سریال The Last of Us

تاپ گان ماوریک یکی از بهترین آثار ژانر اکشن یک دهه اخیر سینماست. اینا رفتن تو سرزمین دشمن 2تا جنگندشون ترکید، رفتن هواپیمای زوار در رفته دشمن رو برداشتن باهاش 2 تا جنگنده نسل 5 رو زدن ولی یه خراش برنداشتن! 1 نفر نیومد بگه چرا تام کروز و همراهش زخمی نشدن وسط این همه ماجرا!
بعد سکانس بیمارستان این سریال که از مرحله آخر بازی گرفته شده و اوی بازی هم دقیقا همین اتفاقا رخ داده، شده غیرمنطقی و عجیب و غریب و ضعیف! یا معنی اقتباس فرق کرده یا بازی tlou مرحله آخرش یجوری دیگه بوده و ما توهم زده بودیم که جول چجوری میره الی رو نجات میده یا تو اثری که از صفر تا صدش تخیلیه شما انتظار شبیه ساز آرما 3 داشتی که خب بهتره بگیم hbo سریالی از این بازی بسازه تا tlou!
چیزی که شما ایراد خطاب میکنیش کلا توی بازی هم به همین منوال بوده و چه بسا شدیدتر! تو سریال جول 10 تارو نشون میده میکشه توی بازیش 50 تارو ما میکشیم و چیزیمونم نمیشه! پس ip تلو کلا ایراد داره و ما باید وسط دنیایی که یه قارچ ازش میلیون ها مبتلا ساخته (که بسیار واقعی و شبیه سازه و تنها ایرادش زخمی نشدن جوله تا واقعی جلوه کنه سریال) دل و روده کاراکتر اصلی بریزه بیرون و الی در حالی که با اثرات داروی بیهوشی سر و کله میزنه باید سعی کنه تکه های روده جول رو از روی زمین برداره تا تشنگان شبیه ساز ارما 3 سیراب بشن!
طرف برداشته سکانس بیمارستان داخل بازی رو با شدت کمتری آورده توی تلویزیون بعد دوستمون انتظار مستند نیروهای ویژه داره!من موندم چرا اون موقع که سریال اقتباسی شاهکار و تاریخ ساز هیلو داشت پخش میشد یکی نگفت مسترچیف چرا اینقدر داغونه شخصیت پردازیش! کورتانا چرا اینقدر افتضاحه شخصیتش. داستان و وقایع چرا اینقدر ابکیه! ولی سکانس بیمارستان که عینا برگرفته از بازیه زخمی نشدن و نریختن روده جول بر کف زمین شده ایراد!
درود دوست خوب من، زدی به هدف :D ایول خوشم اومد:D
ببین من اون فیلم رو ندیدم ولی مرسی که بهش اشاره کردی.داداش من بحثم این نیست که فیلم/سریال باید مو به مو عین واقعیت باشه.اگه این طور باشه بجز شاید چندتا درام و کمدی، دیگه بقیه ی فیلم/سریال ها رو باید یقشون رو گرفت و گفت شما عین زندگی روزمره نیستید.یادمه تو همین بازی سنتر یک تاپیک بود راجب gta و اونجا هم مطرح شده بود که مگه میشه آدم بتونه این همه سلاح رو (که روی هم رفته چند صد کیلو گرم میشن رو:D)حمل کنه؟!
من ترسی ندارم که بگم تاپ گان هم از نظر داستان به شدت احمقانه هستش و این چه باگ بزرگی هست در داستان پردازی(و ایراداتی مثل این).یادمه راجب cod vangaurd هم یه بحث مثل این مطرح شد که ـخه مگه میشه یک دختر روس سرشو بندازه پایین و یک راست بره تول شکم نازی ها و همرو بکشه و آخرشم زنده از مهلکه بیاد بیرون(آخرشم اون دوستموناین رو چسبونده به woke culture رو اینچیزا:D)
2تا مسئله. یکی تفاوت مدیوم بازی و فیلم/سریال و یکی دیگه هم خواست تهییه کنندگان بازی برای تا حد ممکن واقعی بودن بازی ویدیویی و دوری از موارد خیلی تخیلی(تا حدی که بجای زامبی ساختن کلی تحقیق راجب مسمومیت با قارچ کردن و بازی رو براساس همون تحقیقاتشون ساختن)
داخل بازی ایرادی نداره این مورد ولی وقتی میاد روی تلویزیون بنظرم باید میزان واقع گراییش بیشتر بشه.ببین تو سریال آخر قسمت 6 جول یک چاقو میخوره ولی تو بازی از بالای طبقه اول میافته و یک شی تیز نه تنها تو بدنش فرو میره بلکه از اون قسمت بدنش میزنه بیرون .ببین تو واقعیت بعیده کسی زنده بمونه تو این شرایط چون از هر دو طرف سوراخ(هم شکم و هم کمر) به قدری خون خارج میشه که امکان زنده موندن تقریبا صفره! توی سریال اومدن نشون دادن که طرف با چاقو میزنه تو شکمش تا واقعی تر به نظر بیاد

joel-pain.jpg

joel-stabbed-the-last-of-us-4576194.jpg

یعنی ببین خود همون کسی که بازی رو کارگردانی کرده، موقع ساخت سریال دقت میکنه به این نکته.الی میتونه جای یک زخم عمیق چاقو رو با نخ و سوزن بدوزه ولی به نظرت میتونست جای فرورفتی یک میله بزرگ رو هم بدوزه؟:-/
یعنی میخوام بگم ببین همون کارگردان بازی موقع ساخت فیلم به این چیزا هم باید دقت کنه

بعد داداش چرا اسم هیلو رو میاری؟مگه من از اون زباله دفاعی کردم؟راستشو بخوای مطلقا ندیدمش و کسانی هم که دیدن اذعان داشتن که بایک آشغال طرف بودند
ولی شما یه جور مطرح میکنی که گویا اگه کسی از سریال لست انتقاد کنه حتما طرفدار ماکرو هستش:|:-"

خوشم میاد لست هنوز بعد ۱۳ سال خیلیا رو فشاری میکنه 8->
View attachment 286959
فرشاد جان داداش ما داریم راجب سریالی صحبت میکنیم نه بازیش:))
داداش این سریال تازه 3 ماهه که اومده، 13 سال کجا بود:))
در همه چی شاهکار عمل کرده .
این فقط نظر من نیست ، نظر منتقدین ، نظر تعداد عظیمی از کاربران و در نتیجه بینندگان رکورد شکن تو تمام بخش هایی که نظرشون رو میتونن بگن هست .
حالا اینکه به ما میگی فن هستی و خوشت اومده ، منم میگم شما هیتر هستی و فشاری شدی و خوشت نیومده ، اینجوری حرف زدن کاری نداره که :D

ما‌ دوس داریم سریال هر قسمت پخش شد و لذت بردیم بیایم اینجا و به به چه چه کنیم ، این چرا شما رو اذیت میکنه؟

اگه میگیم به به پس یعنی به به بوده

بازم میگم فقط نظر ما نیست ، نظر سنجی ها و امتیازات همه مراجع همینو اثبات میکنه .

مقابله با آمار غیر ممکنه .
دوست دارید بعد هر قسمت بیاید و به به و چه چه کنید؟خوب بفرمایید و اینکارو بکنید!(انگار که تا الان نمیکردید این کارو:D)
فرق فن و هیتر الزاما نه فحش هستند و نه تعریف از کسی.بحث اینکه کسی که از چیزی تعریف/ستایش میکنه یا میکوبونه/نقدش میکنه باید براش دلیل و منطقی هم بتونه بیار(در یک گفتگوی سالم).وگر نه من نه طرفدار کسی هستم که میاد یک اثر رو کاملا/بی دلیل میکوبه و یا کسی که فقط ازش تعریف میکنه .بله نه فقط از طرف یک هوادار بلکه اگه کسی هم بی دلیل بیاد ایراد بگیره و یکوبونه یک اثر رو، اونم فرقی با یک فن دو آتیشه از نظر غیر منطقی بودن نداره.شما میتونید فن یک مجموعه باشید ولی مثلا اگه فیلم/سریال یا بازی ضعیفی ازش ساخته شد ،نیاید به هرقیمتی از اون محصول ضعیف دفاع کنید.(مثل دوست عزیزمون @hitman68@،که علی رغم اینکه هوادار فرنچایز لست هست ولی سریال رو یک شاهکار نمیدونه)
==============
دوست عزیز هنوز هم نفرمودید که انقلابی بودن این سریال درچی بود؟:-??
کاری به میزان بازدید و حتی این منتقدای(از نظر من)جوگیر ندارم.از شخص شخیص خودتون میپرسم که دوست عزیزم، شما چه المان های انقلابی ای در این 9 قسمت دیدید؟:-??
میشه چندتا مورد انقلابی رو لطفا نام ببرید؟
واقعاً دیالوگ به دیالوگ این داستان محشر و پر از مفهومه، فکر نمی کنم خوده دراکمن بعد این همه سال به این فکر کرده باشه که مثلاً کاش فلان جا داستان فلان کار رو نمی کردم :D
سریال هم شروع طوفانی داشت و از همون اپیزود اول اکثر فن ها راضی بودن. پرداختن به جزئیاتی که داخل گیم نبود رو دوست داشتم اما به نظرم تا حدودی ریتم بعضی اپیزود ها رو زیادی کند می کرد، برای مثال؛ بر عکس بقیه، اپیزود سوم رو من اصلاً دوست نداشتم و منتظر حداقل یه خط از کل کل الی و بیل بودم :D تفاوت های نسبت به بازی هم بعضی هاش جذاب و بعضی هاش تو ذوق میزد، مثلاً مردن تس از اون تفاوت های خوب سریال بود ولی قسمتی که جول زخمی شد رو با بازی مقایسه کنید.... و بطور کلی اکشن سریال و وجود infected ها خیلی دیگه کم بود، با این وجود همون مرحله اسنایپر بیراه نیست بگیم تو سریال حتی بهتر دراومده بود و کلاً قسمت های هنری و سم و همچنین دیوید (بخصوص صحنه شکنجه آدم های دیوید توسط جول) چه تو بازی چه سریال معرکه بود. 3 اپیزود آخر هم میشه گفت بیشترین شباهت به گیم رو داشت که خیلی چسبید :D مورد آخر هم اینکه من شاید با اکت بلا رمزی در نقش الی تا حدود زیادی اوکی شده باشم بخصوص بعد اپیزود 8 ولی ولی هر چقدر تلاش کردم با فیس اش نتونستم کنار بیام هنوز :D خلاصه بی صبرانه و دلی پر از اندوه منتظر سیزن 2 هستم :D
ضمناً بعضی دوستان رو هم درک نمی کنم که میان می کوبن سریال رو؛ خب داداش خوشت نیومده؟ بیا نظرت رو بگو بعدم با یه خداحافظی خوشحالمون کن، اینکه اصرار کنی و حرفات رو بخوای تو 20 پاراگراف به تک تک اعضا فروم دیکته کنی حتی اگر نظرت صادقانه و دور از ترول هم باشه باز میگن ترولی :D
دیالوگ به دیالوگ شاهکار!!!
شروع طوفانی!!!
خوب از اینا که بگذریم میرسیم به لب مطلب شما که من خیلی دوست دارم به اون بپردازم:D(البته راجب قسمت سم و هنری هم باهاتون موافقم که خیلی خوب بودن بازیشون)
ضمناً بعضی دوستان رو هم درک نمی کنم که میان می کوبن سریال رو؛ خب داداش خوشت نیومده؟ بیا نظرت رو بگو بعدم با یه خداحافظی خوشحالمون کن، اینکه اصرار کنی و حرفات رو بخوای تو 20 پاراگراف به تک تک اعضا فروم دیکته کنی حتی اگر نظرت صادقانه و دور از ترول هم باشه باز میگن ترولی :D
شایان جان، جان کلام شما اینکه بیاید و فقط تو این تاپیک از سریال تمجید کنید و الکی بگید طوفانی و انقلابی بود و از این دست حرفا:D
اگرم خوشت نیومد بیا بگو خوشم نیومد و دیگه نظر نده، ولی اگه خواستی بیای تعریف کنی قدمت روی چشم ما!میتونی بیای به هر اپیزیود الکی 9 یا 10 بدی و ما هم میایم حتما با لایک و تعریف ازت پذیرایی میکنیم و هندونه زیر بغل هم میذاریم.این میشه همون اتاق اکویی که تو صفحه قبل فرستادم! تهش هم اگه نخواستی از این 9 قسمت تعریف کنی و اونو انقلابی بدونی ما هم میایم و بهت میگیم ترول(حالا شخص شما شاید نیاد ولی بقیه عزیزان چرا میان و میگن!)
مرسی عزیز،نمیدونستم فقط باید اومد و تمجید کرد.اگه میشه پست اول رو ویرایش کنید و بنویسید ورود افرای دارای نقد ممنوع و فقط برای تمجید میشه وارد تاپیک شد:D
مرسی دمت گرم،کمرم شکست واقعا:D

