سریال The Last of Us

بزودی فیلم و سریال های زیادی با الهام از بازی و مخصوصا سریال TLOU ساخته میشن ولی خب به دلیل کمبود فردی مثل نیل دراکمن، اون جادویی که باید رو ارائه نمیدن. هر چند بسیار استقبال میکنم از اینکه صعنت فیلم و سریال سازی به دنبال الهام از دنیای بازی ها پیش بره اما تو لول درست.
البته ناگفته نماند خود بازی از فیلم های زیادی الهام گرفته بود طوری که دو قسمت اول سریال برای من فقط یک ورژن بروز شده از children of men بود و حس می کردم بهترش رو قبلا دیدم . اما خب بازی اش دقیقا مثل آنچارتد شد که با وجود الهام گیری از خیلی آثار تونست از اون ها پیشی بگیره و تبدیل به یک معیار بشه. لست آو آس به عنوان یک بازی پدیده بود اما
به نظرم زوده که بگیم هیچ کدوم از آثار سینمایی بعد لست به پای لست نمیرسن. تا همین جا هم سریال در بهترین حالت یک اقتباس شسته رفته از یک بازی فوق العاده بوده . من شخصا هیج ایده ی جدیدی ندیدم که سریال رو بخواد به یک عنوان pioneer و تاثیرگذار در آینده بکنه و روی حرفایی مثل این حرف سازنده های فیلم غیر ضروری i am legend 2 هم نباید خیلی حساب باز کرد و خوشحال بود که وای لست داره بنیان گذار سبک خاصی در سریال سازی میشه . حرفاشون من رو یاد وعده وعید های سران ubisoft می اندازه که قبل همه بازی هاشون می گفتن از فلان بازی ایده گرفتیم و ازش بهتر هم عمل کنیم و بعد .... زارت :D

البته ناگفته نماند خود بازی از فیلم های زیادی الهام گرفته بود طوری که دو قسمت اول سریال برای من فقط یک ورژن بروز شده از children of men بود و حس می کردم بهترش رو قبلا دیدم . اما خب بازی اش دقیقا مثل آنچارتد شد که با وجود الهام گیری از خیلی آثار تونست از اون ها پیشی بگیره و تبدیل به یک معیار بشه. لست آو آس به عنوان یک بازی پدیده بود اما
به نظرم زوده که بگیم هیچ کدوم از آثار سینمایی بعد لست به پای لست نمیرسن. تا همین جا هم سریال در بهترین حالت یک اقتباس شسته رفته از یک بازی فوق العاده بوده . من شخصا هیج ایده ی جدیدی ندیدم که سریال رو بخواد به یک عنوان pioneer و تاثیرگذار در آینده بکنه و روی حرفایی مثل این حرف سازنده های فیلم غیر ضروری i am legend 2 هم نباید خیلی حساب باز کرد و خوشحال بود که وای لست داره بنیان گذار سبک خاصی در سریال سازی میشه . حرفاشون من رو یاد وعده وعید های سران ubisoft می اندازه که قبل همه بازی هاشون می گفتن از فلان بازی ایده گرفتیم و ازش بهتر هم عمل کنیم و بعد .... زارت :D
من فقط خوش بینم به مقدار زیاد :)

امیدوارم همونی بشه که فکر میکنم

اضافه کنم که WETA در اصل ایجاد شد که جلوه های ویژه ارباب حلقه ها رو بسازه و قبلش کلا وجود نداشت! (اگر درست خاطرم باشه پیتر جکسون هم یه نقشی در تأسیسش داشت). و حالا یکی از بهترین شرکتها (اگر نه بهترین) تو کار جلوه های ویژه هستن
پیتر جکسون هم بنیان گذار وتا بود ، دقیقا برای ارباب حلقه ها ایجاد شد، الانم سهام زیادی داره تو وتا، وتا یکی از کمپانی های خفنه VFX! در کنار ILM ( که مال جورج لوکاسه) اتفاقا یکی از همکلاسی های سابق چند سال قبل به عنوان طراح مو، به این کمپانی رفت، اوج کار این آدمها رو هم من سه گانه سیاره میمونها می دونم، و البته قسمت دوم آواتار که هنوز چشممون به جمال اش روشن نشده.

داستان بازی کلی نکته آموزنده داره مثلا اگر جوئل به حرف الی گوش نمیداد و همون اول بیخیال سم و هنری میشد الان هزاران نفر کشته نمی شدند!

• Like
Reactions: GUѦRDiAN
در حالی که چند ساعتی فقط تا پخش قسمت ۶ مونده حامل یک خبر امیدوار کننده برای طرفداران سریال هستم .

عنوان The Last Of Us از اسپین اف game of thrones یعنی خاندان اژدها در رده بالاتری از نظر بیننده گرفت \m/

طبق چارت نیلسون در روزهای ۱۶ تا ۲۲ ژانویه تعداد استریم های دلست اف اس به ۸۳۷ میلیون دقیقه رسید که این بیشتر از رقم سریال خاندان اژدها در همین زمان بوده .
لازم به ذکر هست که این آمار استریم فقط برای HBO MAX هست و آماری از کانال خطی خود HBO در اینجا وجود نداره .

طبق گفته HBO سریال The Last of Us هر قسمت بینندگاه بیشتری را اضافه میکند بطوری که ۲ قسمت اول این سریال بطور میانگین ۲۱.۳ میلیون بیننده داشته در آمریکا ( الان احتمالا خیلی بالاتر از این حرفا باشه )
البته این آمار household یا همون خانوار هست ، ممکنه در یک خانواده یک نفر ببینه در یک خانواده ۱۰ نفر .

