سریال The Last of Us

سریال خیلی خوب داره پیش می ره ولی حیف که قسمتهای اکشن و بعضی قسمتهای بازی رو حذف کردن
البته اون قسمت های اکشن بازی هم صرفا بخاطر این بود که گیمر با گیمپلی درگیر بشه، وگرنه TLoU بار اصلیش بر دوش داستان و نحوه روایتش هست.

تنها ایرادی که به سریال هست اینه که چون ما بازی رو انجام دادیم و نسبت زمان بیشتری رو صرف مراحل داستانی کردیم و الان که سریال که روند تند تری داره رو میبینیم احساس میکنیم یه چیزیش کم هستش. همینطور که دوستان گفتن این هم از بدی های ساخت سریال از رو بازی هستش.
..................................................................................................

به نظرم قسمت 4 با اینکه کوتاه تر هم بود با اختلاف بهترین قسمت بود، اون قسمت که تو ماشین جول و الی درباره گذشته و زندگی و از همه مهتر "طرز فکر جول نسبت به بشر(انسان)" رو نشون میده بهترین قسمت سریال بود. یعنی نشون داده میشه که یک انسان چرا و چطور برای هم نوع خودش هیچ امیدی نداره. قسمت 2 بود فکر کنم که Tess به جول گفت حداقل یکبار هم امیدوار باش بجای بدبین بودن. نمیدونم این شخصیت جول که کلا به بشر هیچ امیدی نداره فقط برای من جالب هست یا برای بقیه هم همینطور هستش. کرکتری که به قدری بدی از انسان ها دیده که هیچ شوقی برای نجات بشر نداره و اگه الی رو داره برای فایرفلای میبره صرفا بخاطر قولی هست که به Tess داده. (آخرین خواسته Tess که براش عزیز بود رو خواست بر آورده کنه).

بهترین قسمت ها برای من به این ترتیب بوده:
4
3
6
5
2
1

آخرین ویرایش:
درسته که یه سری تغییرات توی داستان دادن و می‌دن، ولی خیلی بعید می‌دونم توی ماجرای کشته شدن جول به دست ابی تغییری ایجاد کنن. ممکنه مثلاً به جای چوب گلف، برن سراغ یه چیز دیگه مثل چاقو و نحوه مرگ جول متفاوت باشه و یه جور دیگه و توی یه موقعیت متفاوت گیرش بندازن، ولی دیگه فکر نکنم به اصل و اساس داستان TLoU2 یعنی انتقام الی از ابی بابت مرگ جول دست بزنن.
در مورد نحوه روایت هم موافقم. :D واقعاً هر کاری بکنن، اون حال و هوای بازی رو نمی‌تونن توی سریال پیاده‌سازی کنن و این هم از امتیازهای این مدیوم هست که می‌شه جالب‌ترین مدل‌های روایت داستان رو توش اجرا کرد. کلاً TLoU2 از نظر روایت داستان، چیز عجیبی بود و ایده بازی در نقش قاتل شخصیت محبوب‌مون، در کنار استفاده فوق‌العاده از فلش‌بک‌های جول و الی یه کاری کرده بود که من مشابهش رو کمتر دیدم.
علیرغم داستان بی نقص، TLOU2 سخت ترین تجربه ی دوران گیمری (صد البته از نوع نوب) من بود. یعنی هیچ مدلی نمی تونستم با ابی کنار بیام. هیچ مدلی ها. یه مدت بازی رو دراپ کردم اصلاً... حدود شیش ماه

گفتم دراپ
یاد یه چیزی افتادم
من سری a song of ice and fire رو کامل و متاسفانه زبان اصلی خوندم (دوست داشتم فارسی بی سانسور گیرم می اومدم که نیومد اون زمان)
سر مرگ red viper یکساله تمام کتاب رو دراپ کردم. سر مرگ ند هم البته شیش ماه دراپ کرده بودم قبلش
جالبه که توی سریالشم همین شد و بعد از مرگ red viper کلاً سریال رو دراپ کردم برای همیشه. پدرو پاسکال اونجام خیلی عالی بازی می کرد. اصلاً نتونستم تحمل کنم اون حجم از خباثت رو برای بار دوم. عطای سریال رو به لقاش بخشیدم...

قسمت ششم واقعا قسمت احساسی و قشنگی بود و درباره جول بود. لذت بردم از فضای این قسمت و مخصوصا چه شات های قشنگی داشت. بی نهایت حس سرما و جکسون رو دوست داشتم. حیف که فقط 3 قسمت دیگه مونده و در بهترین حالت اواخر 2024 یا اوایل 2025 می تونیم فصل دوم رو شاهد باشیم.

