سریال The Last of Us

فصل اول سریال تموم شد.
نمرات من به کل سریال ۷.۵/۱۰
۹
۸
۸
۶
۱۰
۷
۶
۷
۹
به نظرم من سریال نسبت به تمام آثاری که تا الان از بازی ها اقتباس کردند بهتر بوده ولی برای من که تو همین چند ماه با TLOU آشنا شدم و عملاً جزو پنج بازی برتر عمرم هست با شاهکار و یا یکی از برترین سریال های تاریخ فاصله داره.
بخش هایی از سریال مثل قسمت پنج از نظرم عالی بود و از همه نظر در بهترین حالت خودش قرار داشت ولی قسمت هایی هم بود که میشد با کمی تغییر فضا رو به طور‌ کلی عوض کرد.
مثلا بعضی از دوستان نسبت به سکانس آتش گرفتن کافه/رستوران تو قسمت ۸ ایراد گرفتن ولی در بازی این بخش با قتل عام توسط جول پاکسازی میشه و بقیه ای نیست که به داد دیوید برسند.
یا بخش های زیادی که میشد توسط کلیکرها و آلوده ها بهتر و جداب تر باشه اما بصورت عجیبی یا نبودن یا خیلی کم بودند. بخش عمده لذتی که از بازی بردم فضاسازی واقعی و تاریک جهانی هست که ساختند. از حمله از طرف آلوده ها و یا غارتگرها.
یه دنیای آلوده که اخلاق و انصاف و همه چی از بین رفته و منطقی هم هست.
خیلی از بخش ها رو میشد تنها با ۵ تا ۱۰ دقیقه طولانی تر کردن خیلی بهتر در آورد. مثل بخشی که الی دنبال دارو برای جوئل میره و یا قسمت آخر سریال.
بازی پدرو پاسکال رو دوست داشتم هرچند هنوزم برای جوئل خاصر تره ولی نمیشه ایرادی به پاسکال گرفت تمام توانش رو گذاشت و بهتر از این نمیشد در آورد.
بلا رمزی بازیگر خوبی هست و تمام تلاشش رو کرد تا به بهترین شکل ممکن نقش الی رو بازی کنه ولی تفاوت ظاهرش با الی برای من قابل قبول نبود. بازیش حرف نداشت ولی ظاهرش نمیخورد. قیافه الی تو بازی همراه با یه نوع معصومیت هست ولی به قول یکی‌تو اینستا از چشمای بلا رمزی پدرسوختگی‌میباره.
View attachment videoplayback (4).mp4
برم برای بار چهارم تو این چند ماه نسخه اول رو تموم کنم.

آخرین ویرایش:
1: 7.5
2: 9
3: 6
4: 8
5: 10
6: 8.5
7: 6.5
8: 9
9: 8
در کل 8.5 میدم به سریال. به کسی بخوام پیشنهاد بدم لست رو بازی رو پیشنهاد میدم. احساس میکنم قسمت اخرو خیلی بهتر میتونستن در بیارن. کشت و کشتار جوئل هم با توجه به منطقی که سریال از پیش تعیین کرده یخورده عجیب بود. تو قسمت چهار سر درگیری با دو سه نفر کلی سرویس شد جوئل. اینجا راه میرفت کاور میگرفت شلیک میکرد. بنظرم دوربین بدون کات میرفت درگیریارو با یکی دو تا تیرخوردگی سطحی با منطق سریال بیشتر جور درمیومد.در مورد اخرشم. من اخر بازی موهام سیخ شدن و به صفحه زل میزدم. اینجا برام احساس خیلی خاصی نداشت.