ببین من اون فیلم رو ندیدم ولی مرسی که بهش اشاره کردی.داداش من بحثم این نیست که فیلم/سریال باید مو به مو عین واقعیت باشه.اگه این طور باشه بجز شاید چندتا درام و کمدی، دیگه بقیه ی فیلم/سریال ها رو باید یقشون رو گرفت و گفت شما عین زندگی روزمره نیستید.یادمه تو همین بازی سنتر یک تاپیک بود راجب gta و اونجا هم مطرح شده بود که مگه میشه آدم بتونه این همه سلاح رو (که روی هم رفته چند صد کیلو گرم میشن رو:D)حمل کنه؟!
من ترسی ندارم که بگم تاپ گان هم از نظر داستان به شدت احمقانه هستش و این چه باگ بزرگی هست در داستان پردازی(و ایراداتی مثل این).یادمه راجب cod vangaurd هم یه بحث مثل این مطرح شد که ـخه مگه میشه یک دختر روس سرشو بندازه پایین و یک راست بره تول شکم نازی ها و همرو بکشه و آخرشم زنده از مهلکه بیاد بیرون(آخرشم اون دوستموناین رو چسبونده به woke culture رو اینچیزا:D)
2تا مسئله. یکی تفاوت مدیوم بازی و فیلم/سریال و یکی دیگه هم خواست تهییه کنندگان بازی برای تا حد ممکن واقعی بودن بازی ویدیویی و دوری از موارد خیلی تخیلی(تا حدی که بجای زامبی ساختن کلی تحقیق راجب مسمومیت با قارچ کردن و بازی رو براساس همون تحقیقاتشون ساختن)
داخل بازی ایرادی نداره این مورد ولی وقتی میاد روی تلویزیون بنظرم باید میزان واقع گراییش بیشتر بشه.ببین تو سریال آخر قسمت 6 جول یک چاقو میخوره ولی تو بازی از بالای طبقه اول میافته و یک شی تیز نه تنها تو بدنش فرو میره بلکه از اون قسمت بدنش میزنه بیرون .ببین تو واقعیت بعیده کسی زنده بمونه تو این شرایط چون از هر دو طرف سوراخ(هم شکم و هم کمر) به قدری خون خارج میشه که امکان زنده موندن تقریبا صفره! توی سریال اومدن نشون دادن که طرف با چاقو میزنه تو شکمش تا واقعی تر به نظر بیاد

