سریال The Last of Us

من واسم تعجبه که چرا قسمت 8 و 9 اینقدر باید تایمشون کوتاه باشه... طرفای پنجاه دقیقه واسه مهم ترین و پتانسیل دار ترین چپتر های بازی خیلی کمه
تنها گله من تایم کوتاه این اپیزود بود و جا داشت حداقل 20 دقیقه طولانی تر میبود و واقعا نمیدونم چطور گذشت...
حقیقتا من دلم واسه اعضای گروه دیوید سوخت خیلیاشون اون قضیه رو هم نمیدونستن و امیدشون به اون پدوفیلی شیاد بود و این نشون میده یه یک رهبر چه تاثیری داره تو کل اون جامعه و این نکته واسه ما خیلی اشنا هستش فقط مقایسه کنین با رهبری ماریا و وضعیت گروه اونا....
من امتیازم به اپیزود 9.5 از 10 هستش و امیدوارم تایم کم اپیزود اخر باعث مشکل نشه

خالقین سریال توی پادکستشون گفتن علی عباسی خیلی وسواس داره روی صحنه های اکشن و خشونت بار سریال و واسه همین به جای یکی دو پلان بیش از 100پلان میگرفته .

خلاصه اینکه خیلی تحسینش میکنن و واسه همین هستش دو قسمت اخر و فوق العاده حساس سریال دادن ایشون بسازن . البته که علی عباسی هم خیلی عالی تونسته کار بکنه و به اعتقاد خیلی ها بهترین قسمت سریال رو تا به اینجا ساخته و بیشترین امتیاز رو هم گرفته . در کل کارش درسته .

فقط اونجا که جول الی رو بغل گرفته و میگه baby girl :(( v و در این لحظه ساعت مچی جول هم وسط تصویر به نمایش میاد که دخترش سارا بهش داده بود . چقدر این قاب زیبا و عمیق بود .
دیگه از اینجا به بعد الی دختر جوله

من شک و تردید داشتم که چطوری می‌خوان ماجراهای دیوید رو توی ۵۰ دقیقه جمع و جور کنن، ولی خیلی خوب از پسِ انجام کار بر اومدن. :D البته باز هم ترجیح می‌دادم این قسمت یه ۱۰،۱۵ دقیقه بیشتر باشه و کلاً اتمسفرش انقدر خوب بود که حیفم می‌اومد زود تموم بشه.
حالا قسمت بعدی که از این هم کوتاه‌تره و ۴۳ دقیقه هست! :D ایشالا اون رو هم خوب تموم کرده باشن که دیگه یه فصل تر و تمیز با پایان درست حسابی داشته باشیم.
فقط اگه اون سکانس زرافه رو از قسمت آخر حذف کرده باشن، اعلام جهاد می‌کنم و ریختن خون سازنده‌های سریال حلاله! :|
-------------
این آمار بیننده‌های سریال هم در نوع خودش جالبه و خیلی خوب نشون می‌ده که عبارت «فقط طرفدارهای TLoU از سریال خوششون میاد» تا چه حد اشتباهه. در مجموع سه مورد مختلف داریم که نشون می‌ده سریال تا حد زیادی توی جذب افرادی به جز طرفدارهای بازی هم موفق بوده:
۱. نقدهای سریال: به شدت بعیده که کل منتقدهای صنعت فیلم و سریال، گیمر باشن و از اون بعیدتر اینکه همه اینا TLoU رو بازی کرده باشن. :D وقتی منتقدها بهش میانگین ۸۴ رو دادن، یعنی «غیر TLoU فن‌ها» هم می‌تونن سریال رو یه اثر باکیفیت بدونن.
۲. افزایش فروش بازی‌ها: توی این مدتی که سریال پخش می‌شه، هر چند وقت یه بار آمار جدیدی از افزایش فروش هر دو نسخه TLoU می‌بینیم و مثلاً جدیدترین آمار فروش انگلیس هم خبر از بالا اومدن TLoU2 تا لیست ۱۰ بازی پرفروش داره. طبیعتاً اینا افرادی هستن که قبلش کاری با بازی‌ها نداشتن و الآن بعد از لذت بردن از سریال، کنجکاو شدن که ببینن بازی‌ها چطور هستن.
۳. افزایش تعداد بیننده‌ها: اینجا هم باز وضعیت مشخصه. طرفدار بازی از قبل تکلیفش رو می‌دونه و سریال رو دنبال می‌کنه، ولی وقتی هر چند وقت یه بار اخباری از افزایش تعداد مخاطب‌ها میاد و کار به جایی می‌رسه که قسمت هشتم تا ۷۴٪ بیشتر از قسمت اول بیننده داشته، یعنی خیلی توی جذب «مخاطب‌های غیر TLoU فن» عالی عمل کرده. یعنی هم کیفیت سریال در حد خوبی بوده که ملت رو جذب کرده و هم تبلیغات دهن به دهن خیلی نقش پررنگی داشته و به تدریج بیننده‌ها بیشتر شدن.
البته مورد چهارم یعنی امتیازهای مردم توی جاهایی مثل IMDb هم هست که حالا اون رو کاری ندارم، چون می‌شه توجیه کرد که همه امتیازها از طرف عاشقان بازی بوده و کلاً غیر از اونا کسی امتیاز نداده! البته می‌دونیم که این‌طور نیست و خیلی از بیننده‌های سریال هم در حالی امتیاز می‌دن که بازی رو تجربه نکردن. ولی به هر حال چون راهی برای اثبات نداره، ولش می‌کنیم. :D

