صرفا تخریب و حمله به توست، در مقام دفاع از سریال)

تو هم میتونی بگی: تو یک "همجنسباز" لوزر دوزاری هستی که تو زندگی پیرو حرف فلان سایت و فلان فاکینگ منتقدی ، الان هم هورمونات قر و قاطی شده واسه همین برای این سریال اشغال love میترکونی

ببین این مکالمه سمی رو صرفا مثال زدم و اصلا منظورم این نیست که تو هموفوبی یا من همجنسگرام. صرفا منظورم اینه که ما تو این " سطح از مکالمه نازل" هم باید " بدون دخالت ناظران" هم رو تحمل کنیم تا اون "اتاق پژواک" شکل نگیره، و اصل آزادی بیان برای همه شکل بگیره

دوستان گیمر مطمعنم همه تون مث من با سریال عشق کردین خودم به شخصه هرگز نخواهم تونست با بلارمزی ارتباط بگیرم و دوم اینکه صحنه های مربوط به کلیکرها رو واقعا کم کردن شما میدونید که انواع کلیکرها و بقیه اوباش سرچماقی پدر جدمون رو دراوردن تا برسیم به اون بیمارستان . خودم تا خرخره عشق جول و الی ام ولی میپذیرم کسی که " بازی نکرده" وقتی میاد این سریال رو با مثلا با فصل اول "TWD" مقایسه میکنه کاملا ناامید بشه.
بازهم تاکید میکنم امیدوارم فصل دو فوکوس رو " ابی" باشه بعد فصل سه بریم سر اصل ماجرا
داداش دمت گرم بابت اون پست.انقدر خوب بود که همون موقع برای خودم ذخیرش کردم(معمولا پست هایی رو که مفید میدونمشون رو میفرستم داخل پیام های ذخیره ی تلگرامم تا هروقت لازمشون داشتم بیام سراغشون و دوباره بخونمشون.خیلی پستت رو دوست داشتم دمت گرم).متاسفانه فقط تمست رو داشتم و برای همین نتونستم پستت رو مستقیم نقل قول کنم تا برات نوتیفیکیشن بیاد ولی خیلی خوشحالم که خوندیش .

ببین از ابتدای تاپیک تا الان به جرات میگم که 90 درصد کامنت هایی که اینجا گذاشته شده(به جز کامنت های خبری)، همه واکنش ها و نظرات مثبت بوده(که من هیچ مشکلی با این قضیه ندارم البته) و یه بخش کوچکی اومدن و انتقاد صریح کردن از بخش های مختلف سریال.اتفاقا اِکویی که ایجاد شده اینجا ار طرف هوادارن هواداران بوده نه کسانی که نقدی داشتن.ببین فضای فارسی کلا فضایی هستش که افراد خیلی مایل به بحث های پیچیده/مخالف/بحثبرانگیز نیستند(چه راجب مسائل اجتماعی یا سیاسی یا فرهنگی و حتی سرگرمی).این مسئله در دراز مدت باعث میشه ظرفیت های ما برای شنیدن نظرات مخالف/متفاوت هی کم تر و کم تر بشه و حتی بحث های ساده هم ممکنه به دلخوری یا اهانت تبدیل بشه(یا این طور تصور بشه که به ما توهین شده و طرف قصدش حتما خودنمایی هستش وگر نه دلیلی نداره که بیاد این حرفا رو بزنه!) .مثلا این نمونه های پایین رو ببین لطفا
کاری هم به نقد ها و تمجید های رسانه ها و نمراتی که دادن و وظایف و شغلی که دارن ندارم. من لذت بردم و اگه بخوابم بکوبمش، حتما دلایل خاص خودمو داشتم ولی نمیام بگم شما نمیفهمید که زاویه دوربین و دکوپاژ آماتورِ، من این کاره ام، من دیکسای دکسترم در راه رضای خدا دادم به مادربزرگ پسر همسایه مون! دراکمن صهیونیست صبر نداشت برای نمایش گی موو های خودش در سریال و کم نکشیدیم از لب گرفتن دختر 14 ساله که حالا دوتا پشمالو برن رو هم!
چیزهایی مثل این کار منچسترسیتی یا دیجی‌استایل یا الهام گرفتن Peta (بنیاد مردمی رعایت اصول اخلاقی در برابر حیوانات) از حال و هوای TLoU برای تبلیغ جدیدش هیچ اهمیتی ندارن و نفوذ بالای سریال رو نشون نمی‌دن، بلکه این حسنعلی بقال هست که با دیدن یا ندیدن TLoU مشخص می‌کنه سریال تا چه حد توی جذب مخاطب موفق بوده! :D
واقع سریال پوچ سطحی و بی محتوایی بود و با سریال هایی که من میبینم قابل مقایسه نیست. اکشن بازی هم کاملا سطحی بود چون تو تمام فیلم های اکشن بازیگرش همون ثانیه اول تیر میخوره و میمیره ولی اینجا خیلی غیر واقعی زنده میمونه

