سریال The Last of Us

اپیزود 5 بهترین اپیزود سریال بود تا الان ، من ک زیاد جذب سریال نشده بودم و صرفا بخاطر اینکه فن بازی هستم داشتم نگاهش میکردم دیروز صبح دانلود کردم و گفتم هر وقت بیکار شدم نگاه میکنم دیگه دیشب اخر شب نشستم دیدم و پشمام ریخت از خوبیش :دی
چقد داستان هنری و سم عالی و جذاب بود.
اون صحنه اسنایپر و درگیری بعدش و بیرون ریختن اون هورد کلیکر ها از زیر زمین ارضا کننده بود :دی
بنظر من این قسمت داستانش از بازی هم بهتر بود و میگفتم ای کاش توی بازی هم داستان هنری و سم اینجوری بهش پرداخته میشد.
دقیقا مشکلی ک با اپیزود 3 داشتم این بود دیگه خیییییییییلیییییییی بیش از حد ب موضوع بیل و فرنک پرداختن و اصلا نیازی نبود ولی خداییش همین پرداخت ب داستان سم و هنری واقعا بجا و مناسب بود چون هم حضورشون توی بازی مهم و اساسی و تاثیر گذار بود هم داستان جالبی داشتن نه صرفا یسری مسائل عشقی و ج*نسی ک بصورت زورکی و کاملا شخمی چپوندن تو اپیزود سوم.

بین تعریفاتون از قسمت پنجم
من امروز دوباره قسمت سوم سریال رو دیدم

من معذرت میخوام ولی واسه من قابل درک نیست که چطور کسی از قسمت سوم بتونه ایرادی بگیره به جز اون قضایا که هممون میدونیم چرا review bombed شده....
هر بار که میبینمش بهتر میشه.... نه تنها بهترین اپیزود سریال هستش و مطمئن باشین رو دستش نمیاد(نظر شخصی) بلکه بکی از بهترین اپیزود هایی بود که تو عمرم دیدم
هر چقدر sjw و LGBT ها بعضی وقتا میتونن چندش باشن به هنور اندازه مخالف های افراطی این نوع قضایا هم میتونن باشن
برای بیل و فرانک:((
View attachment 284240
به دنیای TLOU نمیخورد ، بیش از حد رمانتیک و رویایی بود ، یکجور فضای شکسپیری مصنوعی داشت ، اصلا نتونستم ارتباط بگیرم . TLOU یعنی همین اپیزود ۵ ، به معنای واقعی خاطرات بازی و این که چرا اینقدر از این دنیا میترسم رو زنده کرد:x

این قسمت دیگه واقعا عالی بود... کارگردانی و اینا در بهترین حالت بود بنظرم
زیرنویس قسمت پنجم از فصل اول بلاخره آماده شد.
دیدم زیر پست بیل و فرانک قلب دادی گفتم اگر پایه ای توت فرنگی بزنیم :دی (شوخی)

یه معرفی دیگه:D
معرفی میکنم:D
ژیمناستیک کار 9 ساله ی این اپیزود که خیلی خوب کارو در اورد

View attachment 284241
دیشب میخواستم بهش اشاره کنم که این کلیکر مشخصه ژیمناستیک کارِ که اونجوری رو صندلی ها میخزید :)
اولا خسته نباشی و دما نیاز نیست این همه خودتو خسته کنی
صرفا زمابندی رو از روی ساب عربی یا هر ساب دیگه بردار و صحبت های اشاره هم که توی فیلم هاردساب بود میتونستی مستقیما از اون بزنی.
اینطوری هم زمانبندی خسته‌ت نمی‌کنه و هم اینکه دیگه لازم نیست دو سه تا زبان به همدیگه ترجمه کنی
نسخه PSA ساف ساب به 10 تا زبان داره میشه مستقیم ازش کشید بیرون منتهی انگلیسیش، هارد ساب های روی فیلم رو اضافه نکرده، ولی بقیه زبان ها چرا، برای همون استفاده کردم ولی مرسی ❤️
این قسمت دیگه واقعا عالی بود... کارگردانی و اینا در بهترین حالت بود بنظرم

دیدم زیر پست بیل و فرانک قلب دادی گفتم اگر پایه ای توت فرنگی بزنیم :D (شوخی)
بیا بریم لعنتی کنیم 😍

