سریال The Last of Us

امیدوارم داستان فصل دو مثل نیمه اول پارت دو باشه و تا قبل از کنترل ابی تموم بشه. البته به شخصه دوست ندارم جول رو خیلی زود از دست بدیم، با اینکه میدونم توی چندین فلش بک حضور داره ولی خب دلم برای پدرو پاسکال خیلی تنگ میشه
زیبایی پارت دو به همین سناریویی که داره ، هستش .
کلا نیل دراکمن این فرمول رو توی لست اف اس همیشه پیاده میکنه حالا چه تو دنیای گیم باشه چه تو دنیای فیلم و سریال .
اون فرمول هم اینه که یه چیزی رو مهم‌ میکنه برات و سریع ازت میگیره ، تا میای دوسش داشته باشی و باهاش عشق کنی و ارتباط برقرار کنی ، تو یک آن و غیر منتظره همه چی تموم میشه .
من کلا به این مساله عادت کردم و سعی میکنم خیلی وابسته نشم ولی مگه میشه گاهی وابسته نشد ، الان مگه میشه بیل و فرانک رو دوست نداشت یا عاشق سم نشد ؟ بخصوص ورژن سریال سم شاهکار بازی کرده بود .

خلاصه بگم که خیلی به کاراکتر توی لست عادت نکنید .

قسمت ۳ برای من آشغال به تمام معنا بود و یه مریضیه چندش آور دو نفر ریش و پشم رو اینقدر بولد میکنن و یک قسمت کامل رو به هدر میدن . کاری به درست و غلطیش ندارم ولی شاید یکی دوس نداشته باشه این صحنه ها رور ببینه و هر کس برای زندگی خودش مختاره و دو نفر میتونن برن تو خونشون ک..ن هم بذارن و دلیلی نداره همچین چیزی رو به خورد میلیون ها ادم بدن .

این سریال میتونست خیلی بهتر از این باشه . تایم راه رفتن و پرسه زدن زیاد با اکشن پایین برای این سریال با این همه هزینه اصلا جالب نیست . اون قسمت ۴ که تعداد زیادی کلیکر از زیر زمین میاد بیرون حمله ور میشن به سربازا خیلی عالی بود و میشه گفت نقطه اوج سریال بود .

آخرین ویرایش:
استیون اسپیلبرگ کارگردان افسانه ای و برنده 3 جایزه اسکار، یک نامه 3 صفحه ای برای کرین مازن فرستاده و از اپیزود سوم سریال به شدت تعریف کرده و خوشش اومده. کرین مازن هم نامه رو با کارگردان و بازیگرای اون قسمت شیر کرده و حسابی حال کردن از این حرکت.

پ.ن: بعد اینجا... :-B

درود به بچه های بازی سنتر سریال در مجموع خوب ویا شاید عالی بود کم و کاستی داشت اما نیل دراکمن واون کار گردان از پسش برااومدن دررسته از بلا رمزی اولش حال نکردم اما از پس نقش براومد و ذوب د در نقشش پدرو پاسکال که عالی بود اونم با موسیقی سانتااولالا دیگه حرفی نمی مونه بنظرم بهترین اقتباس از یک گیم بوده شدیداً منتظر فصل دوم هستم سپاسگزارم

در مورد قسمت سوم و اینکه اینطور حمایت میشه من فکر میکنم بخاطره جامعه lgbt و کسانی که پشتشون هستن با تبلیغات زیاد و هزینه ی های فراوان میخوان برای خودشون اعتبار بخرن

اینطوری یک محصول معمولی رو با تبلیغات میبرن بالا و در مرکز توجهات قرار میدن .

سریال The Last Of Us نامزد دریافت ۸ جایزه در مراسم The 2023 Hollywood Critics Association TV Awards شده است:

Best Cable Drama Series
Best Actor in a Broadcast Network or Cable Drama Series (Pedro Pascal)
Best Actress in a Broadcast Network or Cable Drama Series (Bella Ramsey)
Best Contemporary Costumes
Best Main Title Design
Best Guest Actor in a Drama Series (Murray Barlett/Nick Offerman)
Best Guest Actress in a Drama Series (Melanie Lynskey)

• Like
Reactions: majidred2011
در مورد قسمت سوم و اینکه اینطور حمایت میشه من فکر میکنم بخاطره جامعه lgbt و کسانی که پشتشون هستن با تبلیغات زیاد و هزینه ی های فراوان میخوان برای خودشون اعتبار بخرن

اینطوری یک محصول معمولی رو با تبلیغات میبرن بالا و در مرکز توجهات قرار میدن .
ما که خوشمون اومده و دوست داشتیم هم جزو این کمپین هستیم یا گول خوردیم و ساده لوح؟

امان از این ماتریکس.

ما که خوشمون اومده و دوست داشتیم هم جزو این کمپین هستیم یا گول خوردیم و ساده لوح؟

امان از این ماتریکس.
من نظرم توی کامنت دو تا بالاتر کفتم .
قسمت ۳ برای من آشغال به تمام معنا بود و یه مریضیه چندش آور دو نفر ریش و پشم رو اینقدر بولد میکنن و یک قسمت کامل رو به هدر میدن . کاری به درست و غلطیش ندارم ولی شاید یکی دوس نداشته باشه این صحنه ها رور ببینه و هر کس برای زندگی خودش مختاره و دو نفر میتونن برن تو خونشون ک..ن هم بذارن و دلیلی نداره همچین چیزی رو به خورد میلیون ها ادم بدن .