The Hollywood Reporter
————————
‘The Last of Us’ Passes ‘House of the Dragon’ in Viewers
"The Last of Us" is officially bigger than "House of the Dragon," averaging 30.4M viewers (per HBO) over the course of its run, vs. 29M for "HotD​
سریال The Last of Us در شرایطی به این امار خارق العاده دست پیدا کرده که چند قسمت این سریال همزمان با مراسمهای مهمی همچون اسکار و گرمی و …… پخش شده

آخرین ویرایش:
تا بحث امتیاز دادن داغه منم امتیازم بدم :D
قسمت اول: 8
قسمت دوم: 8.5
قسمت سوم: 5
قسمت چهارم: 7.5
قسمت پنجم: 9
قسمت ششم: 8
قسمت هفتم: 7.5
قسمت هشتم: 8.5
قسمت نهم: 8
امتیاز کلی بین 8 و 8.5
امتیازم به بازی ها هم به بترتیب 10/10 و 11/10 هست
در مجموع سریال خوبی بود خوشم اومد ولی میتونست بهتر هم باشه و با بازی که برای من شاهکار بود فاصله داشت ایراد اصلی هم همونطور که دوستان گفتن کم بودن مدت بعضی اپیزودها و خالی بود دنیای سریال از اینفکتدها بود

اول از همه بگم جو فروم خیلی بده ادم میترسه از جو حاکم فروم راحت نظرش رو بگه

خب منم قسمت 9 رو دیدم تموم کردم

با بازی پدرو پاسکال خیلی حال کردم عالی بود تو سریال تاج و تخت هم بازیش رو دوست داشتم ولی الان تو این سریال محبوبتر شد واسم. قیافش هم یجوریه که به دل میشینه
بلا رمزی با فشاری که روش بود واقعن خوب از پس نقشش براومد و عالی بازی کرد امیدوارم حرف بقیه روی حال روحیش تاثیر بدی نذاشته باشه

تو اکثر فیلما منطق نیست مثل جان ویک که بعضی صحنه ها باگ مبارزه ای داره و راحت دخل جان ویکه درمیاد یا حتی تو هری پاتر بهترین مجموعه ای که دیدم و واقعا عاشقش هم هستم هم باگ داستانی داره
یا فیلمای دیگه و انیمه و ... که شخصیت بده داستان اکثرا هی حرف میزنه تا اخرش شخصیت اصلیه دخلش و بیاره یا شخصیت اصلیو رو بیهوش میکنه بعد بهوش میاد دستاشو باز میکنه دخل شخصیت بده رو میده. یا شخصیت بده تو اوج قدرته ولی صبر میکنه شخصیت اصلیه با کلی سختی یا با یکم سختی قوی بشه بیاد شخصیت بده رو شکست بده یا و .... های دیگه

خب نمره بدم اول از همه بگم من منتقد نیستم همینطوری دلی نمره میدم و اگر 10 یا 9 ندادم معنیش نیست که هیتر last of us هستم من فقط نسبت به سریالی که دیدم دارم نمره میدم و سعیم اینه نمره دلیم رو بنویسم

1) 7.5
2) 8
3) 8
4) 7
5) 9
6) 7
7) 8
8) 9
9) 8
نمره کلی 8

قسمت 3 رو 8 نوشتم ولی از بعد معنوی 10 میدم. چون نمومنش من یه همکلاسی داشتم همیشه گوشه گیر بود بعدها باهاش دوست شدم اخرش باهام درد و دل کرد دلش پر بود و افسرده ....... به خاطر این گرایشش اخر سر که با خانوادش در میون گذاشت باباش بهش کلی چیز میز گفته بود اونم اخرش خودکشی کرد. هر وقت به یادش میوفتم میگم اگر به خاطر این افسردگیش که به خاطر گراییش اومده بود سراغش, میبردمش پیش روانشناس روانپزشک درست حسابی تا از افسردگیش رو درمان کنه شاید کارش به خودکشی نمیکشید
ولی تو بعضی سریال و فیلم ها خیلی بد درش میارن و بیشتر دگرباشان رو باعث میشن تو دید مردم منفی باشن
یا میان مثلا از خانم ها حمایت کنن ابرقهرمان های مرد که هست رو زن میکنن مثل she hulk, بعضی وقتا اونایی که اینا رو میسازن فکر میکنم پدرکشتگی دارن با خانم ها یا افراد دگرباش و ... باید بیان مثلا یه شخصیت مجزا درست حسابی زن درست کنن وگرنه کاری که میکنن بار منفی میاره
کلا این مقوله دید جنسیتی از دنیا حذف بشه یکی از مشکلات بزرگ دنیا حل میشه چون تو بعضی کشورها هم زن ها سو استفاده میکنن از مردها تو بعضی کشورها هم برعکس