من شک و تردید داشتم که چطوری می‌خوان ماجراهای دیوید رو توی ۵۰ دقیقه جمع و جور کنن، ولی خیلی خوب از پسِ انجام کار بر اومدن. :D البته باز هم ترجیح می‌دادم این قسمت یه ۱۰،۱۵ دقیقه بیشتر باشه و کلاً اتمسفرش انقدر خوب بود که حیفم می‌اومد زود تموم بشه.
حالا قسمت بعدی که از این هم کوتاه‌تره و ۴۳ دقیقه هست! :D ایشالا اون رو هم خوب تموم کرده باشن که دیگه یه فصل تر و تمیز با پایان درست حسابی داشته باشیم.
فقط اگه اون سکانس زرافه رو از قسمت آخر حذف کرده باشن، اعلام جهاد می‌کنم و ریختن خون سازنده‌های سریال حلاله! :|
-------------
این آمار بیننده‌های سریال هم در نوع خودش جالبه و خیلی خوب نشون می‌ده که عبارت «فقط طرفدارهای TLoU از سریال خوششون میاد» تا چه حد اشتباهه. در مجموع سه مورد مختلف داریم که نشون می‌ده سریال تا حد زیادی توی جذب افرادی به جز طرفدارهای بازی هم موفق بوده:
۱. نقدهای سریال: به شدت بعیده که کل منتقدهای صنعت فیلم و سریال، گیمر باشن و از اون بعیدتر اینکه همه اینا TLoU رو بازی کرده باشن. :D وقتی منتقدها بهش میانگین ۸۴ رو دادن، یعنی «غیر TLoU فن‌ها» هم می‌تونن سریال رو یه اثر باکیفیت بدونن.
۲. افزایش فروش بازی‌ها: توی این مدتی که سریال پخش می‌شه، هر چند وقت یه بار آمار جدیدی از افزایش فروش هر دو نسخه TLoU می‌بینیم و مثلاً جدیدترین آمار فروش انگلیس هم خبر از بالا اومدن TLoU2 تا لیست ۱۰ بازی پرفروش داره. طبیعتاً اینا افرادی هستن که قبلش کاری با بازی‌ها نداشتن و الآن بعد از لذت بردن از سریال، کنجکاو شدن که ببینن بازی‌ها چطور هستن.
۳. افزایش تعداد بیننده‌ها: اینجا هم باز وضعیت مشخصه. طرفدار بازی از قبل تکلیفش رو می‌دونه و سریال رو دنبال می‌کنه، ولی وقتی هر چند وقت یه بار اخباری از افزایش تعداد مخاطب‌ها میاد و کار به جایی می‌رسه که قسمت هشتم تا ۷۴٪ بیشتر از قسمت اول بیننده داشته، یعنی خیلی توی جذب «مخاطب‌های غیر TLoU فن» عالی عمل کرده. یعنی هم کیفیت سریال در حد خوبی بوده که ملت رو جذب کرده و هم تبلیغات دهن به دهن خیلی نقش پررنگی داشته و به تدریج بیننده‌ها بیشتر شدن.
البته مورد چهارم یعنی امتیازهای مردم توی جاهایی مثل IMDb هم هست که حالا اون رو کاری ندارم، چون می‌شه توجیه کرد که همه امتیازها از طرف عاشقان بازی بوده و کلاً غیر از اونا کسی امتیاز نداده! البته می‌دونیم که این‌طور نیست و خیلی از بیننده‌های سریال هم در حالی امتیاز می‌دن که بازی رو تجربه نکردن. ولی به هر حال چون راهی برای اثبات نداره، ولش می‌کنیم. :D
اتفاقا این مورد امتیاز IMDB اگه طرفداران بازی بودن احتمالا تا الان ۹۹ بود نه ۹۲ !
و همینطور امتیازات الانش حاصل بیننده های سریالش نیست فقط و کلی هیتر هم دخیل هستن .
دیگه وقتی به قسمت های ۳ و ۷ سریال نگاه میکنیم و جریاناتی که داخل این قسمت ها اتفاق میفته نگاه میکنیم و میزاریم کنار امتیازات ۸ و ۷.۴ این قسمت ها که به شکل عجیبی اختلاف زیادی با امتیازات ۹.۲ یا ۹.۵ دیگر قسمت ها داره ، کار سختی نیست بفهمی جریان از چه قراره ، والا هرکس بی طرفی میتونه بفهمه اختلاف این قسمت ها انقدر نیست دیگه .

