pouria.sh
کاربر سایت
در موارد خاص مثل اینجا، تمجید و ذوق زدگی منتقدین/مخاطبین یکجور شیدایی جمعی هست که کیفیت واقعی اثر رو بازتاب نمیکنه، چرا که تصمیم الیت این هست که این شو در این برهه زمانی دیده و پرستیده بشه برای مقاصد بعدی
مثالش مجموعه فرندز، اونسالها کمدیِ بشدت استخون دارتری به اسم curb your enthusiasm هم بخش میشد حتی سازنده و بازیگر و همه کاره ی شو لری دیوید شش دانگ از رگ و قبیله خودیها بود، مثل بالا تا پایین عوامل فرندز، اما قرار نبود یا زود بود که جنتیل، امریکا رو از دریچه curb ببینه و این اتفاق باید از مسیر فرندز اونسالها رقم میخورد، سریالی که اون زمان رسما همه براش کف کردند و جهان رو به لرزه در اورد اما سالها بعد خیلی ذهن های پرسش گر رو حتی همینجا تو بازیسنتر دیدیم که متعجند کجای این سریال انقد خنده داشت؟ اتفاقی که برای تلوپ اینبار نه اونقدر دور رقم خواهد خورد چه بسی خورده چرا که:
دراکمن بخاطر جهان بینی زنانه ای که داره، (لطافتش موقع تُک زبونی حرف زدنش و اونجوری که موهاشو تکون میده از نشونه هاشه) بُعد احساسی و سانتی مانتال کارو خوب درمیاره، اما از اونور سمتِ لاجیک قضیه همیشه رو هواست که حضور یک ماچو-مَن مثل بروس ویلیس در کنارش نقش وزنه بالانس رو ایفا میکرد که با رفتنش لنگ کرد این پسر رو و دیگه به راحتی کج میشه به سمتی که میکِشنش و این حیفه واقعا
خیلی جالبه برام دوست عزیز این کامنت شما.میشه بیشتر توضیح بدید؟این قضیه محبوبیت سریال در نتیجه موج سواری تبلیغاتی، کاملا سوگیریِ غلطیه
بلکه یک جریان از بالا به پایین و نه برعکس در راستای سلسله عملیاتِ مسخِ عمومیه تا شو جلوی چشم یوزر بیسِ محصولاتی قرار بگیره که بیشترین واگرایی رو با این تیپ سریال دارن و در حالت عادی از کنارش رد میشدن مثل فوتبال
جالبه من اصلا اسم سریال curb your enthusiasm رو تا حالا نشنیده بودم.بعد از این که گفتید رفتم فصل یکشو رو دانلود کردم و قسمت اولشو دیدم.بنظرم جالب اومد فکر کنم طرفدارش بشم و برم تمام 11 فصل دیگه رو هم ببینم.هرچند که این مربوط به تاپیک لست نیست و فکر کنم باید بریم تو تاپیک عمومی بحث راجب سریال ها ادامش بدیدم.(تا همینجا هم ممنونم که این سریال رو به نوعی برام معرفیش کردی )
من هنوز متوجه نمیشم جلوی دیدن چه چیزهایی به واسطه ی lou قراره گرفته بشه؟اتفاقا برام بسیار جالبه این نوع مسائل که به اجتماع /سیاست و پیوندش با قدرت رسانه ها میپردازه.بیشتر بگو ببینم منظورت چیه