قسمت 5 اون زمین وا شد زامبی ها ریختن بیرون خیلی باحال بود معرکه بود

قسمت 8 اون دیالوگ من چوپان هستمو بقیه گوسفند عالی بود خیلی حرفا پشت این دیالوگ هست. همینطور منی که میگم همه دین ها ساخته ذهن بشره برای کنترل بشر اومده بودن اون ادم خواره رو یه فرد دینی کرده بودن که با این قسمتش خیلی حال کردم

در کل از دیدن سریال the last of us لذت بردم و منتظر فصل دوم سریال هستم

در اخرم بگم من زبون اصلیم فارسی نیست حالا بد جمله بندیش کرده باشم ببخشید. خیلی حرفا هم تو ذهنم بود بنویسم ولی حال و حوصله نکردم

خوب فصل اول سریال تموم شد، من با لحظه لحظه سریال عشق کردم و هیچوقت فکر نمیکردم کیفیت سریال در این حد بالا باشه.
تنها ایراد اساسی سریال همین کوتاه بودنش بود، راحت میشد دو فصل کامل از پارت اول تلو بسازن.
در مورد نمره به سریال من به صورت کلی به فصل اول نمره ۱۰ میدم چون شدیدا لذت بردم از این 9 قسمت زیبا و بازم هرچند کوتاه.
پ.ن: از خودتون خجالت بکشید که به قسمت 3 نمره 10 نمیدید :-w

واقع سریال پوچ سطحی و بی محتوایی بود و با سریال هایی که من میبینم قابل مقایسه نیست. اکشن بازی هم کاملا سطحی بود چون تو تمام فیلم های اکشن بازیگرش همون ثانیه اول تیر میخوره و میمیره ولی اینجا خیلی غیر واقعی زنده میمونه

‍‍‍‍ پ.ن: من خیلی ادم گولاخ و متفاوتی هستم وفقط من هستم که سریال میبینم و بقیه ته چاه زندگی میکنن و برای این که همه بفهمن من چقدر متفاوتم هرچی که بقیه حال میکن را میرم میکوبم.(سیگارش را روشن کرده و از گولاخ بودن خودش ذوق مرگ میشود)

نمرات من برای سریال خیلی شبیه به نمرات مجموع بیننده های سریال هستش و با کمی تغییرات جزئی .
به عبارتی :
۱ : ۹
۲ : ۹.۲
۳ : ۱۰
۴ : ۸.۵
۵ : ۹
۶ : ۸.۵
۷ : ۷
۸ : ۹
۹ ؛ ۹.۵
در مجموع اگر بخوام عدد دقیق با رقم دهم بدم و رند نکنم به سمت 10 ، نمره 9.2 رو میدم :D

یه چیزی که این سریال رو متمایز میکنه با دیگر آثار ، طبق گفته خالقینش این غیر مستقیم رد و بدل کردن دیالوگ هاست ، که من خودم عاشق این قسمتشم .
به عنوان مثال الی میخواد به جول بگه عاشقتم ولی اینو نمیگه بصورت غیر مستقیم طی یک فرآیند دیالوگی عمیق و به موقع میگه : جول ما باید بریم کارای واکسن رو تموم کنیم بعدش هرجا بگی من باهات میام حتی تا کره ماه ! یا به عنوان مثال اونجا که الی میگه زمان باعث میشه زخم ها خوب بشن و جول نگاه میکنه به چشای الی و میگه زمان باعث نشد من خوب بشم ، نفس تماشاگر رو میگیره اینگونه ابراز احساسات غیر مستقیم ، من خودم به شخصه عاشق این نوع روایتم نه یک روایت ساده و مستقیم . این نحوه دیالوگ گویی و روایت تا این حد تاثیر گذار و متفاوت رو من خیلی دوست دارم .
واینکه کلا سریال تمرکزش روی اخلاقیات و مسایل مربوط به زندگی هستش تا کلیکرها . در واقع کلیکرها در حاشیه متن قرار دارن و اهمیت آنچنانی ندارن و سریال سعی میکنه در مورد چیزای مهمتر صحبت بکنه .
سکانس آخر سریال احتمالا برای خیلی ها بی معنی به نظر برسه که مسخره اس جول داره به خاطر الی دنیا رو نابود میکنه ، کما اینکه دارن میگن دوستان . ولی برای منی که بابای دوتا بچه هستم در زندگی کاملا قابل درکه ، من حاضرم دنیا نابود شه اما به فرزندم چیزی نشه ، اینجا دقیقا اون اخلاقیاتی هستش که سربال داره در موردش حرف میزنه ، اون چالش اخلاقی که مارو باهاش درگیر میکنه . واقعا چی درسته ؟ هیچکس نمیتونه بگه چی درسته .
واقعا سریال برای من و مسلما خیلی های دیگه شاهکاره .
The Hollywood Reporter
————————
‘The Last of Us’ Passes ‘House of the Dragon’ in Viewers

