سریال The Last of Us

عجب قسمتی بود خدایی

لحظه شلیک هنری به سم داد زدم اصلا! خیلی خوب لعنتی. هیچی نمیشه گفت، بازی بلا رمزی عالیه اصلا نمیتونم جاش کس دیگه ای رو تصور کنم! هر چی بگم حرف اضافه س

Keivonn Woodard who plays the character Sam is actually deaf in real life... سم :(

آقا من رو این اپلیکشن اندروید تی ویم چک کردم اپیزود 5 هنوز نیمده:دی
زیرنویسش اومده لاقل؟:دی
بهترین اپیزودش تا الان برای من اپیزود 3 بوده، خدایی محشر بود داستان بیل و فرنک رو اصلا تو بازی نفهمیدم بعدا نمیدونم کجا بود خوندم این دو تا باهم بودن و...

به سبک ابراهیم بخوام نمره بدم به اپیزودهای TLOU، اینجوری بوده برام :

اپیزود یک : 9/10
اپیزود دو : 7/10
اپیزود سه : 3/10
اپیزود چهار: 6/10
اپیزود پنج : 10/10

اگه اپیزود اول و 15دقیقه قسمت دوم که راجع به اندونزی و دکتر قارچ شناس بود فاکتور بگیرم اکثر اپیزودها ضعیف تر از خود بازی بودن (بعضی اپیزودها بشدت ضعیف تر) ولی این قسمت اولین اپیزودی بود برام که از خود بازی هم پیشه گرفت. خیلی خوب بود!

روند سریال هم مثل خود بازی جوریه که آدم نمیدونه زمان چه جوری میگذره، یعنی خدا میدونه امروز سر بعضی از سکانس ها ضربان قلبم از حد نرمالش خارج شد:-s

اگر بخوام به سبک ابی به اپیزودها نمره بدم:

اپیزود اول:۱۰/۱۰
اپیزود دوم:۱۰/۱۰
اپیزود سوم: ۱۱/۱۰ ( این اپیزود منو تا مرز همجنسگرا شدن برده ممکنه در اپیزودهای مشابه بعدی کار رو تموم کنم =)) )
اپیزود چهارم:۱۰/۱۰
اپیزود پنجم: ۱۰/۱۰

محشر بود این قسمت. بازیگرای هنری و سم عالی بودن. این شات رو موقع دیدن متوجه نشدم، اما یه نکته داره. :(

6JzgbaxvPSdnZeK1GyUllBp3PNa-HzESKhSprhZv7is.jpg

سوالی که میمونه اینه که چطور می‌خوان پاییز، زمستون و بهار رو تو ۳ قسمت باقی مونده پوشش بدن؟ امیدوارم چیزی رو اسکیپ نکنن.

محشر بود این قسمت. بازیگرای هنری و سم عالی بودن. این شات رو موقع دیدن متوجه نشدم، اما یه نکته داره. :(

View attachment 284202

سوالی که میمونه اینه که چطور می‌خوان پاییز، زمستون و بهار رو تو ۳ قسمت باقی مونده پوشش بدن؟ امیدوارم چیزی رو اسکیپ نکنن.
رنگی که به چشمای برادرش زد :-? :D

قسمت آینده کلا پاییز عه
دو قسمت بعدی زمستون
قسمت 8 لفت بیهایند هست
و قسمت 9 هم بهار و اتفاقات تهش

برگام برگام برگام برگام برگام برگام برگام برگام برگام برگام برگام برگام برگام برگام برگام برگام برگام برگام برگام برگام برگام برگام برگام برگام برگام برگام برگام برگام برگام برگام برگام برگام برگام برگام برگام برگام برگام برگام برگام برگام برگام برگام برگام برگام برگام برگام برگام برگام برگام برگام برگام برگام برگام برگام برگام برگام برگام برگام برگام برگام برگام برگام برگام برگام برگام برگام برگام برگام برگام برگام برگام برگام برگام برگام برگام برگام برگام برگام برگام برگام برگام برگام برگام برگام برگام برگام برگام برگام برگام برگام

E05
11/10

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or