اثبات IMDB به نظرم یه دلیل داره اونم تعداد رای دهنده گان IMDb برای سریال هست که به سرعت داره نزدیک میشه ۳۰۰ هزار تعداد رای ، که توی این بازه زمانی در مقایسه با دیگر بزرگان یک رکورد به حساب میاد و ممکن نیست فقط طرفداران بازی بتونن همچین کاری بکنن و این یک حرکت جمعی کامل هست از مجموع طرفداران بازی و کسانی که برای اولین با the last of us آشنا میشن

کلیکر ها رو کلن نتونستن آبرومند دربیارن، یجورایی خنده دار شدن تا ترسناک، اون قسمت که بزور شب تو تاریکی ماست مالیش کردن رفت، این قسمت هم که از بیخ حذفش کردن،
نقاط پیک داستان برا کسی که بازی رو کرده اون تاثیری که باید رو میزاره چون مشخصه اینجا اون پرزنتیشن رو نداره و اتومات فلش بک میزنی به اون حسی که موقع بازی داشتی نه اون چیزی که الان رو تصویره

• Like
Reactions: Barcelona FC
سریال خوبی نیست :)) تامام
به نظرم فقط هدفش راضی نگه داشتن گیمرها بوده.همینجا هم هرچی میبینی همش دارن میگن چقدر خوب بود که فلان جا دقیقا مثل بازیش بود یا بزرگترین مشکلشون اینه که چرا الی شبیه شخصیت تو بازی نیست.

برای من نهایتا یه واکین دِد بهتر هست.ضمن اینکه اصلا هایپ و سر و صدایی که بقیه سریال های معروف داشتن رو این اصلا نداره یا حداقل من ندیدم.یعنی بیشترین چیزی که تا حالا از این سریال مثلا تو اینستاگرام دیدم،ترول قسمت سوم بوده:|
این دلیل خوب یا بد بودن سریال نیست، فقط کلی میگم.یعنی خارج از بازیسنتر من جایی ندیدم کسی در موردش حرفی بزنه(منظورم بین مردم عادی ولی سریال بین هست)

این دلیل خوب یا بد بودن سریال نیست، فقط کلی میگم.یعنی خارج از بازیسنتر من جایی ندیدم کسی در موردش حرفی بزنه(منظورم بین مردم عادی ولی سریال بین هست)
ببین من اصلا کاری با بحث‌های دیگت ندارم ولی اصلا و ابدا این حرفت رو قبول ندارم. چیزی که من توی مردم عادی در رابطه با این سریال میبینم خیلی خیلی فراتر از انتظارات خودم بوده. حتی گاهی شده مثلا رفتم استخر دیدم غریق نجات استخر داره راجب تلو حرف میزنه یا توی دانشگاه کل کلاس دارن همزمان پیش میبرن. راجب فضای مجازی هم واقعا اینو نگو دیگه :D اصلا نمیتونم این حرفارو درک کنم یا اینکه شما کلا تو یه دنیای دیگه زندگی می‌کنی. من بین آدمایی دارم حرف از تلو میشنوم که واقعا انتظار نداشتم.