سریال The Last of Us در شرایطی به این امار خارق العاده دست پیدا کرده که چند قسمت این سریال همزمان با مراسمهای مهمی همچون اسکار و گرمی و …… پخش شده

هولی شت ! واقعا کار خیلی بزرگ و غیر ممکن رو انجام دادن . رکورد محبوبیت ، یکی از محبوب ترین ها رو زدن ، برای من فن هم خیلی خوش بینانه بود و اصلا یک لحظه هم فکرش رو نمیکردم .

نوش جون سازنده اش باشه این موفقیت های بزرگ . سازنده برای ناشر توی همه زمینه ها سنگ تموم گذاشت .

واقع سریال پوچ سطحی و بی محتوایی بود و با سریال هایی که من میبینم قابل مقایسه نیست. اکشن بازی هم کاملا سطحی بود چون تو تمام فیلم های اکشن بازیگرش همون ثانیه اول تیر میخوره و میمیره ولی اینجا خیلی غیر واقعی زنده میمونه

‍‍‍‍ پ.ن: من خیلی ادم گولاخ و متفاوتی هستم وفقط من هستم که سریال میبینم و بقیه ته چاه زندگی میکنن و برای این که همه بفهمن من چقدر متفاوتم هرچی که بقیه حال میکن را میرم میکوبم.(سیگارش را روشن کرده و از گولاخ بودن خودش ذوق مرگ میشود)
چقدر عقیده شما با بنده یکسانه به نظر بنده هم این سریال به شدت پوچ و بدون هیچ هدفی بوده و از همه خنده دار تر این است که بنده مطمئن هستم که HBO (سونی) منتقدین و تمامی کاربرانی که به این سریال نمره بالا میدهند را خریده و متاسفانه تعداد زیادی هم گیمر هستند که در مورد این سریال کور کورانه برخورد میکنند =)) =)) =)) =))

ویرایش : ولی جدی نمیتونم ایرادی بگیرم کلا نمره کل سریال 10 عه برای من

آخرین ویرایش:
در موارد خاص مثل اینجا، تمجید و ذوق زدگی منتقدین/مخاطبین یکجور شیدایی جمعی هست که کیفیت واقعی اثر رو بازتاب نمیکنه، چرا که تصمیم الیت این هست که این شو در این برهه زمانی دیده و پرستیده بشه برای مقاصد بعدی
مثالش مجموعه فرندز، اونسالها کمدیِ بشدت استخون دارتری به اسم curb your enthusiasm هم بخش میشد حتی سازنده و بازیگر و همه کاره ی شو لری دیوید شش دانگ از رگ و قبیله خودیها بود، مثل بالا تا پایین عوامل فرندز، اما قرار نبود یا زود بود که جنتیل، امریکا رو از دریچه curb ببینه و این اتفاق باید از مسیر فرندز اونسالها رقم میخورد، سریالی که اون زمان رسما همه براش کف کردند و جهان رو به لرزه در اورد اما سالها بعد خیلی ذهن های پرسش گر رو حتی همینجا تو بازیسنتر دیدیم که متعجند کجای این سریال انقد خنده داشت؟ اتفاقی که برای تلوپ اینبار نه اونقدر دور رقم خواهد خورد چه بسی خورده چرا که:
دراکمن بخاطر جهان بینی زنانه ای که داره، (لطافتش موقع تُک زبونی حرف زدنش و اونجوری که موهاشو تکون میده از نشونه هاشه) بُعد احساسی و سانتی مانتال کارو خوب درمیاره، اما از اونور سمتِ لاجیک قضیه همیشه رو هواست که حضور یک ماچو-مَن مثل بروس ویلیس در کنارش نقش وزنه بالانس رو ایفا میکرد که با رفتنش لنگ کرد این پسر رو و دیگه به راحتی کج میشه به سمتی که میکِشنش و این حیفه واقعا

