سریال The Last of Us

الان که از دانشگاه برگشتم یه بار دیگه قسمت هفتم رو دیدم
هر چقدر که ادم طرفدار بازی باشه باز باید منطقی به قضیه نگاه کرد
مثلا قسمت سوم و پنجم سریال رو اصلا به عنوان یه فیلم سینمایی یک ساعته میشه هر روز دید و ازش خسته نشد چون به نظر من روایت و شخصیت پردازی بهتری داره نسبت به بازی و در سطح بهترین درام های خلق شده تو مدیوم سریال‌ هستش این دو اپیزود(نظر شخصی)
دلیل اینکه قسمت چهارم و هفتم رو دوست نداشتم همینه که اقتباس ضعیفی از بازی هستش در صورتی که باید بهتر باشه چون تواناییش رو داره و ثابت کرده که داره....
همه چیز این اپیزود از left behind بازی ضعیفتر بود....
ببخشید زیاد نوشتم... هایپم خیلی بالاست واسه اپیزود هشتم و فکر کنم شاهکار بشه...
اینکه میگین قسمت 7 ضعیف بود رو من نمیفهمم، شاید هم برداشت هامون متفاوته یا حتی سلیقه.

اول قسمت هفتم دیدیم که Joel زخمی شده بود و بعدش به الی گفت،" منو ول کن، برگرد پیش Tommy و نجات پیدا کن" اگه بخوایم منطقی نگاه کنیم برای دختری مثل الی درستش اینه که برگرده پیش تامی، ولی بحثی پیش میاد به اسم "اعتماد" که اینجا دوربین فلش بک میخوره به قسمت Left Behind. خب تو Left Behind هم الی شخصی که بهش خیلی اطمینان داشت یعنی رایلی رو از دست میده (تو این قسمت اگه به اسکریپت دقت کنی از واژه "اعتماد" زیاد استفاده میشه). درکل هدف از Left Behind اینه که الی قبلا هم شخصی بوده که بهش اطمینان/ اعتماد کامل داشته و از دستش داده ولی دوباره نمیخواد همین اتفاق بیوفته و از دست بده. یعنی با فلش بک خواستن اون انگیزه ای که الی برای نجات جول داره رو نشون بدن که در بازی ما بعد اتمام داستان اصلی این قسمت رو تجربه میکنیم ولی اینجا به شکل خیلی حرفه ای داستان Left Behind رو جا دادن تو داستان اصلی.

برداشت من که اینطور بود و به نظرم خیلی هم هوشمندانه بود این ایده. درکل به نظرم سریال تا اینجا قسمت ضعیف نداشته، صرفا اکشن ها کم و زیاد میشه یا شاید ما با یه سری شخصیت کلا حال نکنیم.

دنیای "آخرین ما" دنیای عجیبیه، با اینکه تم کلی و اتمسفر سری خیلی سرد و سنگین هستش ولی از طرف دیگه پیامش این هستش که همیشه باید نسبت به آینده امیدوارم بود که همین موضوع چه تو بازی یا سریال حس خوبی به مخاطب انتقال میده.

دو قسمت آخری که علی عباسی کارگردانی کرده و قسمت هشت تروی بیکر حضور داره، قسمت نهم اشلی جانسن. کل اکشن سریال تو همین دو قسمت جمع شده :)

---
من هیچوقت DLC رو بازی نکردم اما اینکه میگن خواب آور بود و ... مشخصه که توی همه موارد نمیشه دقیقا همون چیزی که توی بازی هست رو وارد سریال کرد اونم توی کلا یک ساعت، با اینکه همیشه استثنا وجود داشته مثل قسمت پنجم و قسمت مرگ سم که شات زیباتری از بازی داشت و من امروز که به اون قسمت رسیدم توی بازی اصلا نفهمیدم تیر خورد سم! به هر حال قسمت هفتم بک استوری بود و جالب و شخصیت الی رو بهتر و بهتر نشون داد. به نظرم صدای بلا رمزی به زیبایی هر چه تمام تر روی این شخصیت نشسته و واقعا از انتخاب این بازیگر خوشحالم.
پیشنهاد دوستانه من به شما اینه بازی کردن Left behind تو اولویت گیمی خودت قرار بده :) من زمان ps3 بازیش کردم فکر کنم بیشتر 2 ساعت طول نکشه و میشه یکی از بهترین دو ساعت عمرت...
و اگه dlc رو بازی کرده باشی فکر کنم بیشتر متوجه بشی که چرا قسمت هفتم رو بعضیا با دیدنش اندکی نامید شده باشن...
البته دوستان منظور ما رو بد متوجه نشن ما قسمت هفتم رو با خود dlc و قسمت های قبلی مقایسه میکنیم و میگیم که ضعیفتر بود وگرنه در نوع خودش اپیزود هفتم خیلی هم خوبه...
پبش بینی من اینه قسمت هشتم بهترین اپیزود بشه چون بهترین قسمت بازی هم مال همون chapter بود.... این ۶ روز نمیگذره اصلا...