ببین من اصلا کاری با بحث‌های دیگت ندارم ولی اصلا و ابدا این حرفت رو قبول ندارم. چیزی که من توی مردم عادی در رابطه با این سریال میبینم خیلی خیلی فراتر از انتظارات خودم بوده. حتی گاهی شده مثلا رفتم استخر دیدم غریق نجات استخر داره راجب تلو حرف میزنه یا توی دانشگاه کل کلاس دارن همزمان پیش میبرن. راجب فضای مجازی هم واقعا اینو نگو دیگه :D اصلا نمیتونم این حرفارو درک کنم یا اینکه شما کلا تو یه دنیای دیگه زندگی می‌کنی. من بین آدمایی دارم حرف از تلو میشنوم که واقعا انتظار نداشتم.
ببین بازم میگم این اصلا دلیل خوب یا بد بودن نیست فقط چیزی رو که میبینم میگم.مثلا همین اینستاگرام که گفتم ملت هنوز با پیکی بلایندرز و برکینگ بد دارن زخمیمون میکنن ولی در مورد این سریال خیلی هایپ خاصی ندیدم.شما شاید گیمر جماعت دورت زیاده.من اطرافم سریال بین زیاده ولی گیمر نیستن :D

ببین بازم میگم این اصلا دلیل خوب یا بد بودن نیست فقط چیزی رو که میبینم میگم.مثلا همین اینستاگرام که گفتم ملت هنوز با پیکی بلایندرز و برکینگ بد دارن زخمیمون میکنن ولی در مورد این سریال خیلی هایپ خاصی ندیدم.شما شاید گیمر جماعت دورت زیاده.من اطرافم سریال بین زیاده ولی گیمر نیستن :D
منم کاری با خوب و بد بودنش ندارم. حقیقتا نع و تو دانشگاه کلا من حرفی نزدم که برین اینو ببینین و تاثیر بزارم روشون و خودشون خودجوش رفتن سراغش. چون میدونن من گیمرم هی هرلحظه میان سراغم و میگن دیدی سریالو یا نع :D بعد اخه از روی تعداد افرادی که زنده اینو دیدن(آمار HBO) هم نمیتونی اینو بگی. بعد همون بریکینگ بد و پیکی بلایندرز که مثال زدی آیا از همون فصل اول اینقدر طرفدار داشتن؟ والا هردوشون تا حد زیادی حتی شاید بشه گفت ناشناس بودن و معروفیتشون اون موقع نزدیک تلو هم نبود. بزار این فصل 2 و 3 اش هم بیاد قطعا چندتا رکورد جدید ثبت میکنه.

منم کاری با خوب و بد بودنش ندارم. حقیقتا نع و تو دانشگاه کلا من حرفی نزدم که برین اینو ببینین و تاثیر بزارم روشون و خودشون خودجوش رفتن سراغش. چون میدونن من گیمرم هی هرلحظه میان سراغم و میگن دیدی سریالو یا نع :D بعد اخه از روی تعداد افرادی که زنده اینو دیدن(آمار HBO) هم نمیتونی اینو بگی. بعد همون بریکینگ بد و پیکی بلایندرز که مثال زدی آیا از همون فصل اول اینقدر طرفدار داشتن؟ والا هردوشون تا حد زیادی حتی شاید بشه گفت ناشناس بودن و معروفیتشون اون موقع نزدیک تلو هم نبود. بزار این فصل 2 و 3 اش هم بیاد قطعا چندتا رکورد جدید ثبت میکنه.
فقط میتونم بگم agree to disagree :-bd

• Like
Reactions: last of amir
یه رفیقاییم از سریال تعریف میکنن و ناراحت شدن از دیدن چاقو خوردن جول فکر کردن مرده، که زن و بچه دارن و سن و سالی دارن یا بقیه شون که هم سن خودمن، حتی تنها بازی که میکنن فیفا هست ولی شدیدا از سریال لذت بردن. اینا اگه بازیو تجربه میکردن چی میشد؟

من واقعا برای فصل دوم هایپم، اون اتمسفر، اون کاراکترها، اون داستان میخکوبم میکنه، میخواستم بعد از تجربه پارت یک برم پارت دو رو بگیرم که خب منتظر نسخه دایرکتور کات میمونم.

من تا قسمت 6 دیدم هنوز 7 و 8 رو ندیدم یجورایی دراپش کردم (البته دانلودشون کردم) یعنی برای من سریالی نبود ک جوری جذبم کنه ک تا از سر کار رسیدم خونه سریع برم نگاهش کنم.
در کل برا قشر گیمر ساخته شده و سریال خیلی معمولی هست ، بنظرم در حد اون همه هایپ و تعریف نبود.

پ.ن: از طرف یک سونی فن سرسخت ، خواهشا گارد نگیرید :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or