اینکه میگین قسمت 7 ضعیف بود رو من نمیفهمم، شاید هم برداشت هامون متفاوته یا حتی سلیقه.الان که از دانشگاه برگشتم یه بار دیگه قسمت هفتم رو دیدم
هر چقدر که ادم طرفدار بازی باشه باز باید منطقی به قضیه نگاه کرد
مثلا قسمت سوم و پنجم سریال رو اصلا به عنوان یه فیلم سینمایی یک ساعته میشه هر روز دید و ازش خسته نشد چون به نظر من روایت و شخصیت پردازی بهتری داره نسبت به بازی و در سطح بهترین درام های خلق شده تو مدیوم سریال هستش این دو اپیزود(نظر شخصی)
دلیل اینکه قسمت چهارم و هفتم رو دوست نداشتم همینه که اقتباس ضعیفی از بازی هستش در صورتی که باید بهتر باشه چون تواناییش رو داره و ثابت کرده که داره....
همه چیز این اپیزود از left behind بازی ضعیفتر بود....
ببخشید زیاد نوشتم... هایپم خیلی بالاست واسه اپیزود هشتم و فکر کنم شاهکار بشه...
اول قسمت هفتم دیدیم که Joel زخمی شده بود و بعدش به الی گفت،" منو ول کن، برگرد پیش Tommy و نجات پیدا کن" اگه بخوایم منطقی نگاه کنیم برای دختری مثل الی درستش اینه که برگرده پیش تامی، ولی بحثی پیش میاد به اسم "اعتماد" که اینجا دوربین فلش بک میخوره به قسمت Left Behind. خب تو Left Behind هم الی شخصی که بهش خیلی اطمینان داشت یعنی رایلی رو از دست میده (تو این قسمت اگه به اسکریپت دقت کنی از واژه "اعتماد" زیاد استفاده میشه). درکل هدف از Left Behind اینه که الی قبلا هم شخصی بوده که بهش اطمینان/ اعتماد کامل داشته و از دستش داده ولی دوباره نمیخواد همین اتفاق بیوفته و از دست بده. یعنی با فلش بک خواستن اون انگیزه ای که الی برای نجات جول داره رو نشون بدن که در بازی ما بعد اتمام داستان اصلی این قسمت رو تجربه میکنیم ولی اینجا به شکل خیلی حرفه ای داستان Left Behind رو جا دادن تو داستان اصلی.
برداشت من که اینطور بود و به نظرم خیلی هم هوشمندانه بود این ایده. درکل به نظرم سریال تا اینجا قسمت ضعیف نداشته، صرفا اکشن ها کم و زیاد میشه یا شاید ما با یه سری شخصیت کلا حال نکنیم.
دنیای "آخرین ما" دنیای عجیبیه، با اینکه تم کلی و اتمسفر سری خیلی سرد و سنگین هستش ولی از طرف دیگه پیامش این هستش که همیشه باید نسبت به آینده امیدوارم بود که همین موضوع چه تو بازی یا سریال حس خوبی به مخاطب انتقال میده.