در موارد خاص مثل اینجا، تمجید و ذوق زدگی منتقدین/مخاطبین یکجور شیدایی جمعی هست که کیفیت واقعی اثر رو بازتاب نمیکنه، چرا که تصمیم الیت این هست که این شو در این برهه زمانی دیده و پرستیده بشه برای مقاصد بعدی
مثالش مجموعه فرندز، اونسالها کمدیِ بشدت استخون دارتری به اسم curb your enthusiasm هم بخش میشد حتی سازنده و بازیگر و همه کاره ی شو لری دیوید شش دانگ از رگ و قبیله خودیها بود، مثل بالا تا پایین عوامل فرندز، اما قرار نبود یا زود بود که جنتیل، امریکا رو از دریچه curb ببینه و این اتفاق باید از مسیر فرندز اونسالها رقم میخورد، سریالی که اون زمان رسما همه براش کف کردند و جهان رو به لرزه در اورد اما سالها بعد خیلی ذهن های پرسش گر رو حتی همینجا تو بازیسنتر دیدیم که متعجند کجای این سریال انقد خنده داشت؟ اتفاقی که برای تلوپ اینبار نه اونقدر دور رقم خواهد خورد چه بسی خورده چرا که:
دراکمن بخاطر جهان بینی زنانه ای که داره، (لطافتش موقع تُک زبونی حرف زدنش و اونجوری که موهاشو تکون میده از نشونه هاشه) بُعد احساسی و سانتی مانتال کارو خوب درمیاره، اما از اونور سمتِ لاجیک قضیه همیشه رو هواست که حضور یک ماچو-مَن مثل بروس ویلیس در کنارش نقش وزنه بالانس رو ایفا میکرد که با رفتنش لنگ کرد این پسر رو و دیگه به راحتی کج میشه به سمتی که میکِشنش و این حیفه واقعا
ولی من 4 باز فرندز دیدم هنوزم خنده داره از طرف من حرف نزن... :)) :>