‍‍‍‍ پ.ن: من خیلی ادم گولاخ و متفاوتی هستم وفقط من هستم که سریال میبینم و بقیه ته چاه زندگی میکنن و برای این که همه بفهمن من چقدر متفاوتم هرچی که بقیه حال میکن را میرم میکوبم.(سیگارش را روشن کرده و از گولاخ بودن خودش ذوق مرگ میشود)
چقدر عقیده شما با بنده یکسانه به نظر بنده هم این سریال به شدت پوچ و بدون هیچ هدفی بوده و از همه خنده دار تر این است که بنده مطمئن هستم که HBO (سونی) منتقدین و تمامی کاربرانی که به این سریال نمره بالا میدهند را خریده و متاسفانه تعداد زیادی هم گیمر هستند که در مورد این سریال کور کورانه برخورد میکنند =)) =)) =)) =))

ویرایش : ولی جدی نمیتونم ایرادی بگیرم کلا نمره کل سریال 10 عه برای من
برای من سواله که چرا یک انتقاد ساده(حتی غیرساده!) از یک فیلم/سریال یا حتی بازی، نزد طرفداران اون فرنچایز چنین واکنش های متعصابه ای رو برانگیخته میکنه(گاها مثلا طرفداران یک کنسول مثل پلی استیشن هم راجب کنسولشون یک تعصب شدیدی دارن و همه جوره و تای پای جان حاضرن ازش دفاع کنن.حتی در مدیوم موسیقی هم گاها طرفداران یک تعصب خاص نسبت به هنرمند مورد علاقشون دارن و حاضرن از هر محصول یا عملکرد اون فرد بشدت دفاع کنن حتی اگر اون کار اونقدر قابل دفاع نباشه).جو جوریه که اگه یکی بخواد نقدی کنه به سریال(ولو اینکه اون نقدر وارد نباشه) ، دوستان میان میگن اینکار حتما برای خونمایی هستش.یا عبارت هایی مانند عبارت های زیر رو به کار میبرن:
تو حتما آدم گولاخ یا متفاوتی میخوای بنظر بیایی!( :| )
طرف نشته و یک سیگار روشن میکنه و از گولاخ بودن خودش ذوق مرگ میشه!
هرچی بقیه حال میکنن رو میکوبم(تا متفاوت بنظر بیام)!
تعیین موفقیت سریال در جذب مخاطب توسط بقال سرکوچه!(هرچند که بحث ایراد از کیفیت کار بود نه الزاما مخاطبی که جذب کرده!)

منظورم اینکه دوستان تصور میکنن حتما انتقاد از چیزی که در جذب مخاطب موفق بوده(نه الزاما در کیفیت کار)،حتما از جهت نشون دادن گولاخ بودن یا جلب توجه و متفاوت به نظر اومدن هستش! :| من بیشتر از مشکلات سریال بابت نقدر های دوستان هستش که متعجب هستم!یعنی ذهن تا این حد بسته که حاضر نیست نقدهای طرف مقابل رو به حساب برداشت شخصی فرد از اون سریال بذاره و میگه حتما طرف دنبال متفاوت به نظر اومدن هستش! الان به نظرت اکو از کدوم سمت به وجود اومده؟ :D طرف میاد میگه دراکمن تو هر مدیایی که میره انقلاب میکنه.بعد میپرسیم که خوب انقلاب لست در چی بود پاسخی نمیده و مارو به خودنمایی متهم میکنه!
بازم من از دوستان میپرسم که انقلاب/شگفتی سریال در چی بود دقیقا؟در موسیقی؟ :-?? درانتخاب بازیگران؟ :-?? در دیالوگ ها؟ :-?? در صحنه پردازی ها؟ :-?? .دقیقا چی داشته که برخی از دوستان به هر قسمت 9 یا 10 دادن؟ :-??

