اپیزود 5 بهترین اپیزود سریال بود تا الان ، من ک زیاد جذب سریال نشده بودم و صرفا بخاطر اینکه فن بازی هستم داشتم نگاهش میکردم دیروز صبح دانلود کردم و گفتم هر وقت بیکار شدم نگاه میکنم دیگه دیشب اخر شب نشستم دیدم و پشمام ریخت از خوبیش
چقد داستان هنری و سم عالی و جذاب بود.
بنظر من این قسمت داستانش از بازی هم بهتر بود و میگفتم ای کاش توی بازی هم داستان هنری و سم اینجوری بهش پرداخته میشد.
دقیقا مشکلی ک با اپیزود 3 داشتم این بود دیگه خیییییییییلیییییییی بیش از حد ب موضوع بیل و فرنک پرداختن و اصلا نیازی نبود ولی خداییش همین پرداخت ب داستان سم و هنری واقعا بجا و مناسب بود چون هم حضورشون توی بازی مهم و اساسی و تاثیر گذار بود هم داستان جالبی داشتن نه صرفا یسری مسائل عشقی و ج*نسی ک بصورت زورکی و کاملا شخمی چپوندن تو اپیزود سوم.
چقد داستان هنری و سم عالی و جذاب بود.
اون صحنه اسنایپر و درگیری بعدش و بیرون ریختن اون هورد کلیکر ها از زیر زمین ارضا کننده بود
دقیقا مشکلی ک با اپیزود 3 داشتم این بود دیگه خیییییییییلیییییییی بیش از حد ب موضوع بیل و فرنک پرداختن و اصلا نیازی نبود ولی خداییش همین پرداخت ب داستان سم و هنری واقعا بجا و مناسب بود چون هم حضورشون توی بازی مهم و اساسی و تاثیر گذار بود هم داستان جالبی داشتن نه صرفا یسری مسائل عشقی و ج*نسی ک بصورت زورکی و کاملا شخمی چپوندن تو اپیزود سوم.