بین تعریفاتون از قسمت پنجم
من امروز دوباره قسمت سوم سریال رو دیدم

من معذرت میخوام ولی واسه من قابل درک نیست که چطور کسی از قسمت سوم بتونه ایرادی بگیره به جز اون قضایا که هممون میدونیم چرا review bombed شده....
هر بار که میبینمش بهتر میشه.... نه تنها بهترین اپیزود سریال هستش و مطمئن باشین رو دستش نمیاد(نظر شخصی) بلکه بکی از بهترین اپیزود هایی بود که تو عمرم دیدم
هر چقدر sjw و LGBT ها بعضی وقتا میتونن چندش باشن به هنور اندازه مخالف های افراطی این نوع قضایا هم میتونن باشن
برای بیل و فرانک:((
View attachment 284240
حیف . ایکاش این اپیزود همه چیزش دقیقا همین طوری بود ولی به جای بیل و فرانک یک زوج زن و مرد داشتیم . اون موقع واقعا میشد شاهد نظراتی منطقی و درست در باره این اپیزود می بودیم . چون شخصا مطمئن هستم خیلی ها (نه شما دوست عزیز . کلی می گم ) از ترس برچسب هموفوب خوردن این طوری افراطی خودشون رو فن این اپیزود نشون دادن . اگه این اپیزود درباره یک زوج استریت بود شاید در این فروم و بین ایرانی ها مقبولیت بیشتری به دست میاورد . اما قطعا بازخورد جهانی ای اش اینقدر که الان هست نبود . ما از این اپیزود ها خیلی بهترش رو تو واکینگ دد داشتیم . و کلا سریال های بهتر داشتیم که رابطه عاشقانه دو جنس موافق رو نشون دادن
من مشکلی با نمایش عقش دو همجنس بهم نیستم. اما مشکل من اینه که این عشق در نیومده . این عشق جرقه زدنش خیلی الکی و باسمه ای بود . این فیلم های خاک برسری عمو جانی که توش مثلا لوله کشه میاد خونه طرف تعمیر کنه خیلی باورپذیر تر از این اپیزود دو نفر رو می اندازن روهم :)) . قوی شدن عشقشون هم خیلی باسمه ای بود . بیل و فرانک در بازی هم رابطه داشتن اما این رابطه بین دو فرد کاملا متفاوت بود. بیل پارانوید و فرانک خوشبین . لااقل می تونستن این درونمایه رو تو سریال بهتر پیاده کنن . نه با یک گفتگو مسخره و بعدش هم اون سکانس ابلهانه دور میز با جوئل و تس . می تونستن اون سکانس های تو هم رفتن رو کم کنن و بیشتر به شکل گیری رابطه بین این دوتا بپردازن . همین اپیزود 5 رو نگاه کنید. 1 ساعت بود که شاید 30 40 دقیقه اش درگیری بود. اما چقدر بهتر تونست از اون 20 دقیقه استفاده کنه برای شخصیت پردازی هنری و سم. اما تو 1 ساعت و خرده ای که ما رابطه بیل و فرانک رو دیدیم ذره ای احساس و شخصیت پردازی دیدیم ؟ نه والله . فرانک کی بود؟ بیل کی بود ؟ چرا فرانک شخصیتش این طوری بود ؟ من سرانجام هنری و سم رو می دونستم اما واقعا از دیدن آخر اپیزود 5 تحت تاثیر قرار گرفتم . در حالیکه آخر اپیزود 3 که مردم از چشمان اشک بارشون برای جیمی فالن ویدیو میگرفتن خیلی بی حس بودم . حتی موزیک شاهکار مکس ریکتر که کاراش من رو کلا منقلب میکنه هم باعث نشد حسی پیدا کنم . برای بار دوم هم نشستم دیدم باز همین بود .
یعنی کلا هر دو بار من ری اکشن ام به پایان اپیزود 3 این میم بود