View attachment 286975

View attachment 286976

یعنی ببین خود همون کسی که بازی رو کارگردانی کرده، موقع ساخت سریال دقت میکنه به این نکته.الی میتونه جای یک زخم عمیق چاقو رو با نخ و سوزن بدوزه ولی به نظرت میتونست جای فرورفتی یک میله بزرگ رو هم بدوزه؟:-/
یعنی میخوام بگم ببین همون کارگردان بازی موقع ساخت فیلم به این چیزا هم باید دقت کنه

بعد داداش چرا اسم هیلو رو میاری؟مگه من از اون زباله دفاعی کردم؟راستشو بخوای مطلقا ندیدمش و کسانی هم که دیدن اذعان داشتن که بایک آشغال طرف بودند
ولی شما یه جور مطرح میکنی که گویا اگه کسی از سریال لست انتقاد کنه حتما طرفدار ماکرو هستش:|:-"

دوست دارید بعد هر قسمت بیاید و به به و چه چه کنید؟خوب بفرمایید و اینکارو بکنید!(انگار که تا الان نمیکردید این کارو:D)
فرق فن و هیتر الزاما نه فحش هستند و نه تعریف از کسی.بحث اینکه کسی که از چیزی تعریف/ستایش میکنه یا میکوبونه/نقدش میکنه باید براش دلیل و منطقی هم بتونه بیار(در یک گفتگوی سالم).وگر نه من نه طرفدار کسی هستم که میاد یک اثر رو کاملا/بی دلیل میکوبه و یا کسی که فقط ازش تعریف میکنه .بله نه فقط از طرف یک هوادار بلکه اگه کسی هم بی دلیل بیاد ایراد بگیره و یکوبونه یک اثر رو، اونم فرقی با یک فن دو آتیشه از نظر غیر منطقی بودن نداره.شما میتونید فن یک مجموعه باشید ولی مثلا اگه فیلم/سریال یا بازی ضعیفی ازش ساخته شد ،نیاید به هرقیمتی از اون محصول ضعیف دفاع کنید.(مثل دوست عزیزمون @hitman68@،که علی رغم اینکه هوادار فرنچایز لست هست ولی سریال رو یک شاهکار نمیدونه)
==============
کاری به میزان بازدید و حتی این منتقدای(از نظر من)جوگیر ندارم.از شخص شخیص خودتون میپرسم که دوست عزیزم، شما چه المان های انقلابی ای در این 9 قسمت دیدید؟:-??

شروع طوفانی!!!
خوب از اینا که بگذریم میرسیم به لب مطلب شما که من خیلی دوست دارم به اون بپردازم:D(البته راجب قسمت سم و هنری هم باهاتون موافقم که خیلی خوب بودن بازیشون)

شایان جان، جان کلام شما اینکه بیاید و فقط تو این تاپیک از سریال تمجید کنید و الکی بگید طوفانی و انقلابی بود و از این دست حرفا:D
اگرم خوشت نیومد بیا بگو خوشم نیومد و دیگه نظر نده، ولی اگه خواستی بیای تعریف کنی قدمت روی چشم ما!میتونی بیای به هر اپیزیود الکی 9 یا 10 بدی و ما هم میایم حتما با لایک و تعریف ازت پذیرایی میکنیم و هندونه زیر بغل هم میذاریم.این میشه همون اتاق اکویی که تو صفحه قبل فرستادم! تهش هم اگه نخواستی از این 9 قسمت تعریف کنی و اونو انقلابی بدونی ما هم میایم و بهت میگیم ترول(حالا شخص شما شاید نیاد ولی بقیه عزیزان چرا میان و میگن!)
مرسی عزیز،نمیدونستم فقط باید اومد و تمجید کرد.اگه میشه پست اول رو ویرایش کنید و بنویسید ورود افرای دارای نقد ممنوع و فقط برای تمجید میشه وارد تاپیک شد:D
فرشاد کیه فرهادم درست بخون :D
من کلی گفتم تو گپای جاهای دیگه هستم دیدم تا اسم تلو میاد انگار فوش دادی به طرف ایقدر فشاری میشن اینجام که کلا...:-"

View attachment 286975

View attachment 286976

==============

شروع طوفانی!!!

دوست عزیزتان که میگید ، دیگه همه میدونن ایشون فن ایکس باکس هستن شدیدا ، الان نگا نکن اینجا میگه بازی برام ۱۰/۱۰ هست اما سریال یه پیس اف شت معمولی .

منتقدا که جوگیرن بندازش دور ، نظرات هم که هیچی کشک ، اینجا ملاک انقلابی فقط نظرات شخص Pourya.sh مهمه و ایشون هستن که مشخص میکنن چه چیزی خوبه و چه چیزی بد .

در ثانی کسی نگفته توی این تاپیک فقط باید تعریف کرد ، افراد میتونن انتقاد هم کنند ، نظر شخصی هرکسه ، منتهی قضیه جایی خنده دار میشه ، آدم بیاد بگه فقط نظر من مهمه بقیه جوگیرن .

خلاصه اینکه چه بخوای چه نخوای این سریال رفته جزو بهترین های تاریخ ، یعنی هرکسی تو دنیا بخواد یه سرچ ساده بکنه این موضوع رو ، با نام The Last Of Us اون بالا بالاها آشنا میشه . حالا چه شما دلت بخواد چه دلت نخواد .