خب بالاخره تموم شد و... به شدت راضی بودم از کیفیت سریال. برای من در حد شاهکار و جزو بهترین‌های تاریخ نبود، ولی یکی از سریال‌های خوب و جذابی بود که دیدم و در کنار Arcane و Castlevania، یکی از بهترین سریال‌های اقتباسی از بازی‌های ویدیویی و بین لایو اکشن‌ها هم مقام اول. کلاً تعصبی به آثار اقتباسی از بازی‌های مورد علاقه‌م ندارم و مثلاً با اینکه عاشق Uncharted هستم، هنوز فیلمش رو ندیدم و شاید تا آخر عمرم هم نبینم! :D یا مثلاً Halo که از نسخه اول طرفدارش بودم، ولی سریال رو بعد از دو قسمت گذاشتم کنار و کلاً حس و حالی که می‌خواستم رو برام نداشت. و همین‌طور The Witcher که نسخه سومش جزو بهترین بازی‌های عمرم هست، ولی سریالش رو بعد از ۴،۵ قسمت گذاشتم توی کیسه زباله و تمام. ولی این سریال TLoU انقدر خوب بود که هر قسمتش که تموم می‌شد، غم و غصه می‌خوردم که چرا طولانی‌تر نبوده.
جول و الی فوق‌العاده بودن. پدرو پاسکال که واقعاً عالی توی نقش جا گرفته بود و بلا رمزی هم با وجود ظاهر متفاوتش، انقدر محشر در قالب الی قرار گرفته بود که انگار برای این نقش به دنیا اومده! روابط‌شون توی سریال هم عالی از آب در اومده بود و مسیری که از درگیری شروع شد و به عشق پدر و دختری رسید، فوق‌العاده بود. بقیه بازیگرها رو هم دوست داشتم و به نظرم در مجموع انتخاب بازیگرها خیلی خوب بود و کمک زیادی به بالا رفتن کیفیت سریال کرد.
هم جاهایی که خیلی به بازی وفادار بودن رو دوست داشتم و هم بعضی جاها که تغییراتی داده بودن. ماجرای تِس، از خود شخصیت و بازیگرش آنا ترو تا نحوه مرگش رو بیشتر از بازی دوست داشتم و همین‌طور ماجرای سم و هنری. دیوید هم به نظرم در حد و اندازه‌های بازی بود و از هر دو به یه میزان خوشم اومد.
از اون طرف بیل یه حالت دوگانه‌ای برام داشت. از یه جهت قسمت خیلی قشنگی بود و به شدت با احساسات ما بازی کرد ولی از طرف دیگه یکی از جذاب‌ترین بخش‌های بازی، درگیری‌های بیل با جول و مخصوصاً الی بود و اون حالت لاتی الی جلوی بیل خیلی باحال از آب در اومده بود که متأسفانه اینجا خبری ازش نبود. :(
و اما انتقادم از سریال، یکی اینکه کوتاه بود! :| یعنی دوست داشتم از این ۹ قسمت بیشتر باشه و مخصوصاً قسمت آخر طولانی‌تر از این حرف‌ها باشه، ولی انگار یه جاهایی عجله داشتن و می‌خواستن ریتم از بین نره. از جهاتی خوبه، مخصوصاً برای بیننده غیرTLoUباز، ولی فکر می‌کنم بیشتر طرفدارهای بازی دوست داشتن جول و الی رو بیشتر از اینا ببینن.
یکی دیگه هم اینکه جک جونور و اینفکتد و... کم داشت. درسته که توی این مدل داستان‌ها تأکید روی اینه که انسان‌ها خطرناک‌تر از جونورها هستن و تهدید اصلی از طرف انسان‌هاست، ولی باز دوست داشتم خیلی بیشتر از اینا اینفکتد ببینیم و یه سری صحنه پُر استرس و اکشن با حضور این بندگان خدا داشته باشیم. ولی از یه جایی بعد کلاً رفتن تعطیلات! :D از پتانسیل ایده‌های مخصوص سریال مثل ارتباط اینفکتد با یه شبکه عصبی هم استفاده نشد و امیدوارم توی فصل دوم سراغش برن.
-------------
در مورد اقتباس TLoU2، اول از همه بگم که خوشحالم که (اسپویلر از TLoU2) دکتر و در نتیجه ابی سیاه‌پوست نشد! :D ماشاالله انقدر به زور همه شخصیت‌ها رو تغییر می‌دن که نگران این قضیه بودم. البته حتماً با چیزهای دیگه جبرانش می‌کنن و مثلاً اوون سیاه‌پوست می‌شه که خب مشکل خاصی با این قضیه ندارم.
ولی واقعاً اقتباس از ماجراهای TLoU2 خیلی سخته و به خاطر تفاوت‌های فرمت بازی و فیلم/سریال، حتی بهترین فیلمنامه‌نویس‌ها هم شاید نتونن حق مطلب رو ادا کنن. صبر و تحمل ندارم که ببینم سریال چطوری می‌تونه کار رو پیش ببره و امیدوارم کیفیتش در حد فصل اول یا حتی بهتر باشه و باز هم کلی لذت ببریم از اقتباس بازی محبوب‌مون توی یه فرمت دیگه، چون از اون اتفاقاتی هست که خیلی به ندرت شاهدش هستیم.

قسمت آخر جا داشت طولانی تر باشه. ایکاش به جای تبدیل کردن جویل به راکی در قسمت بيمارستان برای اینکه حس بیننده رو تغییر بده نسبت به این شخصیت، اون رو بیشتر در حالت تلاش و ضعف قرار میداد (مثلا دستش تیر میخورد یا زمان بیشتری طول میکشید تا به اتاق جراحی برسه) به جای اینکه صرفا دست بالا رو داشته باشه تو کشتن افراد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or