سریال The Last of Us

در موارد خاص مثل اینجا، تمجید و ذوق زدگی منتقدین/مخاطبین یکجور شیدایی جمعی هست که کیفیت واقعی اثر رو بازتاب نمیکنه، چرا که تصمیم الیت این هست که این شو در این برهه زمانی دیده و پرستیده بشه برای مقاصد بعدی
مثالش مجموعه فرندز، اونسالها کمدیِ بشدت استخون دارتری به اسم curb your enthusiasm هم بخش میشد حتی سازنده و بازیگر و همه کاره ی شو لری دیوید شش دانگ از رگ و قبیله خودیها بود، مثل بالا تا پایین عوامل فرندز، اما قرار نبود یا زود بود که جنتیل، امریکا رو از دریچه curb ببینه و این اتفاق باید از مسیر فرندز اونسالها رقم میخورد، سریالی که اون زمان رسما همه براش کف کردند و جهان رو به لرزه در اورد اما سالها بعد خیلی ذهن های پرسش گر رو حتی همینجا تو بازیسنتر دیدیم که متعجند کجای این سریال انقد خنده داشت؟ اتفاقی که برای تلوپ اینبار نه اونقدر دور رقم خواهد خورد چه بسی خورده چرا که:
دراکمن بخاطر جهان بینی زنانه ای که داره، (لطافتش موقع تُک زبونی حرف زدنش و اونجوری که موهاشو تکون میده از نشونه هاشه) بُعد احساسی و سانتی مانتال کارو خوب درمیاره، اما از اونور سمتِ لاجیک قضیه همیشه رو هواست که حضور یک ماچو-مَن مثل بروس ویلیس در کنارش نقش وزنه بالانس رو ایفا میکرد که با رفتنش لنگ کرد این پسر رو و دیگه به راحتی کج میشه به سمتی که میکِشنش و این حیفه واقعا
این قضیه محبوبیت سریال در نتیجه موج سواری تبلیغاتی، کاملا سوگیریِ غلطیه
بلکه یک جریان از بالا به پایین و نه برعکس در راستای سلسله عملیاتِ مسخِ عمومیه تا شو جلوی چشم یوزر بیسِ محصولاتی قرار بگیره که بیشترین واگرایی رو با این تیپ سریال دارن و در حالت عادی از کنارش رد میشدن مثل فوتبال
خیلی جالبه برام دوست عزیز این کامنت شما.میشه بیشتر توضیح بدید؟
جالبه من اصلا اسم سریال curb your enthusiasm رو تا حالا نشنیده بودم.بعد از این که گفتید رفتم فصل یکشو رو دانلود کردم و قسمت اولشو دیدم.بنظرم جالب اومد فکر کنم طرفدارش بشم و برم تمام 11 فصل دیگه رو هم ببینم.هرچند که این مربوط به تاپیک لست نیست و فکر کنم باید بریم تو تاپیک عمومی بحث راجب سریال ها ادامش بدیدم.(تا همینجا هم ممنونم که این سریال رو به نوعی برام معرفیش کردی :D )
من هنوز متوجه نمیشم جلوی دیدن چه چیزهایی به واسطه ی lou قراره گرفته بشه؟اتفاقا برام بسیار جالبه این نوع مسائل که به اجتماع /سیاست و پیوندش با قدرت رسانه ها میپردازه.بیشتر بگو ببینم منظورت چیه :D

• Like
Reactions: hitman68
من کلا هرچقدر به این فکر می کنم دقیقا اقتباس یعنی چی و درستش چیه موندم.
الان بیاییم بگیم سریال دلست بهترین اقتباس از یک ویدئو گیم هستش، خب مگه ما همه اینارو در بازی ندیدیم ؟
آیا از نگاه یک گیمر نگاه کنیم یا این سریال رو برای غیر گیمرها ساختن؟ اگر برای اون ها هست که خب من واقعا نمی تونم نظر بدم چون شدیدا تحت تاثیر بازی به سریال نگاه کردم.
اما اون قسمت هایی که (خیلی هم کم بود ) تیم سازنده متریالش رو خودشون به سریال اضافه کردن و در بازی نبود، اونا از نظر من که خیلی ضعیف بودن. نه محتوا داشتن و نه فرم خوبی داشتن.
اون قسمت هایی هم که در بازی بود و من به عنوان گیمر دیدم خوب بودن ولی آیا اقتباس خوبی بود ؟ جواب خودم نمی دونم چون آیا اقتباس کپی برداریه ؟