سعی کن‌ به این موضوع عادت کنی :D زودتر پذیرش کنی تحملش راحت تره:D

خب سریال هم تموم شد . قبل از این که نظر کلی ام رو درباره سریال بدم این نکته رو اشاره کنم که تکلیف متن ام مشخص باشه . من نه هیتر ام و نه عاشق سینه چاک افراطی این فرنچایز. قسمت اول این بازی رو در زمان خودش روی ps3 بازی کردم . اعتقاد قلبی ام اینه که بازی شاهکاری بود و از نظر روایت و شخصیت پردازی و جزئیات گیمپلی انقلابی در صنعت/ هنر ویدئو گیم بود . اما به خاطر این که سبک بازی من با مخفی کاری جور در نمیاد به سختی بازی رو تموم کردم و برای همین اصلا مایل نیستم مجدد بازی رو تموم کنم . در مقابل از قسمت دوم بازی به خاطر این که در روایت دقیقا اومد به اون المان هایی که فن های دو آتیشه اش به صورت افراطی ازش بت ساختم حمله کرد خیلی لذت بردم. تو تایپ مربوطه اش هم حضور داشتم و اما سعی می کردم دید عادلانه و به دور از افراط بهش داشته باشم . من 10 بار هم بازی رو نرفتم و باهاش زندگی نکردم برای همین نه کورکورانه ازش دفاع می کنم و نه کور کورانه ازش انتقاد .
این توضیحات رو نوشتم تا به نظرم درباره این سریال برسم
به نظرم به صورت کلی سریال خوش ساختی بود. همه چیزش به جا بود . فیلم نامه نویسی قابل قبول . جلوه های ویژه و فضا سازی عالی - بازیگرا از پس نقش بر اومدن و با اقتباس شسته رفته ای طرف هستیم . اما سریال برای من لااقل درگیر کننده نبود و نتونست اون جادویی که بازی اش با مخاطب می کرد رو این جا پیاده کنه. و این مشکل از خود سریال هم نیستا. مشکل این جاست که خود بازی به حدی المان های سینمایی و دراماتیک داشت که سازنده های یک فیلم و سریال کار خاصی ازشون بر نمیاد . 10 سال از عرضه بازی گذشته و در این 10 سال چه در خود مدیوم ویدئو گیم چه در سینما و تلویزیون پیشرفت هایی داشتیم که کار سازنده هارو سخت می کنه . ما تو این 10 سال اوج و فرود واکینگ دد رو داشتیم که با تمام ضعف هاش حق مطلب رو درباره تم زامبی و بقا در دنیای پساآخر الزمانی زامبی محور ادا کرده . یا حتی کم فیلم نداشتیم که ایده ی رابطه پدر/فرزندی در بستری خشن و پر از حادثه رو محور قرار داده بودن. نمونه اش لوگان که خیلی ها می گفتن اصلا از خود لست ایده گرفته . برای همین من از سازنده ها نمی تونم ایراد بگیرم که چرا شق القمر نکردید و چیزی خلق نکردید که از بازی بهتر باشه یا بتونه مثل بازی انقلابی به پا کنه . و طبیعیه وقتی من همه این احساسات دراماتیک رو قبلا با جزئیات بیشتر و بهتر تجربه کردم بار دوم برام جذابیتش کم بشه .سریال عملا مثل این بود که یک نفر بگه فلانی بشین یک انشا بنویس که توش کل داستان لست رو خلاصه وار گفته باشن
و نمی تونم بگم این سریال در جذب کدام دسته از مخاطبا موفق تره و برای کدام قشر ساخته شده . چون گروهی از گیمر ها که با بازی زندگی کردن از رفرنس ها و زنده شدن خاطرات بازی لذت می برن و گروهی هم از تفاوت هاش خشمگین هستن و ممکنه عده ای هم مثل بنده خیلی درگیر این جزئیات نباشن و صرفا براشون یک اقتباس درجه 1 از یک بازی درجه 1 مطابق با چهارچوب های مدیوم جدید مهم باشه. یا حتی در بخش مخاطب های صرفا سریال باز هم ممکنه افرادی باشن که سریال درگیرشون کرده و عده ای هم چون بهترش رو قبلا دیدن اون قدر تحت تاثیرش قرار نگرفتن
اما با وجود این قضیه نمی تونم بگم این سریال جزو بهترین آثار تلویزیونه و لایق این همه به به و چه چه هست. چون شخصا معتقد هستم با شرایط فعلی به خصوص مدیوم سریال سازی باید شق القمر می کرد تا بتونه بره جزو بهترین سریال هایی که دیدم . چون این که رو نوشت قابل قبولی از یک اثر دیگه باشی کافی نیست. سریال در مدیوم جدید هیچ دستاورد متفاوتی نداشته که بره تو لیست بهترین ها . من تو امتیاز دادن و نظر دادن درباره فیلم و سریال به خصوص سریال دو دیدگاه رو باهم در نظر میگیرم . یکی منطق و ساختار و دیگری احساسی . احساس یعنی اون اثر چقدر تونسته من بیننده رو واقعا درگیر خودش بکنه . از نظر منطق این سریال شاهکاره چون کیفیت ساختش بالاست . اما از نظر احساسی برای من الکنه و هیچ حسی بعد تموم شدنش ندارم و هیچ اشتیاقی هم برای ادامه اش ندارم .
به نظرم اغراقه که این اثر رو انقلابی بدونیم و شخصا به نظرم کمی افراطی درباره این سریال استقبال به خرج دادن. قبلا درباره اپیزود نسبتا جنجالی 3 گفته بودم که برام جای تعجب داشت وقتی در برنامه جیمی فالون یا جیمی کیمل بود که نیک آفرمن رو دعوت کرده بودن یکجاش ویدوی ری اکشن های مردم به اپیزود 3 رو گذاشته بود و این حجم از ری اکشن احساسی برای من شخصا عجیب و غیر واقعی بود . چون آثار دیگه ای بودن که چندین برابر بهتر از این اپیزود احساسات بیننده رو درگیر می کردن اما این قدر ری اکشن نمی گرفتن . این سریال یک جورایی حکم یک چشم در دنیای کورها پادشاهه رو داره . چون مثل بقیه اقتباس ها نبود که بشه سریع نسخه اش رو پیچید که داغونه و فلانه و بهمانه ندید یک کردیت مثبت داره
در آخر به نظرم این افراط ها و تفریط ها فقط به ضرر اثر تمام میشه و باعث میشه نتونیم اون اثر رو به دید درستی ببینیم . برای همین پیشنهاد بنده برای دوستانی که هنوز ندیدن سریال رو اینه که تمام ذهنیت هاتون درباره این سریال رو کنار بگذارید و کاملا خنثی نگاهش کنید . به این دید که حتما باید خوشتون بیاد یا باید گارد داشته باشید نگاه نکنید تا بهترین تجربه رو داشته باشید
امتیاز کلی من به این فصل سریال 7.5