.
قبل از انتخاب پدرو پاسکال برای بازی در نقش جوئل، صحبت های با کربلایی ماهرشالا علی داشتن که بره تو کار این نقش، ولی همون طور که میدونید هیچوقت نهایی نشد!
:D
پس باید منتظر ابی خاصی باشیم!

The-Last-of-Us-Mahershala-Ali-The-Illuminerdi.jpg
https://www.thegamer.com/the-last-of-us-mahershala-ali-joel-role/

جفری پیرس که نقش تامی را در بازی‌ها و پری را در سریال بازی می‌کرد، لو داده که: علی واقعاً برای نقش اصلی در نظر گرفته شده بود.
در ابتدا با ماهرشالا علی درباره بازی در نقش جوئل صحبت کرده بودند، که نشانه آشکاری بود که مشخص میکرد من نقش تامی را بازی نمی کنم. وقتی پدرو را انتخاب کردند، مطمئن شدم که امکان بازی در نقش تامی وجود ندارد.»
طبق شایعات در سال 2021، پس از اینکه متیو مک کانهی آن را رد کرد، علی در حال مذاکره برای این نقش بوده

حالا ما اگه حرفی بزنیم در مورد زوری چپوندن سیاه پوستا جای شخصیت های سفید پوست محکوم ب نژاد پرستی میشیم و میان میگن تو چ میدانی از ظلم و ستم ب سیاه پوستا :دی
درسته ک در نهایت نقش رو دادن ب پدرو پاسکال ولی همینکه فکر اینکه ی بازیگر سیاه پوست رو بذارن تو نقش جول از ذهنشون گذشته خودش ی حرکت فوق شخمی بوده ...

کریگ میزن بصورت ضمنی ساخت فصل سوم The last Of Us رو تایید کرد .

طبق توییت IGN کریگ میزن گفته : داستان پارت ۲ بسیار بزرگتر و بسیار پیچیده تر است و نیاز به ۲ فصل هست برای روایت داستانش .

قبلا بصورت رسمی توسط HBO تایید شده بود که فصل دوم ساخته می‌شود ، دلست اف اس ای پی بیلیون دلاری ناتی داگ که در فصل اول‌ سریالش تونست تمام رکوردهای مربوط به بینندگی و آمار تماشا رو منهدم بکنه ، دور از انتظار نیست که از الان برای فصل سومش برنامه ریزی بکنند .

میزان بینندگان زنده سریال The Last Of Us، قسمت به قسمت در حال افزایش است

▫️بنابرگزارش Forbes، میزان بینندگانی که به صورت زنده، قسمت های سریال موفق The Last Of Us را مشاهده می‌کنند دو برابر شده است :

▪️قسمت اول : 0.558 میلیون

▫️قسمت هفتم : 1.083 میلیون

▪️برای مقایسه می‌توانیم نگاهی به سریال های مطرح دیگر HBO بیاندازیم :

▫️میزان بینندگان زنده سریال House Of The Dragon

▪️قسمت اول: 2.17 میلیون

▫️قسمت دهم : 1.85 میلیون

▪️فصل اول سریال Euphoria :

▫️قسمت اول : 0.577 میلیون

▪️قسمت هشتم : 0.53 میلیون

▫️به گزارش این رسانه ، قسمت پایانی می‌تواند بینندگان زیادی را برای این سریال به ارمغان آورد

اولین نقد قسمت ۸ اومده
توصیه میکنم لینکو باز نکنید چون پر از اسپویله :D

خلاصه خیلی تعریف کرده و به این قسمت امتیاز ۱۰ داده و به شدت از بازی بلارمزی تعریف کرده
گفته تعجب میکنم اگه بلارمزی به خاطر این قسمت نامزد امی نشه!