این سریال میتونست خیلی بهتر از این باشه . تایم راه رفتن و پرسه زدن زیاد با اکشن پایین برای این سریال با این همه هزینه اصلا جالب نیست . اون قسمت ۴ که تعداد زیادی کلیکر از زیر زمین میاد بیرون حمله ور میشن به سربازا خیلی عالی بود و میشه گفت نقطه اوج سریال بود .

ببین اینجا هر کسی نظری داره که به خودش مربوطه و بعضا با این نظرات موافق یا مخالفن .
من نظرم توی کامنت دو تا بالاتر کفتم .این نظر من بود و چیز بیشتری اضافه نمیکنم . در مورد سوالت هم به من ربطی نداره جز کدوم دسته ای هر چند که از اخر کامنتت فهمیدم جز کدوم دسته ای .

• Like
Reactions: hitman68
من نظرم توی کامنت دو تا بالاتر کفتم .

ببین اینجا هر کسی نظری داره که به خودش مربوطه و بعضا با این نظرات موافق یا مخالفن .
من نظرم توی کامنت دو تا بالاتر کفتم .این نظر من بود و چیز بیشتری اضافه نمیکنم . در مورد سوالت هم به من ربطی نداره جز کدوم دسته ای هر چند که از اخر کامنتت فهمیدم جز کدوم دسته ای .
ببین مثل اینه که جامعه LGBT بیاد بگه چرا مثلا تو فلان فیلم آنقدر صحنه جنسی بین مرد و زن زیاده؟
همینطوری که بودن سکانسها بین زن و مرد عادیه، این هم همون قدر عادیه
اینکه بگی چرا یه قسمت واسه این گذاشتن و برای باقی سریال کم اومد منطقه
ولی اینکه بگی گی‌ بودن رو میکنن تو چشممون واقعا غیر منطقیه
یه حسی که دارم(شخصیه و ممکنه درست نباشه) اینه که مردم اگه اعلام برائت نکنم از این چیزا، انگ گی بودن بهشون میخوره
خود اپیزود ۳ رو من دوست داشتم، خیلی هم خوشم اومد
ولی کاش یکم اپیزود های بیشتری بود و به بقیه چیزها هم بیشتر پرداخته میشد
ولی بازم بد نبود کلیت سریال
هر کاری هم کنی نمیشد خود بازی رو کامل تو سریال اجرا کرد

ببین مثل اینه که جامعه LGBT بیاد بگه چرا مثلا تو فلان فیلم آنقدر صحنه جنسی بین مرد و زن زیاده؟
همینطوری که بودن سکانسها بین زن و مرد عادیه، این هم همون قدر عادیه
اینکه بگی چرا یه قسمت واسه این گذاشتن و برای باقی سریال کم اومد منطقه
ولی اینکه بگی گی‌ بودن رو میکنن تو چشممون واقعا غیر منطقیه
یه حسی که دارم(شخصیه و ممکنه درست نباشه) اینه که مردم اگه اعلام برائت نکنم از این چیزا، انگ گی بودن بهشون میخوره
خود اپیزود ۳ رو من دوست داشتم، خیلی هم خوشم اومد
ولی کاش یکم اپیزود های بیشتری بود و به بقیه چیزها هم بیشتر پرداخته میشد
ولی بازم بد نبود کلیت سریال
هر کاری هم کنی نمیشد خود بازی رو کامل تو سریال اجرا کرد
اپیزود سه واقعا بد نبود مشکل اینکه سریالی که خودش تعداد قسمتاش کمه و این دو در ادامه روند و قبلشم هیچ نقشی بازی نکردن چرا باید یه قسمت کامل الکی پر کنن؟

حالا ما اینا رو میگیم یه سری فن پرستان میپرن به ادم که شما اینین اونین

جدا از اینم باید قبول کرد این مسائل به خودی خود مشکلی ندارن ولی اینکه به زور توی تمام فیلم و سریالا میچپونن دیگه حال بهم زن شده (منظورم این سریال نیست، کلی گفتم)

مشکل اینکه سریالی که خودش تعداد قسمتاش کمه و این دو در ادامه روند و قبلشم هیچ نقشی بازی نکردن چرا باید یه قسمت کامل الکی پر کنن؟

ولی اینکه به زور توی تمام فیلم و سریالا میچپونن دیگه حال بهم زن شده (منظورم این سریال نیست، کلی گفتم)
قسمت اول رو که من هم موافقم . ولی واسه منی که بازی کردم اصلا فرانک رو یادم نبود حتی ، بد نبود
اونی هم که بازی نکرده نمیدونه چی رو از دست داده😅
بیشتر انگار جماعت گیمر زور میزنم واسه اینکه جماعت غیر گیمر بیشتر لذت ببرن

در مورد قسمت دوم یه جاهایی قبول دارم گندش در اومده ، ولی تو این سریال به نظرم استفاده اش بد نبود
به هر حال ما تو یه مسیری بودیم و شخصیت و رفتار و واکنش مردم عادی نسبت به اتفاقات ۲۰ سال اخیر رو داریم میبینیم
خیلیا رو دیدیم، اینم دیدیم
به همین سادگی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or