R.jpg

عجیبه که چجوری سریال میتونه از خود بازی قشنگتر باشه!داستان سم و هنری فرسنگها از بازی بهتر بود (که خودم باورم نمیشه به چنین دستاوردی رسیدن) و چقدر کارگردانی زیبا و جذاب داشت!
صحنه بیرون ریختن مبتلاها به نظر خودم خفنترین و وحشتناکترین صحنه هوردی بود که از زامبی ها و اینا تا حالا دیدم! این که یهو زمین خالی شد و اون همه ریختن بیرون من کرک و پرم ریخته بود و در مقایسه با فیلمی مثل WWZ که سلطان هورد و ایناس، سریال به نظرم وحشت و ترس بیشتری رو یهو القا کرد. گل سرسبد این هوردم لحظه اومدن بلوتر بود که دقیقا همون قیافه بازیگر تامی رو منم داشتم!عجب چیزی بود این لامصب اوف! ای کاش بیشتر از سلطان میدیدیم! :D
این بازیگر کیتلین (امیدوارم اسمش درست یادم مونده باشه!) هم من از همون قسمت قبل کلا خوشم نیومد ازش. هم شخصیت پردازی مزخرفی داشت و هم نمیدونم چرا روی مخ بود سکانس های ایشون. به نظرم اگه روی شخصیتی که بازیگر تامی نقششو ایفا میکرد بیشتر مانور میدادن خیلی بهتر بود. بازیگر و شخصیتش احساس میکنم جای کار بیشتری داشت و برای من به شخصه خیلی از این کیتلین جذابتر بود.
____
"20 سال کشتن و شکنجه و تجاوز کردن! میدونی وقتی چنین بلایی سر مردم بیاری چی میشه؟زمانی که فرصتش رو پیدا کنن همین کار رو با خودت میکنن!"
دیالوگی که هنری برای یه فضای آخرالزمانی به کار برد ولی با شنیدنش یاد وضعیتی افتادم که فکر میکنم بقیه هم احساس عجیبی بهشون دست داد! ای کاش این سکانس رو یه عده "خاص" بشینن ببینن و هزاران بار این دیالوگ رو هی با خودشون مرور کنن تا بفهمن چی در انتظارشونه!کل سریال یه طرف، این سکانس و دیالوگ یه طرف.

آخرین ویرایش:
این قسمت بدون شک بهترین قسمت برای من بود. تاحالا 2 و 5 رو بیشتر از همه دوست داشتم. یخورده خشونت بیشتر نشون میدادن ولی ای کاش. همین صحنه ی خودکشی رو اگه مثل بازی پرتاب خون رو نشون میدادن باحال تر میشد البته تو سریال صورت الی هم بعد شلیک تاثیرگذار بود و بازی خوبی داشت بلا رمزی.کمی خشونت bloater رو هم از دور نشون دادن حال کردیم.

حیف . ایکاش این اپیزود همه چیزش دقیقا همین طوری بود ولی به جای بیل و فرانک یک زوج زن و مرد داشتیم . اون موقع واقعا میشد شاهد نظراتی منطقی و درست در باره این اپیزود می بودیم . چون شخصا مطمئن هستم خیلی ها (نه شما دوست عزیز . کلی می گم ) از ترس برچسب هموفوب خوردن این طوری افراطی خودشون رو فن این اپیزود نشون دادن . اگه این اپیزود درباره یک زوج استریت بود شاید در این فروم و بین ایرانی ها مقبولیت بیشتری به دست میاورد . اما قطعا بازخورد جهانی ای اش اینقدر که الان هست نبود . ما از این اپیزود ها خیلی بهترش رو تو واکینگ دد داشتیم . و کلا سریال های بهتر داشتیم که رابطه عاشقانه دو جنس موافق رو نشون دادن
من مشکلی با نمایش عقش دو همجنس بهم نیستم. اما مشکل من اینه که این عشق در نیومده . این عشق جرقه زدنش خیلی الکی و باسمه ای بود . این فیلم های خاک برسری عمو جانی که توش مثلا لوله کشه میاد خونه طرف تعمیر کنه خیلی باورپذیر تر از این اپیزود دو نفر رو می اندازن روهم :)) . قوی شدن عشقشون هم خیلی باسمه ای بود . بیل و فرانک در بازی هم رابطه داشتن اما این رابطه بین دو فرد کاملا متفاوت بود. بیل پارانوید و فرانک خوشبین . لااقل می تونستن این درونمایه رو تو سریال بهتر پیاده کنن . نه با یک گفتگو مسخره و بعدش هم اون سکانس ابلهانه دور میز با جوئل و تس . می تونستن اون سکانس های تو هم رفتن رو کم کنن و بیشتر به شکل گیری رابطه بین این دوتا بپردازن . همین اپیزود 5 رو نگاه کنید. 1 ساعت بود که شاید 30 40 دقیقه اش درگیری بود. اما چقدر بهتر تونست از اون 20 دقیقه استفاده کنه برای شخصیت پردازی هنری و سم. اما تو 1 ساعت و خرده ای که ما رابطه بیل و فرانک رو دیدیم ذره ای احساس و شخصیت پردازی دیدیم ؟ نه والله . فرانک کی بود؟ بیل کی بود ؟ چرا فرانک شخصیتش این طوری بود ؟ من سرانجام هنری و سم رو می دونستم اما واقعا از دیدن آخر اپیزود 5 تحت تاثیر قرار گرفتم . در حالیکه آخر اپیزود 3 که مردم از چشمان اشک بارشون برای جیمی فالن ویدیو میگرفتن خیلی بی حس بودم . حتی موزیک شاهکار مکس ریکتر که کاراش من رو کلا منقلب میکنه هم باعث نشد حسی پیدا کنم . برای بار دوم هم نشستم دیدم باز همین بود .
یعنی کلا هر دو بار من ری اکشن ام به پایان اپیزود 3 این میم بود

