pouria.sh
کاربر سایت
درود دوست خوب من، زدی به هدف ایول خوشم اومدتاپ گان ماوریک یکی از بهترین آثار ژانر اکشن یک دهه اخیر سینماست. اینا رفتن تو سرزمین دشمن 2تا جنگندشون ترکید، رفتن هواپیمای زوار در رفته دشمن رو برداشتن باهاش 2 تا جنگنده نسل 5 رو زدن ولی یه خراش برنداشتن! 1 نفر نیومد بگه چرا تام کروز و همراهش زخمی نشدن وسط این همه ماجرا!
بعد سکانس بیمارستان این سریال که از مرحله آخر بازی گرفته شده و اوی بازی هم دقیقا همین اتفاقا رخ داده، شده غیرمنطقی و عجیب و غریب و ضعیف! یا معنی اقتباس فرق کرده یا بازی tlou مرحله آخرش یجوری دیگه بوده و ما توهم زده بودیم که جول چجوری میره الی رو نجات میده یا تو اثری که از صفر تا صدش تخیلیه شما انتظار شبیه ساز آرما 3 داشتی که خب بهتره بگیم hbo سریالی از این بازی بسازه تا tlou!
چیزی که شما ایراد خطاب میکنیش کلا توی بازی هم به همین منوال بوده و چه بسا شدیدتر! تو سریال جول 10 تارو نشون میده میکشه توی بازیش 50 تارو ما میکشیم و چیزیمونم نمیشه! پس ip تلو کلا ایراد داره و ما باید وسط دنیایی که یه قارچ ازش میلیون ها مبتلا ساخته (که بسیار واقعی و شبیه سازه و تنها ایرادش زخمی نشدن جوله تا واقعی جلوه کنه سریال) دل و روده کاراکتر اصلی بریزه بیرون و الی در حالی که با اثرات داروی بیهوشی سر و کله میزنه باید سعی کنه تکه های روده جول رو از روی زمین برداره تا تشنگان شبیه ساز ارما 3 سیراب بشن!
طرف برداشته سکانس بیمارستان داخل بازی رو با شدت کمتری آورده توی تلویزیون بعد دوستمون انتظار مستند نیروهای ویژه داره!من موندم چرا اون موقع که سریال اقتباسی شاهکار و تاریخ ساز هیلو داشت پخش میشد یکی نگفت مسترچیف چرا اینقدر داغونه شخصیت پردازیش! کورتانا چرا اینقدر افتضاحه شخصیتش. داستان و وقایع چرا اینقدر ابکیه! ولی سکانس بیمارستان که عینا برگرفته از بازیه زخمی نشدن و نریختن روده جول بر کف زمین شده ایراد!
ببین من اون فیلم رو ندیدم ولی مرسی که بهش اشاره کردی.داداش من بحثم این نیست که فیلم/سریال باید مو به مو عین واقعیت باشه.اگه این طور باشه بجز شاید چندتا درام و کمدی، دیگه بقیه ی فیلم/سریال ها رو باید یقشون رو گرفت و گفت شما عین زندگی روزمره نیستید.یادمه تو همین بازی سنتر یک تاپیک بود راجب gta و اونجا هم مطرح شده بود که مگه میشه آدم بتونه این همه سلاح رو (که روی هم رفته چند صد کیلو گرم میشن رو)حمل کنه؟!
من ترسی ندارم که بگم تاپ گان هم از نظر داستان به شدت احمقانه هستش و این چه باگ بزرگی هست در داستان پردازی(و ایراداتی مثل این).یادمه راجب cod vangaurd هم یه بحث مثل این مطرح شد که ـخه مگه میشه یک دختر روس سرشو بندازه پایین و یک راست بره تول شکم نازی ها و همرو بکشه و آخرشم زنده از مهلکه بیاد بیرون(آخرشم اون دوستموناین رو چسبونده به woke culture رو اینچیزا)
2تا مسئله. یکی تفاوت مدیوم بازی و فیلم/سریال و یکی دیگه هم خواست تهییه کنندگان بازی برای تا حد ممکن واقعی بودن بازی ویدیویی و دوری از موارد خیلی تخیلی(تا حدی که بجای زامبی ساختن کلی تحقیق راجب مسمومیت با قارچ کردن و بازی رو براساس همون تحقیقاتشون ساختن)
داخل بازی ایرادی نداره این مورد ولی وقتی میاد روی تلویزیون بنظرم باید میزان واقع گراییش بیشتر بشه.ببین تو سریال آخر قسمت 6 جول یک چاقو میخوره ولی تو بازی از بالای طبقه اول میافته و یک شی تیز نه تنها تو بدنش فرو میره بلکه از اون قسمت بدنش میزنه بیرون .ببین تو واقعیت بعیده کسی زنده بمونه تو این شرایط چون از هر دو طرف سوراخ(هم شکم و هم کمر) به قدری خون خارج میشه که امکان زنده موندن تقریبا صفره! توی سریال اومدن نشون دادن که طرف با چاقو میزنه تو شکمش تا واقعی تر به نظر بیاد
یعنی ببین خود همون کسی که بازی رو کارگردانی کرده، موقع ساخت سریال دقت میکنه به این نکته.الی میتونه جای یک زخم عمیق چاقو رو با نخ و سوزن بدوزه ولی به نظرت میتونست جای فرورفتی یک میله بزرگ رو هم بدوزه؟
یعنی میخوام بگم ببین همون کارگردان بازی موقع ساخت فیلم به این چیزا هم باید دقت کنه
بعد داداش چرا اسم هیلو رو میاری؟مگه من از اون زباله دفاعی کردم؟راستشو بخوای مطلقا ندیدمش و کسانی هم که دیدن اذعان داشتن که بایک آشغال طرف بودند
ولی شما یه جور مطرح میکنی که گویا اگه کسی از سریال لست انتقاد کنه حتما طرفدار ماکرو هستش
فرشاد جان داداش ما داریم راجب سریالی صحبت میکنیم نه بازیشخوشم میاد لست هنوز بعد ۱۳ سال خیلیا رو فشاری میکنه
View attachment 286959
داداش این سریال تازه 3 ماهه که اومده، 13 سال کجا بود
دوست دارید بعد هر قسمت بیاید و به به و چه چه کنید؟خوب بفرمایید و اینکارو بکنید!(انگار که تا الان نمیکردید این کارو)در همه چی شاهکار عمل کرده .
این فقط نظر من نیست ، نظر منتقدین ، نظر تعداد عظیمی از کاربران و در نتیجه بینندگان رکورد شکن تو تمام بخش هایی که نظرشون رو میتونن بگن هست .
حالا اینکه به ما میگی فن هستی و خوشت اومده ، منم میگم شما هیتر هستی و فشاری شدی و خوشت نیومده ، اینجوری حرف زدن کاری نداره که
ما دوس داریم سریال هر قسمت پخش شد و لذت بردیم بیایم اینجا و به به چه چه کنیم ، این چرا شما رو اذیت میکنه؟
اگه میگیم به به پس یعنی به به بوده
بازم میگم فقط نظر ما نیست ، نظر سنجی ها و امتیازات همه مراجع همینو اثبات میکنه .
مقابله با آمار غیر ممکنه .
فرق فن و هیتر الزاما نه فحش هستند و نه تعریف از کسی.بحث اینکه کسی که از چیزی تعریف/ستایش میکنه یا میکوبونه/نقدش میکنه باید براش دلیل و منطقی هم بتونه بیار(در یک گفتگوی سالم).وگر نه من نه طرفدار کسی هستم که میاد یک اثر رو کاملا/بی دلیل میکوبه و یا کسی که فقط ازش تعریف میکنه .بله نه فقط از طرف یک هوادار بلکه اگه کسی هم بی دلیل بیاد ایراد بگیره و یکوبونه یک اثر رو، اونم فرقی با یک فن دو آتیشه از نظر غیر منطقی بودن نداره.شما میتونید فن یک مجموعه باشید ولی مثلا اگه فیلم/سریال یا بازی ضعیفی ازش ساخته شد ،نیاید به هرقیمتی از اون محصول ضعیف دفاع کنید.(مثل دوست عزیزمون @hitman68@،که علی رغم اینکه هوادار فرنچایز لست هست ولی سریال رو یک شاهکار نمیدونه)