اگر قرار بر کپی پیست کردن هستش که پس ارزش محتوای سریال در چه جایگاهی قرار می گیره ؟ پس اقتباس از گیم پلی چی میشه؟

+
بزرگت ترین نقطه ضعف سریال در عدم توانایی ایجاد رابطه عمیق بین جوئل و الی هستش. ما در بازی به واسطه گیم پلی به اون حس بین اون دو نفر می رسیم ولی در سریال (حالا شاید به واسطه مدت زمان کم سریال) رابطه عمیقی بین این دو نفر به اون صورت که در بازی بود، بهش نمیرسه و من خودم شخصا عمق رابطه رو ندیدم و درک نکردم.
+
در نهایت اگر بخوام به اثر یک نگاه کلی داشته باشم به این عنوان که تا به حال اثر اقتباس/کپی/الهام گرفته شده از یک بازی ویدئویی به این زیبایی و به این کیفیت ندیده و ساخته نشده بنابراین این نکته یک مورد مثبت به حساب میاد.
نمره من برای کل فصل اول 7.5 هستش و بازی جوئل فوق العاده بود. واقعا سطح بالایی ارائه میده.
بلارمزی با این که از نظر ظاهر گیرایی نداشت ولی کیفیت بازیش خوب بود و به مرور به خصوص بعد از قسمت سوم بهتر میشه و در قسمت دیوید اوجش رو نشون میده و محشر میشه.

آخرین ویرایش:
الی چون از بدو تولد قارچ توش بود مصون بود؟ لول، پس اون 9 ماه چی؟ لحظه تولد رو بر مبنای خارج شدن از مادر قرارداد کردیم ولی بوجود اومدن قبل از اونه و قارچ به قراردادِ ما کاری نداره،
مثلا موقع اوج عملیات، پدر الی آلوده میشد قابل توجیه بود با این منطق سریال نه اینجوری
مورد دوم، موقع بازی غرق ماجرا بودم حالیم نشد اینو، مارلین همون اول کار با حماقت تمام تا ته قضیه رو برا جول توضیح میده که دارن با الی چی کار میکنن در صورتی که میتونست صبر کنه کارشون تموم شه و تو اون مدت دست به سرش کنن
مورد اول:
مگه این قارچ کاملا علمی به شما ثابت شده که چگونه عمل میکنه ؟ و شما تشخیص میدی از طریق اسپرم مرد میتونه وارد بشه به نوزاد ؟ : ))

مورد دوم :
مارلین با خودش اصلا فکر نمیکنه جوئل بتونه این همه آدم رو بکشه و اصلا نمیدونه که عشق و علاقه ای نسبت به الی داره پس دلیلی هم برای پنهان کردن قضیه نداشه !

کلا بر خلاف نظر خیلی
شخصا نظر خودمه به سریال ۵ میدم
خیلی کم هزینه کردن
بلا رمزیییییی کلا سریال رو برام نا دیدنی کرد
پدرو خوب بود اما باز هم در حد یک تله تئاتر ساده با لوکیشنهای چیپ بود ! نمره ۹ براش بینهاین زیاد و الکیه

Sent from my iPhone using Tapatalk

من تازه اپیزود ۳ رسیدم، که به معنی واقعی کلمه شاهکار بود. در گذر زمان، بدون شک به عنوان یکی از بهترین اپیزودهای تلویزیونی حتی تاریخ ثبت خواهد شد. هر کسی هم که به اپیزود ۱ داده، بدون شک هموفوبه. حالا لازم نیست همه ۱۰ بدن، و میشه تصور کرد که یه سری بیان به دلایل منطقی (مثل تمرکز روی دو تا شخصیت فرعی) یا مسائل فنی نمره کمتر بدن. ولی هرکسی که ۱ داده به این اپیزود قطعا هوموفوبه، و درصد بالای این رای تو imdb نشون میده که چه قدر جامعه LGBTQ چه قدر واقعا تحت فشاره و زندگیشون سخته