خب سریال رو منم تموم کردم. سریال خیلی خوب بود و قطعا جز بهترین‌های تاریخ نیست ولی خیلی خوبه. این حذف گیم پلی بعضی جاها به نظرم ضربه زده بود و گاهی واقعا درک می‌کردم که چرا تلو یک بازی هست. فصل اول هم به نظرم انگار دستشویی داشتن که زود تمومش کنن. چرا قسمت آخر با اون همه اتفاق 40 دقیقه بود؟ راحت میشد نیم ساعت دیگه طولش داد و اجازه داد که مخاطب، اتفاقات رو بهتر هضم کنه.

فرشاد کیه فرهادم درست بخون :D
من کلی گفتم تو گپای جاهای دیگه هستم دیدم تا اسم تلو میاد انگار فوش دادی به طرف ایقدر فشاری میشن اینجام که کلا...:-"
sorry bro :D پوزش بابت خطای پیش اومده :D
گیم خوب ساخته؟دمش گرم و ما هم ازش تمجید میکنیم و تو تاریخ ویدئو گیم هم حتما به نیکی ازش یاد خواهد شد ولی فرهاد جان این الزاما راجب سریالش صدق نمیکنه.لست یکی از بهترین گیم های تمام دوران هستش و من مطمعنم حتی 30 سال دیگه هم به نیکی ازش یاد خواهد کرد ولی متاسفانه راجب سریالش نمیتونم اینو بگم و از طرفی این حجم از تعریف از این سریال برام قابل هضم نیست.امیدوارم فصل دوم بهتر از فصل نخستش باشه
دوست عزیزتان که میگید ، دیگه همه میدونن ایشون فن ایکس باکس هستن شدیدا ، الان نگا نکن اینجا میگه بازی برام ۱۰/۱۰ هست اما سریال یه پیس اف شت معمولی .

منتقدا که جوگیرن بندازش دور ، نظرات هم که هیچی کشک ، اینجا ملاک انقلابی فقط نظرات شخص Pourya.sh مهمه و ایشون هستن که مشخص میکنن چه چیزی خوبه و چه چیزی بد .

در ثانی کسی نگفته توی این تاپیک فقط باید تعریف کرد ، افراد میتونن انتقاد هم کنند ، نظر شخصی هرکسه ، منتهی قضیه جایی خنده دار میشه ، آدم بیاد بگه فقط نظر من مهمه بقیه جوگیرن .

خلاصه اینکه چه بخوای چه نخوای این سریال رفته جزو بهترین های تاریخ ، یعنی هرکسی تو دنیا بخواد یه سرچ ساده بکنه این موضوع رو ، با نام The Last Of Us اون بالا بالاها آشنا میشه . حالا چه شما دلت بخواد چه دلت نخواد .