HBO’s ‘The Last of Us’ Episode 8 Review - A Violent Heart

223C1D47-AADC-4B10-A58F-CD90FDCAF502.jpeg
97FF9CB4-F918-40D5-BA8F-421A7A06993E.jpeg

——————————

E58CF0F6-0A83-4454-9A02-032FDF97D025.jpeg
3266A12C-C9EB-4BE2-8EEA-582FB343573F.jpeg

خشن ترین قسمت سریال بود، بازی بلا رمزی واقعا عالی بود و احساس رو توی این قسمت به خوبی بروز میداد، الخصوص 5 دقیقه آخر. با اینکه بخش زامبی ها حذف شده بود و قسمت آخرم فکر نکنم خبری ازشون باشه، اما اینکه رفیق دیوید رو تروی بیکر انتخاب کرده بودن انتخاب جالبی بود. دیوید از دنیای بازی بهتر بود و قصد شومش رو قشنگ تر در آورده بودن. در نهایت پدرو پاسکال باز هم جول خوبی بود.

کارگردانی علی عباسی رو پسندیدم و از پس این قسمت بر اومد. هفته دیگه قسمت آخر، پخش همزمان با مراسم کم بیننده و کم اهمیت اسکار و حضور اشلی جانسن :)

این قسمت تقدیم به اون دسته از عزیزانی که دنبال اکشن ناب بودن . چقدر خشونت بالا بود . شاهکار کرد علی عباسی . اصلا انتظار چنین چیزی رو نداشتم .

اتفاقا تصمیم درستی گرفتن و انفکتد ها رو توی این قسمت حذف کردن و تمرکز رو گذاشتن روی قسمت انسانی موضوع .

سیزن دوم چی خواهد شد خدا داند :x

درام این قسمت خیلی خوب بود و دیدن تروی بیکر در سریال هم جالب از آب در اومده و انصافاً نقشش رو خوب اجرا کرد.
The-Last-of-Us-HBO-James.jpg
بازیگر نقش دیوید هم برای ما خیلی قابل درک بود، فردی که ادعای معنوی داره ولی در واقعیت بدنبال سو استفاده از الی هست.(اون تحلیلگر ذوب در رائفی پور از الان داره کاپشن "طوسی" دیوید رو به یک یک سری مسائل داخلی ربط میده!!)
چقدر بلا رمزی مثل خود الی هست و لحن صدا و حرکاتش کپی برابر اصله و علی عباسی هم بخش های زندان الی و نبر در رستوران رو خیلی خوب در آورده بود.

اما بازم برام نبود اون بخش های کلیکر ها عجیبه.
اصلا اهمیت الی و شرایط آخرزمانی‌بخاطر حضور بی وقفه اونهاست.
اینکه نمیشه در یک جا ساکن موند چون هر آن احتمال حمله از طرف آلوده ها وجود داره و نمیشه به کشاورزی و تجارت و زندگی‌ نیمه عادی رسید و همیشه باید در گروه های کوچک بدون موارد دست و پا گیر(بچه و وسایل اضافه) بود.
همین باعث بوجود اومدن گروه های فاشیستی و تبه کار شده و همه از سایه خودشون می‌ترسند.
اصلا پیشرفت انسان امروزی بخاطر کشف کشاورزی هست که تونست راه رو برای انبار غذا و سکونت طولانی مدت در یک مکتن فراهم کنه. قبل از اون انسانها دائم در حال کوچ و شکار بودند چون غذاها بعد از مدتی فاسد میشدند.
تو دنیای آخر و زمانی The Last of Us دقیقاً چنین شرایطی حاکمه، افراد اگه طولانی مدت در جایی ساکن بشن قطعاً مورد حمله زامبی ها یا گروه های تبهکاری که مجبور به تغییر مداوم محل زندگی هستن قرار می‌گیرند.
توی بازی این احساس رو میشد با گوشت و پوست و خون لمس کرد، یا گرفتار آلوده شده ها میشدیم یا به پست گروه های غارتگر میخوردیم.
توی سریال اما این موارد رو حذف کردند، تو بازی یکی از مواردی که باعث شد الی کمی به دیوید نزدیک تر بشه همین مبارزه دوتاییشون در مقابل زامبی ها بود.
این قسمت کافی بود تنها ۵ دقیقه طولانی تر باشه تا اون سکانس رو اضافه کنند. امیدوارم دلیل منطقی پشت این کارشون باشه.

اگه دقت کنید اون دختر بچه ای که پدرش توسط جوئل کشته شده سرنوشتی مثل ابی داره و حتی مادرش شبیه مل هست.
Screenshot_20230306_174352_MX Player.jpg
Part_II_Mel_infobox.png
Screenshot_20230306_174434_MX Player.jpg
بعید میدونم این داستان اتفاقی بوده باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or