دیروز و امروز درگیر کنسول بودم نشد زیرنویس رو انجام بدم، بزودی میرم سراغش و بعد از تموم شدن همه قسمت ها، یک نسخه فشرده از تمامی 9 اپیزود با ویرایش نهایی میفرستم همینجا

چقدر این قسمت دستمال کاغذی لازم بود. سرصورتمون خیس شد. تازه من سر هر دو تا پنیک اتک جول، همراهش هم نفسم بالا نمیومد، هم کلا قفسه سینه‌م سنگین شد! (یه تراپی باید برم فک کنم!)
کاش یه چندتا طرفدار خوش ذوق و اهل فن، از همین الان یه تروفی اِمی بسازن تقدیم کنن به پدرو پاسکال.

یک عمر ما بازی کردیم و تقریباً زمین و زمان بهمون گیر دادن که مگه بچه این؟؟؟ بازی مال بچه هاست... فُلان شغلِ مملکت رو چه به این کارا؟؟؟ (حالا خود این عزیزان گیر دهنده ساعتها میشینن حکم بازی می کنن و سر هم داد می زنن، آخرشم هیچی به هیچی... یا میشینن به لباس این و اون گیر میدن و پشت سر این و اون حرف می زنن و فکر می کنن که وای چقدر خفنن. در مقابل ما میشینیم تو کنج عزلت خودمون، آزارمون به مورچه هم نمیرسه. نمی دونم چیه این؟ که خاریه در چشم امت همیشه در صحنه!)

اما الان دور، دورِ ماست :D سریال last of us رو دادیم بهشون که ببینن و اکثریت قریب به اتفاقشون گرخیدن... به معنای کلمه گرخیدن ها
و حالا این ماییم که میشینم یه گوشه و با نگاهی خیره به افق! بهشون میگیم که آره، این چیزی که دارین می بینین، قسمت کوچکی از یکی از همون بازیهائیه که می فرمودین مال بچه هاست...

پ.ن.۱: اپیزود به اپیزود داره عالی تر میشه
این اپیزود شیش واقعاً یه لِولِ دیگه بود. مونولوگ های جوئل رو واقعاً پدرو پاسکال عالی در آورده، بخصوص اونجایی که با تامی در مورد ایمیونیتی الی صحبت می کرد و اون اشکِ توی چشماش، اصلاً عالی بود، عالی
پ.ن.۲: اپیزود ۶ رو تا الان ۴ نوبت دیدم!
پ.ن.۳: دم دیجیتال فاندری گرم که با نقد عالی روز اولش باعث شد برم و ریمیک ۱ رو بگیرم (در حالیکه قبل نقد اونها اصلاً و ابداً قصد نداشتم دوباره برای لست ۱ پول بدم)، درسته نرسیدم همون موقع بازیش کنم، ولی الان دارم آروم آروم بازی رو با اپیرود های سریال میبرم جلو

اشکمون باز هم سرازیر شد.. =((

قسمت 6 واقعا یک TLOU تمام عیار بود
ازون کار هایی بود که Facial Expression ها رو فقط باید دنبال کنی (قانون TLOU)
چون پشت هر کدومشون یک دنیا حرف خوابیده که فقط میشه حسشون کنی، احساسشون کنی..

Jessica Mazin - Never Let Me Down Again - Episode 6

View attachment Jessica_Mazin_Never_Let_Me_Down_Again_extended_version__jnlhVDDKdF8_136.mp4

خب ظاهرا گروه سازنده در قسمت ششم، ۲ جا سوتی دادن که البته چیزی از ارزش سریال کم نمیکنه
جالبه که موقع ادیت فیلم حواسشون نبوده تا رفعش کنن
قسمت 6 سریال The Last of Us با فرا رسیدن فصل زمستان همراه شده است. الی و جول در مسیر رسیدن به پایگاه فایرفلایز به دریاچه‌ای می‌رسند که جول از آن به عنوان «دریاچه مرگ» یاد می‌کنند. قهرمان‌های سریال لست اف اس برای عبور از این دریاچه به سراغ یک پل می‌روند. اولین سوتی اپیزود ششم سریال The Last of Us را در همین زمان مشاهده می‌کنید.

گروه فیلمبرداری
حرکت جول و الی در طول پل به شکلی طولانی و از زوایای مختلف به تصویر کشیده می‌شود. در یکی از نما‌های مربوطه که به صورت لانگ شات ضبط شده، شخصیت‌های اصلی سریال لست اف اس از فاصله‌ای دور و به زحمت قابل مشاهده هستند. همانند تصویر زیر، در این سکانس اگر به گوشه سمت چپ نگاه کنید، می‌توانید گروهی از اعضای تیم تولید سریال The Last of Us را ببینید که تلاش کرده‌اند در بین درختان مخفی شوند.
the-last-of-us-ep6-9.jpg

مربی شیمر
علاوه بر این سوتی، قسمت 6 سریال The Last of Us حاوی یک گاف دیگر نیز هستند. در بخشی از این اپیزود شاهد ورود الی و جول به جکسون و ملاقات برادران میلر با یکدیگر پس از مدت‌ها هستیم. در هنگامی که قهرمانان سریال لست اف اس در جکسون گشت‌و‌گذار می‌کنند، وارد اصطبل شده و با اسبی به نام شیمر آشنا می‌شوند.

