barneysawyer
کاربر سایت
البته ناگفته نماند خود بازی از فیلم های زیادی الهام گرفته بود طوری که دو قسمت اول سریال برای من فقط یک ورژن بروز شده از children of men بود و حس می کردم بهترش رو قبلا دیدم . اما خب بازی اش دقیقا مثل آنچارتد شد که با وجود الهام گیری از خیلی آثار تونست از اون ها پیشی بگیره و تبدیل به یک معیار بشه. لست آو آس به عنوان یک بازی پدیده بود امابزودی فیلم و سریال های زیادی با الهام از بازی و مخصوصا سریال TLOU ساخته میشن ولی خب به دلیل کمبود فردی مثل نیل دراکمن، اون جادویی که باید رو ارائه نمیدن. هر چند بسیار استقبال میکنم از اینکه صعنت فیلم و سریال سازی به دنبال الهام از دنیای بازی ها پیش بره اما تو لول درست.
به نظرم زوده که بگیم هیچ کدوم از آثار سینمایی بعد لست به پای لست نمیرسن. تا همین جا هم سریال در بهترین حالت یک اقتباس شسته رفته از یک بازی فوق العاده بوده . من شخصا هیج ایده ی جدیدی ندیدم که سریال رو بخواد به یک عنوان pioneer و تاثیرگذار در آینده بکنه و روی حرفایی مثل این حرف سازنده های فیلم غیر ضروری i am legend 2 هم نباید خیلی حساب باز کرد و خوشحال بود که وای لست داره بنیان گذار سبک خاصی در سریال سازی میشه . حرفاشون من رو یاد وعده وعید های سران ubisoft می اندازه که قبل همه بازی هاشون می گفتن از فلان بازی ایده گرفتیم و ازش بهتر هم عمل کنیم و بعد .... زارت