==============
دوست عزیز هنوز هم نفرمودید که انقلابی بودن این سریال درچی بود؟
کاری به میزان بازدید و حتی این منتقدای(از نظر من)جوگیر ندارم.از شخص شخیص خودتون میپرسم که دوست عزیزم، شما چه المان های انقلابی ای در این 9 قسمت دیدید؟
میشه چندتا مورد انقلابی رو لطفا نام ببرید؟
دیالوگ به دیالوگ شاهکار!!!واقعاً دیالوگ به دیالوگ این داستان محشر و پر از مفهومه، فکر نمی کنم خوده دراکمن بعد این همه سال به این فکر کرده باشه که مثلاً کاش فلان جا داستان فلان کار رو نمی کردم
سریال هم شروع طوفانی داشت و از همون اپیزود اول اکثر فن ها راضی بودن. پرداختن به جزئیاتی که داخل گیم نبود رو دوست داشتم اما به نظرم تا حدودی ریتم بعضی اپیزود ها رو زیادی کند می کرد، برای مثال؛ بر عکس بقیه، اپیزود سوم رو من اصلاً دوست نداشتم و منتظر حداقل یه خط از کل کل الی و بیل بودم تفاوت های نسبت به بازی هم بعضی هاش جذاب و بعضی هاش تو ذوق میزد، مثلاً مردن تس از اون تفاوت های خوب سریال بود ولی قسمتی که جول زخمی شد رو با بازی مقایسه کنید.... و بطور کلی اکشن سریال و وجود infected ها خیلی دیگه کم بود، با این وجود همون مرحله اسنایپر بیراه نیست بگیم تو سریال حتی بهتر دراومده بود و کلاً قسمت های هنری و سم و همچنین دیوید (بخصوص صحنه شکنجه آدم های دیوید توسط جول) چه تو بازی چه سریال معرکه بود. 3 اپیزود آخر هم میشه گفت بیشترین شباهت به گیم رو داشت که خیلی چسبید مورد آخر هم اینکه من شاید با اکت بلا رمزی در نقش الی تا حدود زیادی اوکی شده باشم بخصوص بعد اپیزود 8 ولی ولی هر چقدر تلاش کردم با فیس اش نتونستم کنار بیام هنوز خلاصه بی صبرانه و دلی پر از اندوه منتظر سیزن 2 هستم
ضمناً بعضی دوستان رو هم درک نمی کنم که میان می کوبن سریال رو؛ خب داداش خوشت نیومده؟ بیا نظرت رو بگو بعدم با یه خداحافظی خوشحالمون کن، اینکه اصرار کنی و حرفات رو بخوای تو 20 پاراگراف به تک تک اعضا فروم دیکته کنی حتی اگر نظرت صادقانه و دور از ترول هم باشه باز میگن ترولی
شروع طوفانی!!!
خوب از اینا که بگذریم میرسیم به لب مطلب شما که من خیلی دوست دارم به اون بپردازم(البته راجب قسمت سم و هنری هم باهاتون موافقم که خیلی خوب بودن بازیشون)
شایان جان، جان کلام شما اینکه بیاید و فقط تو این تاپیک از سریال تمجید کنید و الکی بگید طوفانی و انقلابی بود و از این دست حرفاضمناً بعضی دوستان رو هم درک نمی کنم که میان می کوبن سریال رو؛ خب داداش خوشت نیومده؟ بیا نظرت رو بگو بعدم با یه خداحافظی خوشحالمون کن، اینکه اصرار کنی و حرفات رو بخوای تو 20 پاراگراف به تک تک اعضا فروم دیکته کنی حتی اگر نظرت صادقانه و دور از ترول هم باشه باز میگن ترولی
اگرم خوشت نیومد بیا بگو خوشم نیومد و دیگه نظر نده، ولی اگه خواستی بیای تعریف کنی قدمت روی چشم ما!میتونی بیای به هر اپیزیود الکی 9 یا 10 بدی و ما هم میایم حتما با لایک و تعریف ازت پذیرایی میکنیم و هندونه زیر بغل هم میذاریم.این میشه همون اتاق اکویی که تو صفحه قبل فرستادم! تهش هم اگه نخواستی از این 9 قسمت تعریف کنی و اونو انقلابی بدونی ما هم میایم و بهت میگیم ترول(حالا شخص شما شاید نیاد ولی بقیه عزیزان چرا میان و میگن!)
مرسی عزیز،نمیدونستم فقط باید اومد و تمجید کرد.اگه میشه پست اول رو ویرایش کنید و بنویسید ورود افرای دارای نقد ممنوع و فقط برای تمجید میشه وارد تاپیک شد
مرسی دمت گرم،کمرم شکست واقعا