استوری Florence Pugh در اینستاگرام

View attachment 288833
فلورنس پیو اگه سنش کمتر بود، خیلی برای نقش ابی جالب می‌شد. :دی البته چون سریال و بازی متفاوت هستن، لزومی نداره که حتماً سن و سال ابی مثل بازی باشه و می‌تونن یه سری تغییرات بدن.
از اون طرف یه بازیگری توی The Mandalorian هست که به طرز فجیعی می‌خوره به این نقش، ولی اونم سنش زیاده و ۳۴ سالش هست. وقتی ایشون رو توی The Mandalorian دیدم، یه لحظه پیش خودم گفتم «الله اکبر! اینکه خود ابیه!» :دی بعدش یه سرچی زدم و دیدم تنها نیستم و خیلی‌ها این نظر رو دارن. حتی بعدش فهمیدم که خود این بنده خدا هم از مدیر برنامه‌هاش خواسته بوده که برن بگن طرف برای بازی توی سریال TLoU تست بده، ولی به جایی نرسیده! :دی اسمش کیتی اوبرایان هست و توی Ant-Man and Wasp: Quantumania هم حضور داشته که البته من اون رو ندیدم.

do.php

سریال ساخته شده به لحاظ اون حسی که به مخاطب تو داستان میده ، زمین تا اسمون با بازیش فرق داره..باید تو فصل بعدی ، اون صحنهای احساسی بازی رو بدن نیل دراکمن کارگردانی بکنه و صحنهای دیگه فیلم رو کارگردان های مجرب دیگه.
امتیاز کلی من به سریال 7.5/10

• Like
Reactions: TheGodfather
سریال لست آو آس ، پربیننده ترین سریال تاریخ در اروپا و آمریکای لاتین HBO max

هر اپیزود سریال رو ۳۲ میلیون اکانت قانونی مشاهده کردند که توجه کنید هر اکانت قانونی چندین نفر بیننده داره که این آمار ۳۲ میلیونی رو میتونه چندین برابر بکنه .

این یک موفقیت بسیار عظیم و کم سابقه در دنیای سریال بوده و با تایید فصل دوم و سوم یقینا بودجه ساخت بیشتری برای سریال برای فصول بعدی تعلق میگیره .
از طرفی موفقیت سریال از نظر منتقدین و رضایت حداکثری بینندگان سریالش ، من پیش بینی میکنم فصل بعدی حتی عملکردی به مراتب بهتری از همه جوانب از فصل اول داشته باشه .

سریال لست آو آس ، پربیننده ترین سریال تاریخ در اروپا و آمریکای لاتین HBO max

هر اپیزود سریال رو ۳۲ میلیون اکانت قانونی مشاهده کردند که توجه کنید هر اکانت قانونی چندین نفر بیننده داره که این آمار ۳۲ میلیونی رو میتونه چندین برابر بکنه .

این یک موفقیت بسیار عظیم و کم سابقه در دنیای سریال بوده و با تایید فصل دوم و سوم یقینا بودجه ساخت بیشتری برای سریال برای فصول بعدی تعلق میگیره .
از طرفی موفقیت سریال از نظر منتقدین و رضایت حداکثری بینندگان سریالش ، من پیش بینی میکنم فصل بعدی حتی عملکردی به مراتب بهتری از همه جوانب از فصل اول داشته باشه .
امیدوارم داستان فصل دو مثل نیمه اول پارت دو باشه و تا قبل از کنترل ابی تموم بشه. البته به شخصه دوست ندارم جول رو خیلی زود از دست بدیم، با اینکه میدونم توی چندین فلش بک حضور داره ولی خب دلم برای پدرو پاسکال خیلی تنگ میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or