مهمترین تفاوت‌های قسمت 6 سریال The Last of Us نسبت به بازی اصلی
اگر در سکانس نزدیک شدن الی به شیمر دقت کنید، متوجه یک دست می‌شوید که مشغول هدایت کردن سر اسب است. این فرد که احتمالا مربی اسب است، تلاش می‌کند که شیمر واکنش مناسبی به الی داشته باشد. تصویر دومین سوتی قسمت 6 سریال The Last of Us را زیر مشاهده می‌کنید.
the-last-of-us-ep6-8.jpg

خب ظاهرا گروه سازنده در قسمت ششم، ۲ جا سوتی دادن که البته چیزی از ارزش سریال کم نمیکنه
جالبه که موقع ادیت فیلم حواسشون نبوده تا رفعش کنن
قسمت 6 سریال The Last of Us با فرا رسیدن فصل زمستان همراه شده است. الی و جول در مسیر رسیدن به پایگاه فایرفلایز به دریاچه‌ای می‌رسند که جول از آن به عنوان «دریاچه مرگ» یاد می‌کنند. قهرمان‌های سریال لست اف اس برای عبور از این دریاچه به سراغ یک پل می‌روند. اولین سوتی اپیزود ششم سریال The Last of Us را در همین زمان مشاهده می‌کنید.

گروه فیلمبرداری
حرکت جول و الی در طول پل به شکلی طولانی و از زوایای مختلف به تصویر کشیده می‌شود. در یکی از نما‌های مربوطه که به صورت لانگ شات ضبط شده، شخصیت‌های اصلی سریال لست اف اس از فاصله‌ای دور و به زحمت قابل مشاهده هستند. همانند تصویر زیر، در این سکانس اگر به گوشه سمت چپ نگاه کنید، می‌توانید گروهی از اعضای تیم تولید سریال The Last of Us را ببینید که تلاش کرده‌اند در بین درختان مخفی شوند.
View attachment 285521

مربی شیمر
علاوه بر این سوتی، قسمت 6 سریال The Last of Us حاوی یک گاف دیگر نیز هستند. در بخشی از این اپیزود شاهد ورود الی و جول به جکسون و ملاقات برادران میلر با یکدیگر پس از مدت‌ها هستیم. در هنگامی که قهرمانان سریال لست اف اس در جکسون گشت‌و‌گذار می‌کنند، وارد اصطبل شده و با اسبی به نام شیمر آشنا می‌شوند.

مهمترین تفاوت‌های قسمت 6 سریال The Last of Us نسبت به بازی اصلی
اگر در سکانس نزدیک شدن الی به شیمر دقت کنید، متوجه یک دست می‌شوید که مشغول هدایت کردن سر اسب است. این فرد که احتمالا مربی اسب است، تلاش می‌کند که شیمر واکنش مناسبی به الی داشته باشد. تصویر دومین سوتی قسمت 6 سریال The Last of Us را زیر مشاهده می‌کنید.
View attachment 285522
چطور متوجه اینا نشدیم :))

• Like
Reactions: Arash-S212
چطور متوجه اینا نشدیم :))
بجز اینها اون سکانس پایانی هم انگار اسبشون خشکش زده و هیچ حرکتی نمیکنه، پاها و حتی بند افسارش هم ثابت مونده. بنظرم اونجا بجای از اسب واقعی هنگام فیلمبرداری از عکس اسب موقع ادیت استفاده کردن. یه بار دیگه خودتون چک کنید کاملا مشخصه.
Screenshot_20230224_141727_MX Player.jpg

بجز اینها اون سکانس پایانی هم انگار اسبشون خشکش زده و هیچ حرکتی نمیکنه، پاها و حتی بند افسارش هم ثابت مونده. بنظرم اونجا بجای از اسب واقعی هنگام فیلمبرداری از عکس اسب موقع ادیت استفاده کردن. یه بار دیگه خودتون چک کنید کاملا مشخصه.
View attachment 285571
این اسبه منم فکر میکردم عکسی چیزیه، ولی اگه بتونی روی‌ گوشاش زوم کنی متوجه میشی که تکون میخورن. :D

62C3027D-DF34-42ED-8349-2157B8FBB6BA.jpeg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or