======================

نمره من به سریال 4 یا 5 هستش.چندتا مورد هم خیلی خلاصه میتونم براش ذکر کنم
_بسیار کوتاه بود سریال.به نظرم حداقل باید 15 قسمت میبود سریال(تا انقدر روند سریال سریع نباشه)
_بخاطر کوتاه و سریع بودن برخی از کاراکترها(مثل مارلین و تس و مادر الی) پرداخت خوبی نداشتن و فقط در یک یا دوتا اپیزود ظاهر میشدن و سریع هم محو میشدن(در مدیوم گیم مشکلی نداره ولی برای سریال قطعا یک ایراد هستش به نظرم)
_وفاداری بیش از حد به بازی!!! این شاید عجیب بنظر بیاد ولی مدیوم سینما/سریال نیاز به پرداخت عمیق تری داره تا یک ویدئو گیم.لست در قالب گیم قطعا یکی از بهترین بازی های تمام دوران هستش و شکی داخلش نیست ولی اون داستان وقتی میخواد ازش سریال ساخته بشه نیاز به دنیای عمیق تر و بزرگتری داره.اون داستان پردازی ئقتی میخواد به مدیوم سریال بیاد نیاز به مدت زمان + پرداخت بیشتری داره.وگرنه در نوشتن یک اسکریپت خوب بسیار محدود میشی

درکل دنیای خیلی بزرگ تری میتونست خلق بشه و روند اتفاقات انقدر سریع نباشه.درسته که هدف سریال این نبود که مثل واکینگ دد 11 فصل باشه ولی کوتاه بودن سریال باعث میشه همش فکر کنی که چقدر میتونیت مجموعه گسترده تر باشی و شخصیت ها میتونستن حضور پررنگ تری داشته باشن(یه جورایی مقل gow ragnarok بود که همش حسرت میخوردی که باید تبدیلش به 2 تا بازی میکردن تا مجبور نشدن انقدر روند داستان رو سریع بکنند).سریال خوبی بود و منم منتظر فصل دومش هستم حتما.بحثم اینکه در این حد انقلابی و آوانگارد نبود که دوستان ما میگن.امید فصل دوم بسیار بزرگ تر و غنی تر باشه

برای من سواله که چرا یک انتقاد ساده(حتی غیرساده!) از یک فیلم/سریال یا حتی بازی، نزد طرفداران اون فرنچایز چنین واکنش های متعصابه ای رو برانگیخته میکنه(گاها مثلا طرفداران یک کنسول مثل پلی استیشن هم راجب کنسولشون یک تعصب شدیدی دارن و همه جوره و تای پای جان حاضرن ازش دفاع کنن.حتی در مدیوم موسیقی هم گاها طرفداران یک تعصب خاص نسبت به هنرمند مورد علاقشون دارن و حاضرن از هر محصول یا عملکرد اون فرد بشدت دفاع کنن حتی اگر اون کار اونقدر قابل دفاع نباشه).جو جوریه که اگه یکی بخواد نقدی کنه به سریال(ولو اینکه اون نقدر وارد نباشه) ، دوستان میان میگن اینکار حتما برای خونمایی هستش.یا عبارت هایی مانند عبارت های زیر رو به کار میبرن:
تو حتما آدم گولاخ یا متفاوتی میخوای بنظر بیایی!( :| )
طرف نشته و یک سیگار روشن میکنه و از گولاخ بودن خودش ذوق مرگ میشه!
هرچی بقیه حال میکنن رو میکوبم(تا متفاوت بنظر بیام)!
تعیین موفقیت سریال در جذب مخاطب توسط بقال سرکوچه!(هرچند که بحث ایراد از کیفیت کار بود نه الزاما مخاطبی که جذب کرده!)
پست من اصلاً ارتباطی به انتقادها از کیفیت سریال نداشت. :D کلاً من مشکلی با انتقاد از آثار محبوبم ندارم و شما اصلاً بیا به جای نمره ۴ و ۵، به سریال TLoU نمره ۰.۲۵ بده، برای من مشکلی نیست چون نظرات و سلیقه‌ها متفاوته و طبیعیه که یه عده خوششون بیاد و یه عده نه.
تنها جایی که من با انتقاد مشکل دارم زمانی هست که اون فرد بخواد یه چیزی رو به زور به عنوان واقعیت جا بزنه. مثلاً بیاد بگه «TLoU سریال جالبی نیست و همه قبول دارن که از کیفیت متوسط بالاتر نمی‌ره» یا «هرکی فکر می‌کنه TLoU چیز خفنیه، تعصب داره وگرنه کیفیت پایین سریال مشخصه» و... این دیگه اسمش انتقاد نیست.
اون مبحث بقال برای چند وقت پیش بود که دوستان به زور می‌گفتن سریال فقط به درد طرفدارهای بازی TLoU می‌خوره و بقیه کاری باهاش ندارن. :D موضوعی که به دلایل مختلف اشتباهه و الآن هم موج‌سواری روی موفقیت‌های سریال از سایت فروش لباس(!) و تبلیغات منچسترسیتی قبل از بازی CL تا تبلیغ Peta نشون می‌ده که حتماً جامعه مخاطب سریال فراتر از یه سری TLoUفن بوده، وگرنه اینا نمی‌رن سراغ چیزی که ملت باهاش حال نکنن. یعنی بحث بیشتر در مورد نفوذ بالای سریال روی مخاطب‌ها بود، نه کیفیتش.