سعی کن‌ به این موضوع عادت کنی :D زودتر پذیرش کنی تحملش راحت تره:D
آقا اینا رو ول کن که کی فن چی هستش و از این حرفا :D جـــــــــــــــان من بیاد چند مورد از موارد انقلابی این سریال رو بگو
خواهش میکنم بیا بگو کدوم مواردش به قول شما انقلابی بود؟
بازیگراش ((انقلابی)) بود؟ :-?? دیالوگ ها انقلابی بود؟ :-?? لوکیشن انقلابی بود؟ :-?? داستان انقلابی بود؟ :-?? موسیقی متن انقلابی بود؟ :-??
آقا خواهش میکنم یه چند مورد از انقلابی که میفرمایید رو ذکر کنید

• Like
Reactions: hitman68
sorry bro :D پوزش بابت خطای پیش اومده :D
گیم خوب ساخته؟دمش گرم و ما هم ازش تمجید میکنیم و تو تاریخ ویدئو گیم هم حتما به نیکی ازش یاد خواهد شد ولی فرهاد جان این الزاما راجب سریالش صدق نمیکنه.لست یکی از بهترین گیم های تمام دوران هستش و من مطمعنم حتی 30 سال دیگه هم به نیکی ازش یاد خواهد کرد ولی متاسفانه راجب سریالش نمیتونم اینو بگم و از طرفی این حجم از تعریف از این سریال برام قابل هضم نیست.امیدوارم فصل دوم بهتر از فصل نخستش باشه

آقا اینا رو ول کن که کی فن چی هستش و از این حرفا :D جـــــــــــــــان من بیاد چند مورد از موارد انقلابی این سریال رو بگو
خواهش میکنم بیا بگو کدوم مواردش به قول شما انقلابی بود؟
بازیگراش ((انقلابی)) بود؟ :-?? دیالوگ ها انقلابی بود؟ :-?? لوکیشن انقلابی بود؟ :-?? داستان انقلابی بود؟ :-?? موسیقی متن انقلابی بود؟ :-??
آقا خواهش میکنم یه چند مورد از انقلابی که میفرمایید رو ذکر کنید
بحث با شما فایده نداره داداش . کسی به همه بگه جوگیر و فقط نظر خودش مهم باشه ، نهایت بحث باهاش مشخصه و خیلی راحت باید ignore کرد

آخر این بحث مشخصه ، من هرچی بگم شما میخوای بیای بگی نه اینطور نیست ، فلان جا اینطوری بود ، فلان سریال بهتره و …

خلاصه اینکه گفتم ، متاسفانه برای شما الان یه سرچ بزنی Best Tv Series اسم TLOU اون بالا بالا ها میاد از صغیر و کبیر گرفته به این موضوع اشاره می‌کنند

البته یکم صبر کنی چندتا جایزه بزرگ از مراسم های بزرگ بگیره ، بیشتر به این نتیجه میرسی منتقدا و جایزه دهنده ها جوگیرن

گرچه تحملش سخته میدونم :))

اینجا اگه منظورت من باشم که عرض کنم خدمت من نسل قبل بخاطر این بازی PS4 خریدم
تا حالام هیچکدوم از کنسول های ایکس باکس نداشتم (میخواستم این نسل بخرم که پشیمون شدم)
من نه فن ایکس باکسم نه سونی
من اگه بازی خوب مثل TLOUS باشه فنش هستم، اگه بازی خوب مثل Hellblade باشه باز فنش هستم
واسه من اینکه سازنده ش کیه کوچکترین اهمیتی نداره

جالبه هرکی اگه یه ذره با نظر شما موافق نباشه فن کنسول رقیب شما میشه

اگرم منظورت من نبودم کل خطوط بالا رو فکر کن نخوندی :D

بحث با شما فایده نداره داداش . کسی به همه بگه جوگیر و فقط نظر خودش مهم باشه ، نهایت بحث باهاش مشخصه و خیلی راحت باید ignore کرد

آخر این بحث مشخصه ، من هرچی بگم شما میخوای بیای بگی نه اینطور نیست ، فلان جا اینطوری بود ، فلان سریال بهتره و …

خلاصه اینکه گفتم ، متاسفانه برای شما الان یه سرچ بزنی Best Tv Series اسم TLOU اون بالا بالا ها میاد از صغیر و کبیر گرفته به این موضوع اشاره می‌کنند

البته یکم صبر کنی چندتا جایزه بزرگ از مراسم های بزرگ بگیره ، بیشتر به این نتیجه میرسی منتقدا و جایزه دهنده ها جوگیرن

گرچه تحملش سخته میدونم :))
خوب ظاهرا نمیخواید پاسخ بدید که المان انقلابی این سریال چیه!مشکلی هم نیست و پاسخ ندادن هم قطعا حق شماست.ولی دیگه این همه قیل و قال برای چی بود دوست عزیز؟یک کلام بگو من نمیخوام جوابتو بدم :)) فک کنم دیگه نمیتونم کمر راست کنم بعد از استدلال های شما برای انقلابی بودن سریال :D ;))
عجب انقلاب بزرگی بود :))

خوب ظاهرا نمیخواید پاسخ بدید که المان انقلابی این سریال چیه!مشکلی هم نیست و پاسخ ندادن هم قطعا حق شماست.ولی دیگه این همه قیل و قال برای چی بود دوست عزیز؟یک کلام بگو من نمیخوام جوابتو بدم :)) فک کنم دیگه نمیتونم کمر راست کنم بعد از استدلال های شما برای انقلابی بودن سریال :D ;))
عجب انقلاب بزرگی بود :))
سلام پوریا جون . چون پست من درباره "اتاق پژواک" رو نقل قول کردی جواب میدم. ببین این حق طبیعی توست که بیای با بدترین لحن ممکن از این سریال انتقاد کنی ( از نظر من تا فحاشی +18 در کار نباشه همه مجازن همه چی بگن) ، ولی برادر بپذیر که بقیه هم که سینه چاک سریال اند بیان و با بدترین لحن بهت حمله کنند. به نظرم اگر این پذیرش دو طرفه ، این جنبه بالای دو طرفه بوجود بیاد رسالت "فروم" انجام میشه و اصلا غیر از اینه که ما اومدیم اینجا "خود واقعی" مون باشیم؟؟