خلاصه اینکه آمار های مربوط به درآمدی و محبوبیت وحشتناک بالاست و همینطوری داره رکورد میزنه .

منبع خبر : Deadline

امیدوارم فردا اپیزود فوق العاده ای رو شاهد باشیم

آخرین ویرایش:
اپیزود خوبی بود. وفاداریش به داستان رو خوب پیش بردن ولی تغییر کاراکتر ماریا رو دوست نداشتم. این زورچپونی بازیگرای سیاه پوست بنظرم بیشتر توهین هست تا حمایت اما خب دیگه باید عادت کرد. روی در ورودی یه خانمی بود که بنظرم خیلی به ماریا شبیه بود و با اینکه میدونستم کارکتر ماریا سیاه پوست شده ولی گفتم نکنه اشتباه کردم.
00acf00647a3c1fe8693a15584abe77a.jpg The_Last_of_Us_TV_Rutina_Wesley_as_Maria.jpg Screenshot_20230220_115247_MX Player.jpg
اکشن این قسمت خیلی کم بود و میشد خیلی بهتر و بیشتر بخش های اکشن رو نشون داد. دلیل این رفتار رو نمیدونم. بودجه خوبی گرفتن و چهارتا صحنه اکشن که کاری نداره حداقل نصف اون بخش ها رو میشه کار کرد. این نبود کلیکرها و زامبی و راهزن ها یه جورایی فضای آخر و زمانی و اون وحشت رو زیرسوال میبره.
صحنه زخمی شدن جوئل تو بازی خیلی بهتر و با کیفیت تر بود و نحوه فرار و مواجهه با راهزنان هم هم هیجان بیشتری داشت و هم سیر منطقی تری.

چقدر خوب داره پیش می‌ره، واقعا از الان ناراحتم که چند اپیزود بیشتر نمونده.
این قسمت چقدر اشاره داشت به پارت ۲. بشدت حال کردم. کلی هم به جول پرداخته شد و تمرکز این قسمت بود.
اون دختره هم دینا بود دیگه؟ :D

الی از جول میپرسه چه کاره بودی
جوئل: بهمون میگفتن پیمانکار
الی: پیمانکار(با تلفظ باحال) ... خیلی باحاله
جوئل : اره باحال بودیم... همه مردم عاشق پیمانکار ها بودن
و میرسیم به این عکس باحال
Screenshot_۲۰۲۳۰۲۲۰-۲۲۴۸۲۷_MX Player Pro.jpg
پوزخند شیطانی جوئل 🤣🤣
الی بنده خدا خیلی چیزا رو درباره دنیای قبلی نمیدونه و جوری بغلش کرده که انگار سوپرمنه و جوئل هم داره کیف میکنه..
این تازه یک دقیقه از این اپیزود شاهکار بود
این قسمت رو باید بارها دید و فقط لذت برد
امتیاز من 10/10 و دومین 10 من به این سریال بعد اپیزود سوم

دوستان سلام
زیرنویس فارسی برای ورژن 4K جایی سراغ دارین ؟
این زیرنویس که تو بازی سنتر لینک دادین به کارم میاد ؟
ممنونم
سلام
زمانبندی زیرنویس ارتباطی با رزولوشن ورژنی که دانلود میکنی نداره. ارتباط با سورس جایی که ازش گرفته شده داره (web-dl, blu-ray, webrip,...)
مثلا شما web-dl بگیری چه ویدئویی که دانلود کردی 480p باشه و چه 4k زمانبندیش یه چیزه

• Like
Reactions: SiminSecret
اون دختره هم دینا بود دیگه؟ :D
توییت امروز نیل دراکمن رو ندیدی مگه ؟!

AHAHAHA.love y all
was that DINA

:D

دقیقا خود دیناست و توی فصل بعدی قطعا باهاش کار داریم .

دوستان دیدید موزیک آخر این قسمت چقدر قشنگ و زیبا بود ؟ بی نظیر بود و نکته مهمی که باید بدونید خواننده اهنگ ، دختر کریگ میزن (نویسنده و کارگردان ) به نام جسی هستش . چقدر قشنگ بود :x

توی این قسمت هرکاری کردن (چه از درون و چه بیرون ) این رابطه دختر پدرانه رو به رخ بکشن ، از فیلمی که توی سینما پخش میشه به نام ( خداحافظ دختر ) بگیر که قشنگ داره وقایع داخل این قسمت رو به رخ میکشه ، تا به همین مساله خوانندگی دختر کریگ میزن که اونم رابطه پدر و دختر هستش که باهم توی این قسمت همکاری کردن :x

چقدر شخصیت الی و جول توی این قسمت خوب دراومد ، احساسات الی رو دیدید ؟ موقعی که جول توی موضع ضعف بود و الی چقدر نگران بود و چقدر میترسید ! غیر مستقیم داشت میگفت جول تو بمیری و یا نباشی منم میمیرم =((
یا اونجا که تامی رو دید و بغل کرد قشنگ میشد حس حسادت الی رو دیدش که جول رو فقط برای خودش میخواد .

واقعا نابغه ان اینا ، چجوری میتونن انقدر روابط رو زیبا خلق کنن و احساسات تماشاچی رو اینجوری درگیر کنن .

آدم حسودی میکنه به اونایی که بازی رو تا حالا نرفتن ، بدون هیچ زمینه قبلی دارن این شاهکار رو میبینن . ای کاش قسمتهای بعدی کمی تاخیر بخورن و دیر به دیر بیان ، حیفه تموم شه این شاهکار

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or