این قضیه محبوبیت سریال در نتیجه موج سواری تبلیغاتی، کاملا سوگیریِ غلطیه
بلکه یک جریان از بالا به پایین و نه برعکس در راستای سلسله عملیاتِ مسخِ عمومیه تا شو جلوی چشم یوزر بیسِ محصولاتی قرار بگیره که بیشترین واگرایی رو با این تیپ سریال دارن و در حالت عادی از کنارش رد میشدن مثل فوتبال

درود بر شما آریای عزیز.من تردیدی در نگاه باز و گشاده شما ندارم(به عنوان تعریف عرض میکنم آریا جان نه کنایه) و مطمئن هستم شما پذیرای نظرات گوناگون نسبت به یک اثر(فیلم/سریال/گیم/موزیک و ...) هستید و این به نظرم یک نکته ی مثبت و بسیار سازنده برای هر شخصی هستش که در یک کامیونیتی(از هر نوعش که باشه)هستش.در صحبت های شما یک مشکل میبینم که الان میگم خدمتتون که کجاست:
تنها جایی که من با انتقاد مشکل دارم زمانی هست که اون فرد بخواد یه چیزی رو به زور به عنوان واقعیت جا بزنه.
بحث من اینکه فرد چطور تشخیص میده که طرف مقابل میخواد یک نظر رو به زور به جای واقعیت، جا بزنه؟ :D
دقیقا اگه ما نگاه گشاده و پذیرای نقد نداشته باشیم باعث میشه فکر کنیم طرف از عمد میاد نقد میکنه تا مثلا متفکر به نظر بیاد یا حتما یک سیگار هم گذاشته گوشه ی لبش و داره ادای روشن فکرها رو در میاره!من متوجه هستم ممکن عده ای بد دهن باشن و یک حرف رو(ولو اینکه درست باشه یا نباشه) به بدترین و زننده ترین شکل ممکن مطرح کنند ولی ما اگه نقد پذیر نباشیم ممکنه تمام نقدها رو دقیقا همونجوری ببینیم(یعنی انگار طرف قصدش توهین به گروه کثیری هستش و یا داره جلب توجه میکنه)
مکانیزم تشخیص واقعیت اساسا چیه؟میدونم ممکنه خیلی فلسفی بشه ولی لازمه که این بحث هم مطرح بشه بنظرم.بعد مگه حتما نظر جمع الزاما درسته؟(هرچند که شما اشاره نکردید که حتما درسته نظره جمع)

لازمه یک چیزی رو بگم اینجا.من بیشتر منظورم در کامنت های پیشین این بود که این فیلم فقط بحث ضعیف بودنش نیست(که از نظرم خودم دقیقا هست :D )، در واقع این سریال بسیار overrate شده!خیلی زیاد اورریت شده!اون دلایل شما هم که ذکر کردی تا حدودی درست هستن ولی خوب قطعا تمام ماجرا نیستن.شما فن بیس بازی رو بنظرم یکم نادیده گرفتید برای اثباتاون پستتون.و طبیعیه وقتی یک فرنچایز گل میکنه بقیه هم میان ازش استفاده میکنن در تبلیغاتشون ولی این الزاما مشخص نمیکنه چند درصد فن بیس قدیمی هستند و چند درصد فن بیس جدید!البته اساس مکانیزمی وجود نداره که بدونیم چقد جدید هستن و چقدر قدیمی که اینم کار رو هم برای مخالفان و هم برای موافقان سخت میکنه.ببینید

این سریال کلا در خدمت بزرگ کردن برند((last of us)) هستش.یعنی خودش بنظرم ارزش چندانی نداشت و اصلا باارزش و ماندگار نبود(به ما هُوَ).ولی از نظر اینکه تونست دوباره فرنچایز رو در سطح مدیا بیاره بسیار موفق بوده!یعنی اینکه شما بتونی از این سریال ضعیف چنین فیدبکی بگیری،مصداق همون از هوا کره گرفتن یا حتی فیل هوا کردن هست که این سریال در این موضوع بسیار موفق بود :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or