View attachment 284258
سلام بله همینطوره به خاطر اینکه سعی کردن اتفاقات 20 سال رو تو یک اپیزود نشون بدن باعث اون ایراداتی که گفتین(کاملا منطقی و به جا ) شد
خب منم گفتم بار دوم که قسمت سوم رو دیدم باهاش بیشتر ارتباط گرفتم
مثلا از ملاقات اول بخوام بگم فرانک یه ادم بی پناه و بی خانمان که میگه میخواد بره بوستون ولی میتونیم بفهمیم که هدفی نداره و سرگردانه
از اون طرف بیل که تمام عمرش رو تو انزوا بوده و تو کل عمرش فقط با یه دختر رابطه داشته که اون هم جز گرایش جنسیش نبوده...
تو ملاقات اول میشه یه رابطه بینشون تصور کرد... بیل به خاطر اینکه از تنهایی در بیاد و بتونه نیاز جنسی خودشو برطرف کنه و فرانک یه یه سرپناه میخواد و غذای خوب...
ولی اینکه میان فلش فوروارد میزنن به سه سال بعد و بفهمون نمیگن چطور رابطشون گسترش پیدا کرد و شکل گرفت میشه ازش ایراد گرفت
من واسه اون سه سال که گذشت از خیال پردازی خودم استفاده کردم
یه جوری جزئیات رو ول کردم و چسبیدم به کلیات:))
و به خاطر پیام داستانی اون قسمت که خوشم اومد بهش امتیاز کامل میدم

• Like
Reactions: barneysawyer
گویا هزینه تولید این پوشش Bloater حدود ۵۰۰ هزار دلار بوده و وزنش هم ۴۰ کیلوگرم! :D

do.php

با توجه به بودجه‌ای که خرجش کردن، حیفه که فقط یه بار بیاد و بره و بعید نیست دوباره هم از اینا ببینیم! :دی

گویا هزینه تولید این پوشش Bloater حدود ۵۰۰ هزار دلار بوده و وزنش هم ۴۰ کیلوگرم! :D

do.php

با توجه به بودجه‌ای که خرجش کردن، حیفه که فقط یه بار بیاد و بره و بعید نیست دوباره هم از اینا ببینیم! :D
دیلی اکسپرس؟ ریلی؟ :D

• Like
Reactions: Dinosaur
اون ۴۰ کیلو رو توی ورایتی دیدم، ولی ۵۰۰ هزار دلار رو اینجا نوشته بود! دیدم رقم عجیب غریبه و بوی کلاهبرداری از طرف خیاط(!) می‌ده، پس الکی بود؟! :D
اولین و تنها خبرگزاری که دیدم نوشته نیم میلیون دلار همین دیلی اکسپرس بود. حدسم اینه که توییت ها هم از همونجا نشأت گرفته.

• Like
Reactions: Dinosaur

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or