البته اون قسمت های اکشن بازی هم صرفا بخاطر این بود که گیمر با گیمپلی درگیر بشه، وگرنه TLoU بار اصلیش بر دوش داستان و نحوه روایتش هست.سریال خیلی خوب داره پیش می ره ولی حیف که قسمتهای اکشن و بعضی قسمتهای بازی رو حذف کردن
تنها ایرادی که به سریال هست اینه که چون ما بازی رو انجام دادیم و نسبت زمان بیشتری رو صرف مراحل داستانی کردیم و الان که سریال که روند تند تری داره رو میبینیم احساس میکنیم یه چیزیش کم هستش. همینطور که دوستان گفتن این هم از بدی های ساخت سریال از رو بازی هستش.
..................................................................................................
به نظرم قسمت 4 با اینکه کوتاه تر هم بود با اختلاف بهترین قسمت بود، اون قسمت که تو ماشین جول و الی درباره گذشته و زندگی و از همه مهتر "طرز فکر جول نسبت به بشر(انسان)" رو نشون میده بهترین قسمت سریال بود. یعنی نشون داده میشه که یک انسان چرا و چطور برای هم نوع خودش هیچ امیدی نداره. قسمت 2 بود فکر کنم که Tess به جول گفت حداقل یکبار هم امیدوار باش بجای بدبین بودن. نمیدونم این شخصیت جول که کلا به بشر هیچ امیدی نداره فقط برای من جالب هست یا برای بقیه هم همینطور هستش. کرکتری که به قدری بدی از انسان ها دیده که هیچ شوقی برای نجات بشر نداره و اگه الی رو داره برای فایرفلای میبره صرفا بخاطر قولی هست که به Tess داده. (آخرین خواسته Tess که براش عزیز بود رو خواست بر آورده کنه).
بهترین قسمت ها برای من به این ترتیب بوده:
4
3
6
5
2
1
آخرین ویرایش: