سریال The Last of Us

فرصت نکردم سر موقع ببینم ولی قسمت 4 واسم TLOUترین قسمت بود... واقعا کیف کردم، با اینکه زمانش کوتاه بود و اتفاق خیلی بحث‌برانگیزی هم نداشت.
بهترین بخشش هم این بود که از این شاهکار غافل نشده بودن :D :

FoaIDCracAgFJ8o.jpg

من فکر میکردم فوقش یه اشاره‌ای به این جوک‌های الی بکنن ولی یکی از نکات کلیدی این قسمت بود.
بازم عالی دارن شخصیت‌ها و دنیای بازی رو گسترش میدن و لحظات کلیدی بازی رو بازسازی می‌کنن...یه نکته ریز اشاره به این بود که جول عاشق قهوه‌‌ست که بیشتر توی Part II در موردش بحث می‌شد. توضیحات جول در مورد تامی رو هم قبلا نشنیده بودیم. اون قضیه شنوایی جول هم نقطه ضعف جالبیه که می‌تونن بیشتر روش مانور بدن.
توی موسیقی واقعا خیلی وفادار بودن تا اینجا، هم توی لحظه‌های پرتنش موسیقی خیلی آشناست و هم کارای گوستاوو که به موقع استفاده میشه.
کلا خیلی خوب داره پیش‌ میره سریال...تعداد اعضای تیم ناتی‌داگ که توی ساخت سریال دست داشتن هم جالب بود واسم، قشنگ از همه بخش‌ها حضور دارن:

2023-02-07_162133.jpg

فقط کاش او بخش تاریخچه شیوع که تو قسمت 1 و 2 دیدیم رو بیشتر بهش بپردازن و به همون بسنده نکنن.
فردا هم قسمت 5 زودتر از هفته‌های قبل میاد و زیاد لازم نیست منتظر بمونیم :D

چقدر قسمت 4 شبیه به بازی بود و چقدر حس عجیبی داشت دیدن این قسمت، نمیدونم کسایی که بازی رو تجربه نکردن چه حسی دارن ولی به نظرم اگر به عنوان یه کار مستقل هم بهش نگاه کنیم با یه سریال درجه یک طرفیم.

یک فرق ریز در رابطه بین الی و جوئل در بازی و سریال من حس کردم.
در بازی هیچ کدوم از طرفین تلاش نمی کنن که نظر همدیگرو جلب کنن، یعنی تا اواسط بازی هر دو به هر شکلی می خوان که از هم جدا بشن، دعوا دارن و غیره
ولی در سریال به خصوص در قسمت چهارم احساس می کنم این الی هستش که میخواد نظر جوئل رو جلب کنه.
یعنی از اون غرور و بی نظاکت بودنش کاسته شده.

قسمت چهارو دیدم زیادی کوتاه بود انگار جای بهتری پیدا نکرده بودن سریالو قطع کنن. اصن حس کلوژر اندازه یه قسمت نداشت.
ولی بازم مث همیشه خیلی خوشم اومد.

____
معلوم نشده الی نوزده ساله قراره کی بازی کنه؟

آخرین ویرایش:
قسمت خیلی خوبی بود. آقا شخصا انتظارم از سریال قسمت اول و همین قسمت بود :D
امیدوارم بقیه قسمتا همینطوری پیش بره

این پسره توی گیم هم حرف نمیزد؟ نمیدونم چرا همش میگم اونجا حرف میزد :-?
اون صحنه ورود کلیکر اعظم خیلی خوب بود :>

این قسمت با اختلاف زیاد بهترین اپیزود بود.
جوئل،الی، هنری و سم به بهترین شکل ممکن نقششون رو اجرا کردن.
بلا رمزی چقدر خوب اون سکانس حمله سم رو بازی کرد اصلا عجیب طبیعی تو نقشش رفت. اون وحشت عجیب و بهم ریختگی روانی رو قشنگ میشه تو چشماش و حالت صورتش و صداش دید.
از پاسکال هم که اصلا نمیشه ایرادی گرفت بس که جوئل رو طبیعی بازی میکنه و همون کله خرابی و عدم اعتمادش رو درست حسابی نشون میده. اون سکانس اولین دیدار هری و جوئل چه طنز جذابی داشت با دیالوگ های الی!
تغییر مثبت شخصیت سم هم عالی بود، عجب ایده بکری که درام داستان رو یک لول ارتقاء داد. بازی سم و هنری مخصوصاً تو اواخر اپیزود تماشایی از آب در اومده بود.
اکشن تو این قسمت خوب بود و نمیشه ایرادی ازش گرفت. جلوه های ویژه هم باکیفیت بودن.
واقعاً خودمونیم The Last of Us چقدر داستان خفنی داشته که هر قسمت میشه ازش یه درام تماشایی در آورد.

قسمت خیلی خوبی بود. آقا شخصا انتظارم از سریال قسمت اول و همین قسمت بود :D
امیدوارم بقیه قسمتا همینطوری پیش بره

این پسره توی گیم هم حرف نمیزد؟ نمیدونم چرا همش میگم اونجا حرف میزد :-?
اون صحنه ورود کلیکر اعظم خیلی خوب بود :>
تو بازی حرف میزد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or