مثلا من حق دارم بهت بگم: تو "هموفوب" درونت زده بالا و واسه همین با سریال لجی برو تیمارستان دکتر شاید عقده درونت کمتر شد( اینجا هدفم صرفا تخریب و حمله به توست، در مقام دفاع از سریال)

تو هم میتونی بگی: تو یک "همجنسباز" لوزر دوزاری هستی که تو زندگی پیرو حرف فلان سایت و فلان فاکینگ منتقدی ، الان هم هورمونات قر و قاطی شده واسه همین برای این سریال اشغال love میترکونی

ببین این مکالمه سمی رو صرفا مثال زدم و اصلا منظورم این نیست که تو هموفوبی یا من همجنسگرام. صرفا منظورم اینه که ما تو این " سطح از مکالمه نازل" هم باید " بدون دخالت ناظران" هم رو تحمل کنیم تا اون "اتاق پژواک" شکل نگیره، و اصل آزادی بیان برای همه شکل بگیره

دوستان گیمر مطمعنم همه تون مث من با سریال عشق کردین خودم به شخصه هرگز نخواهم تونست با بلارمزی ارتباط بگیرم و دوم اینکه صحنه های مربوط به کلیکرها رو واقعا کم کردن شما میدونید که انواع کلیکرها و بقیه اوباش سرچماقی پدر جدمون رو دراوردن تا برسیم به اون بیمارستان . خودم تا خرخره عشق جول و الی ام ولی میپذیرم کسی که " بازی نکرده" وقتی میاد این سریال رو با مثلا با فصل اول "TWD" مقایسه میکنه کاملا ناامید بشه.
بازهم تاکید میکنم امیدوارم فصل دو فوکوس رو " ابی" باشه بعد فصل سه بریم سر اصل ماجرا

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: pouria.sh
الی چون از بدو تولد قارچ توش بود مصون بود؟ لول، پس اون 9 ماه چی؟ لحظه تولد رو بر مبنای خارج شدن از مادر قرارداد کردیم ولی بوجود اومدن قبل از اونه و قارچ به قراردادِ ما کاری نداره،
مثلا موقع اوج عملیات، پدر الی آلوده میشد قابل توجیه بود با این منطق سریال نه اینجوری
مورد دوم، موقع بازی غرق ماجرا بودم حالیم نشد اینو، مارلین همون اول کار با حماقت تمام تا ته قضیه رو برا جول توضیح میده که دارن با الی چی کار میکنن در صورتی که میتونست صبر کنه کارشون تموم شه و تو اون مدت دست به سرش کنن

• Like
Reactions: pouria.sh
بلاخره این مارتن هم تمام و چقدر یادو خاطره زنده کرد
راجب اپیزود اخر فقط بگم وقتی میدونی تهش چی میشه و چه اتفاقی قراره بیفته : (((
گوش دادن به تک تک این مکالماتی که ردوبدل میشه، عین تیری توی قلب آدمه
پ.ن: راستی با دیدن خود الی واقعی، و شنیدن صداش چقدر ذوق کردم!!!

آقا دوست داشتین نمراتتون به سیزن اول لست، به صورت تفکیکی و نهایتا مجموعش رو بگین
واسه من:
9
9.5
7
8
10
8
9.5
9
10

مجموع : 8.8

خب فصل اول هم تموم شد
طبق انتظارم سریال به شدت تونست موفق باشه و هم برای گیمرهایی که داستان رو تجربه کرده بودن و هم برای بیننده های جدید قطعا سرگرم کننده ظاهر شد
تنها نقدی که دارم یا بهتره بگم تنها کمبودی که تو سریال حس کردم فقط مدت زمان کم بود
به نظرم واقعا میشد به دو سه اپیزود بیشتر فکر کرد هم بخش های تاریک بازی و اینفکتدها جای پرداخت بیشتر داشتن هم زمستان بازی به نظرم میتونست شامل یک اپیزود بیشتر باشه
برای همینم به شدت خوشحالم که پارت دو قراره شامل بیش از یک فصل سریالی باشه
حالا که خیال شبکه هم بابت استقبال عمومی از این عنوان راحت شده با دست بازتر و سرمایه بهتری میرن سراغ فصل بعدی

این دو ماه خیلی کیف داد و کل قسمتا رو دورهم با خانواده دیدیم و از الان دارن میگن که فصل بعدی کی میاد :D
من که تو خوابم نمی‌دیدم همچین سریال باکیفیتی از روی سری بازی مورد علاقه من ساخته بشه. بعضی قسمتا رو بیشتر از بقیه دوست داشتم...اگه بخوام نمره بدم به ترتیب:
1: 8
2: 9
3: 7
4: 10
5: 8
6: 9
7: 6
8: 10
9: 9

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